Parenclub overzicht opening na Corona

Deze parenclubs zijn door ons goedgekeurd voor oldskool swingers.

Dit zijn dus clubs waar swingers nog klanten zijn, dus niet een verdienmodel als vrijwillig onbetaald prostituee, voor single mannen – geworven op paid sex sites, waar vervolgens de hoofdprijs aan gevraagd wordt.

Veel plezier! Have a safe journey

 

Mystique:

Funfor2:                     

Fata Morgana:

Eroroma:

Club Oase: 

Pleasure2gether: 

Devils and angels:

Landgoed de Zaar:

Kasteel Waterloo:

Ultimate Dream:     

Club Paradise: 

Club Monique:  re

Sameplace: 

Club Amourette:      

Secret Dreams:         Failliet — Lees artikel

Showboat:

Sauna’s

Azzurra: 

Sauna Ibiza:

Steamworks: 

Javali:

Sauna Kelmond:

Belgie (check de site van jouw club)

Villa 21:
The Climax:                
Eroxx:
Club Divine:

info@clubdivine.be
Only for you:
Mi Noi:
Club new Ridderhof:
Club Omega:
Acanthus:
7 Sins:                          
Bornedries:                

Sauna

Shivaz:

Aquarius Oostende:  

Aquabella: 

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Wat zouden jullie doen?

Jullie zijn in Coronatijd naar een parenclub gegaan, aan de bar zitten 7 mannen. Jullie zijn het enige stel...en om 2200 sluit de deur...wat doen jullie?

View Results

Laden ... Laden ...

Dit vind je misschien ook leuk...

61 reacties

 1. Ray en Anita schreef:

  Hoihoi Sandra, zonder QR kom je niet binnen. Ook zij zullen deze overheidsregel moeten volgen, betaal pas aan de deur is mijn advies, dan kun je altijd nog omdraaien als er iets niet wil lukken.

 2. Sandra schreef:

  Hoi hoi,
  Toch maar even hier de vraag droppen want word op de site van fata niet heel wijzer en ik ben ze al heel de dag aan het bellen maar geen gehoor . Dus weet iemand hier of je een QR code moet laten zien om binnen te komen? Want ik wil reserveren voor de 30ste maar als je een code nodig ben kan ik niet gaan en ben ik wel me geld kwijt ?. En zo goedkoop zijn ze niet meer dus is een hoop geld?. Alvast bedankt

 3. Ray en Anita schreef:

  De laatste party is van 2020. Waar zie je dat dan?

 4. Maurice schreef:

  Kasteel Waterloo is gewoon open en heeft al maanden evenementen staan!

 5. Marco schreef:

  Ik heb het inderdaad helemaal over het hoofd gezien. Denk dat Fata flink overvleugeld. 😉

 6. Ray en Anita schreef:

  Hoi Marco,

  De club staat onder Fata Morgana, wil je nog eens checken voor ons? Wellicht een stout digitaal bitje ..

 7. Marco schreef:

  Nog een tip voor Ray en Anita om op te nemen in het lijstje is Eroroma in Zwinderen, Drenthe.

 8. Ray en Anita schreef:

  Wij hebben het ook gezien en aangevuld, dank dat je de moeite nam een berichtje te plaatsen en we wensen je een lekker clubjaar!

 9. Marco schreef:

  Fata Morgana gaat 10 juli weer open. Met vooraf testen of vaccinatie.

 10. Hanny & Theo schreef:

  Lees net me grote verontwaardiging dat er enkele parenclubs na de heropening alleen toegankelijk zijn bij het tonen van testbewijs???? Fake testbewijzen zijn er al in ruime mate in omloop, en naar onze mening gaat er geen één stel naar een club alvorens ergens een test te laten ondergaan, er zijn voldoende clubs waar nergens naar gevraagd wordt!!! De meeste mensen komen al van heinde en verre en rijden zich al bijna failliet, van te voren ff laten testen (of een sneltest die je zelf kunt beïnvloeden) dan nog eens de aanzienlijke entreeprijzen met de kans dat je er met slechts enkele stellen een K*Tavond hebt. Er zullen steeds meer en meer mensen lekker thuis blijven, richt je zoldertje knus in nodig bekenden uit en je hebt alles in huis!

 11. Jorein schreef:

  Overigens: veel complimenten voor de initiatiefnemers van deze website

 12. Jorein schreef:

  Wij schrikken van de enorme prijsverhogingen. Sommige in drie jaar tijd en in stapjes tot meer dan 35%. Dat is geen inflatie en geen corona. De showboat bijvoordeeld (waar wij regelmatig kwamen) voert een forse verhoging door en vergeleken met de kwaliteit is het volledig uit balans. Je kunt voor die prijs veel beter naar Fun4Tw0/Mystique/Kasteel Waterloo gaan. Een advies

 13. maikel schreef:

  pleasure together in sittard gaat nog niet open zaterdag a.s

 14. Jasper schreef:

  Ray en Anita, allemaal weer open op 5 juni? Fun en Fata reppen er niet over op hun site. Hebben jullie gecheckt bij hun?

  Zou wel heel mooi zijn. Dan gaan wij 20 juni zeker een dagje zonnebaden in de tuin bij Muiden!

 15. Jasper schreef:

  Azzurra ook *feest*

 16. Jasper schreef:

  Steamworks gaat 5-6 weer open. Reserveren kan.

 17. Ray en Anita schreef:

  Thx Kees, fijn dat je dr weer bent?

 18. Kees schreef:

  Wellicht handig om een keer dit overzicht te updaten. Steamworks en Sauna Ibizi vermelden al dat ze per 5 juni open gaan.

 19. Ray en Anita schreef:

  Niet veel, de PARENclubs mogen nog niet open, de SEXclubs al wel. Aangezien we een classic swingers site zijn vermelden we alleen Parenclubs waar wij het product niet zijn. Helder toch?

 20. Theo janneke schreef:

  Is er ondertussen al een update

 21. Ray en Anita schreef:

  Komt zeker Kees! We doen het zoveel mogelijk in 1 keer, dus we wachten nog even omdat de meeste clubs hun site traag bijwerken. Alle input blijft welkom en iedereen bedankt voor alle hulp en berichten!

 22. Kees schreef:

  En Azzurra weer open behalve de bar en het restaurant. Misschien weer eens tijd voor een update van alle clubs?

 23. Stel3537 schreef:

  Azzurra vanaf vandaag weer open, zelf (soft)drank mee nemen.
  Wilpenhof vanaf zaterdag weer open, wordt alleen water geserveerd.

  Groeten maar weer!

 24. EJT schreef:

  En Mystique is weer deels open.

 25. EJT schreef:

  Mystique is weer deels open.

 26. Ray en Anita schreef:

  Yesss 10.000 views! Bedankt allemaal?

 27. Ray en Anita schreef:

  @Kees Dankjewel! Gelijk maar de hele Hollandsche lijst nagelopen en oeioei wat zijn er veel dicht! Degenen die open blijven doen dat zonder bar-keuken. Dus alleen wippen

 28. Kees schreef:

  Hi, wellicht handig om een update te geven na de Corona maatregelen van 13-10. Sauna Ibiza en Azzurra zijn tot nader order in ieder geval dicht.

 29. G & J schreef:

  Doen we zeker EJT ?!

 30. EJT schreef:

  Leuk om te horen dat jullie het naar je zin hebben gehad maar dat idee hadden we al. Ook fijn dat ik de drempelvrees een beetje weg heb kunnen nemen. Mystique blijft toch wel onze favoriete club. De heeft te maken met de gemoedelijke, gezellige sfeer die er altijd heerst. Wij hopen jullie nog wel een keer tegen te komen en dan maken we zeker weer een babbeltje ……

 31. G & J schreef:

  Beste EJT, leuk dat jullie deze avond een babbeltje kwamen doen, dat appreciëren we ten zeerste. Onze eerste ervaring in Paringsclub Mistique was echt top ?! We hadden even trillende benen bij het binnenkomen maar na de rondleiding van een super sympathieke dame voelden we ons al veel beter op ons gemak. Wij vonden de gemoedelijke sfeer en leuke sympathieke koppels die we hebben ontmoet zeer geruststellend. Wij hebben het intiem gehouden onder ons maar vonden het zeer spannend om elkaar op te hitsen in de jacuzzi, wij waren even alleen maar na ons voorspel zat de jacuzzi vol, blijkbaar hadden er veel gekeken naar ons want kreeg een ‘vuistje’ van een sympathieke mooie man ??. We zijn uiteindelijk in de kamer met ‘glorie holes’ terecht gekomen om met een liefdevolle vrijpartij af te sluiten na alle kamertjes eens bezocht te hebben ?. Even kwam er wel een penis door het gat, die heb ik dan maar even geholpen ?. Wij hebben de zaak mee gesloten en hebben ons geen seconde verveeld. Er is voor ons een nieuwe wereld opengegaan en kijken al uit naar een volgende keer. Mistique is echt een aanrader, je voelt je daar snel thuis en aanvaard als nieuw koppel, overal vriendelijke mensen, achter de bar, aan de inkom, de mensen die de handdoeken vernieuwen, de kok, de parkingwachter, de rondleidster en natuurlijk de koppels ?. Een dikke 10 op 10 voor deze geslaagde avond en club en nog eens bedankt voor de tips! Vriendelijke groeten, G & J.

 32. Jean schreef:

  Beste EJT, super bedankt voor de tips, die gaan we zeker meenemen zaterdag ?. Tof dat jullie ook gaan zaterdag, misschien komen we elkaar wel tegen in Mistique. Ik ben een kale man met baardje, beetje sportief gebouwd, G is een brunette met een mooi gezichtje en een mooi lichaam, ook sportief. Hoe oud zijn jullie en hoe kunnen we elkaar herkennen? De groetjes, G & J.

 33. EJT schreef:

  Veel mannen hebben een mooie strakke boxer aan. Ik zelf meestal een sexy broekje. Meestal stof, soms lak. Vanalles is mogelijk. Als je je er maar prettig en sexy in voelt. Hetzelfde geldt voor de voor de vrouw. Eenvoud kan ook sexy zijn. Een mooi lingerie setje is prima. Het hoeft echt niet iets uitbundigs te zijn. Als je er lekker uit ziet en je voelt je lekker dan is het goed. Voor zo’n eerste keer zou ik het allemaal een beetje aankijken. Deden wij ook. En goede afspraken met elkaar maken hoever je wil gaan en je daar ook aan houden. Hoewel je natuurlijk ’s avonds alsnog samen de grenzen kan verleggen als je wil. Maar doe dat altijd in overleg. Wij gaan trouwens a.s. Zaterdag weer naar Mystique.

 34. J & G schreef:

  Hey, wij zijn een stel van 40 uit België en proberen volgende week voor de eerste keer een parenclub nl. Mistique. Wij vinden dit behoorlijk spannend en weten niet goed wat ons te wachten staat, misschien kijken we alles een beetje af of misschien vinden we wel een klik met een leuk koppeltje, wie weet. Als er iemand nog tips heeft laat maar komen. Wat de dresscode betreft, wat voor een boxer doet een man zoal aan, is dit eenvoudig, leer, met rits? En voor G, zo sexy mogelijk of toch eenvoudig? Alle tips zijn welkom. We kijken er naar uit maar zijn wel benieuwd of dit iets voor ons zal zijn. Misschien komen we wel een koppel tegen van hier, zou wel tof zijn om het ijs te breken. De groetjes, J & G.

 35. Roel schreef:

  Bedankt voor je reactie EJT, dan moeten we Mistique maar eens een keer gaan proberen.

 36. EJT schreef:

  We zijn een paar keer in de Fata geweest maar dat is niet ons tentje. Mooie club maar wij hebben niets met het gros van het publiek wat daar komt eerlijk gezegd. Wij vinden Mystique erg leuk maar wellicht vinden jullie dat niets. Ieder zijn ding natuurlijk. We zijn er nu al weer een paar weekenden geweest en er is volk genoeg. Zeker op Zaterdag en afgelopen Zaterdag zeker. Ik heb overigens ook gehoord dat het druk is in de Fata op Zaterdagen. Maar gewoon een keer Mystique proberen zou ik zeggen. Je moet dat soort dingen toch zelf ervaren en niet alleen maar van horen zeggen.

 37. Roel schreef:

  Heeft er iemand ervaring met zowel Mistiqeu als Fata Morgana, welke club is het leukst. Vaak in Fata geweest en zijn aan het bedenken waar we zaterdag avond 19/09 heen willen gaan.

  Zijn bang dat het in de Fata niet zo druk zal zijn.

 38. Ray en Anita schreef:

  In geen enkele club mag gedanst worden dus overal staat een cd’tje op huiskamerniveau te spelen. Tafeltjes op de dansvloer en afstand houden. Boven mag er wel dichterbij elkaar gekomen worden. Hoe controversieel dat ook klinkt.

 39. Ricardo schreef:

  We weten niet waar we heen moeten. Fata was helemaal in begin met dj echt top. Daarna dj weg en toen was het echt minder.

  Dj dansvloer en plezier willen we maar weten niet waar.

 40. coco schreef:

  ik was mistiqeu vanavond.. het was niet druk..waarschijnlijj is men nog bang om te gaan…gelukkig is t begin gemaakt en hoop volgende week drukker op woensdag en donderdag…er mogen 100 mensen binnen…in het weekend komen er wel 45 stelletjes. Nu was het dus heel rustig. Volgende keer beter.

 41. coco schreef:

  Ik ga vanavond mistiqeu..ben zeer benieuwd hoe t zal zijn… was er voor de carona al vaak..maar nu is het in 2 blokken verdeeld voor de bezoekers…morgrn vertel ik hoe t was.

 42. EJT schreef:

  Wij zijn nu 2 weekenden in Mystique geweest. Vrijdags is het wat rustiger en zaterdag redelijk druk. Niet stampend vol maar gewoon gezellig druk.

 43. Poetybabybi schreef:

  Hoi hoi wie is al in club mystique geweest afgelopen weken? Hoe was het qua drukte?
  Wij zijn al Bornedries geweest afgelopen tijd daar viel het wel mee qua drukte en was alles goed geregeld en hun concept is goed bevallen.
  een nadeel ze laten singel mannen toe op zaterdags wat eerst stellen avond was.

 44. EJT schreef:

  Mystique gaat zelfs nog meer open in September. Nu ook op alle donderdagen en elke 2e woensdag.

 45. Petra schreef:

  Mag mistiqeu in rucphen open blijven per 1 september?

 46. EJT schreef:

  Acanthus is even open geweest maar is inmiddels ook al weer dicht.

 47. Ray en Anita schreef:

  Leuk dat je dit vraagt! Vanuit onze regering zijn data uitgereikt voor wanneer wat op welk moment open mag. Dit is een bijzondere wet. Deze noodwetten hebben ook een uiterste houdbaarheidsdatum. Dat is dus 1 september, daarna kan in een extreem geval 1 verlenging aan achterafgaan.
  Dus nog even doorbijten?

 48. Anoniem schreef:

  Raar dat enerzijds wordt vermeld dat Azzurra tot nader niet open mag want nog geen toestemming van de gemeente en anderzijds het overzicht laat zien dat Azzurra per 1 september opengaat. Weet iemand hoe het precies zit?

 49. Odin schreef:

  Shivaz in Gent is tussendoor al wel open geweest. volgens hun site staat de heropening nu weer gepland voor 27/8

 50. Ray en Anita schreef:

  Er is natuurlijk veel wirwar in de regelgeving, iedereen legt het anders uit. Dus ja, iedereen moet zich er aan houden bij de bar maar eenmaal in de erotische ruimten mag men weer wel bij elkaar. Een clubeigenaar heeft gebeld om dit te verifieren en kreeg te horen dat dit niet zou kloppen. Dus houdt ie zn club maar dicht. Het is een rotzooitje, maar dat had je dus zelf ook al gemerkt.

 51. Ethan schreef:

  Handig overzicht! Wij zouden ook wel weer willen gaan, Ik ben echter ook benieuwd hoe de clubs de rivm richtlijnen hanteren. Ik neem niet aan dat je hier anderhalve meter afstand moet houden?

 52. Vol Maantje schreef:

  Hey Ray, das handig! Goed dat je de lezers goed en letterlijk overzichtelijk informeert. Zo mag iedereen in vrijheid bepalen wanneer, waar en hoe. Liefs. Kus voor jouw Anita. Vol Maantje

 53. Ray en Anita schreef:

  Dankjewel!

 54. Anoniem schreef:

  Sauna ibiza opent 14 augustus weer haar deuren.

 55. Ray en Anita schreef:

  Ik zou naar Fata gaan omdat er alleen stellen worden toegelaten. Voor de eerste keer lijkt me dat slimmer. Mochten jullie juist wel op zoek zijn naar singles dan is Monique weer beter.

 56. Anoniem schreef:

  Wij twijfelen om komende vrijdag naar de fata of om zaterdag naar Monique te gaan. Het zal voor ons de eerste keer worden, dus wie heeft er tips.

 57. Ray en Anita schreef:

  We houden de lijst nog steeds bij. Zie je iets wat toegevoegd kan worden? Heel graag! Ray@samenswingen.nl

 58. Anoniem schreef:

  Wie gaat er 15 augustus naar de mystique? Wij zijn er een jongstel van 28 en 32 jaar

 59. Bas schreef:

  Een fijn overzicht. Ik mis wel Club Organza. Verder enorm tof dat dit overzicht er is!

  @greenhornies: I visited Fata-Morgana. It’s a 50/50 situation. They try the best they can, but some guests are just ignorant. But overall it’s a good place to go to. Big enough to keep distance.

 60. greenhornies schreef:

  Did somebody visit the Fata-Morgana yet (after covid-19 reopening). How do they follow the RIVM rules.

 61. PenC schreef:

  Handig overzichtje. Top gedaan zo.

  Groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *