Thuistesten Testalize.me gebruikt door GGD

Een SOA, je krijgt er vroeg of laat mee te maken in je swingerscarriere. Vroeger werden swingers getest via het Rijksprogramma, dat was helemaal kosteloos én ze maken gebruik van de beste laboratoria. Enkele jaren geleden is het programma gestopt dus moesten we ons via de huisarts laten testen. Dit kost al gauw 150 euro per persoon. We vinden sexuele hygiene echt heel belangrijk, want we zouden ons best rot voelen als we andere swingers zouden besmetten omdat we geen zin hadden onze verantwoordelijkheid te nemen. (Iets wat ook nu met Corona ook wel een dingetje is, je eigen verantwoordelijkheid nemen). Een paar jaar geleden had je wel wat webshops die thuistesten aanboden, maar de kwaliteit daarvan was zo slecht dat het zelfs duurder uit was, omdat je geen waar voor je geld kreeg.

Totdat ik er achter kwam dat Testalize.me een online tester is die ingezet wordt door de GGD’s in West-Brabant en Zeeland. Uiteindelijk blijkt Testalize.me nog eens een stuk goedkoper te zijn dan de huisarts!

Ik zou zeggen stay safe, ook als je actief bent met meerdere partners. Nu is er echt geen reden meer te bedenken om je niet te laten testen!

Groetjes van Ray Hupsakee

 

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *