Beginnen met swingen 2020

Je hebt een lieve partner maar toch wil je graag sexuele vrijheid. Je vindt gelukkig beide een manier om dit, in jullie tot nog toe monogame, relatie ter sprake te brengen. En nu zit je (of jullie) geil samen op deze site te kijken. Wauw🌶️ Zo begon het namelijk bij ons!

In de meeste relaties is een van de twee de ‘kat uit de boom kijker’ en de ander wat avontuurlijker ingesteld. Dit brengt me altijd op de situatie dat iedereen denkt dat ik, Ray, het was die over swingen begon. Nee, dat was Anita, de kat uit de boom kijkster .😂😘.

De eerste stapjes

Wat kun je nu allemaal doen in swingers wereld? Er zijn verscheidene plekken waar je terecht kunt. Je kunt bijvoorbeeld een erotisch feest, parenclub, Sexsauna, sexcinema of thuisfeestje bezoeken. Elk heeft zn voor en nadeel, maar belangrijker nog, jullie moeten je er allebei goed bij voelen.

Zijn jullie actieve uitgaansmensen, dan is een erotisch dansfeest of parenclub misschien iets voor jullie. Houden jullie juist van meer erotische actie en vinden jullie de omgeving minder interessant dan is een sexcinema of een thuisfeestje meer wat voor jullie. Deze laatste twee zijn ook wat goedkoper dan een feest of club. Je zult in een sex cinema nul komma nul luxe tegenkomen, zoals bijvoorbeeld een douche of kleedruimte. Bij een thuisfeestje kom je bij mensen thuis en daar is meestal wel een douche en is alles huiselijk opgemaakt. De actie vindt vaak plaats in de woonkamer waar matrassen worden neergelegd. Om thuisfeestjes te vinden kun je het beste op SDC kijken bij de speeddates.

Een tussenvorm is de sexsauna, wij raden Sauna Azzurra in Beuningen aan. Dit is qua prijs en luxe ‘the best bang for the buck’. Lees onze verslagen eens en zoek als je daar bent aangekomen het ‘SamenSwingen welkomstteam’ StiefPat op. Zij leiden je graag even rond en zijn erg actief in ons gastenboek. Waarvoor dank💋

Kijk ook eens in ons gastenboek of neem een proefabonnement via SDC. De nieuwe manier van een erotisch contact vinden, alle erotische feesten staan hier overigens vermeld!

Houd in gedachte: niemand gaat ongevraagd aan je zitten en als iemand je aanraakt met een aai of ander, voor jou gepast gebaar, dan kijk je diegene aan en zeg je ‘nee dankje’ of juist iets anders. Een kneep met de ogen volstaat overigens prima bij YES!

Ik hoop jullie wat meer info te hebben gegeven en veel swingplezier!

Ray, jippiejajee

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ronald schreef:

    Ik ben Ronald, een gescheiden brabander die in gelderland woont, niet ver van Arnhem als zowel niet ver van de utrechtse provinciegrens van net 50 jaar. Ik hou van naakt zijn en van seks. Ik ben daarom ook exhibitionistisch ingesteld. Ik heb al heel lang de wens om op een naaktstrand te vrijen. Ik weet dat het niet mag, maar er zijn hier speciale stranden voor en als je op een gewoon naaktstrand gewoon slim bent dan kan je het toezicht daarop omzeilen. Ik heb daarvoor wel een vrouw nodig. Een relatie sluit ik niet uit.

    Als ik me aansluit bij zo’n speciaal daarvoor bedoelde seksdatingsite dan is de kans heel groot dat een moderator zich voordoet als een vrouw waarin ik geinteresseerd ben, en je credit card leeg zuigt zonder ooit een date te hebben. Dus als iemand mij zo’n website adviseert dan is dat niet betrouwbaar.

    Een contact advertentie via de NFN is ook geen optie. want bij naturisme is seks taboe. Daarom voel ik me geen natustist maar nudist. Ik zoek dus een vrouw, wel die samen met mij komende zomer een zomer vol nudisme en buitenseks wil beleven. Kan iemand me helpen met betrouwbare informatie waar ik wat aan heb.

    ik val op jongere vrouwen. Nou ook weer niet TE jong natuurlijk. Geen meisje van 18, dat zou belachelijk zijn gezien ik zelf een dochter van 16 jaar heb. Maar een jaar ouder dan ik mag wel, maar dit is wel de maximum grens. Laat ik als minimumgrens ongeveer 30 jaar stellen. Dus een vrouw tussen de 30 en 52 jaar. Als je iets jonger bent dan 30 (met de nadruk op iets) dan mag dat wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.