Herinrichting Naaktstrand ‘de Kuiter’ Bussloo

Vorige zomer hebben we vele leuke reacties gekregen op het artikel over het heerlijke naaktstrand net naast sauna de Thermen in Bussloo. Toen hoorden we dat het misschien de laatste zomer zou zijn. De sauna zou uitbreiden en het swingersstrand weg.

Niet dat dit strand echt ‘van swingers’ is, maar het is zo gegroeid dat de Gays lekker cruisen op het rechterstrandje, de gezinnen liggen op het middenstrandje en de swingers links bij het hek van de sauna liggen.

Nu gaat de sauna een parkeerplaats maken van 50 meter. Hiervoor moet een bomenrij verplaatst worden, deze worden nog ingetekend, en hier en daar teruggeplant als losse schaduwplekjes.

Dit betekent volgens tekening, dat er 50 meter van het swingers strandje afgaat, hier zijn de naturisten tegen in beroep gegaan bij de Raad van State en deze heeft met de exploitant van de recreatieplas bedongen dat er strand voor terug moet komen. Ook wordt het strandhuis met kiosk geheel gerenoveerd en uitgebreid.

Het komt er dus op neer dat de ligweide wordt verkleind en het strand wordt vergroot. Dit is ook goed in de technische tekening te zien, die hier onder staat. Klik om te vergroten.

Samenswingen.nl - uitbreiding thermen naaktstrand 2021 bussloo

Zoals je ziet wordt het swingers gedeelte eigenlijk gehalveerd. Wellicht kunnen de swingers en de gays een dealtje sluiten? Gewoon een  stukje opschuiven met zn allen? Stapelen?!?

Kortom, de geruchten zijn waarheid geworden, het swingersstrand is aardig de nek omgedraaid…

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.