Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement.
627 berichten.
Ronnie uit kwintsheul schreef op 19 januari 2019 om 19:31:
ik lees in het gastenboek alleen maar berichten over sauna Azzurra wij willen op 26 januari naar Steamworks in Arnhem is het daar ook zo gezellig wij zijn wat ouder 49/51 zijn er nog meer stellen rond deze leeftijd ik houd wel van variatie maar heb toch meer een klik met stellen rond onze leeftijd kan iemand ons een beetje informeren hierover groet Ron & As
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Steamworks is wat minder populair maar zeker een aanrader om ook eens te bezoeken.
Pieter schreef op 16 januari 2019 om 18:29:
Wij willen 24 januari eens naar sauna Azzurra gaan Mochten er single mannen zijn , mogen ze met mijn vrouw wat doen . In de zomer staan we met onze caravan maanden op nudisten camping in zuid Frankrijk en twee weken lang een extra man voor mijn vrouw We zijn er nog nooit geweest,in Azzurra dus laten ons verrassen We zien wel wat er van komt
Bert uit Roelofarendsveen schreef op 15 januari 2019 om 13:00:
Het weekend van 26 en 27 januari willen wij naar een club. Wordt het Steamworks op zaterdag of zondag naar Fata of de Fun? Waar wordt het gezellig druk? Je leest dat de clubs op zondag steeds rustiger worden of ligt dat aan de bepaalde periode?
Harry Irene Joyce schreef op 14 januari 2019 om 14:44:
Wij willen as donderdag rond 12 uur samen met een vriendin naar Azzura in Beuningen. Komen we daar ook andere stellen tegen om mee te genieten of alleen single mannen ?
PenC schreef op 13 januari 2019 om 08:28:
@Eric, Zoals je wellicht hebt kunnen lezen zijn wij pas geleden nog op een zondagmiddag naar de Showboat geweest. Het was een goed bezochte zondagmiddag met een zeer gemengd publiek. En ook al zijn wij zelf zo'n stel van tussen de 50 en de 70 (oke halverwege de 50 maar toch), waren er ook genoeg aanwezig die voor ons duidelijk veel te jong waren. Het is niet iedere keer hetzelfde en je zal het zelf moeten ervaren. Als je voor een jonger publiek gaat is de zaterdagavond sowieso meer geschikt denk ik, overal.
BB6365 uit Nijmegen schreef op 12 januari 2019 om 21:59:
[ Eric uit Boxmeer schreef op 12 januari 2019 om 18:56: Wie heeft er ervaring met een parenclub die op zondagmiddag open is. Wij zoeken iets leuks voor morgen. ] Wij hebben 2 clubs op zondagmiddag-avond bezocht Fata Morgana: 1 x geweest en was prima: omdat wij er in augustus waren (vakantieseizoen) was het toen niet erg druk. Mystique: Ook 1 x geweest: Publiek wel wat ouder, 40-60, in de Fata ook trouwens, maar zeker niet lusteloos 😉 .
Eric uit Boxmeer schreef op 12 januari 2019 om 18:56:
Wie heeft er ervaring met een parenclub die op zondagmiddag open is. Wij zoeken iets leuks voor morgen.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Wij zijn 1 keer op zondag bij Showboat naar binnen geweest, voornamelijk publiek tussen de 50 en 70 wat lusteloos aan de bar hing. We zijn direct teruggelopen naar de entree en we kregen direct ons geld terug. De single mannen weten dit blijkbaar ook want er was er geen eentje te bekennen...😂
R en Y uit Geleen schreef op 11 januari 2019 om 17:38:
Hoi, we hebben een beetje ervaring opgedaan in regionale clubs, wie heeft er nog tips om contacten op te bouwen in privé sfeer?
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Hoihoi, via SDC daten wij regelmatig, volgend weekend bijvoorbeeld met een knap stel uit Texas. In het begin van onze swingersperiode waren we nog geen lid van SDC en schreven we van te voren losse briefjes met ons mailadres er op. Deze had Anita in haar tasje wanneer we in de club een leuk stel hadden ontmoet gaven we dan ons adres. We hebben zo nog best wat dates gehad. Klik op onze site op de SDC banner en je kunt dan 10 dagen proeflid worden. Xo kun je kijken of het jullie past. Xxx fijn weekend😘
Eric uit Boxmeer schreef op 9 januari 2019 om 22:57:
Wij gingen de 1e keer naar Monique in Wieringerwerf. Wel ver rijden maar was helemaal top. Zeer relaxte club. Fijn personeel, fijn respectvol publiek. Zeer grote aanrader voor een eerste keer.
M en j uit Eindhoven schreef op 7 januari 2019 om 21:07:
Hoi allemaal, WIj (46 en 48 bi) hebben 2 febr een avondje zonder kids. Nu was het idee om naar oase in Ammerzoden te gaan de birotic avond. Nu is onze vraag is dat een aanrader of zijn er betere optie en ja wij staan voor alles open 🙂 Geile groetjes M en j
PenC schreef op 7 januari 2019 om 10:53:
@ Henk en Els, afgelopen zondag naar de Showboat geweest. Flink wat stellen binnen hoor, erg gezellig. Het enige wat misschien iets terug gelopen was was het aantal heren alleen. Er waren er wel, maar niet heel veel. Al met al niets mis mee dus.
HenM6466 uit Emmen schreef op 7 januari 2019 om 09:51:
Zie hier en daar weer berichten waarop ik graag even wil inhaken. Afgelopen 29 december naar de club geweest, was met mijn vrouw bezig en hier kwam een stel bij liggen die ook met mijn vrouw begonnen. Ze hadden geen interesse in mij waardoor mijn vrouw afkapte. Misschien kieskeurig? te veel licht aan waardoor ik te goed te zien was? geen idee, maar als dit de insteek wordt in de club dan zal de actieve bezoeker wel uitsterven. jammer genoeg zie ik alweer dat Azzurra hier wordt neergezet als club, maar het is toch echt een sauna. Ook wij werden geconfronteerd met een club die de alleen gaande heren gaat weren, ieder zijn eigen natuurlijk, maar een keer in de zes weken een heer erbij vonden wij best wel een leuke aanvulling. Iemand een idee waarom dit gebeurt? Zag dat in Duitsland de all-in clubs op de schop gaan door Europese regelgeving.
Wijstel9774 roos en mich uit Doetinchem schreef op 6 januari 2019 om 21:17:
Hee hee roos en mich hier onze sdc wijstel9774 lijkt het je leuk om in contackt te komen kijk onze profiel dan gerust de dame hier bi 21 jaar en de man mich 44
Mike uit Haarlem schreef op 6 januari 2019 om 08:23:
Voor de eerste keer bij de Fata Morgana in Muiden geweest. Groots maar wel heel toegangelijk met de vele schone ruimtes. Voor beginners als ons geslaagde avond geweest met 2 andere stellen. Voor een club is het eten in buffetvorm uitgebreid en van hoge kwaliteit. Gaan zondagmiddag wederom, een aanrader als je van gezellig maar niet overvol houdt.
Henk en Els schreef op 5 januari 2019 om 10:32:
Wij vragen ons af waarom het bezoek aan clubs terugloopt misschien omdat deze steeds meer discotheken worden met steeds minder sex active bezoekers. Na wat uitstapjes naar andere clubs weer naar Azzurra geweest. Heerlijke club met actieve bezoekers. Wij vinden de single mannen juist fijn en als je iets niet wilt of en persoon niet wilt is een simpel nee voldoende. Wij hebben er altijd heerlijke sex ook met de single mannen. Sommige zijn er zelfs heel goed in en weten hoe ze en vrouw goed kunnen verwennen en heerlijk kunnen laten klaar komen. Misschien gaan we vanavond weer eens lekker genieten.
TBStel uit Tilburg schreef op 4 januari 2019 om 00:28:
Mijn vriendin en ik hebben vroeger een paar keer mystique bezocht. Zij vindt het niet fijn meer om een hele avond met sex bezig te zijn en we zoeker dus een wat kortere ervaring. De sexbios lijkt me vooral een mannen-aangelegenheid als ik het zo lees en daar zitten we niet op te wachten. Heeft iemand tips voor ons? Een couples bios misschien?
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Wanneer wij in een club zijn dan dansen, eten, bubbelen we. We sexen niet de hele avond en soms ook helemaal niet. Echt...we gaan lekker uit! Maar een sexbios met stellen bestaat niet echt en is inderdaad iets met mannen en snel. Er komen wel stellen schrijft men op internet maar ik geloof daar niks van als je later de teleurgestelde mannenberichten leest dat er geen dame te bekennen was. Fake dus. Ik zou zeggen probeer SDC eens, je kunt een proefabo nemen via de link bovenin. Dan kunnen jullie afspreken met stellen en aangeven dat jullie kort willen ontmoeten. Werkt prima voor ons.
Liefstel schreef op 3 januari 2019 om 21:59:
Wij stel m/v beide tweede helft 50 gaan a.s. zaterdag naar Azzurra. Wij hopen dan een paar andere stellen te ontmoeten en met hun een mooie spannende avond te beleven. Groetjes en misschien wel tot zaterdag
D & K schreef op 3 januari 2019 om 15:09:
Ray & Anita, dank voor jullie reactie. Waar Azzurra hoge ogen gooit met de stellenavond lijkt het inderdaad voor de clubs moeilijker om bezoekers binnen te krijgen. Wat wij zoeken? Net waar de klik is, stel of man maakt ons niet veel uit. We zien het wel morgen, we gaan gewoon ff kijken.
Debambies uit Apeldoorn schreef op 3 januari 2019 om 15:01:
Wij gaan 4 jan ook naar mystique voor de 2e keer, zullen zien of het weer zo leuk wordt als vorige keer in bubbelbad en dark-room.
D & K schreef op 3 januari 2019 om 08:47:
Hoi, morgenmiddag gaan wij voor de eerste keer naar de Wilpenhof. We zijn benieuwd naar deze club, maar ook benieuwd of er op vrijdag middag meer bezoekers zijn. Of is het er in de middag altijd rustig?
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Wilpenhof is in de startfase, bovendien is de interesse voor clubs flink teruggelopen. Zo erg zelfsdat sommige clubs minder dagen open zijn dan vroeger. Je zult overdag meer mannen dan stellen treffen, ik weet niet wat jullie zoeken👀

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.