Spuiten en squirten

Leipe shit, ouwe! Dat is wat ik dacht toen ik voor het eerst met het begrip squirten in aanraking kwam. Het was op een van onze eerste swingers thuisfeestjes. We waren met een stel of vijf uitgenodigd via onze favo datingsite SDC. Er werden werkelijk emmers vol geproduceerd. No shit!

Maar wat is squirten nu eigenlijk? Is het een vorm van ejaculatie van de vrouw, net zoals mannen kunnen spuiten? Maakt het vlekken? Ruikt het? Welke kleur is het? Is het echt zoooo lekker?

Geen idee eigenlijk, haha geintjuhhhh….maar ik zal het proberen uit te leggen zoals ik het beleef met Anita, heb je even?

Squirten is iets op zichzelf. Het is geen klaarkomen maar een reactie, een reflex, van de vrouw op een bepaalde prikkeling in de vagina. Deze stimulans kun je als man opwekken door een ‘kom hier’ beweging te maken met enkele vingers binnen haar. Je veegt als het ware met je vingertoppen variërend tegen de boven-binnen-zijde van haar kutje waarna er (veel) blanco vocht uit haar komt terwijl ze schokt met haar lichaam. Het lijkt op geextaseerd klaarkomen.
Het vocht is niets meer dan urine, dus gebruik vooral veel handdoeken!

Van het squirten gaat een magisch effect uit, veel vrouwen hebben er wel van gehoord en willen het heel graag beheersen. En als ze het niet beheersen willen ze wel heel graag dat het hen overkomt. De een is er ‘beter’ in dan de ander. Maar toch, de een vindt het leuk en de ander vindt er totaal niets aan. Het is dus zeer afhankelijk per persoonlijkheid en kan een love or hate situatie opleveren, dus pas op.

Degenen die het kennen en dus niet leuk vinden zijn de dames die eigenlijk ooit door mannen mishandeld zijn met het squirten. Kan dat, mishandelen? Jazeker! Het squirten kan van geilheid gebeuren maar ook geforceerd plaatsvinden door het hard en snel uit te voeren op het juiste plekje. De spuitsessie treedt dan simpelweg op, en de man voelt zich koning terwijl hij eigenlijk de vrouw domweg op haar reflex te pakken nam. (dominante) Vrouwen kunnen daarna moordneigingen krijgen, dus pas op met circusactiviteiten, mister.

Zoals je leest kun je dus geforceerd en uit geilheid squirten. Als het bovenop klaarkomen wordt gedaan kan het werkelijk de hemel betekenen voor je partner. Dus ik concentreer me daar even op.

Het is de bedoeling dat je partner er klaar voor is. Je zult haar dus heerlijk het hof moeten maken en haar net zo geil proberen te krijgen als jij bent. Begin met haar lekker te likken en streel haar, zo laat je haar weten dat je haar bemint en het fijn vindt om samen intiem te zijn. Op een gegeven moment kun je aan haar vragen of ze wil spuiten. Dit moment is heel belangrijk omdat zij er klaar voor moet zijn. Zo kan zij naar dat geweldige hoogtepunt toewerken als zij ‘ja’ heeft gezegd.

Je vingert haar zoals je dat misschien normaal doet. Je andere hand leg je vlak op haar onderbuik en voer een klein beetje druk uit. Je gaat daarna met een extra vinger naar binnen (je zit nu op wijs en middelvinger) en begint langzaam en zachtjes die eerder beschreven komhier beweging te maken. Versnel niet naar turbo en blijf variëren.  Ga totaal niet aansturen op spuiten. Laat haar genieten. Versnel en ga weer langzamer, versnel en laat haar wat pauze nemen door naar een minder gevoelig plekje te gaan. Als je voelt dat ze weer wat meer kan hebben ga je misschien iets verder. Als je het goed uitvoert moet ze uit zichzelf beginnen met spuiten. De tekst “spuit maar lekker lieverd/schatje” kan enorm helpen.
Je handdoek wordt natter en ze gaat naar een hoogtepunt, als je haar kent en weet wat ze wil mag je er een schepje bovenop doen en haar een tandje verder naar een nieuw hoogtepunt toe leiden. Pas echter op dat je NIET in de mixerstand gaat. Daar knapt ze op af, verkloot het dus niet.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Een tip voor de dames die het maar niet lukt om te squirten: Ga rechtop staan, billen iets achteruit en de benen iets uit elkaar. De man achter je en laat hem je helpen. Als je op een feestje bent en je ziet een leuke man die het goed kan, op een prettige manier, vraag aan hem en zijn vrouw of hij het even bij je voordoet. Je man hoeft hier niet persé bij te zijn dan onstaat misschien een genante situatie. Het gaat om het gevoel wat je moet krijgen om later zelf het knopje om te zetten voor die stimulans. Daarna ken je het gevoel en kun je samen met je partner verder oefenen. Geloof me, dat lukt.

Ik hoop dat ik hiermee een goede weergave heb kunnen geven van goed en fout squirten. Anita heeft in het verleden ook een stukje geschreven vanuit de vrouwelijke visie. Dit artikel kun je hier vinden.

Veel natte zomeravonden toegewenst iedereen!

xxx
Ray

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement. Berichten met kik/links worden niet geplaatst.
909 berichten.
Ishan uit Eindhoven heeft geschreven op 14 februari 2020 om 19:42:
Hey Anita and Ray, I have my SDC id as 'ishan' with all the description on how i look. 🙂 I read your blog about single men and first timers.. but i am still not sure should i make it to Azzura tomorrow or not..
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
I read your question too late. I hope you went and had a good time. There were many nice people.🦋
Michel uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 14 februari 2020 om 18:38:
HI, komen jullie ook weleens bij natuurgebied Vikinghof bij Wijk bij Duurstede? Zou jullie weleens keertje willen ontmoeten .
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 14 februari 2020 om 12:04:
Lieve Ray en Anita, maak je geen zorgen, een vlinder fladdert graag van de ene plek naar de ander. Wil er iemand met me mee fladderen? Stuur een bericht naar Gerrit340 op SDC hahaha
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Aaahhhh goedzo! 🦋
Ishan uit Eindhoven heeft geschreven op 13 februari 2020 om 22:25:
Hi, I am 30+ man who want to visit Azzurra sauna for the first time.. someone who could accompany me? I would love to take along a lady who is interested .. I will be visiting the place after 15:00 until 21:00
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
My friend, how do you look? #stats
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 12 februari 2020 om 20:23:
Butterfly, zaterdag 14.00-20.00u is naar mijn smaak het leukst.... gezellig druk. Veel plezier daar!
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hoi Papillion, ik lees dat je een zwervend bestaan leidt. Wanneer het niet jouw keuze is: God bless you.
Butterfly uit Kaag&Braassem heeft geschreven op 11 februari 2020 om 15:31:
wij gaan aanstaande zaterdag (15 feb) naar Azzura, de gemengde avond. wij zijn benieuwd , stellenavond hebben wij hier al eens meegemaakt. wij zijn 56/54. hopelijk zijn de mannen respectvol, dat verhoogt de kans op slagen. tot zaterdag wij zijn er waarschijnlijk begin van de avond, welke tijden zijn het beste? we hebben vlak bij een overnachting geboekt, dus we hebben de tijd
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Nou, jullie laten je een topdag niet afnemen! I love that spirit. Wellicht ontmoeten we elkaar ooit ergens😘! Fijne dag!
Mb uit Apeldoorn heeft geschreven op 10 februari 2020 om 02:45:
Hai wij zijn jong koppel en een sex relatie met me geile dame en heb haar overgehaald om mee te gaan naar parenclub wij willen zatedag eentje bezoeken waar nieuwe mensen op hun gemak zijn en altijd leuk om via deze weg contackt te zoeken die het ook eerste keer is die naar parenclub gaat nou mischien tot zaterdag
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hoi MB, Azzurra is een Gaysauna waar zaterdags ook stellen worden toegelaten. Een parenclub is meer een uutgaansgelegeheid met dansvloer, bar etc. De setting is dus iets anders. Ik hoop dat jullie een leuke plek zullen vinden en ik vind het tof dat je anderen aanmoedigt ook te gaan swingen of vrij-seksen whatever it may be..for anyone. Tell them!
Lekker stel 18/19 uit Amstelveen heeft geschreven op 10 februari 2020 om 02:28:
Waar is dat stellen avondje dan de 27e?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Azzurra Beuningen❇️
Hans + Ursula uit DenBosch heeft geschreven op 10 februari 2020 om 00:48:
Stel , begin vijftig, gaan 12/02/20 naar l, amourette in maarssen.....Gaan er nog meer stellen daarheen.....of komen er alleen mannen
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Gek genoeg worden alleen de woensdagen daar druk bezocht.
Erg geilstel 52 / 60 uit nvt heeft geschreven op 9 februari 2020 om 16:34:
wij willen donderdag 27 febr naar de middag voor koppels m/v 12-17 u Wie komen dan ook ??? Hoe meer stellen , hoe meer seks ..... 😜 Lol !!!
Nieuwjongstel26 uit Drenthe heeft geschreven op 8 februari 2020 om 22:44:
Swing stel gezocht voor azzura sauna op een couple dag dag (donderdag). Samen een hoekje zoeken.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
En? Is dat gelukt? 📸
Stel 55+ regio Arnhem uit Duiven heeft geschreven op 8 februari 2020 om 10:34:
Zaterdag 15 feb zijn we weer in Azzurra. We hopen dat dat fijne stel uit Den Haag er weer is (hij heeft zo'n prachtige pik) en ook M uit de regio Nijmegen (hij kan maar doorgaan!). Els heeft weer zin in een apk en ik kijk graag en doe beslist ook mee.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Bam! 🏁 Doe Els de groeten van me! Heerlijk actief. Super! Fijne dag jullie!!!😘
H uit T heeft geschreven op 7 februari 2020 om 07:51:
Fata Morgana prima club om te bezoeken. Goed alternatief is Fun4Two op zondagavond, goed publiek niet te druk en gezellige sfeer
Stel55 uit Hoorn heeft geschreven op 4 februari 2020 om 20:25:
Wij willen vrijdagavond 14 of zondgmiddag/avond naar Fata Morgana gaan. Het wordt voor ons de eerste keer, wat dus best spannend zal zijn. Zijn er nog meer stellen die voor de eerste keer gaan en misschien iets willen afspreken?
Justin uit Kesteren heeft geschreven op 3 februari 2020 om 10:01:
Wie is er vandaag op de BI try-out dag te vinden in de middag?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Weet je al of je top-versa-bottom bent? Antwoorden is niet verplicht overigens...
Marmir uit Rotterdam heeft geschreven op 2 februari 2020 om 20:42:
Wij zijn een spontaan en open minded stel en op zoek naar een bi dame voor een gezellig gesprek en misschien wel een spannende date. Ons sdc account is marmir8388
l uit e heeft geschreven op 2 februari 2020 om 19:13:
hoi wilpenhof zaterdags best redelijk veel stellen en nieuw deurbeleid voor alleen gaande mannen... die mogen zich aan melden. lekker genieten op die avonden. gr. stel wij zijn we 8 febr. weer
Stel55 uit Hoorn heeft geschreven op 2 februari 2020 om 18:20:
Rondgekeken op diverse sites van parenclubs en op deze site, gaan we nu eindelijk de stap nemen om naar een parenclub te gaan. Wij zijn niet de jongste meer (54/59), maar genieten nog volop van het leven. Waarom zouden we dan niet de stoute schoenen aandoen en een bezoekje brengen aan 'n club. Welke, weten we nog niet, maar wij denken aan Fata Morgana. Liefst op een zaterdagavond, maar dan is het mogelijk té druk en kunnen we beter op een vrijdagavond gaan? Het zou mooi zijn als er een ander stel ook op dezelfde avond gaan om ons "in te wijden" in het swingers wereldje en kunnen we iets afspreken...
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik heb je vraag over het hoofd gezien. De zaterdagavond is een drukkere avond tov de vrijdagavond. De zaterdag is er meestal een DJ en komt daar wel danspubliek op af. Daar hoef je geen last van te hebben want velen hangen in het zwembad, drinken wat, eten wat en soms dansen ze wat. Kortom: je zult je niet vervelen. Goede club om te starten ook👍.
S&a uit Lochem heeft geschreven op 1 februari 2020 om 17:50:
Geil stel wilpenhof ook kleinschalig en stellen valt mee .zou dan toch naar pp gaan voor meer stellen
PenC heeft geschreven op 1 februari 2020 om 09:52:
@Lily en Ray, aanvulling. Eens voor wat betreft de Showboat, maar dan wel op de zaterdagavonden. Dan komt er vooral jonger publiek. Ga je op een zondagmiddag/avond dan zit je deels op onze leeftijd, 50+. Alhoewel er dan ook wel genoeg jonger rondloopt hoor.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.