Vergeet je slippers niet!

Rocks herenlaars, 200-300€

Gisteren hebben we weer een geweldige avond in Mystique beleefd, in de kleedruimte was een jong stelletje, begin twintig, wat voor het eerst de grote stap had gemaakt. Zij hadden de locker direct naast de onze. De kleedruimte is vrij krap dus je vangt op wat ze met elkaar bespreken.
(daar mogen ze in al die clubs wel eens wat aan doen, die ‘1986-militaire dienst’ lockertjes, je hebt soms echt maar 80 cm, en als je in de hoek staat minder)

Ze waren dus voor het eerst, zoveel werd duidelijk. Zij wist niet of ze nu in lingerie moest omkleden of dat ze haar zeer leuke en sexy jurkje aan zou houden. Ze kwamen er niet uit…Wij sprongen hier direct op in omdat we vinden dat iedereen zich happy moet kunnen voelen, vooral de eerste keer, oplossen die handel! Here’s the hellupdesk

Opeens realiseer je jezelf dan ook dat een “omkleedregel” vanuit de club enorm confronterend op een beginner kan overkomen, mss herkenbaar voor de meer ervaren swingers.

We hebben direct uitgelegd dat het natuurlijk niet ècht verplicht is om in lingerie te kleden. Het is de wens van de club om ‘uniform’ gekleed te gaan, maar als beginner word je wel voor un fait accompli gesteld waardoor de twijfel bij haar misschien de overhand kreeg. Het meisje keek goed om zich heen naar de overige dames, die inmiddels in de mooiste outfits gleden. Ze vertelde hardop dat ze toch ook niet voor niks een mooi setje had aangeschaft. Ze hakte de knoop ter plaatse door en ze zag er fantastisch uit. Maar nu was het  tenminste hààr keus geweest…mission complete! Toch handig zo een helpdesk naast je kastje. (lees je dit en heb je ook een vraag? Mail us)

Rocks dameslaars, rond de 300€

Maar ja, voor de heren is het clubleven iets makkelijker, een sexy boxer en een leuk hemdje kan al genoeg zijn. Totdat ik vroeg of ze er ook aan gedacht hadden om slippers mee te nemen voor manlief…oeps…grote ogen…nee!

De dames lopen vaak op pumps of andere sexy schoentjes dus die zijn op die manier al beschermd tegen glassplinters op de vloer. Bij de bar wordt namelijk gewoon uit glazen gedronken en als deze stukvallen dan kan er natuurlijk een (heel gemeen) splintertje glas wegspringen. Ze stofzuigen dagelijks, maar je weet het van thuis, broken glass is a real bitch…

 

Daarom de tip voor alle mannelijke clubgangers, ga liever niet op blote voeten rondlopen maar trek als man ook iets aan. Of dat nu hippe slippers zijn of stoere boots, dat maakt me niet uit, maar bescherm uw tedere voetzolen.

Have fun!

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ray en Anita schreef:

    Mijn slippers zijn stukgegaan en moeilijker te vinden in de winterperiode dus ik heb mijn binnensportschoenen gebruikt. Dit ging prima, het danst ook lekkerder en ik zag meer heren met sneakers. Dus ja, prima te doen?

  2. Nieuwsgierigstel schreef:

    Stomme vraag, kan ik als mannelijk deel van het stel gewoon mijn sneakers dragen? Esthetisch niet het mooiste, maar toch niet heel zichtbaar als je staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *