Eerste bezoek Inn4Love door HenM

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Eerste bezoek Inn4Love.

Al enige tijd hadden wij het idee opgepakt om eens naar Inn4Love in Wagenborgen te reizen, door een aantal negatieve reviews, gevonden via Google, werd dit toch telkens uitgesteld.

Gisteren had Minke niet echt veel zin om ergens heen te gaan totdat ze rond half zeven het plan opvatte om al die negatieve berichten te negeren en zelf een beeld te vormen over deze club. Dus al om tien voor zeven in de auto, de tas voor club bezoek staat altijd klaar, op weg naar het hoge noorden.

Na een wat vreemde toeristische route, wij volgden de navigatie, kwamen wij na een uur aan op de parkeer plaats van de club. Bij binnenkomst een enthousiaste heer die ons ontving en meteen al een vertrouwde indruk op ons maakte, werden wij na het betalen van 75 euro, rondgeleid door de club.

Standaard let ik altijd op de aanwezigheid van condooms, papier, handdoeken en douche gelegenheid, dit was echter ruim aanwezig. Na aan de bar een paar drankjes te hebben genuttigd, overigens staat daar dus een hele mooie bardame, zijn wij ons gaan omkleden. Echt druk was het niet maar dat werd later op de avond steeds beter. Alleen maar paren en dat sprak ons dus direct al aan.

Wij hadden al een drietal baden gezien waarvan er al een was gevuld toen wij binnen waren. Boven waren er nog twee die op verzoek gevuld konden worden maar dat dit ook erg afhankelijk was van de drukte. Boven erg leuke ingerichte kamers met in de ene kamer een rond bed en hier boven een spiegel plafond en grote hoekbank waar je lekker op los kon gaan. In de andere kamer een rond bed en een zeer groot bed voor meerdere stellen. Rond half tien werd overigens bad twee al gevuld.

Ook de dark room was aanwezig, niet echt helemaal dark maar dat vinden wij wel prettig. Terug naar beneden een grote kamer met het al eerder vermelde bad en een keurige sauna ook was er een groot bed voor het geval dat je leuke ideeën krijgt tijdens het badderen en een led plafond voor de sfeer. Ook aan de massage was gedacht en bdsm.

In de kamer er tegenover was iets compleet nieuw voor ons, tenminste wij hadden het nog niet eerder gezien. Een natte ruimte, nu heb ik het niet meteen over de dames, maar dit was leuk, twee matrassen die alle twee voorzien waren van een onder handbereik zijnde douchekop,de bedoeling is dus om elkaar hier helemaal in te zepen en daarna al glibberend met elkaar te spelen. Wij hebben dat nu niet gedaan maar dat gaat bij ons volgende bezoek zekers gebeuren.

Daarnaast hebben wij de daad overigens voor ons zelf gehouden, wat overigens heel normaal is als wij een club voor de eerste keer bezoeken, wel hadden wij een zeer leuk gesprek met een stel in het bad die ons vertelden dat ze daar vlakbij in een hotel zaten waarbij zij door het hotel waren gebracht en door de club terug werden gebracht, reuze handig als je nog een drankje wil doen. Bij vertrek nadat wij onze sleutel hadden ingeleverd kregen wij nog vijf euro retour, dit was zo vertelde de dame ons de borg. De moraal is dus wel dat je niet altijd op reviews af moet gaan en wij gaan zekers binnenkort nog een keer.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. P&k schreef:

    Wij willen binnen kort naar inn 4 love voor onze eerste ervaring onze vraag welke avond zijn er stellen en wat zijn juĺlie ervaringen met deze club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *