Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement. Berichten met kik/links worden niet geplaatst.
909 berichten.
Dame uit Den haah heeft geschreven op 23 juni 2019 om 14:34:
Sorry @bratt dat onze tattoos je zo storen....meld het de volgende keer ff als je weer kom dan zal ik me ochtendjas even aantrekken....aan me leeftijd kan ik niks doen...ben wel jong van geest...en nee luid waren we niet....maar als je met zoveel oidere mensen zit die hun gehoorapparaat in hun kluisje hebben liggen moet ik wat harder praten....en nee ik rook niet...pijp wel....hoop dat je het de volgende keer wel naar je zin heb nu je weet hoe het een beetje zit ... fijne zondag
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
👍🤣🤣
Ilona en Ed uit Den Bosch heeft geschreven op 22 juni 2019 om 12:31:
Wij zijn een leuk stel doeners (zij BI) en gaan eind vd middag naar Azzurra in Beuningen en willen daar graag leuke en geile stellen/ mannen ontmoeten voor lekkere sex.. KIK denbosch2018
Relaxstel heeft geschreven op 20 juni 2019 om 16:51:
Hallo, wij zijn V en R. Na een aantal jaren naar diverse parenclubs te zijn geweest hebben wij de fantasie om Azzurra eens te bezoeken. De gedachte dat daar ook mannen alleen rondlopen maakt ons geil. Wij zijn beide bi. Donderdag 27 juni willen we eerst de coupledag eens meemaken. We kunnen dan altijd nog zien of we hier een vervolg aan geven door een gemengde dag te bezoeken. Graag ontmoeten we daar een leuk, lief en geil stel die net als wij beide bi zijn. Gr, Relaxstel. KIK, Relax Stel
Tijger en Muis uit Tiel heeft geschreven op 19 juni 2019 om 20:14:
Hoi, wij zijn een leuk verzorgd stel en willen woensdagavond 10 juli voor het eerst naar Azzuro gaan. Voor ons is het nieuw en daarom hopen we op meer stellen die avond. Welke stellen gaan de 10e ook ? Groetjes, Tijger en Muis
eindhoven999 uit Eindhoven heeft geschreven op 19 juni 2019 om 12:41:
@Bratt: Kom anders donderdag de 27 juni weer naar Azzurra en geef het nog een kans tijdens de stellendag. Zijn in het verleden wel eens naar een gemengde dag geweest dus we begrijpen wat jullie bedoelen. Wij vonden het aandeel mannen te groot. Ze waren respectvol maar vijftien mannen die continu achter je aan lopen was voor ons iets teveel van het goede. We gaan waarschijnlijk de 27e naar de stellendag. En de kans bestaat dat we een single vrouw meenemen. Wij zijn halverwege 20 en biseksueel (zij), en halverwege 30 en hetero (hij). Kik: eindhoven999
PenC heeft geschreven op 19 juni 2019 om 10:12:
@Bratt, deze regel "Verder vond ik het geheel wat 'goedkoop', met luidruchtige, oudere, rokende mensen met ordinaire tatoeages. Niet echt sexy." zegt mijns inziens meer over jullie dan over die in jullie ogen 'goedkope' mensen. Slechts mijn bescheiden mening. Toevallig zijn wij zaterdagmiddag nog in Azzurra geweest. Yep, we hebben een paar tattoos, zijn wat ouder, maar roken niet en zijn niet luidruchtig. Er was inderdaad, buiten, een groepje wat elkaar goed kende, waar wij er ook wel wat van herkenden, maar die hadden het vooral gezellig. Wij hebben het zeker niet als luidruchtig ervaren en roken doen ze buiten, wat is daar mis mee? Daarnaast waren de aanwezige heren op dat moment uiterst correct en absoluut niet opdringerig. Natuurlijk proberen ze wel, daar komen ze voor, maar een simpel nee of een hand weg leggen is voldoende. Van je af slaan heb ik niemand zien doen hoor.....
Bratt heeft geschreven op 18 juni 2019 om 11:24:
Wij zijn een redelijk beginnend, jong biseksueel swingersstel en hebben tot nu toe ervaring met de Fun4Two en de Azzura. De Fun vind ik mooi en classy, met leuke aankleding en ook wel redelijk wat mooie mensen. Geen single mannen, wat de sfeer ten goede komt. Er werd netjes gevraagd voordat er aangeraakt werd. Onze ervaring met Azzura was toch wat minder. De single mannen waren gi-gan-tisch opdringerig en ik moest steeds handen van me af slaan. Er probeerde zelfs een jongen me te neuken zonder toestemming. Verder vond ik het geheel wat 'goedkoop', met luidruchtige, oudere, rokende mensen met ordinaire tatoeages. Niet echt sexy. Waar we ook naartoe gingen om lekker aan elkaar te zitten, we werden gelijk gevolgd door groep kerels die veel te dichtbij kwamen zitten. Nou vinden we het leuk om andere mensen bij ons liefdesspel te betrekken, maar dit was echt te heftig. Uiteindelijk ons uit ellende maar opgesloten in een privéhokje. De volgende keer toch maar naar de stellenavond... Nou zijn we heel benieuwd naar Club Paradise, de Swingers Oase en Amourette. Welke zouden de ervaringsdeskundigen ons aanraden? We zoeken wel iets met wat klasse, laat maar zeggen.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
De Fun en de Fata zijn alleen voor stelletjes en de meest populaire clubs. Amourette is op de woensdagavond het drukst, Paradise en Oase hoor ik weinig positiefs over, maar ben daar zelf niet geweest. Wordt dus een gokje. Je zou PartyPlayers of Showboat kunnen proberen!
F en P heeft geschreven op 17 juni 2019 om 12:50:
Hallo J, wij zijn juist op zoek naar zo een jongen als jij. wij, stel MV, zijn ook 100% hetero.
Johan en marjan uit Tiel heeft geschreven op 17 juni 2019 om 11:16:
Hallo allemaal wij gaan aankomende zaterdag weer naar Azurra om lekker te genieten wij zijn Marjan 55 een lekkere milf die nooit genoeg heeft en Johan 59 met een lekkere dikke pretstaaf dus (jonge)mannen die op ouder vallen kom zaterdag heerlijk deze milf verwennen ,we zijn trouwens beide bi dus samen aan een lekkere paal sabbelen vinden we ook mmmmmmmmmmmm
J uit Nijmegen heeft geschreven op 15 juni 2019 om 05:33:
Hallo allemaal, is azzurra interessant voor een hetero jongen van 23 zoals ik? Ik ben bang dat als ik er ik m'n eentje heen zou gaan, uit nieuwsgierigheid, dat het ongemakkelijk wordt en ik voor gek loop
P&C heeft geschreven op 14 juni 2019 om 12:16:
Wij in Azzurra voor mijn vrouw een leuke man gevonden en hij komt haar nu regelmatig bij ons thuis verwennen. Binnenkort maar weer eens Azurra. Is voor ons een hele prettige sauna, waar je in al rust met iemand privé kan relaxen. In het grote bubbelbad is mijn vrouw door 3 mannen heerlijk verwend. Dus een aanrader
Butterfly uit omgeving Leiden heeft geschreven op 14 juni 2019 om 10:50:
Wij gaan een weekje varen regio Amstel/Vecht, zijn er nog meer stellen met een boot die gaan varen? En het leuk vinden om langszij te komen en kijken we het gezellig kunnen maken wij zijn 52 en 55, en zien er jonger uit wellicht gaan we naar Spiegelplas of Wijde Blik. kik butterfly63666 groetjes BeJo
Luna uit Amsterdam heeft geschreven op 13 juni 2019 om 18:01:
A month ago I had a special moment in Azzurra with one Maurice. I would really like to have such a great time with you again.....
Ray en Anita heeft geschreven op 13 juni 2019 om 10:19:
Woensdag in PartyPlayers geweest, kwamen in de middag aan en zijn tot 2300 gebleven. Twee leuke stellen ontmoet, was lekker en geil. Xxx aanrader!
M&m uit Leiden heeft geschreven op 12 juni 2019 om 08:23:
Hallo wij en stel van 29/35 straks van plan om naar de sauna te gaan. Is azzurra een aanrader op woe voor stellen? Gr M&m Kik:henky666
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hoihoi, je moet op hun website kijken of het een gemixte dag is want het is officieel een Gaysauna. Meestal zijn er stellen en singles m/v dus je moet net geluk hebben. Een vlotte babbel werkt het best. Veel plezier daar, laat je weten hoe het was hier? Groetjes Ray
M & S heeft geschreven op 9 juni 2019 om 14:38:
Gistermiddag samen een bezoekje gebracht aan Azzurra. Natuurlijk zijn er veel mannen die 'het proberen' maar aan de andere kant komen ze uiteindelijk voor 1 ding. Als stel kunnen wij daar inmiddels redelijk mee omgaan wat resulteerde in een heerlijk spel met een lekkere kerel in een van de bubbelbaden. Voor ons dus voor herhaling vatbaar.
Tom uit Leiden heeft geschreven op 9 juni 2019 om 13:53:
Weet iemand of er bij roxy haarlem privé hokjes zijn met gloryholes?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik las dat ze net verbouwd hebben. Het is daar meer open. Niks echt afsluitbaar.
stel8576 uit Den helder heeft geschreven op 8 juni 2019 om 22:42:
Hey Hier een stel van 35 en 42 netjes en schoon Wij willen graag een keer een leuke gezellige wap avond organiseren bij ons thuis met max 4 stellen Heerlijk relaxen met ze allen drankje hapje en lekker muziekje en dan maar zien wat er gebeurt Lijkt het jullie leuk voeg ons toe op kik en dan kijken we hoeveel animo er is en wie weet
Clive uit Amstelveen heeft geschreven op 8 juni 2019 om 17:47:
Hi, I'm a crossdresser and would like to know where I could meet other crossdressers for a little outdoor fun in Amstelveen / Amsterdamse Bos / Amsterdam.
Rob en Marjan heeft geschreven op 8 juni 2019 om 15:09:
Hoi wij zijn van plan a.s. donderdag weer eens naar Azzurra te gaan. Zou dan leuk zijn om meer stellen vanaf 12.00 tegen te komen. Laatste Donderdag vd maand is nog ver weg. xxxx Rob en Marjan

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.