Laakse strand Zeewolde aangewezen als locatie NaaktRecreatie

In de gemeente Zeewolde ervaart de gemeente overlast van naaktloperij en homosensuele mannen. De gebieden zijn vooral het Hulkesteinsebos en het Horsterwold, deze zijn daarom als Corona ‘nood’verordening gesloten voor deze groepen.

De gemeente heeft het hele verhaal gewoon omgedraaid en stelt nu dat naaktloperij in de gehele gemeente verboden is, en alleen toegestaan op het Laakse strand. De reden is dat geklede mensen nogal zouden schrikken van blote mensen. Derden enzo, ik denk dat het een trio was haha.

Omdat het Laakse strandje buiten het publieke zicht valt is naaktrecreatie alleen daar nog maar toegestaan. Ze hebben de hele gemeente ZEEWOLDE dus GESLOTEN voor NAAKTRECREATIE. Ja sorry dat ik schreeuw om aandacht, het gaat om vrijheid!

Hier is Tjipke Tasma van de website Naakstrandje.nl tegen in gegaan door een brief aan de gemeente te sturen met uitleg waarom deze kleine weerloze groep in dat prachtige recreatiegebied wél moet blijven.

Ik vind zijn argumenten sterk, dus wanneer je dit leest, en ook voor de vrije recreatie bent ——>>>>>

 

Strijd dan mee met Tjipke door een bezwaar in te dienen bij de gemeente Zeewolde.

Er wordt al zoveel onnodig afgeserveerd vandaag de dag….dus als u meer voor verbinden en minder voor afstand bent, dan kunt u ook bij ons terecht op ons nieuwe forum.

 

SWINGERS LAAT JE HOREN!

Help de Naturisten !

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *