Vraag en Antwoord

lpRegelmatig krijgen we berichten van beginnende swingers. Vaak staat daar in hoe tevreden ze zijn over de informatieve kant van onze website. Maar soms krijgen we ook vragen binnen via het antwoordformulier die verder gaan dan de algemene beschrijvingen die op de website staan.

 

In sommige gevallen vinden we het onderwerp dusdanig interessant en leerzaam voor anderen dat we toestemming vragen aan de schrijver om het verhaal (geanonimiseerd) te mogen plaatsen. Als we meer onderwerpen verzamelen in de loop der tijd dan kun je bovenaan de website in het menu een kopje “lezerspost” verwachten.

Reageer mee!
Als je je mening of zelfs een tip wilt geven op het stukje dan kan dat via het reactieveld onder het bericht. (Je krijgt het niet direct te zien want we keuren reacties met de hand goed omdat er anders erg veel spam en ongewenste reclame wordt ingediend)

Zo ook de vragen van Britt uit het noorden van Nederland.
Britt en haar man zijn al wat jaartjes samen en zijn net begonnen met swingen. In een parenclub zijn ze nog niet geweest en sinds begin dit jaar hebben ze zich ingeschreven op een grote Swingerssite.

Je kunt het hele verhaal lezen op de Speciale lezerspost pagina.

 

Dit vind je misschien ook leuk...