Thuisfeestje

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Jullie zijn misschien al eens in een parenclub geweest of bij een stel thuis geweest voor een date. Jullie hebben dan vast ook wel eens opgevangen dat er thuisfeestjes worden georganiseerd. Hoe kom je op zo’n feestje en wat kun je verwachten? Bij een parenclub kun je rondlopen en een stel uitkiezen wat je leuk lijkt, dat is vrijblijvend. Als je 1 op 1 afspreekt kan dat wel eens tegenvallen.

fileHoe zit dat met de klik op een thuisfeestje? Bepalen de gastheer en-vrouw wanneer iedereen in lingerie omkleedt, net zoals in de parenclub? Liggen de matrassen al klaar als je binnenkomt?

Op een thuisfeestje kom je niet zomaar, je moet hiervoor uitgenodigd worden want het is een besloten feestje. Degenen die het organiseren (hosts) zijn meestal mensen die dat wel vaker doen en proberen de gasten een beetje te laten matchen. Het is handig om op een datingsite te staan met een profiel want zo kunnen zij op basis van jullie profiel een keus maken of jullie erbij passen of niet. In je profieltekst of speeddate kun je aangeven op zoek te zijn naar feestjes. Ze zullen kijken naar leeftijd, type mensen, spontaniteit, druggebruik en jullie sexuele voorkeur. Het is bijvoorbeeld niet handig om in een groep van dertigers ook een stel van rond de zestig te laten komen, dat zul je zelf ook begrijpen. Dat gaat niet werken.

Feestjes vinden meestal spontaan plaats en er zijn ook mensen die een zolder hebben omgebouwd of zelfs een tuinhuisje met jacuzzi er op na houden, dit zijn de veeldaters. De mensen die komen zijn vaak bekenden of swingers die in een privé-whatsapp groepje zitten. Om de diversiteit te stimuleren nodigen ze dan naast de vaste groep wisselend, als extra, een paar nieuwe gasten uit via de speeddates.

Tip
Je kunt een presentje meenemen of een bijdrage in de kosten doneren aan de organisator, dat is niet verplicht maar wel zo netjes. Soms staat er een pot waar je geld in kunt stoppen. Een kado-idee is bijvoorbeeld enkele flessen wijn/cava en wat zoutjes, snoepjes, kant en klaar fruitbakjes, slagroompatronen of een fles Xman/Eros olie

Thuisfeestjes worden door veel mensen als intiemer ervaren dan een parenclub, het is ook een stuk goedkoper dan 120 euro aftikken in de parenclub en op een feestje zijn de mensen sneller intiem met elkaar. In een grote parenclub lopen de mensen als kippen in een hok langs elkaar heen en weten niet meer op wie ze hun aandacht kunnen richten, dat probleem heb je in de privésfeer veel minder.

Hoe verloopt zo’n avond dan?

1Jullie zijn uitgenodigd en hebben de badkamer thuis goed bezocht, zijn netjes geschoren op de juiste plekjes, nageltjes gelakt en hebben een weekend tasje ingepakt met eventuele lingerie, condooms, glijmiddel en/of speeltjes. Je glijdt in je mooie pumps en stapt in de auto. Je ziet er sportief gekleed uit maar niet veeeel te sexy. De buren van de hosts hoeven niet te weten wat er zich allemaal afspeelt en door de week moeten die mensen ook nog in hun eigen buurt kunnen wonen… Jullie bellen aan en de deur gaat open, in de deuropening staat een man die je herkent van de profielfoto’s en ietwat zenuwachtig begroeten jullie en na drie klapzoenen ga je de gang door. In de woonkamer staat de gastvrouw (god, wat is ze leuk) en op de bank zitten drie stellen relaxed met een wijntje. De mensen staan enthousiast op en stellen zich voor. Terwijl je groet voel je aan de warmte van het begroeten al met wie je meer en met wie minder een klik is. Geen nood, we moeten nog praten. Iedereen gaat rustig zitten en het gesprek gaat verder waar het gebleven was. Opeens stelt iemand van de bank een vraag aan jullie, jullie antwoorden en het ijs is al een beetje gebroken. Daarna gaat de bel en er komt een ander stel binnen. Je vraagt je af: hoeveel komen er eigenlijk? De host voelt dat al aan en zegt uit zichzelf al: “We verwachten hierna nog 1 stel”. Een mooi getal…schiet er door je hoofd. Op een gegeven moment is iedereen binnen en geacclimatiseerd, de gastheer vraagt dan of iedereen een klik heeft met elkaar. Het kan zijn dat iemand het totaal niet ziet zitten.

Tip
Als je weggaat zeg dan dat je de klik niet zo hebt, geef en-public niet de echte reden op: dit kan erg kwetsend overkomen.

 

Nadat iedereen overeengekomen is dat het een “gezellige avond” gaat worden met elkaar gaan vaak de dames zich eerst omkleden. Vaak heeft de host een logeerkamertje waar je je spullen kwijt kunt, laat echt waardevolle dingen in de auto of thuis. De mannen hoeven niet echt om te kleden dus die schieten een knappe boxer aan en eventueel een sexy gaashemdje. De host pakt een stapel matrassen van de eerste verdieping en de mannen bouwen vervolgens gezamenlijk de huiskamer om naar een groot matrassenparadijs.

Eenmaal omgekleed komen de dames sexy de kamer binnenlopen en trekken degenen die elkaar al een beetje hadden uitgekozen naar elkaar toe. Sommige stellen vinden het prettiger eerst elkaar een beetje op te warmen en dan gaan al snel handen voelend over en weer en vindt er partnerruil plaats (dit heeft onze voorkeur overigens). Als de eerste ronde is geweest na een half uur tot een uur gaan meestal de mensen roken of drinken lekker wat, sommige dames kleden zich even om of gebruiken de badkamer om kort op te frissen. Daarna gaat iedereen het matras weer op en wisselt men vaak van partner. Sommige dames halen hun hart op met een dp-tje want er zijn meerdere mannen….overigens kan het zo zijn dat er ook naast alleen stellen ook single mannen zijn uitgenodigd, maar dat kun je vooraf even vragen als je daar liever niet mee wilt, dan ga je natuurlijk niet naar dat feestje, maar expliciet naar een stellenfeestje.

Dit brengt me ook op het feit dat single mannen vaak succes hebben als ze zelf een blokhut in de achtertuin bouwen of de zolder functioneel in te richten. Wanneer je op SDC zit en jij thuisparties organiseert komen daar genoeg stellen met een tekort aan feestruimte op af.

Hoe lang een feestje duurt kan ik je niet zeggen. We hebben ze om 1 uur zien eindigen, om 4 uur en de volgende dag pas. Dat ligt geheel aan de sfeer, het type mensen en het drank/drugsgebruik.

Voor thuisfeestjes kun je het beste lid worden van een goede datingsite zoals SDC. Exclusief via onze link krijg je 10 dagen toegang en kun je het even uitproberen.

Heel veel succes en misschien tot ziens!

 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
1293 berichten.
Stelutreg uit Utrecht heeft geschreven op 30 juni 2021 om 09:11
Donderdag gaan we weer naar stellendag in Azzurra. Lekker genieten van elkaar en van anderen. Zijn er al op tijd, zin in!!
Tammy en Mart D uit Rotterdam heeft geschreven op 29 juni 2021 om 18:46
30-juni gaan wij als pasgetrouwd stel onze huwelijksreis eens aanvullen met een 'hopelijk' hele gezellige dag in azzura. Als we de recensies kunnen geloven dan moet dat helemaal goed komen. Wij houden wel van een extra man erbij zowel voor hem als haar.
Paruno heeft geschreven op 29 juni 2021 om 18:09
Aanstaande donderdag gaan we weer naar azzura, nog meer enthousiaste stellen die ook gaan?
Sophie uit Zwolle heeft geschreven op 28 juni 2021 om 16:14
Dag. Weet iemand misschien hoe het nu is op het naaktstrand van Bussloo? Heb gezien hoe het veranderd is maar nog niet geweest met mooi weer om te genieten. Is het 'swingergedeelte' nu elders?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hoi Sophie, het swingersgedeelte is er niet meer. Om je een idee te geven: wanneer je het naaktstrandje van Bussloo opkomt dan liggen de naturisten met kinderen recht vooruit en het swingersdeel lag links en de homoseksuelen liggen op het rechterstrandje. De swingers liggen nu veelal bij deze homosensuele heren. Ik lees dat dat goed blijkt te verlopen.
CuckStel60 uit Arnhem heeft geschreven op 28 juni 2021 om 15:44
Woensdag zijn wij, slank senior stel met geile genotvolle vrouw, weer bij Azzurra. Mischa, ben jij er ook weer? Zou ze fijn vinden om jou er weer bij te betrekken, je vrijt zo heerlijk aandachtsvol ...
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 26 juni 2021 om 11:07
Hallo, wij willen morgen dagje vertoeven aan strandje....Kraaijenbergse plassen bijv. Beetje gemoedelijk daar? Wie treffen we
PeeWeeJee uit Wilsum heeft geschreven op 26 juni 2021 om 08:11
Wij willen voor eerste keer naar Azzurra op zaterdag. Wat kunnen we verwachten en is er een beetje balans tussen mannen, vrouwen en stellen?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
De balans is goed omdat het best groot is geworden na de uitbreiding van het pand. Hou je niet van singles m/v kies dan de stellendag op donderdag.🌼
Jeller uit Doetinchem heeft geschreven op 26 juni 2021 om 07:30
Heey zullen we op het naaktstrand in lathum afspreken?
Stel doetinchem uit Doetinchem heeft geschreven op 25 juni 2021 om 14:36
Hi, wie gaat er morgen wat leuks doen en waar? Iemand nog naar Azurra?
Wij Sa.en uit Overijssel hj heeft geschreven op 25 juni 2021 om 09:01
Aan Sim In NL kennen we alleen in Hilversum een sexbios. We gaan meestal naar onze Oosterburen. Daar zijn in het weekend zaaltjes alleen voor paren, je mag alleen iemand mee naar binnen nemen als jullie dat willen. Er wordt op toegezien Zoek eens op Live Erotico en El Brasi beide in het Ruhr gebied Schoon en Netjes veel plezier
Jan heeft geschreven op 25 juni 2021 om 08:58
Hi Bistel uit Nijmegen, Het antwoord op jullie vraag is: Ja:) Wanneer en waar zullen jullie zijn?
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 25 juni 2021 om 07:34
Het was gisteren weer heerlijk in Azzurra. Niet druk, wel gezellig en activiteit. 😛
Sim heeft geschreven op 24 juni 2021 om 20:11
Hallo kan je als koppel ook gewoon naar de koppelcinema gaan. om daar stout te zijn met elkaar tussen het bijzijn van andere, zonder dat je met andere koppels intiem bent? Of hoe werkt dit juist? Mvg Simon
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik heb nog nooit van een koppelcinema gehoord, wel van sexcinema's. Er zijn verschillende sekscinema's in Nederland en het leeuwendeel wat daar komt zijn homosexuele mannen, koppels zie je er sporadisch. Daarom besteden we er ook weinig aandacht aan, omdat er geen balans is, of komt.
FenM uit Arnhem heeft geschreven op 24 juni 2021 om 08:26
Vandaag naar Azzurra. We zijn er rond 17.00/17.30uur.
Bistel uit Nijmegen heeft geschreven op 24 juni 2021 om 07:58
Zijn er geile mensen op of rond het water bij de Kraayenbergse plassen?
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 23 juni 2021 om 23:42
Wordt vast gezellig morgen. Hebben er zin in. Jullie kunnen ons herkennen aan een wit badlaken 😂. Veel plezier voor die ook gaan.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Was een goeie tip!
Stelutreg uit Utrecht heeft geschreven op 23 juni 2021 om 13:38
Wij gaan de 24e naar azzura, zijn er al op tijd. Lekker genieten van elkaar en van anderen. Benieuwd wie we tegen gaan komen
robenmarjan heeft geschreven op 23 juni 2021 om 12:19
Wij gaan na een lange tijd morgen 24e weer eens naar Azzurra. Zijn er nog stellen die op de dag komen?
Stelfrl uit Bolsward heeft geschreven op 22 juni 2021 om 21:08
Dag wijstel uit Arnhem, Leuk dat jullie gaan! Is hele leuke ervaring kunnen we wel zeggen, vorig jaar okt. Ook gedaan. Voor ons ook totaal nieuw. Wij gaan zeker weer eens! Helaas komende donderdag al wat andere stoute plannen 😉 Have fun! D en J
Paruno uit Denekamp heeft geschreven op 22 juni 2021 om 21:04
Morgen 23 -6 eens ff kijken op bussloo en overmorgen met de camper door naar azzura. We hebben er zin in, alleen het weer laat ons een beetje in de steek.
R&E uit Haarlem heeft geschreven op 22 juni 2021 om 18:41
Hey allen, Na twee jaar geleden voor het eerst te zijn geweest, smaakt het nog steeds wel naar meer. We vroegen ons af of iemand ervaring heeft met clubs waar er veel wat 'jongeren' rondlopen? Wij merken vaak toch wel de jongste te zijn (29jr) met een groot verschil. Lijkt ons ook andere stellen te ontmoeten in (of buiten) de clubs 😏 Tips zijn welkom! Liefs, R en E
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hoihoi, parenclub Showboat in Zaandam heeft de leukste actieve jongeren vind ik. Je komt ze ook in parenclub fun4two tegen maar dat is meer erotisch uitgaan (dansen en showen) aldaar. En als het lekker weer is kunnen jullie een kijkje nemen voor buitensex bij Spaarnwoude. Gaan wij dit jaar ook ontdekken!
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 22 juni 2021 om 05:24
Wijstel, gaan donderdag naar Azzurra, ff lekker genieten, eerste keer stellendag. Wie gaan we daar ontmoeten? Tussen 5 en 6 zujn we daar. Groetjes R&E
Geil stel uit Boxmeer heeft geschreven op 20 juni 2021 om 13:06
Wij willen vanmiddag rond een uur of 5 gaan kijken in de bios bij Eroword. De man is bi ingesteld en pijpt graag, de vrouw word graag verwend en ondergespoten door meerdere mannen.
Speels stel uit Apeldoorn heeft geschreven op 20 juni 2021 om 12:31
Hey, wie zijn er vandaag op het swingers gedeelte in bussloo? Wij waren er donderdag voor 't eerst en ontmoeten graag leuke mensen! 😍❤
Wijsamen heeft geschreven op 20 juni 2021 om 08:52
Nu alle clubs al even open mogen zitten we met smart op de opening van de Fata te wachten echter op de website staat nog steeds gesloten en hebben verder ook niets meer vernomen over een eventuele opening. Wie weet en kan iets meer over de Fata vertellen?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Parenclub Fata Morgana in Muiden houdt de website mondjesmaat bij. We hopen ook dat de Fata Morgana snel weer open gaat, alles is top Quality daar! We houden jullie op de hoogte als we wat vernemen.
Wijsamen heeft geschreven op 20 juni 2021 om 08:50
Goedemorgen allen, het beloofd na een onstuimige nacht vandaag toch nog een knappe dag te worden en dus gaan wij ook op Bussloo lekker genieten. Genieten van het zonnetje maar zeker van elkaar en wie weet van leuke geile stellen om ons heen. Komen elkaar er vast tegen........
Patrick en Hinke uit Apeldoorn heeft geschreven op 19 juni 2021 om 22:55
Wij sexy stel zij 24 en bi slank cup c kaal kutje en hij 40 en hetero slank grote dikke kale pik van 20x6cm... Wij willen vanavond of morgen naar bussloo gaan en zijn opzoek naar sexy stellen of bi meiden die ook gaan?
privatdancers uit rotterdam heeft geschreven op 18 juni 2021 om 22:00
HALLO ALLEMAAL het is juist heerlijk met iedereen erbij mannen en vrouwen en stellen en travestieten dat maakt de sfeer het leukst en gezellig wij houden van iedereen tot gauw allemaal
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Heerlijke sfeer bij jullie! Keep on Dancin' xXx
StelSwollywood uit Zwolle heeft geschreven op 18 juni 2021 om 15:46
Zijn er nog mensen met plannen Bussloo? En is er daar de laatste dagen genoeg activiteiten? We horen graag. We gaan vanmiddag nog even. Kus G&J
Stelutreg uit Utrecht heeft geschreven op 17 juni 2021 om 23:18
Vandaag een paar warme uurtjes beleefd met elkaar en met andere stellen. Vooral de Duitse dame was erg sensueel en lekker, dank jullie wel voor de heerlijke tijd, tot de volgende keer.
Fries stel uit Noorden heeft geschreven op 17 juni 2021 om 19:31
Vandaag voor het eerst in Azzurra geweest bij de stellen dag. Wat een leuke sauna waar wat meer mag. Leuke stellen, veel "doeners" en een hele leuke ongedwongen sfeer. Gelukkig geen rukkende hitsige vrijgezelle mannen die nooit van het woordje NEE gehoord hebben. Voor stellen echt een aanrader. Tot een volgende keer.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Daar is de stellendag ook voor bedoeld, ik vind het toch jammer dat single dames er ook niet in mogen!
FenM uit Arnhem heeft geschreven op 16 juni 2021 om 14:59
Wij gaan donderdag naar Azzurra. Weer zin in... Tot dan!
Stel uit Hellevoetsluis heeft geschreven op 16 juni 2021 om 13:49
Wij willen een keer naar deze hoog aan geschreven sauna gaan, maar mijn vraag is of er veel kleurlingen komen. Mijn vrouw wil een keer een donkere groot geschapen man voelen, en als er meerdere donkere mannen zijn helemaal verwend worden door ze.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Natuurlijk worden deze mensen ook toegelaten, iedereen is welkom en gelijk. Daarom supporten wij Azzurra juist!
Stelutreg uit Utrecht heeft geschreven op 14 juni 2021 om 09:52
Wij (m55,v49) gaan a.s. donderdag weer heerlijk genieten bij de Azzura parendag. Zijn er om 10 uur al😜
Fries stel uit Noorden heeft geschreven op 12 juni 2021 om 17:14
Wij gaan aankomende week op vakantie richting de Achterhoek en het lijkt ons leuk en spannend om a.s. donderdag naar de stellen dag van Azzurra te gaan. Nog meer stellen die van plan zijn om donderdag 17 juni te gaan? Wij komen in de middag.
BramBeer uit Eindhoven heeft geschreven op 12 juni 2021 om 01:43
Ik vroeg me af of de meeste koppels die naar Azzurra gaan, vooral opzoek zijn naar andere koppels? Ik zou eens willen gaan als bi-man maar ik wil niet rondlopen als 5de wiel.. Ik heb wel ervaring als bi-man in parenclub maar Azzurra ken ik nog niet. Bedankt alvast!
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Alleen op de stellendag worden singles (m/v) niet toegelaten. Buiten deze tijden is Azzurra toegankelijk voor iedereen. Je succesrate hangt af van jouw houding, charisma, socialiteit, uithoudingsvermogen en humeur. Kortom, je moet zelf de balonnen ophangen🎈 en er een feestje van maken. Ik vind natuurlijke biseksualiteit juist een pre, het is een gaysauna after all.
Wij Samen uit Overijssel heeft geschreven op 11 juni 2021 om 17:22
Jeroen, een vraag war ge naar toe in Beuningen. Wij zijn vaak in Andelst maar een andere omgeving met iets spannends in ook welkom. We kennen de veerboot wel maar Beuningen is nogal langgerekt lang de Waal Groet
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
In Beuningen zit Gaysauna Azzurra. Dat is je wellicht ontgaan?🌼
Stiefpat uit Arnhem heeft geschreven op 11 juni 2021 om 17:05
Hoi R&M, Reserveren is niet nodig en er mogen 80 mensen tegelijkertijd binnen zijn. Wij gaan 12 juni ook we hopen alleen dat de zon zich nog even laat zien. De voorspelling is bewolkt maar wie weet. Misschien tot morgen. Stiefpat
Lekker stel uit Hoogland heeft geschreven op 9 juni 2021 om 23:01
Hallo allemaal Even een vraag wij willen zaterdag 12 juni naar Azzura moet je reserveren of kun je gewoon binnen lopen?, en hoeveel mensen mogen er tegelijk binnen zijn? Groetjes R&M
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Een beller is sneller ☎️
Jeroen uit Roermond heeft geschreven op 9 juni 2021 om 19:12
Hoi lezers, Ik ga morgen dagje genieten in Beuningen, wie heeft er zin om lekker te zonnen en beetje te zweten samen Groet Jeroen
Toet uit Zuid Holland heeft geschreven op 6 juni 2021 om 11:57
Gisteren ging azzurra weer open....en wat was het weer gezellig en leuk....heerlijk om de vrolijke barmannen weer te zien en de leuke nieuwe aankleding aan de muren...op naar meer leuke dagen
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Geweldig Toet!
GJ uit Arnhem heeft geschreven op 6 juni 2021 om 07:52
Benieuwd hoe de eerste gemengde avond weer was.... druk en geil? Wij stel 50 en beetje zijn van plan volgende week te gaan.
Bert uit Kaag en braasem heeft geschreven op 5 juni 2021 om 17:00
bericht gekregen van Mistique, ze gaan pas open als er genoeg mensen naar binnen mogen. Groetjes
Luc Cindy uit Hasselt heeft geschreven op 4 juni 2021 om 17:17
Nu de clubs nog gesloten zijn als die koppel privé feestje in Limburg Vlaanderen en Nederland
Bejo uit Leimuiden heeft geschreven op 4 juni 2021 om 12:18
idreamofsailing Op sdc heb ik een groep aangemaakt voor stellen en singels met een zeil- of motorboot Groetjes BeJo
robenmarjan heeft geschreven op 3 juni 2021 om 22:30
Succes met de opening. Heeft allemaal te lang geduurd. Take care
Jasper heeft geschreven op 31 mei 2021 om 16:34
024 - 6841808 Bel ze 😛 Ik kan het nu niet voor je doen, zit in een werkmeeting 😉
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Gaysauna Azzurra gaat zaterdag 5 juni weer open voor swingers en singles
Saunalovers uit Gelderland heeft geschreven op 30 mei 2021 om 22:36
Weet iemand of Azzurra Zaterdag ook weer open gaat? We kunnen op de site niets vinden daarover?
idreamofsailing heeft geschreven op 30 mei 2021 om 10:14
Hallo! Deze vraag heb ik ook naar de Vraagbaak gestuurd maar ik heb het idee dat daar minder zicht op is dan hier in het gastenboek: We (m48/v47) hebben sinds kort een zeilbootje en zijn benieuwd naar leuke, spannende aanmeerplaatsen en ankerplaatsen in het gebied IJsselmeer, Ketelmeer en randmeren. Weet iemand leuke plekjes?
Kris uit Rdam heeft geschreven op 24 mei 2021 om 19:26
Toetje..hou vol lieverd😘

11 reacties

 1. Dennis schreef:

  Zijn er ook feestjes waar intieme piercings centraal staan? Gelijkgestemden met een voorliefde voor metaal..

 2. E&R schreef:

  Hoi lieve mensen, wij zijn een zeer verzorgd goed uitziend stel van beiden 53 jaar jong. Beiden oraal bi (geen must) en intiem kaal. We gaan regelmatig naar clubs maar zoeken nu naar een prive sexfeestje. Wij houden van full pr (safe) en orale verwennerij en kunnen een man of vrouw meer situatie waarderen. Beiden zijn we actief, hebben geen ijzerwaren en geen tattoos en roken niet. Wel een wijntje en zij draag graag lingerie (lak, laarzen, high heels,) Wij worden graag gevonden voor feestjes in de regio ZW NL. xxx elrostel@gmail.com

 3. Oorbel schreef:

  Wij zijn een stel van allebei 40. Zij bi schierig man 100% hetero. Partnerruil en alles er rond omheen. We willen veel we genieten van het leven en tussen elkaar is het liefde en de rest is lust en puur genot. Een sexfeestje lijkt ons tevens ook leuk. Ben benieuwd. Wonende regio rijnmond en zijn geen rokers. oorbel7711@gmail.com

 4. Stelletje schreef:

  Hallo Bart,
  Wij zijn een stel van 44 en 36 en zijn ook op zoek naar een leuk stel voor swap. Misschien kunnen we contact leggen?

 5. bart schreef:

  Hoi allemaal ,
  Wij ( koppel 36/42)zouden dit ook graag eens doen , maar vinden het moeilijjk om contact te leggen in een parenclub .
  Hoe pak je dit het beste aan om aantegeven dat je openstaat voor een swap of leg je contact door bij aanteschuiven bij de tafel in het restaurant

 6. Bert schreef:

  wij zijn stel van 54/51 en zijn ook op zoek naar thuis feestjes , we zijn regelmatig naar een club geweest.
  het weekend van 11/12 november zijn wij in een hotel vlak bij Enschede , dat zou een mooie gelegenheid zijn om een stel te ontmoeten
  we zijn in voor mmv vvm en mvmv
  we wonen zelf in regio Leiden
  groetjes B en J

 7. Jootanja@hotmail.com schreef:

  Wij zijn parenclub bezoekers maar willen ook graag een thuis feestje uitproberen. Wie heeft contacten? Wel stijlvol, geen gangbang. Met of zonder wap. Xxx

 8. Tayra schreef:

  Hallo,
  Ik ben in het verleden betrokken geweest bij zulke prive feesten. Omdat mijn exman zich niet kon vinden in dit ‘wereldje’ heb ik er de afgelopen jaren afstand van gehouden. Sinds mijn scheiding heb ik weer een paar keer privé feesten mogen bezoeken (werd uitgenodigd via een vriend). Ik heb nu een nieuwe partner die ook openstaat hiervoor en zich helemaal kan vinden hierin. Alleen weten we niet waar we de contacten ervoor kunnen opbouwen. Ik zag dit schrijven en trok mijn aandacht dus dacht ik ga jullie eens ‘hallo’ zeggen ?
  Wij zijn op zoek naar privé feesten waar mooie leuke gezellige jonge mensen met klasse komen. Geen fetisj/latex feesten. Tuurlijk heeft elk leeftijd zn eigen mooiheid, maar wij willen toch een beetje in onze leeftijds kategori… bijvoorbeeld tussen 25-45 is voor ons een voorkeur. Kunnen jullie ons een beetje wegwijs maken de goede richting op?
  Groeten Tayra

 9. Rb schreef:

  Kom deze week graag in contact met leuk couple. Openminded representatieve kerel, humor, niveau, single, goed geschapen, slank, bloedgeil in de juiste setting, ervaren en potent, ontmoet graag een idem leuk veertigplus stel voor onze gezamenlijke geile gewenste uitspattingen. Voorkeur heeft een vrouwgericht menage a trois, doch wanneer de Dame in kwestie het voor haar turn on het ook geil vindt om de beide Heren elkaar te zien “blowen” voldoe ik graag ook aan die wens. Hetgeen ik als credo wil stellen is Geil in Stijl, niets plats of vulgairs. Een spannende ontmoeting begint met een mooi glas en een leuk gesprek. Kan goed ontvangen en verplaatsen. Foto’s bij mailcontact en dan bij wederzijdse interesse gewoon afspreken. Lees graag jullie serieuze reactie in de mail. R. singlevak@outlook.com

 10. vertel ik nog schreef:

  Dag Marc, wij zoeken contact met je voor een vrije avond met barbecue op zaterdag 17 september in Appelscha. Wij zijn een stel en een extra man die jou er graag bij willen hebben, want zij is erg…… juist. Mail ons op het onderstaande adres.

 11. Marc v g schreef:

  Lieve swingers,,, heel toevallig vond ik jullie site , googelen. Naar camping swingen,,, singel zijnde is het zeer moeilijk om met swingers in contact te komen …. Via een wacht site op afroep ??? Waar een volledig profiel en fotos , aanwezig zijn, zodat de uitnodigende swingers, singels kunnen oproepen om aanwezig te zijn…. Goh wat zou ik het fijn vinden op zo een prive feestje aanwezig te zijn…. Weten jullie hoe beginnen?? Lieve knuffel,,, marc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.