Spuiten en squirten

Leipe shit, ouwe! Dat is wat ik dacht toen ik voor het eerst met het begrip squirten in aanraking kwam. Het was op een van onze eerste swingers thuisfeestjes. We waren met een stel of vijf uitgenodigd via onze favo datingsite SDC. Er werden werkelijk emmers vol geproduceerd. No shit!

Maar wat is squirten nu eigenlijk? Is het een vorm van ejaculatie van de vrouw, net zoals mannen kunnen spuiten? Maakt het vlekken? Ruikt het? Welke kleur is het? Is het echt zoooo lekker?

Geen idee eigenlijk, haha geintjuhhhh….maar ik zal het proberen uit te leggen zoals ik het beleef met Anita, heb je even?

Squirten is iets op zichzelf. Het is geen klaarkomen maar een reactie, een reflex, van de vrouw op een bepaalde prikkeling in de vagina. Deze stimulans kun je als man opwekken door een ‘kom hier’ beweging te maken met enkele vingers binnen haar. Je veegt als het ware met je vingertoppen variërend tegen de boven-binnen-zijde van haar kutje waarna er (veel) blanco vocht uit haar komt terwijl ze schokt met haar lichaam. Het lijkt op geextaseerd klaarkomen.
Het vocht is niets meer dan urine, dus gebruik vooral veel handdoeken!

Van het squirten gaat een magisch effect uit, veel vrouwen hebben er wel van gehoord en willen het heel graag beheersen. En als ze het niet beheersen willen ze wel heel graag dat het hen overkomt. De een is er ‘beter’ in dan de ander. Maar toch, de een vindt het leuk en de ander vindt er totaal niets aan. Het is dus zeer afhankelijk per persoonlijkheid en kan een love or hate situatie opleveren, dus pas op.

Degenen die het kennen en dus niet leuk vinden zijn de dames die eigenlijk ooit door mannen mishandeld zijn met het squirten. Kan dat, mishandelen? Jazeker! Het squirten kan van geilheid gebeuren maar ook geforceerd plaatsvinden door het hard en snel uit te voeren op het juiste plekje. De spuitsessie treedt dan simpelweg op, en de man voelt zich koning terwijl hij eigenlijk de vrouw domweg op haar reflex te pakken nam. (dominante) Vrouwen kunnen daarna moordneigingen krijgen, dus pas op met circusactiviteiten, mister.

Zoals je leest kun je dus geforceerd en uit geilheid squirten. Als het bovenop klaarkomen wordt gedaan kan het werkelijk de hemel betekenen voor je partner. Dus ik concentreer me daar even op.

Het is de bedoeling dat je partner er klaar voor is. Je zult haar dus heerlijk het hof moeten maken en haar net zo geil proberen te krijgen als jij bent. Begin met haar lekker te likken en streel haar, zo laat je haar weten dat je haar bemint en het fijn vindt om samen intiem te zijn. Op een gegeven moment kun je aan haar vragen of ze wil spuiten. Dit moment is heel belangrijk omdat zij er klaar voor moet zijn. Zo kan zij naar dat geweldige hoogtepunt toewerken als zij ‘ja’ heeft gezegd.

Je vingert haar zoals je dat misschien normaal doet. Je andere hand leg je vlak op haar onderbuik en voer een klein beetje druk uit. Je gaat daarna met een extra vinger naar binnen (je zit nu op wijs en middelvinger) en begint langzaam en zachtjes die eerder beschreven komhier beweging te maken. Versnel niet naar turbo en blijf variëren.  Ga totaal niet aansturen op spuiten. Laat haar genieten. Versnel en ga weer langzamer, versnel en laat haar wat pauze nemen door naar een minder gevoelig plekje te gaan. Als je voelt dat ze weer wat meer kan hebben ga je misschien iets verder. Als je het goed uitvoert moet ze uit zichzelf beginnen met spuiten. De tekst “spuit maar lekker lieverd/schatje” kan enorm helpen.
Je handdoek wordt natter en ze gaat naar een hoogtepunt, als je haar kent en weet wat ze wil mag je er een schepje bovenop doen en haar een tandje verder naar een nieuw hoogtepunt toe leiden. Pas echter op dat je NIET in de mixerstand gaat. Daar knapt ze op af, verkloot het dus niet.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Een tip voor de dames die het maar niet lukt om te squirten: Ga rechtop staan, billen iets achteruit en de benen iets uit elkaar. De man achter je en laat hem je helpen. Als je op een feestje bent en je ziet een leuke man die het goed kan, op een prettige manier, vraag aan hem en zijn vrouw of hij het even bij je voordoet. Je man hoeft hier niet persé bij te zijn dan onstaat misschien een genante situatie. Het gaat om het gevoel wat je moet krijgen om later zelf het knopje om te zetten voor die stimulans. Daarna ken je het gevoel en kun je samen met je partner verder oefenen. Geloof me, dat lukt.

Ik hoop dat ik hiermee een goede weergave heb kunnen geven van goed en fout squirten. Anita heeft in het verleden ook een stukje geschreven vanuit de vrouwelijke visie. Dit artikel kun je hier vinden.

Veel natte zomeravonden toegewenst iedereen!

xxx
Ray

Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement.
627 berichten.
Ronald uit omgeving Nijmegen schreef op 5 november 2019 om 20:41:
Ik ben dan geen regelmatige bezoeker, maar op de gay dagen dat ik er ben heb ik me goed en lekker vermaakt. Vriendelijk personeel ( lange gozer) weet helaas zijn naam niet. Ben nog niet op een gemengde avond geweest, helaas, maar ik wil daar niet rond lopen als "een eenzame rukker"...….maar verder alle lof ... Kik onenight60
L uit e schreef op 5 november 2019 om 16:45:
hoi rmtc en papillon bedankt voor jullie reactie. wij willen gaan op een stellen avond we weten dat dat maandags is maar ook eens in de maand. weten jullie welke zaterdag het is. we willen of november of december gaan
Marco uit Groesbeek schreef op 5 november 2019 om 15:56:
Hij is geschorst tot 1 Januari en mag zich dan bewijzen clean de sauna te kunnen bezoeken ...... als reactie op admin
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Marco, bedankt voor je input van jullie zijde👍
Rick uit Beuningen schreef op 5 november 2019 om 15:38:
De zgn anti-drugs policy is een wassen neus. M.n. op zaterdag wordt er door de vaste kliek die buiten zit volop gebruikt. Overigens is het helemaal niet onverstandig om een ghb'er zijn roes uit te laten slapen. Alleen had je hem daarna moeten verwijderen. Het onbeschofte gedrag van bepaalde figuren is hardnekkig en lijkt onuitroeibaar. Er moet gewoon personeel achter rondlopen en proactief mensen aanspreken. Nu is de bezetting zo krap dat het aanwezige barpersoneel zich al uit de naad moet werken. Het zou de eigenaar sieren om daar extra in te investeren, want op deze manier gaat een prima plek snel de vernieling in.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Ik laat deze reactie door maar reacties met alleen maar aantijgingen of gebitch plaats ik niet. Iedereen heeft zn zegje mogen doen. Ik neem aan dat Azzurra dingen gaat verbeteren. En Marco, bedankt voor de verklaring.
Patrick uit Geffen schreef op 5 november 2019 om 15:21:
Ik kom al circa 10 jaar bij Azzurra, alleen en soms samen met mijn vrouw. Ik ben er honderden keren geweest en wij herkenen ons niet in onderstaande verhalen. Ja er zijn weleens, net als in iedere andere club waar wij komen, opdringerige mannen. Duidelijk communiceren is afdoende. In al die jaren heb ik 3x het personeel gewaarschuwd die toen gelijk de betreffende persoon heeft verwijdert. Echte Azzurra gangers kennen de waarheid. Gelukkig zien we deze nog steeds in de sauna. Azzurra is en blijft een top club! Stop roddelen en geniet met zijn allen respectvol van en met elkaar.
Marco uit Groesbeek schreef op 4 november 2019 om 21:24:
En wat allochtone mannen betreft ... deze worden bij herhaalde misdragingen bij bosjes verwijderd bij ons indien dat ook daadwerkelijk wordt doorgegeven bij het personeel !! Vele zijn al voorgoed de toegang verboden !! 98 % zijn zeer tevreden over onze sauna en aanpak maar ja er zijn er helaas altijd weer een deel ontevreden ... het zei zo
Marco uit Groesbeek schreef op 4 november 2019 om 21:14:
Als personeelslid van Azzurra kan ik me niet vinden in het GHB voorval van afgelopen zaterdag ... er is BHV bij geweest en die gaf aan dat 112 niet nodig was en dus hebben we dat ook niet gedaan !!! We zijn enorm bezig om al de rotte appelen op drugsgebied voor goed te verwijderen ..., onderstaand is slechts een miniem percentage die ontevreden zijn over Azzurra ...
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Wat is de sanctie bij gebleken drugs(mis)bruik? Ik lees dat diegene na 4 uur weer "vrolijk' in de rondte liep.
Henk en Els uit Amsterdam schreef op 4 november 2019 om 18:56:
Het verhaal van Biptje kunnen wij volledig onderschrijven. Wij zijn vaak in Azzurra geweest maar je wordt als stel tegenwordig echt besprongen door inderdaad veelal buitenlandse mannen. Het lijkt erop alsof ze recht denken te hebben op sex met de aanwezige vrouwen. Je moet echt boos worden om ze weg te krijgen en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer. Wij zijn echt niet moeilijk maar zo is het niet leuk meer. Heel anders in Amai. De mannen jagen daar niet en zijn heel respectvol en bespringen je zeker niet maar wachten netjes tot ze een signaal krijgen. De sfeer is op deze manier zo enorm ontspannen en hebben wij heerlijke avonden met de mannen gehad. Het is wel zo dat Amai niet een stel zoekt stel club is, al zie dat natuurlijk ook wel. Het zijn veelal stellen die een of meer mannen erbij leuk vinden en dat biedt Amai dan zoals zij op een site aangeven. Wij vinden het echt een fijne club met hele leuke ruimtes waar je ook als je dat wilt samen of met zn drieën leuk bezig kan zijn zonder dat je steeds opdringerige mannen moet weg sturen. In Azzurra heb ik me de laatste tijd soms net een politie agent voor mijn vrouw gevoeld en dat is niet wat wij ons bij een ontspannen avondje sexen voorstellen.
SwingstelFrld uit Heerenveen schreef op 4 november 2019 om 18:51:
Geil stel 53 jr zoekt leuke bi vrouw of stel voor spannende date. Vrouw heeft enige ervaring met vrouw-vrouw en trio (vvm). Man is oraal bi. Wie kikt ons? KIK is duikie1.
David uit Eindhoven schreef op 4 november 2019 om 18:35:
Ik snap niet dat die allochtonen niet zelf een paar aantrekkelijke moslima's meenemen naar Azzurra. Of mag dat niet in hun cultuur? We zijn allemaal gelijk toch wordt er altijd gezegd? En we zijn hier toch in Nederland?
Anoniem uit Gorinchem schreef op 4 november 2019 om 18:25:
De ruimte waar de gast lag was door het management afgeschermd en mocht niet betreden worden. Pas naderhand vernamen we via andere bezoekers wat er werkelijk was gebeurd en dat het management niet bereid was 112 te bellen vanwege de reputatie van de sauna. Dus zo maar 112 bellen door een van de gasten zonder te weten wat er precies aan de hand is heeft weinig zin lijkt mij. Het management was en is 100% verantwoordelijk in dit geval. Lees de laatste 2 alinea's van de huisregels van de sauna er op na en het is duidelijk dat men hier lak aan heeft.
jenf schreef op 4 november 2019 om 16:17:
Die allochtone mannetjes moeten simpelweg geweigerd worden. Sommige van de heren lopen zelfs in de onderbroek, want oh oh dat mag allemaal niet van boven.... maar je wel asociaal naar de vrouwen gedragen. Azzurra, maak van de zaterdagen een stellendag, dan is het klaar voor die mannetjes, dat komt de sfeer in de tent enorm ten goede. Dat is wat spijtig voor de homo mannen die wel van goede zin zijn, die dan niet meer op zaterdag kunnen, maar er blijven dan nog genoeg andere dagen in de week over. En over de junks aldaar. Het begint ermee dat ze er bij kop en kont uit gedonderd moeten worden door ‘t personeel bij constatering. Het is niet toegestaan en dus voorgoed wegwezen bij constatering van gebruik van zaken als GHB. Dan kunnen ze namelijk wel een ambulance bellen i.g.v. een echt serieus medisch incident, zonder bang te hoeven zijn voor de vergunning.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Precies, en daarna aangifte doen van ongeoorloofd harddrugs-gebruik en bezit.
Anoniem schreef op 4 november 2019 om 14:01:
Even terugkomend op de berichtjes van die GHB gast en allochtone mannen. Wij hebben wel degelijk aangedrongen bij de eigenaar en het personeel om 112 bellen, maar men bleef dit weigeren, aangezien de reputatie van de club op het spel stond. Behoud van de vergunning is blijkbaar belangrijker dan een mensenleven. Dit is overigens niet de eerste keer dat we een dergelijk voorval hebben meegemaakt. Wat betreft het respectloze en aggresieve gedrag van de allochtone gasten was het afgelopen zaterdag en dan vooral na een uur of 19.30 weer bizar. Geen enkel respect voor vrouwen, grote bek wanneer je aangeeft niet gediend te zijn van hun gedrag en onbeschoft opdringerig. Ter vergelijking hoe het ook kan. Wij (m/v) zitten in een bubbelbad, komt een Nederlands man bij ons en vraagt netjes. Hebben julli er bezwaar tegen als ik bij jullie kom zitten? Wij zeggen, liever niet en de man zegt, ok geen probleem en nog veel plezier...Zo kan het dus blijkbaar ook. Allochtone mannetjes, neem hier een voorbeeld aan.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Je hebt geen toestemming nodig om zelf 112 te bellen, als burger heb je de plicht in te grijpen wanneer je een ongeval kunt afwenden. Eigen veiligheid waarborgen en dan handelen. Welicht een tip voor de volgende keer.
PenC schreef op 4 november 2019 om 10:12:
Met verbazing een aantal berichtjes over de GHB bewusteloze gast zitten lezen bij Azzurra. Helemaal mee eens dat het aanwezige personeel actie had moeten nemen i.p.v. afwachten. Maar was er dan ook helemaal niemand van de gasten die, in die 4 uur tijd, even 112 gebeld heeft?
RMTC uit Noord-Brabant schreef op 3 november 2019 om 23:04:
Hoi I uit E. Steamworks kunnen we van harte aanraden. Vooral de stellen / swingers-avonden; geen gedoe met jagende solisten. Voor info over de faciliteiten kan je het best de verslagen op deze site eens doorlezen. Mocht je nog meer vragen hebben, stuur maar een pb naar kik RMTC_70.
BiPtje uit Best schreef op 3 november 2019 om 22:21:
Als alleengaande mannelijke clubbezoeker, met zowel ervaring bij Amai als Azzurra, wil ik hier even reageren op onderstaande discussies. In de middagen is het bij Azzurra goed toeven, en de keren dat ik er was (mijns inziens) een goede balans tussen mannen/vrouwen/stellen. Ben er ook een keer op zaterdagavond geweest. Er liep een zeer leuk jong stelletje rond (niets mis mee); daar liepen wel 10 man, al dan niet trekkend, achteraan om maar niets te hoeven missen. Gingen ze zo'n afgesloten kamertje in, stonden ze op de randen in de gang of de kamer ernaast over de bovenkant van de hokjes heen te gluren om maar een glimp op te vangen. En vooropgesteld dat ik niets tegen buitenlanders heb, voel ik me er toch niet prettig bij als in een gelegenheid als zo'n club mannen onderling aan het praten zijn in een voor mij onbekende taal. Bij Amai wordt is de verhouding mannen/vrouwen/stellen ook in de avond gezond, waardoor je nauwelijks hebt dat de mannen in grote getale achter een vrouw/stel aanlopen. En omdat alles daar open is (geen afgesloten speelruimtes) heb je ook niet dat gluur-effect Ik ben bij beiden clubs altijd aan mijn trekken gekomen, maar de sfeer die ik zoek vind ik meer bij Amai dan bij Azzurra. Voordeel van Azzurra is de bereikbaarheid als je even geen auto hebt. Overigens is Ultimate Dreams ook wel aangenaam vertoeven; in verhouding weinig alleengaande mannen en ook overal open ruimtes (ik hou zelf niet zo van die afgesloten kamers)
Papillon uit Arnhem schreef op 3 november 2019 om 20:02:
I uit E; laatst voor het eerst op een gemengde dag in Steamworks geweest. Erg leuk! 15/11 vanaf 20.00u zijn we m43v35 er weer! Kik; Eelink42
jordy uit zwolle schreef op 3 november 2019 om 19:45:
wij waren is gister ook weer eens na lange tijd. we hebben ons echt kapot geergerd aan de onbehoorlijke houding en gedragingen van de allochtone mannen. ze accepteren geen nee als antwoord, en worden soms zelfs agressief echt zonde, want het is een prachtig swingers oord
Eric uit Boxmeer schreef op 3 november 2019 om 19:26:
Ook wij waren er gisterenavond. Besloten dat het de laatste keer is. Veel, heel veel, single mannen. Wij gaan juist op gemengde dagen maar dit was niet goed. Heel opdringerige allochtone mannen met name. De discussie over die ghb-gast kregen wij ook mee. Hebben hem niet zien liggen gelukkig. Azzurra moet inzien dat ze bij een bepaald aantal bezoekers de club voor single mannen moeten sluiten. Het is te klein voor het aantal mensen wat er zaterdag was. Mijn vriendin voelde zich een prooidier. Geen Azzurra meer voor ons.
l uit e schreef op 3 november 2019 om 19:10:
Wat zijn jullie ervaringen met streamworks in Arnhem... we overwegen daar naar toe te gaan maar twijfelen... xxx

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.