Erotische Photoshoot

Gert Jan van Noorden EAPH.NL

Gert Jan van Noorden EAPH.NL

Jullie willen al een tijdje een professionele erotische photoshoot “doen”. Dat is ook niet verwonderlijk want je vindt elkaar mooi en lekker, anders waren jullie tenslotte geen stel. Maar waar ga je dat doen? Buiten? Teveel pottekijkers…Binnen? te donker…De fotograaf op de hoek, zou die zijn mond kunnen houden? Nee… Toch maar niet.

Als je het internet openslaat of op een swingers site rondkijkt zie je veel fotografen die wel een leuk setje foto’s bij elkaar willen knippen voor je. Tegen een kleine vergoeding, of ze willen meer…en hopen dat je van de shoot al geil genoeg wordt dat ze mee mogen doen “in the act”.

Heb je nagedacht wat er met jouw foto’s gebeurt die nog steeds op het geheugenkaartje van de camera staan? Je betaalde, maar waarvoor eigenlijk? Wat zijn, nee waren je rechten eigenlijk. Nu is het te laat want op een datingsite staat jouw foto nu onder een andere naam en je kunt er niets tegen doen want deze is vrijwillig, met jouw toestemming genomen…

Vaak heb ik mEAPH - GERT JAN VAN NOORDEN - PORTFOLIO - WEB 0026e zitten verwonderen wat een enorme schnabbelmarkt dit is. Er zitten heus wel goed bedoelende fotografen tussen maar het leeuwendeel ìs man wat fotografeert èn meestal nog single ook. Tel op die som.

Daarom heb ik contact gezocht met een professionele fotograaf die al vele jaren werkelijk prachtige foto’s maakt. Hij exposeert, heeft een mooie vrouw en is een kei in het “naturel” bewerken van zijn foto’s.

Het is Gert Jan van Noorden, ik hoor nu diverse mensen denken: “ah leuk, dit wordt interessant”.

Ik heb Gert Jan gevraagd om voor jullie precies uit de doeken te doen waar je allemaal op moet letten als je een erotische fotoshoot gaat doen met zijn tweetjes. Als iemand van de hoed en de rand weet dan is hij het wel.

Via deze weg wil ik jou (Gert Jan) dan ook ontzettend bedanken voor al het werk wat je hebt gedaan om dit artikel te schrijven. Ik denk dat er heel veel swingers zijn die daar ook zo over zullen denken, laat bij de reacties een bericht achter voor Gert Jan! Vind ie leuk!

Okay, let’s get rollin’…euh… shootin’

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *