Verslag Loversland 2018 door Stiefpat

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

2 Oktober 2018 (vrijdag) was de dag dat we naar Loversland 2018 gingen. Er is nieuwe opzet gemaakt met doolhof en swingerscafé waar nu ook spannende dingen mochten gebeuren, itt voorgaande edities. Hier dus onze review van Loversland!

We zijn op tijd weg gereden om rond 18:00 aan te komen in Zwolle, maar dat duurde iets langer dan gedacht want uiteraard waren we de vrijdagmiddagspits even vergeten… Ondanks dat moesten we toch nog even wachten totdat de deuren van Loversland opengingen.

Het scannen van de online aangeschafte tickets kostte veel tijd omdat het via een voorgeprogrammeerde telefoon werd gedaan. Het was blijkbaar voor de medewerker ook allemaal erg nieuw, maar uiteindelijk waren we dan binnen!

Gelijk bij binnenkomst kwamen we langs een lang gedeelte met hele grote mooie stukken kunst, van klein tot groot maar daar hing ook wel een groot prijskaartje aan

Daarna zijn we eerst even wat gaan eten in het horecagedeelte, althans dat was de bedoeling, want eenmaal aangekomen in het midden van de hal (toch wel 30 seconden lopen poeh poeh) was dit schijnbaar nog dicht en moesten we nog even een half uur wachten.

Toen maar vast vluchtig een rondje gedaan om te kijken wat er allemaal te beleven was maar de helft van de stands was nog dicht en ook de “attracties” waren nog niet allemaal open, het ging toch om 18:00 open hadden wij het idee?

Nadat we een kort rondje hebben gedaan en vluchtig hebben gezien wat er allemaal te beleven was zijn we teruggelopen richting horecagedeelte en hebben gekeken en gevraagd wat ze allemaal aanboden.

Helaas waren dat alleen wat zachte broodjes met ham of kaas en brie en iets van noedels of een broodje kipsaté.

Na de nodige broodjes en wat te drinken zijn we een rondje langs alle stands gaan doen op zoek naar leuke hebbedingen, waar we na diverse stands een mega wandmassager (Hitachi Magic Wand) vonden van ongeveer 50cm lang en 15 tot 20cm breed met een gewicht van 1,5 kilo! lol. Deze was ook te testen en daar kwamen een trillingen af, niet normaal lol.

Ondertussen was de hal volgelopen met heel veel mensen en was het nu ongeveer 19:00 en dat hadden we eerlijk gezegd niet verwacht gezien het mooie weer en het vrijdag was.

Ook leuk vonden wij het verrassing ei van 15cm waar een leuk seks speeltje in zit om cadeau te geven, ipv een kinder verrassings ei, maar dan spannender voor volwassenen.

Nadat we de nodige shops hebben bezocht met erotische artikelen en non-erotische hebbedingen en kleding zijn we de andere attracties gaan bekijken waar we allereerst bij het podium uitkwamen waar leuke shows werden getoond en je heel dichtbij het podium kon komen om alles goed te zien.

Wat we wel raar vonden is dat het VIP gedeelte (kaarten à € 99 per stel vooraf te koop) helemaal achteraan in de hal stond op een verhoging van slechts een kleine 50cm waardoor je alsnog niet goed zicht had op de shows…

Er waren diverse strip acts en er werden goodiebags weggegeven van SDC met jaar abonnementen, soms moest je een opdracht uitvoeren en soms werden die gewoon weggegeven.

Wat wij een hele leuke stand vonden was de stand met de metalen BDSM meubels.

Er stond een geraamte met daarin een sling en toen we vroegen wat zoiets nu mocht gaan kosten schrokken we wel een beetje van het bedrag dat was namelijk € 900 voor het meubel zoals het daar stond en kon nog uitgebreid worden.

Nadat we de prijs van het eerste meubel hadden gehoord durfden we eigenlijk niet meer naar de prijs van de andere meubels te vragen want die waren nog mooier en luxer dan de sling met geraamte.

Wat we heel erg vermakelijk vonden op diezelfde stand was de Sybian aktie waar je voor € 5 aan kon meedoen als vrouw zijnde, als je er 3 volle minuten op de hoogste stand op kon blijven zitten kreeg je de 5 euro weer terug.

Terwijl wij daar stonden nam er een mooie mevrouw plaats op de Sybian en ze genoot volop, dat zagen we aan de smile op haar gezicht maar na ongeveer 1,5 à 2 minuten vroeg ze kan het nog harder want dit houd ik wel een half uur vol haha.

Na 3 minuten stapte ze eraf had ze een win/win situatie niet betalen en toch lol gehad 🙂

Nadat we weer een stukje verder zijn gelopen kwamen we uit bij de stand van SDC en werden we aangesproken door een vriendelijke medewerker die ons vroeg of we SDC kennen en nadat we vertelden dat we een lifetime abonnement hadden, vroeg ze gelijk hebben jullie de bandjes meegenomen want dan krijg je extra korting bij diverse stands.

Deze hadden we uiteraard niet bij ons en we kregen gelijk 2 nieuwe. Ze vertelde omdat we lid waren van SDC dat we aan het rad van fortuin mochten draaien en dan konden we nog een leuk prijsje winnen en we kwamen uit op een flesje SeDuCe glij / massage middel! Wat toch leuk is om te krijgen, want dat hadden we niet verwacht.

Om de hoek van de SDC stand stond een stand van Toxic Fetish Events waar we nog even hebben staan babbelen met de 2 mooie mensen die ons wat info gaven over de NYE party op 31-12 waar we sowieso al heen wilde en ze vertelde ons dat we snel moesten zijn met kaarten want het was bijna uitverkocht.

De volgende dag hebben we deze Toxic kaartjes direct aangeschaft zodat onze oud en nieuwjaarsdag goed ingeluid kan worden in onze nieuwe latex outfits die bijna klaar zijn maar dat even terzijde.

De dresscode op de beursvloer was heel wisselend van dikke winterjas (het was 25 graden buiten whats in a name) tot naakt en alles wat er tussen zit.

We hebben enkele mannen naakt zien rondlopen en er was er 1 die met dikke viltstift op zijn borst en rug had geschreven “RAAK ME AAN!” maar de persoon was niet de moeite waard van het aanraken.

Heel veel mooie stellen en vrouwen met leuke jurkjes en setjes aan maar ook veel normale dagelijkse kleding en soepjurken.

We vervolgende onze weg naar Glamourvision want Pat had toch bedacht dat ze wat leuke foto`s wilde maken van haar, dus zogezegd zo gedaan.

We wilde een mooie foto inclusief visagie en dat zou op € 15 uitkomen. Helaas kon er alleen contant betaald worden dus Pat de visagie in en ik op zoek naar een pinautomaat bij de ingang.

Uiteraard kreeg ik als man alleen zijnde direct een flyer in mijn handen gedrukt toen ik langs de stand liep waar realdolls gehuurd konden worden en ik heb deze maar aangepakt en ik ben zonder iets te zeggen doorgelopen.

Bij terugkomst was Pat nog niet aan de beurt en was er 1 voor haar die nog in de visagie zat.

Enkele minuten later was het de beurt aan Pat om plaats te nemen in de visagie en de mooie meid die met haar bezig ging vroeg van alles wat mij totaal niet bekend klonk want ikzelf ben niet zo van de make up lol.

Na een kleine 10 minuten was alles klaar en zag ze er nog mooier uit dan normaal en mocht ze met de fotograaf mee die ook weer van alles vroeg wat ze wel en niet wilde.

Let wel het zijn nette foto`s dus geen Meiden van Holland shoots als je dat zou verwachten lol.

Na een kleine 10 minuten waren het in totaal 10 foto`s geworden en zei de fotograaf nog zo jij bent makkelijk om mee te werken, ik vraag iets en je doet exact wat ik bedoel (natuurtalentje?).

Na het bekijken en uitzoeken van enkele foto`s waren het er toch meer dan 1 geworden en rekende we € 35 af voor een stuk of 10 foto`s. Deze krijgen we komende week digitaal toegestuurd.

Na een klein drankje gedaan te hebben vervolgde we onze weg richting het doolhof wat slechts € 5 per stel koste maar bij binnenkomst was het eerste wat ons opviel dat er een grote groep mannen rondliep terwijl het alleen voor stellen zou zijn, dat was even een domper.

De eerste aanblik van het doolhof was grauw, donker en veel tl-balk verlichting met af en toe een poster aan de houten systeemwanden en dat was tevens het spannendste wat we er hebben gezien.

Hier en daar was er een matras verstopt maar geen actie gezien verder en ook begrijpelijk omdat er totaal geen aankleding was dus snel weer naar buiten en jammer van de 5 Euro maar dat is helaas niet anders.

Nadat we het doolhof hebben verlaten nog even snel de stand van Bobbi Eden binnen gelopen want we waren er toch en Bobbi was er zelf ook dus Pat pakt haar telefoon en vroeg of ze met haar op de foto mocht wat uiteraard direct geregeld werd.

Na een drietal foto`s vervolgde we onze weg weer naar het podium waar net Xander de Buisonjé een miniconcert gaf van enkele nummers en hebben we daar nog even staan kijken.

Na afloop was er weer een foto momentje en Pat stond weer vooraan om met hem op de foto te gaan maar als smurf zijnde moet je flink dringen om erbij te komen.

Nadat er een stuk of wat foto`s zijn gemaakt liepen we richting het swingers cafe.

Nadat we de entree van € 20 hebben betaald en wat drank muntjes hebben gekocht liepen we naar binnen waarbij het direct opviel hoe warm het in het opblaasbare maar compleet afgesloten kasteel was.

Hup naar de bar want we kregen direct dorst en het eerste drankje was van het huis, jammer dat we dat niet wisten dat had ons weer 2 muntjes gescheeld ter waarde van € 6.

Nadat we een plekje hebben gevonden om even te kunnen zitten hebben we een stel bekeken wat met elkaar bezig was terwijl we ons drankje opdronken.

Toen het stel klaar was hebben we een rondje gelopen door het swingerscafe wat niet al te veel tijd koste want erg groot was het niet maar er waren wel heel veel matrassen en zelfs een darkroom aanwezig.

Pat begon het warm te krijgen op diverse plekken en trok mij mee naar de darkroom want dat vindt ze spannend en helaas was de darkroom leeg voor zover wij het konden beoordelen.

In de darkroom zijn we even met elkaar bezig geweest en op een gegeven moment kwam er een stel naast ons staan maar verder dan wat voelen heen en weer kwam het niet.

Pat stond ondertussen kleding loos te genieten van alle handen op haar lichaam en ik heb het nog even afgemaakt met mond en vingers en toen was het tijd om de darkroom welke ondertussen was veranderd in een sauna te verlaten.

Snel nog een drankje om het verloren vocht weer aan te vullen en het luchtkasteel te verlaten om af te koelen.

Daarna even naar buiten gelopen om af te koelen en een sigaretje te roken.

Na nog even gekletst te hebben over wat we hebben meegemaakt die avond en bedachten we dat we nog muntjes hadden van het swingers cafe dus hup toch weer even terug naar het opblaas kasteel om nog wat te drinken te halen want hey we blijven Nederlanders dus willen we waar voor ons geld.

Terwijl we terugliepen naar het swingerscafe werden we aangesproken door een dame van webcambabes die heel veel interesse had in Pat en of ze geen zin had om wat bij te verdienen als webcambabe en ja dat kon zeker anoniem want ze was zo mooi met grote mooie stevige borsten.

Pat begon te glunderen en bevestigde dat ze het zelf ook zo zag maar webcambabe nee dat gaat hem niet worden want ook al is het anoniem dan nog niet want de wel bekende tattoos zijn zeker niet anoniem en daarnaast gaat ze niks online doen ook niet tegen betaling want wat eenmaal op het internet staat gaat er nooit meer af.

Bij terugkomst van het swingerscafe was het een drukke bende met overal spelende mensen en we snelden ons naar de bar want het was er ondertussen nog warmer geworden en bestelden nog eens 2 drankjes.

Met onze drankjes zijn we direct weer het swingerscafe uit gelopen om direct weer af te koelen, in de hal zelf was het ongeveer een graad of 10 koeler.

Het was rond 23:30 en we breiden er een eind aan en zijn richting uitgang gelopen waar we nog even een portie churro`s hebben gehaald.

Eenmaal bij de auto aangekomen reden we het terrein af waar tot onze verbazing de slagboom direct openging zonder de uitrij kaart à € 6 te gebruiken wat wel vreemd was want dat ging niet op kenteken.

Hebben we 6 Euro te veel betaald of is er een ander systeem (RFID) wat ziet dat je een uitrijkaart hebt gekocht?

Leuke dag gehad, maar of we een volgende keer weer gaan… hmm… nee… denk het niet. Al was het wel veel leuker dan de kamasutra beurs vonden wij.

Volgende keer weer lekker naar een leuke club.

Wil je meer van ons weten zoek ons dan op via kik: stiefpat

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. R en E schreef:

  Hoi stiefpat.

  Goed om te horen.
  Wij zitten er namelijk aan te denken om onze eerste keer een speciale beginners avond te bezoeken.
  Zoals de foxy avond van mystique.
  Bedankt voor de reacties.

  Mvg

  R en E

 2. R en E schreef:

  Dat is fijn om te horen.
  Wij zaten er namelijk aan te denken om een foxy beginners avond te bezoeken al daar.
  Bedankt voor de reacties.
  Hopelijk zijn de stellen aldaar ook zo spontaan?

  Mvg

  R en E

 3. Stiefpat schreef:

  Hoi R en E,

  Ja Mystique is ook een leuke club met veel mogelijkheden.
  Hier zijn we toevallig afgelopen vrijdag nog geweest sinds lange tijd en het is weer goed bevallen.

  Gr, Stiefpat

 4. R en E schreef:

  Hoi stiefpat.
  Bedankt voor de reactie en de tip.
  We zetten de fata op ons lijstje om uit te kiezen voor de eerste keer.
  Jullie mischien ervaring met mystique in rucphen?

  Gr R en E

 5. Stiefpat schreef:

  Hoi R en E,
  Leuk te lezen dat het doolhof jullie wel bevallen is.
  Onze eerste ervaring met een parenclub was bij de fata morgana in Muiden en dat is ons prima bevallen.

 6. R en E schreef:

  Wij waren zaterdag de 13e op loversland.
  Ook in het doolhof geweest en onze ervaring was totaal anders.
  De aankleding was idd erg karig.
  maar bij ons alleen maar stelletjes en veel actie.
  Voor ons was het de eerste keer dat we dit deden.
  Dus eerst onwennig rondlopen en beetje kijken.
  Het wond ons dusdanig op om andere stellen bezig te zien dat we al gauw bleven hangen in de hoek rechts achterin van het doolhof.
  Daar lagen 2 matrassen waar 3 stelletjes bezig waren met diverse handelingen.
  Langs de wanden stonden andere stellen toe te kijken en elkaar te zoenen of te betasten.
  Voor we het wisten deden wij zelf dat ook.
  De geluiden van de dames en het aanzicht maakte dat de eerste remmingen totaal verdwenen.
  Ik heb mijn vriendin daar ook heerlijk genomen terwijl 4 andere stellen ook stevig bezig waren.
  Deze ervaring heeft ons doen besluiten dat we heel binnenkort voor het eerst een parenclub gaan proberen.
  Iemand nog suggesties voor een leuke club voor een 1e keer?
  Mvg R en E

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *