Thuisfeestje

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Jullie zijn misschien al eens in een parenclub geweest of bij een stel thuis geweest voor een date. Jullie hebben dan vast ook wel eens opgevangen dat er thuisfeestjes worden georganiseerd. Hoe kom je op zo’n feestje en wat kun je verwachten? Bij een parenclub kun je rondlopen en een stel uitkiezen wat je leuk lijkt, dat is vrijblijvend. Als je 1 op 1 afspreekt kan dat wel eens tegenvallen.

fileHoe zit dat met de klik op een thuisfeestje? Bepalen de gastheer en-vrouw wanneer iedereen in lingerie omkleedt, net zoals in de parenclub? Liggen de matrassen al klaar als je binnenkomt?

Op een thuisfeestje kom je niet zomaar, je moet hiervoor uitgenodigd worden want het is een besloten feestje. Degenen die het organiseren (hosts) zijn meestal mensen die dat wel vaker doen en proberen de gasten een beetje te laten matchen. Het is handig om op een datingsite te staan met een profiel want zo kunnen zij op basis van jullie profiel een keus maken of jullie erbij passen of niet. In je profieltekst of speeddate kun je aangeven op zoek te zijn naar feestjes. Ze zullen kijken naar leeftijd, type mensen, spontaniteit, druggebruik en jullie sexuele voorkeur. Het is bijvoorbeeld niet handig om in een groep van dertigers ook een stel van rond de zestig te laten komen, dat zul je zelf ook begrijpen. Dat gaat niet werken.

Feestjes vinden meestal spontaan plaats en er zijn ook mensen die een zolder hebben omgebouwd of zelfs een tuinhuisje met jacuzzi er op na houden, dit zijn de veeldaters. De mensen die komen zijn vaak bekenden of swingers die in een privé-whatsapp groepje zitten. Om de diversiteit te stimuleren nodigen ze dan naast de vaste groep wisselend, als extra, een paar nieuwe gasten uit via de speeddates.

Tip
Je kunt een presentje meenemen of een bijdrage in de kosten doneren aan de organisator, dat is niet verplicht maar wel zo netjes. Soms staat er een pot waar je geld in kunt stoppen. Een kado-idee is bijvoorbeeld enkele flessen wijn/cava en wat zoutjes, snoepjes, kant en klaar fruitbakjes, slagroompatronen of een fles Xman/Eros olie

Thuisfeestjes worden door veel mensen als intiemer ervaren dan een parenclub, het is ook een stuk goedkoper dan 120 euro aftikken in de parenclub en op een feestje zijn de mensen sneller intiem met elkaar. In een grote parenclub lopen de mensen als kippen in een hok langs elkaar heen en weten niet meer op wie ze hun aandacht kunnen richten, dat probleem heb je in de privésfeer veel minder.

Hoe verloopt zo’n avond dan?

1Jullie zijn uitgenodigd en hebben de badkamer thuis goed bezocht, zijn netjes geschoren op de juiste plekjes, nageltjes gelakt en hebben een weekend tasje ingepakt met eventuele lingerie, condooms, glijmiddel en/of speeltjes. Je glijdt in je mooie pumps en stapt in de auto. Je ziet er sportief gekleed uit maar niet veeeel te sexy. De buren van de hosts hoeven niet te weten wat er zich allemaal afspeelt en door de week moeten die mensen ook nog in hun eigen buurt kunnen wonen… Jullie bellen aan en de deur gaat open, in de deuropening staat een man die je herkent van de profielfoto’s en ietwat zenuwachtig begroeten jullie en na drie klapzoenen ga je de gang door. In de woonkamer staat de gastvrouw (god, wat is ze leuk) en op de bank zitten drie stellen relaxed met een wijntje. De mensen staan enthousiast op en stellen zich voor. Terwijl je groet voel je aan de warmte van het begroeten al met wie je meer en met wie minder een klik is. Geen nood, we moeten nog praten. Iedereen gaat rustig zitten en het gesprek gaat verder waar het gebleven was. Opeens stelt iemand van de bank een vraag aan jullie, jullie antwoorden en het ijs is al een beetje gebroken. Daarna gaat de bel en er komt een ander stel binnen. Je vraagt je af: hoeveel komen er eigenlijk? De host voelt dat al aan en zegt uit zichzelf al: “We verwachten hierna nog 1 stel”. Een mooi getal…schiet er door je hoofd. Op een gegeven moment is iedereen binnen en geacclimatiseerd, de gastheer vraagt dan of iedereen een klik heeft met elkaar. Het kan zijn dat iemand het totaal niet ziet zitten.

Tip
Als je weggaat zeg dan dat je de klik niet zo hebt, geef en-public niet de echte reden op: dit kan erg kwetsend overkomen.

 

Nadat iedereen overeengekomen is dat het een “gezellige avond” gaat worden met elkaar gaan vaak de dames zich eerst omkleden. Vaak heeft de host een logeerkamertje waar je je spullen kwijt kunt, laat echt waardevolle dingen in de auto of thuis. De mannen hoeven niet echt om te kleden dus die schieten een knappe boxer aan en eventueel een sexy gaashemdje. De host pakt een stapel matrassen van de eerste verdieping en de mannen bouwen vervolgens gezamenlijk de huiskamer om naar een groot matrassenparadijs.

Eenmaal omgekleed komen de dames sexy de kamer binnenlopen en trekken degenen die elkaar al een beetje hadden uitgekozen naar elkaar toe. Sommige stellen vinden het prettiger eerst elkaar een beetje op te warmen en dan gaan al snel handen voelend over en weer en vindt er partnerruil plaats (dit heeft onze voorkeur overigens). Als de eerste ronde is geweest na een half uur tot een uur gaan meestal de mensen roken of drinken lekker wat, sommige dames kleden zich even om of gebruiken de badkamer om kort op te frissen. Daarna gaat iedereen het matras weer op en wisselt men vaak van partner. Sommige dames halen hun hart op met een dp-tje want er zijn meerdere mannen….overigens kan het zo zijn dat er ook naast alleen stellen ook single mannen zijn uitgenodigd, maar dat kun je vooraf even vragen als je daar liever niet mee wilt, dan ga je natuurlijk niet naar dat feestje, maar expliciet naar een stellenfeestje.

Dit brengt me ook op het feit dat single mannen vaak succes hebben als ze zelf een blokhut in de achtertuin bouwen of de zolder functioneel in te richten. Wanneer je op SDC zit en jij thuisparties organiseert komen daar genoeg stellen met een tekort aan feestruimte op af.

Hoe lang een feestje duurt kan ik je niet zeggen. We hebben ze om 1 uur zien eindigen, om 4 uur en de volgende dag pas. Dat ligt geheel aan de sfeer, het type mensen en het drank/drugsgebruik.

Voor thuisfeestjes kun je het beste lid worden van een goede datingsite zoals SDC. Exclusief via onze link krijg je 10 dagen toegang en kun je het even uitproberen.

Heel veel succes en misschien tot ziens!

 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
1293 berichten.
Sjors heeft geschreven op 24 november 2020 om 13:46
Oase in Ammerzoden is geopend, Staat nergens vermeld, groeten.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Thank you💡
E&G uit Arnhem heeft geschreven op 24 november 2020 om 12:50
Johan en Ella, Wij zijn er ook donderdag, vanaf opening om uur of 11. We zijn ervaren met couples-only dagen. Liefs Esther en Gert-Jan
Johan uit Brecht heeft geschreven op 24 november 2020 om 10:35
Afgelopen zaterdag als koppel voor de 1e keer geweest op de gemengde dagen. Supervriendelijk onthaal en mooie faciliteiten ....echter een overaanbod aan single mannen die bij elke stap die we durfden te doen ons achterna holden....kregen niet de tijd om rustig alles te verkennen en was irriterend......en bij elke club heb je die koppels die heel de dag buiten in de tuin hun nicotineverslaving niet de baas kunnen en nauwelijks in actie treden en denken dat ze in een bruine kroeg zitten....daar kan de club niets aan doen....we gaan nu donderdag op couples only dag en zien wat dit geeft...een club kan je pas eerlijk beoordelen na meerdere bezoeken....wie helpt ons donderdag ... groetjes johan en ella
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 22 november 2020 om 14:03
Sauna heeft een heel ontspannen uitwerking op me. Zie dat niet iedereen dat gegeven is. Azzurra is een leuke zaak maar op dit moment moeten we met zn allen roeien met de riemen die we hebben. Zal ook niet lang duren voor ik daar weer rond loop. O ja, ben ook beschikbaar voor buitenlandse dames. Een ieder een ontspannen weekend gewenst! Groet Papillon
Kees uit Dordrecht heeft geschreven op 22 november 2020 om 08:59
Veel gasten zeiden als we dit geweten hadden waren we of niet gekomen of waren we omgedraaid. Die hele site is toch gewoon lachwekkend. Lukt ze niet eens fatsoenlijk Nederlands te schrijven en inhoudelijk klopt er geen ruk van. Zal ook wel niks mogen kosten. Neem eens een voorbeeld aan Steamworks. Helder, duidelijk en eerlijk verhaal. Voor ons geen Azzurra meer.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik denk dat zij ook blij zijn wanneer je niet meer komt. Ze krijgen overal de schuld van en omdat het niet onderbouwd is kun je geen normale discussie voltooien tot een oplossing. Vorige keer waren het de buutenlanders, ben ik de volgende? Het lijkt er wel op inmiddels. Dus ga, succes kerel.
Kees uit Dordrecht heeft geschreven op 21 november 2020 om 18:27
Vandaag weer eens Azzurra bezocht. Wat een aanfluiting! Blijkt dat ze nu maar 30 gasten officieel mogen toelaten van de gemeente, terwijl er op de site nog steeds 75 staat. Was een stel helemaal uit Groningen komen aanrijden en die moesten gewoon anderhalf uur wachten voordat ze naar binnen mochten. Schandalig. Op de site stond ook dat het restaurant en de bar dicht waren en dat gasten zelf eten en drinken moesten meenemen. Prima, maar wat schetst onze verbazing je mocht dit alleen maar buiten opeten! Met dit weer!? Die zijn echt niet goed. Duidelijk is wel dat deze eigenaar alleen maar aan zijn eigen poen denkt en totaal geen respect heeft voor zijn eigen gasten. Dus zijn we snel weer vertrokken en buiten stonden nog steeds een man of 20-25 te wachten, voordat ze naar binnen mochten.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ja Kees, deze mensen realiseerden zich dat als ze nummer 76 waren geweest, ze ook hadden moeten wachten. De kans dat zij wel een leuke dag hebben gehad is dan ook best groot. Over waar je mag eten zal me een worst zijn want je gaat altijd naar de mac vertelde je. Verder kun je zien aan de rij buiten dat mensen hier graag komen en dat ervoor over hebben in deze tijden. Omdat jij toch iedere keer weer gaat, moet jij toch iets heeeeel leuk vinden bij Azzurra...maar wat?
E&G uit Arnhem heeft geschreven op 21 november 2020 om 13:32
Azzurra weer open! Wij willen graag eens een gemengde dag bezoeken, de couples-only dagen zijn we uitgebreid bekend mee. Wie kan ons vertellen hoe het op een gemengde dag gaat? Wat is de verhouding man-vrouw (mannen meer geen bezwaar maar moet niet 10 op 1 zijn of zo)? Is het erg op scoren gericht en moeten we wel erg vaak nee zeggen? Reden voor onze vraag... we horen hele wisselende verhalen. Alvast bedankt!
Arnold en usha heeft geschreven op 21 november 2020 om 12:40
We vallen wel op. Zij is van origine Indisch. Ik NL heb ooit brandwonden opgelopen . Hoe herkennen we jullie?
Arnold en Usha heeft geschreven op 21 november 2020 om 10:15
