After-Corona Meet&Greet Azzurra

We zitten nu met z’n allen vol in Covid, het swingen op een waakvlammetje voor velen. We moeten nu afzien maar na slechte tijden komen ook weer goede tijden. Zo zit het leven nog steeds in elkaar.

Daarom wil ik samen met jullie positief vooruitkijken. Er komt echt op een keer een einde aan deze rotperiode!

Daarom is het goed om vooruit te blijven kijken en doelen voor onszelf te scheppen. Zo kun je ook naar iets uitkijken, hoop hebben op betere tijden.

Daarom willen we bij Azzurra een After-Covid-party organiseren als alle ellende voorbij is en we elkaar weer kunnen aanraken, waarderen, liefhebben met een gerust hart.

Wanneer je onder dit bericht in de comments laat weten of hier dan interesse voor is dan krijgen we een beetje een idee waar we het over zouden kunnen hebben. Je legt je dus niet vast, het gaat om de intentie. Je mening.

Nou nog effe de tanden op elkaar en straks weer plezier. Zou het leuk vinden iedereen de hand te mogen schudden!!!

Take care,💜

Anita&Ray

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Joenma schreef:

  Wat ons betreft leuk!

 2. Stiefpat schreef:

  Yep gezellig, wij zijn voor.

 3. Lear schreef:

  Wij zouden net voor de 1e corona-golf gaan, maar toen moesten ze dicht. Nu zijn ze open, maar vrouwlief wil het risico niet nemen omdat ze in de zorg werkt. Inmiddels kunnen we eigenlijk niet wachten om te gaan. Dus als alles over is of i.i.g. veilig genoeg, dan wordt het met gierende banden die kant op. Dus ja; wij willen wel.

 4. RuSa schreef:

  Een vraag. Ik denk niet dat tijdens corona swingers gewoon braaf thuis blijven. Wij eigenlijk wel want we vinden het niet veilig voor anderen en voor onszelf. Wat denken jullie? Welke vooruitzichten voor na covid? Benieuwd.

 5. HS stel 670 schreef:

  Prima idee

 6. Ray en Anita schreef:

  @RuSa: Wij swingen niet tijdens Corona, maar er zijn mensen die dat vast zullen doen. Wellicht hebben ze het virus al gehad of kennen zij geen kwetsbare mensen. (Dit kunnen ook bv jonge mensen zijn, die wachten op een operatie en dus quarantaineren, het is rottig als de operatie niet door kan gaan.) Daarom willen we een meeting organiseren om de periode af te sluiten zogauw men dit vrijgeeft in Den Haag. Er komt echt een leukere periode aan. Hou vol.

 7. Butterfly schreef:

  We kijken uit naar betere tijden. Hopelijk is deze ellende snel voorbij en krijgen we onze vrijheid terug.

  Groetjes BeJo

 8. M. schreef:

  Lijkt me een leuk idee.

 9. PenC schreef:

  Ja leuk plan

 10. Maureen schreef:

  I’m in! Natuurlijk alleen als jullie er dan ook zijn Anita en Ray😉
  We maken er een onvergetelijke afterCo-party van😀

 11. Ray en Anita schreef:

  Wij zullen er zeker zijn! Een spannend feestje slaan we echt niet over als jij er ook bent!!!xxx

 12. Jan schreef:

  Het is een prachtige plek voor zoiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.