we zouden vanavond kunnen. dan zouden we er 20:15 kunnen zijn, wegens oppas, maar dan kunnen we nog 2,5 uur genieten. Moet dan nog wel even reserveren omdat er maar beperkt aantal mensen zijn toegestaan, maar er zijn nu nog 14 vrije plekken. Ons herken je heel gemakkelijk.Usha is van Origine Indisch en ik heb ooit brandwonden opgelopen. Ik ben slank/normaal van postuur, Usha normaal/ietjes steviger maar zeker niet dik. We roken niet en gebruiken geen drugs en matig alcohol. Hoe kunnen we jullie herkennen ?
Jeroen en Anne uit Winsum heeft geschreven op 20 november 2020 om 19:35
Oke dat wisten wij dus niet. Wat jij zegt over dat opstapje is bij ons ook het geval. Leeftijd is niet heel belangrijk. Wij beide 31, normaal postuur. Wij gaan morgen zeker in ieder geval. Als we de tijd vinden voor morgen avond om een profiel te maken doen we dat zeker. Mochten jullie ook gaan, waaraan te herkennen? Wij zoeken eigenlijk gewoon een koppel om mee af te tasten in de sauna en zien hoever het gaat. Geen specifieke wensen. Greetz
Arnold en Usha uit Woonplaats heeft geschreven op 20 november 2020 om 17:22
Hoi Hoi, Wij zijn hier verder ook redelijk nieuw in. 1x naar erotische sauna geweest maar verder niets gedaan we zouden in februari naar club Monique maar toen kwam corona shutdown paar dagen voor we zouden gaan. Momenteel is de vrouw minder happig dus in een ongedwongen sfeer wat spannends doen lijkt me wel een leuk opstapje en houden zo wie zo van Sauna en is wellicht ook een beter/kleiner opstapje. Hoe zouden we verder kunnen communiceren zodat we inderdaad foto's van elkaar kunnen zien, wensen kunnen bespreken en wellicht wat kunnen afspreken. Je kunt op sdc een gratis account aanmaken en het sdc nummer doorgeven, dan kunnen we van daaruit verder communiceren. wij zijn wel iets ouder maar nog niet bejaard. v39/m47
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Je kunt met deze kortingscode, SDC kosteloos een week uitproberen! Klik hier en je code staat al ingevuld
Jeroen en Anne uit Winsum heeft geschreven op 20 november 2020 om 14:52
Hey Arnold nee we zijn net nieuw hierin en nog niet op SDC maar wel opzoek naar wat leuke avonturen. Wij gaan waarschijnlijk morgenavond naar Sauna heuvelrug. En jullie?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik denk dat ze willen weten hoe jullie er ongeveer uitzien en wat jullie wensen zijn. Dit kun je meestal in een datingprofiel terugvinden en van daaruit verder communiceren.
Arnold en Usha uit Purmerend heeft geschreven op 20 november 2020 om 13:19
Jeroen en Anne staan jullie op sdc ?
Jeroen en Anne uit Winsum heeft geschreven op 19 november 2020 om 23:29
Hallo, niemand die dit weekend 21/22 november naar sauna de heuvelrug gaat of wellicht een andere? Wij gaan in de avond beide 31jr Jeroen en Anne
Jeroen en Anne uit Winsum heeft geschreven op 18 november 2020 om 14:20
Ik ben benieuwd of er aankomend weekend 21/22 november nog mensen naar sauna de heuvelrug gaan in Veenendaal. We horen graag iets Jeroen en Anne
Michel&laura heeft geschreven op 18 november 2020 om 12:20
Heerlijk weer om helemaal naakt op strandje Twiske te zijn, maar dit keer gaan we naar Alkmaar. Misschien wel even het ijskoude water in. En als er niemand is even heerlijk laten gaan voor een vrij partij
SubSingleGirl uit Arnhem heeft geschreven op 11 november 2020 om 12:13
Ray&Anita; hartelijk dank voor jullie antwoord, ik ga me daarin verdiepen! Bedankt!
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 11 november 2020 om 12:01
Subsinglegirl uit Arnhem, goed verhaal! Sluit ook goed aan bij mijn fantasie dus ik ga het overleggen thuis. Blijf gezond en hopelijk tot ziens in clubs/sauna’s Met vriendelijke groet, Papillon
SubSingleGirl uit Arnhem heeft geschreven op 11 november 2020 om 07:21
Ik ben een single dame van 28 met al een tijdje een kinky soft pain en sletjes fantasie. Zou het liefst in een club of bar setting een keer onder handen genomen worden, door een dominant stel, of man en vrouw die niet bij elkaar horen. Leeftijd totaal onbelangrijk. Met een paar toeschouwers eromheen (minimaal 3 of 4, vrouwen ook zeker welkom! Maar meer uiteraard ook welkom). die op verzoek van de meester en/of meesteres "gebruik" of een beetje "misbruik" van mij maken. Niet te harde SM gelijk, een beetje opbouwend mijn grenzen zoeken. Ben vooral geïnteresseerd in bondage, liefst ook in een swing, spanking(handen, zweepjes, paddles,rietje) tepelklemmen, tieten/uiers afbinden. Beschik over een goede hand vol qua tieten en als mijn tieten afgebonden worden, ben ik direct zeiknat, een echt sletje/teefje wat dat betreft, direct klaar voor gebruik. Die kickt op naampjes als teefje; sletje, hoertje, uiers en tieten etc. Behandeld worden alsof ik daar enkel ben om gebruikt te worden en er verder niet toe doe. Dat jullie genieten van mijn lichte pijn geluiden tijdens een harde spanking en je al aan het nadenken bent hoe je me gaat neuken. Ik vind het geil om bij mn haar gepakt te worden en echt door/afgeneukt te worden (denk aan de ex die je haat als je me pakt 😉 En vooral als mensen dan toekijken, ik ben sowieso vrij exhibitionistisch, maar zo machteloos met publiek heeft iets speciaals. Ook aan een kruis hangen wil ik wel proberen, zodat iedereen me uitgebreid kan betasten etc. Verder heb ik geen hele uitgebreide SM ervaring, wel vastgebonden geweest, hard gespankt, klemmen op tepels, tieten afgebonden en geblindoekt doggystyle genomen door een vreemde man. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar een vrouw....dus eigenlijk eerst een beetje gekeurd/vernederd/gepijnigd worden met toeschouwers die graag meedoen en ervan genieten om even gemeen hard in mijn tepels te knijpen/draaien, me te betasten, mijn ronde ass een harde tik geven en doorglijden naar mijn inmiddels zeiknatte kutje voelen, me vingeren, mijn clit bewerken....zodat iedereen de geile hoer gelijk al kan horen kreunen .en me een beetje vernederen, als sletje/hoertje, omdat mijn gaatjes allemaal zichtbaar en toegankelijk zijn, mijn uiers uit mijn lingerie hangen en ik zeiknat ben....terwijl ik gekeurd en betast wordt door allerlei vreemden. En vooral omdat iedereen weet dat ik gebruikt ga worden voor ieders genot en dominante/licht gemene trekjes. Dat ik er niet toe doe en dat iedere toeschouwende man en de doms sowieso mijn keel of kutje gaan doorneuken terwijl ik daar machteloos hang en er van geniet. Dat ik ongeduldig lig te draaien omdat ik een pik, dildo of vingers in mijn kut wil. Waarbij ik bijvoorbeeld hard afgeneukt wordt en een toekijkende vrouw (of man) uitgenodigd wordt mij even aan te pakken door met mijn tepels te "spelen"., knijpen en draaien, pijn en genot dus. Of om me met een zweepje te bewerken als straf voor iets, op mijn ass, boobs of zachtjes tussen mn benen Safe sex is nr 1 voor mij. en een dame met een strap-on die me bij mn haar pakt en hard afneukt in keel en kut zou ik ook heel graag ervaren. Ik merk aan mijn tekst dat ik best wat wensen heb en ik wil dus eigenlijk een beetje in het middelpunt van de belangstelling staan. Een minuut of 20 tot een uur of iets langer, afhankelijk van de situatie. Daar staat tegenover dat iedere man wel minimaal 1 beurt krijgt om echt even los te gaan, keihard doorneuken...me uitschelden, spanken terwijl je me pakt. Je mag alles zeggen wat je wil als je me neukt. Als je voelt dat je gaat komen, mag dat uiteraard in mijn nu nog heel strakke kutje in het condoom die je daarna over mijn kont of tieten mag smeren. Je mag ook stoppen en je aftrekken om daarna te spuiten op een plek naar keuze. (Over mijn ass, uiers, in mijn gezicht). Gewone avonden deed ik met mijn ex wel in parenclubs, maar hij wilde mijn fantasie nooit een kans geven. Iemand tips qua clubs? Of moet ik een prive feestje zoeken hiervoor? Is er überhaupt wel interesse/animo voor wat ik zoek? Ben nu een tijdje uit deze scene, dus probeer me even goed te oriënteren, want wellicht wil ik veel teveel en moet ik gewoon een keer weer een normale avond bezoeken. Maar deze fantasie knaagt al jaren aan me...dus wil toch even informeren. Alvast bedankt.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Deze fantasie gaat richting BDSM. In een club zou je op een gangbang terecht kunnen, maar ik denk niet dat je daar je dingetje in kwijt kunt. Omdat amateurhoertjes uiteindelijk toch geld mogen ophalen van hun Dom (ik loop al een tijdje mee) ga ik je uiteindelijke financiële fantasie hier niet ondersteunen, maar verwijs ik je door naar een bdsm site zoals Fetlife. Veel succes⛓️
harry uit wierden heeft geschreven op 10 november 2020 om 12:28
hoi X&Y wij zouden ook evt wat kunnen afspreken via deze weg of via massenger als je dat goed vind . Hoor graag van jullie
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ivm de privacywet plaatsen we geen contact gegevens.
Y uit h heeft geschreven op 9 november 2020 om 19:52
#harry Jaaaa dat ben ik/wij ik had al zo’n gevoel dat jij/jullie dit was/waren😁
Harry uit Wierden heeft geschreven op 9 november 2020 om 19:01
Dan ben jij zeker x&y die er op gereageerd hebben ik heb wel eens gereageerd namelijk
harry uit wierden heeft geschreven op 9 november 2020 om 09:46
Harry uit wierden, nee zijn we nog niet geweest in Hengelo. mijn vriendin vind het een beetje eng en raar ze is wat dat betreft een beetje verlegen.
ceesendees uit Dordrecht heeft geschreven op 8 november 2020 om 09:31
A.s. zaterdag gaan wij heerlijk een avondje genieten in sauna Berendonck. Graag willen we deze avond gezellig doorbrengen met een leuke dame en bij de juiste klik er nog een spannende nacht van maken in het hotel dat wij geboekt hebben. Voor vragen of interesse kun je ons vinden op SDC: ceesendees
Harry uit Wierden heeft geschreven op 5 november 2020 om 20:07
Justacouple probeer van der valk in Almelo eens is meestal niet zo druk als jullie willen kunnen wij daar ook eens naar toe komen
Justacouple uit Betuwe heeft geschreven op 5 november 2020 om 01:47
We zijn benieuwd of nu alles op slot zit of er mensen zijn die bv in hotels afspreken, en welke hotels dat zijn in de omgeving midden Nederland.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
De van der Valk hotels worden vaak gebruikt door swingers. Ik weet niet of men nu date (wij niet in ieder geval). Probeer een hotel te kiezen waarbij je een eigen opgang hebt en niet langs de receptie hoeft. Ze letten, zeker nu, wel heel erg op de bewegingen op de gang (videocamera's). Want een overtreding kost hen 4000.
Y uit e heeft geschreven op 25 oktober 2020 om 12:48
hey benjamin wat vond je van club moniqeu... over thuisfeestjes horen wij alleen maar negatieve verhalen., veel gebruik van ghb ed. niet ons ding, wij houden van puur natuur en je bent zoals je bent.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Drugs zijn helaas overal, ik zag een meisje een slokje uit een 'water'flesje nemen toen ze bij haar locker stond, dit was in een club. Ze zag er heel bleek uit en haar huid was vlekkerig. Getver😿. Niet doen, houd het bij natuurlijke middelen!
Benjamin uit Leeuwarden heeft geschreven op 25 oktober 2020 om 09:11
hallo, wij hebben een paar keer club monique bezocht, maar we willen graag een keer op een thuisfeestje komen. Sdc staan we ingeschreven, maar vlot het nog niet zo. weet jij hoe we bijvoorbeeld in z'n whats app groep kunnen komen of misschien zelfs op zo'n avond?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Wij daten op dit moment niet, er zijn ook weinig thuisfeestjes in deze tijden. Whatsapp en kik groepjes zijn alweer oud. Vandaag de dag zijn het Discord groepen. Welke dat precies zijn, kunnen we je helaas niet vertellen.
josbergen uit maastricht heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 14:44
goedemiddag uit maastricht
Y uit e heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 13:09
Wij gaan zaterdag 31 okt club Moniqeu, (tenzij lock komt) Wie nog meer
Ricard0 uit ede heeft geschreven op 21 oktober 2020 om 14:16
@Ray en Anita Dat had ik door ja 🙂 Maar bedankt voor jullie antwoord. Hier kan ik iets mee. En wat betreft jullie verhaal van de slingers: ik snap dat je daar wat moeite voor moet doen. Een klik is toch wel leuk 🙂
Ricardo uit ede heeft geschreven op 21 oktober 2020 om 13:09
@Ray en Anita, hahahaha.... ok, misschien moet ik iets duidelijker zijn 😉 Ik ga voor de eerste keer naar een locatie zoals deze, ik heb daar nul ervaring mee. Dus ik ben nieuwsgierig wat voor een verhouding ik kan verwachten bij Steamworks op een vrijdagavond (gemengde avond). Komt de verhouding die jullie hier schetsen regelmatig voor, of komt de verhouding 'hoofdzakelijk alleenstaande mannen' hier vaker voor? Misschien kunnen jullie me helpen @Ray en Anita en anders heeft wellicht iemand anders hier ervaring mee? groetjes
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hoihoi, we houden van een lolletje hoor. Om kort te zijn, je weet nooit hoe druk het ergens zal worden. Qua man/vrouw verhouding weet je het ook niet. Ga statistisch uit van 50/50. Alleen is de hamvraag of je contact weet te leggen. Werk je je tussen de lemmingen door en steek je je pik door de haag heen in de hoop dat het een vrouw was die hem beetpakte? Of maak je een praatje in de wandelgangen en word je meegevraagd? Wellicht ga je in een hoekje zitten met je 7up? Met andere woorden, je moet de slingers zelf ophangen en durven gaan.
Ricardo uit Ede heeft geschreven op 20 oktober 2020 om 14:40
Hi, in tegenstelling tot samenopavontuur ben ik een single man die naar steamworks wil op een vrijdag. De vraag is wel hetzelfde 😁. Zijn er ook stellen (of wellicht single ladies) of alleen mannen?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Er komen 8 stellen, 12 single mannen en 1 vrouw. Die andere vrouw weet het nog niet zeker omdat het nog moet plaatsvinden. Ze weet dan niet of ze eigenlijk wel kan.🔮
Foxyfeet uit Nijmegen heeft geschreven op 20 oktober 2020 om 01:46
Wij stel van v 24 en m 33 zoeken een gloryhole of sauna die nog regelmatig bezocht word. We wilde deze week voor t eerst naar azzurra, maar hij is dicht. We willen alles veilig doen. We zijn beide bi schierig. Wie heeft suggesties? Buurt van Nijmegen
Samenopavontuur uit Utrecht heeft geschreven op 19 oktober 2020 om 14:39
Hallo, wij, stel van 44 jaar, dachten eraan om steamworks te bezoeken op een gemengde dag ( er is geen couples only dag?). Wat zijn de ervaringen nu tijdens corona? Zijn er ook stellen, of bijna alleen single mannen?
Cindy uit Haarlem heeft geschreven op 16 oktober 2020 om 09:11
Hoi hornypedro lijkt mij gezellig om ergens wat af te spreken in een sauna maar wel op eigen vervoer. Zoals ray en Anita al zeggen niet bij vreemden instappen.. Verder zien we wel hoe het loopt en hoe spannend het wordt.
Michel&laura heeft geschreven op 14 oktober 2020 om 07:18
Leuk op voet volgen stel-m maar laat je wel even weten als jullie elkaar weer is verwend hebben.
Stiefpat uit Arnhem heeft geschreven op 9 oktober 2020 om 10:36
@Joenma Ja we hebben veel plezier gehad. Het was niet heel druk ongeveer 23 stellen aanwezig zodat iedereen genoeg afstand kon bewaren. Lekker gebubbeld, sauna sessies gehad, hapje, drankje en gekletst uiteraard. Was leuk en voor herhaling vatbaar.
Sophie uit GRONINGEN heeft geschreven op 8 oktober 2020 om 21:44
Hoi, zijn er ook twintigers actief in dit wereldje? Wil het graag eens proberen met mijn vriend, maar vindt 35/40ers al te oud. En zo ja, waar kunnen we dan het beste terecht? Alvast bedankt voor jullie reacties! Kusje Sophie
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ook jullie leeftijd wordt vertegenwoordigd op datingsites en parties. Soms zijn er evenementen bij clubs. Het merendeel is 40 dus ja, jullie zijn jonkies en bijvoorbeeld Ultimate Young is dan een idee. Veel plezier hoor!
Joenma heeft geschreven op 8 oktober 2020 om 17:46
@stiefpat wij wachten even tot de after corona party. Teveel mensen in onze omgeving die tot een risicogroep behoren, die 2e nog graag willen blijven bezoeken de komende tijd! Veel plezier gehad?
Hornypedro uit Amsterdam heeft geschreven op 8 oktober 2020 om 12:55
Hay Cindy ..misschien wil je met mij mee naar een club .of sauna .kom uit Amsterdam, ik kan je altijd oppikken.om mee te rijden .laat maar horen..
Stiefpat uit Arnhem heeft geschreven op 7 oktober 2020 om 20:13
8 oktober weer eens naar een stellendag bij azzurra. Wie gaan er nog meer? Xxx Stiefpat
AJ heeft geschreven op 7 oktober 2020 om 13:39
Hallo, wij zijn een stel van, zij 51 hij 50, Wij zijn zo ver dat wij binnenkort naar een erotische sauna willen. Wij hebben het er allebei naar om haar, samen met hem, door nog een tweede man erbij, op een erotische manier te verwennen en wel in een sauna. Dit is voor ons helemaal nieuw en wij willen weleens horen/lezen hoe jullie dit hebben ervaren en uiteraard zijn ook tips en adviezen welkom. Groetjes AJ
Cindy uit Haarlem heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 21:10
Rick misschien idee om samen te gaan.? Ik kom nl ook uit Haarlem. Daar ontmoeten kan ook. Hoe herken ik je dan? Zijn wel veel meer lange mannen. Nog meer geïnteresseerden in leuk dagje azzurra? X cindy
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Pas op dat je niet bij iemand in de auto stapt die je niet kent, lieve dame.
Bbw vrouw heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 15:42
Hoi aardappeltje, kom je morgen ook genieten bij azzurra? Ik ben alleen en verwacht je xxxx, laat hier even wat achter aub,
SexyStel uit Amsterdam heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 15:13
Wij zijn er woensdag tussen 15:30 en 16:00uur
Rick uit Haarlem heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 13:28
Hier lange atletisch man, gaat ook woensdag naar azurra, vanaf uur of 1300 genieten
coupletony uit soesterberg heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 13:08
Wij gaan zaterdag 10 okt naar Mystique. Wie gaan we tegen komen?
SexyStel uit Amsterdam heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 08:07
Wij (v39,m50) gaan morgen (woensdag, 7 oktober) naar Azzurra. Hebben er veel zin in. We zijn vaker in Azzurra geweest. We staan open voor cuckold ervaringen. De vrouw is actief op zoek naar andere, liefst sexy mannen
Ard uit Kortbij heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 08:00
Klopt ook wëer Eri. Maar laat ze toch....Mss moeten wij gewoon afsppreken dan hebbeb we ook geen last v hen. Mss ook Lars erbij betrekken of alleen....

11 reacties

 1. Dennis schreef:

  Zijn er ook feestjes waar intieme piercings centraal staan? Gelijkgestemden met een voorliefde voor metaal..

 2. E&R schreef:

  Hoi lieve mensen, wij zijn een zeer verzorgd goed uitziend stel van beiden 53 jaar jong. Beiden oraal bi (geen must) en intiem kaal. We gaan regelmatig naar clubs maar zoeken nu naar een prive sexfeestje. Wij houden van full pr (safe) en orale verwennerij en kunnen een man of vrouw meer situatie waarderen. Beiden zijn we actief, hebben geen ijzerwaren en geen tattoos en roken niet. Wel een wijntje en zij draag graag lingerie (lak, laarzen, high heels,) Wij worden graag gevonden voor feestjes in de regio ZW NL. xxx elrostel@gmail.com

 3. Oorbel schreef:

  Wij zijn een stel van allebei 40. Zij bi schierig man 100% hetero. Partnerruil en alles er rond omheen. We willen veel we genieten van het leven en tussen elkaar is het liefde en de rest is lust en puur genot. Een sexfeestje lijkt ons tevens ook leuk. Ben benieuwd. Wonende regio rijnmond en zijn geen rokers. oorbel7711@gmail.com

 4. Stelletje schreef:

  Hallo Bart,
  Wij zijn een stel van 44 en 36 en zijn ook op zoek naar een leuk stel voor swap. Misschien kunnen we contact leggen?

 5. bart schreef:

  Hoi allemaal ,
  Wij ( koppel 36/42)zouden dit ook graag eens doen , maar vinden het moeilijjk om contact te leggen in een parenclub .
  Hoe pak je dit het beste aan om aantegeven dat je openstaat voor een swap of leg je contact door bij aanteschuiven bij de tafel in het restaurant

 6. Bert schreef:

  wij zijn stel van 54/51 en zijn ook op zoek naar thuis feestjes , we zijn regelmatig naar een club geweest.
  het weekend van 11/12 november zijn wij in een hotel vlak bij Enschede , dat zou een mooie gelegenheid zijn om een stel te ontmoeten
  we zijn in voor mmv vvm en mvmv
  we wonen zelf in regio Leiden
  groetjes B en J

 7. Jootanja@hotmail.com schreef:

  Wij zijn parenclub bezoekers maar willen ook graag een thuis feestje uitproberen. Wie heeft contacten? Wel stijlvol, geen gangbang. Met of zonder wap. Xxx

 8. Tayra schreef:

  Hallo,
  Ik ben in het verleden betrokken geweest bij zulke prive feesten. Omdat mijn exman zich niet kon vinden in dit ‘wereldje’ heb ik er de afgelopen jaren afstand van gehouden. Sinds mijn scheiding heb ik weer een paar keer privé feesten mogen bezoeken (werd uitgenodigd via een vriend). Ik heb nu een nieuwe partner die ook openstaat hiervoor en zich helemaal kan vinden hierin. Alleen weten we niet waar we de contacten ervoor kunnen opbouwen. Ik zag dit schrijven en trok mijn aandacht dus dacht ik ga jullie eens ‘hallo’ zeggen ?
  Wij zijn op zoek naar privé feesten waar mooie leuke gezellige jonge mensen met klasse komen. Geen fetisj/latex feesten. Tuurlijk heeft elk leeftijd zn eigen mooiheid, maar wij willen toch een beetje in onze leeftijds kategori… bijvoorbeeld tussen 25-45 is voor ons een voorkeur. Kunnen jullie ons een beetje wegwijs maken de goede richting op?
  Groeten Tayra

 9. Rb schreef:

  Kom deze week graag in contact met leuk couple. Openminded representatieve kerel, humor, niveau, single, goed geschapen, slank, bloedgeil in de juiste setting, ervaren en potent, ontmoet graag een idem leuk veertigplus stel voor onze gezamenlijke geile gewenste uitspattingen. Voorkeur heeft een vrouwgericht menage a trois, doch wanneer de Dame in kwestie het voor haar turn on het ook geil vindt om de beide Heren elkaar te zien “blowen” voldoe ik graag ook aan die wens. Hetgeen ik als credo wil stellen is Geil in Stijl, niets plats of vulgairs. Een spannende ontmoeting begint met een mooi glas en een leuk gesprek. Kan goed ontvangen en verplaatsen. Foto’s bij mailcontact en dan bij wederzijdse interesse gewoon afspreken. Lees graag jullie serieuze reactie in de mail. R. singlevak@outlook.com

 10. vertel ik nog schreef:

  Dag Marc, wij zoeken contact met je voor een vrije avond met barbecue op zaterdag 17 september in Appelscha. Wij zijn een stel en een extra man die jou er graag bij willen hebben, want zij is erg…… juist. Mail ons op het onderstaande adres.

 11. Marc v g schreef:

  Lieve swingers,,, heel toevallig vond ik jullie site , googelen. Naar camping swingen,,, singel zijnde is het zeer moeilijk om met swingers in contact te komen …. Via een wacht site op afroep ??? Waar een volledig profiel en fotos , aanwezig zijn, zodat de uitnodigende swingers, singels kunnen oproepen om aanwezig te zijn…. Goh wat zou ik het fijn vinden op zo een prive feestje aanwezig te zijn…. Weten jullie hoe beginnen?? Lieve knuffel,,, marc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.