Parenclub overzicht opening na Corona

Nog steeds in lockdown, we blijven de lijst updaten zogauw alles weer open mag… Versie: 29-03-2021

Rood: nu gesloten/geen openingsdatum bekendgemaakt (dus check de website vd club)

Partyplayers:            Gesloten
Mystique:                  Gesloten
Funfor2:                    Gesloten
Fata Morgana:         Gesloten
Erorama:                   Gesloten
Le Baron:                  Gesloten
Club Oase:                Gesloten
Pleasure2gether:     Gesloten
Devils and angels:   gesloten
Landgoed de Zaar:  Gesloten
Kasteel Waterloo:    Gesloten
Inn Joy:                     gesloten
Ultimate Dream:     Gesloten
Club Paradise:         Gesloten
Club Monique:        Gesloten
Club Organza:         Gesloten
Sameplace:              Gesloten
Club Amourette:    Gesloten
Secret Dreams:       failliet — Lees artikel
Showboat:                Gesloten
Wilpenhof                 Gesloten

Sauna’s
Azzurra:                      Gesloten
Sauna Ibiza:               Gesloten
Steamworks:              Gesloten
Javali:                          Gesloten
Sauna Kelmond:         Gesloten

Belgie (gesloten door federale wetgeving minstens tot 13 december, check de site van jouw club)
Villa 21:                        gesloten
The Climax:                 gesloten
Eroxx:                           gesloten
Club Divine:                gesloten
Only for you:               gesloten
Mi Noi:                        gesloten
Club new Ridderhof: gesloten
Club Goesting:            gesloten
Club Omega:              gesloten
Acanthus:                    gesloten
Club Amai:                  gesloten
7 Sins:                          gesloten
Bornedries                  gesloten

Sauna
Shivaz:                         Weer Gesloten
Aquarius Oostende:  gesloten
Aquabella:                   Weer Gesloten

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Wat zouden jullie doen?

Jullie zijn in Coronatijd naar een parenclub gegaan, aan de bar zitten 7 mannen. Jullie zijn het enige stel...en om 2200 sluit de deur...wat doen jullie?

View Results

Laden ... Laden ...

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. PenC schreef:

  Handig overzichtje. Top gedaan zo.

  Groetjes.

 2. greenhornies schreef:

  Did somebody visit the Fata-Morgana yet (after covid-19 reopening). How do they follow the RIVM rules.

 3. Bas schreef:

  Een fijn overzicht. Ik mis wel Club Organza. Verder enorm tof dat dit overzicht er is!

  @greenhornies: I visited Fata-Morgana. It’s a 50/50 situation. They try the best they can, but some guests are just ignorant. But overall it’s a good place to go to. Big enough to keep distance.

 4. Anoniem schreef:

  Wie gaat er 15 augustus naar de mystique? Wij zijn er een jongstel van 28 en 32 jaar

 5. Ray en Anita schreef:

  We houden de lijst nog steeds bij. Zie je iets wat toegevoegd kan worden? Heel graag! Ray@samenswingen.nl

 6. Anoniem schreef:

  Wij twijfelen om komende vrijdag naar de fata of om zaterdag naar Monique te gaan. Het zal voor ons de eerste keer worden, dus wie heeft er tips.

 7. Ray en Anita schreef:

  Ik zou naar Fata gaan omdat er alleen stellen worden toegelaten. Voor de eerste keer lijkt me dat slimmer. Mochten jullie juist wel op zoek zijn naar singles dan is Monique weer beter.

 8. Anoniem schreef:

  Sauna ibiza opent 14 augustus weer haar deuren.

 9. Ray en Anita schreef:

  Dankjewel!

 10. Vol Maantje schreef:

  Hey Ray, das handig! Goed dat je de lezers goed en letterlijk overzichtelijk informeert. Zo mag iedereen in vrijheid bepalen wanneer, waar en hoe. Liefs. Kus voor jouw Anita. Vol Maantje

 11. Ethan schreef:

  Handig overzicht! Wij zouden ook wel weer willen gaan, Ik ben echter ook benieuwd hoe de clubs de rivm richtlijnen hanteren. Ik neem niet aan dat je hier anderhalve meter afstand moet houden?

 12. Ray en Anita schreef:

  Er is natuurlijk veel wirwar in de regelgeving, iedereen legt het anders uit. Dus ja, iedereen moet zich er aan houden bij de bar maar eenmaal in de erotische ruimten mag men weer wel bij elkaar. Een clubeigenaar heeft gebeld om dit te verifieren en kreeg te horen dat dit niet zou kloppen. Dus houdt ie zn club maar dicht. Het is een rotzooitje, maar dat had je dus zelf ook al gemerkt.

 13. Odin schreef:

  Shivaz in Gent is tussendoor al wel open geweest. volgens hun site staat de heropening nu weer gepland voor 27/8

 14. Anoniem schreef:

  Raar dat enerzijds wordt vermeld dat Azzurra tot nader niet open mag want nog geen toestemming van de gemeente en anderzijds het overzicht laat zien dat Azzurra per 1 september opengaat. Weet iemand hoe het precies zit?

 15. Ray en Anita schreef:

  Leuk dat je dit vraagt! Vanuit onze regering zijn data uitgereikt voor wanneer wat op welk moment open mag. Dit is een bijzondere wet. Deze noodwetten hebben ook een uiterste houdbaarheidsdatum. Dat is dus 1 september, daarna kan in een extreem geval 1 verlenging aan achterafgaan.
  Dus nog even doorbijten🤣

 16. EJT schreef:

  Acanthus is even open geweest maar is inmiddels ook al weer dicht.

 17. Petra schreef:

  Mag mistiqeu in rucphen open blijven per 1 september?

 18. EJT schreef:

  Mystique gaat zelfs nog meer open in September. Nu ook op alle donderdagen en elke 2e woensdag.

 19. Poetybabybi schreef:

  Hoi hoi wie is al in club mystique geweest afgelopen weken? Hoe was het qua drukte?
  Wij zijn al Bornedries geweest afgelopen tijd daar viel het wel mee qua drukte en was alles goed geregeld en hun concept is goed bevallen.
  een nadeel ze laten singel mannen toe op zaterdags wat eerst stellen avond was.

 20. EJT schreef:

  Wij zijn nu 2 weekenden in Mystique geweest. Vrijdags is het wat rustiger en zaterdag redelijk druk. Niet stampend vol maar gewoon gezellig druk.

 21. coco schreef:

  Ik ga vanavond mistiqeu..ben zeer benieuwd hoe t zal zijn… was er voor de carona al vaak..maar nu is het in 2 blokken verdeeld voor de bezoekers…morgrn vertel ik hoe t was.

 22. coco schreef:

  ik was mistiqeu vanavond.. het was niet druk..waarschijnlijj is men nog bang om te gaan…gelukkig is t begin gemaakt en hoop volgende week drukker op woensdag en donderdag…er mogen 100 mensen binnen…in het weekend komen er wel 45 stelletjes. Nu was het dus heel rustig. Volgende keer beter.

 23. Ricardo schreef:

  We weten niet waar we heen moeten. Fata was helemaal in begin met dj echt top. Daarna dj weg en toen was het echt minder.

  Dj dansvloer en plezier willen we maar weten niet waar.

 24. Ray en Anita schreef:

  In geen enkele club mag gedanst worden dus overal staat een cd’tje op huiskamerniveau te spelen. Tafeltjes op de dansvloer en afstand houden. Boven mag er wel dichterbij elkaar gekomen worden. Hoe controversieel dat ook klinkt.

 25. Roel schreef:

  Heeft er iemand ervaring met zowel Mistiqeu als Fata Morgana, welke club is het leukst. Vaak in Fata geweest en zijn aan het bedenken waar we zaterdag avond 19/09 heen willen gaan.

  Zijn bang dat het in de Fata niet zo druk zal zijn.

 26. EJT schreef:

  We zijn een paar keer in de Fata geweest maar dat is niet ons tentje. Mooie club maar wij hebben niets met het gros van het publiek wat daar komt eerlijk gezegd. Wij vinden Mystique erg leuk maar wellicht vinden jullie dat niets. Ieder zijn ding natuurlijk. We zijn er nu al weer een paar weekenden geweest en er is volk genoeg. Zeker op Zaterdag en afgelopen Zaterdag zeker. Ik heb overigens ook gehoord dat het druk is in de Fata op Zaterdagen. Maar gewoon een keer Mystique proberen zou ik zeggen. Je moet dat soort dingen toch zelf ervaren en niet alleen maar van horen zeggen.

 27. Roel schreef:

  Bedankt voor je reactie EJT, dan moeten we Mistique maar eens een keer gaan proberen.

 28. J & G schreef:

  Hey, wij zijn een stel van 40 uit België en proberen volgende week voor de eerste keer een parenclub nl. Mistique. Wij vinden dit behoorlijk spannend en weten niet goed wat ons te wachten staat, misschien kijken we alles een beetje af of misschien vinden we wel een klik met een leuk koppeltje, wie weet. Als er iemand nog tips heeft laat maar komen. Wat de dresscode betreft, wat voor een boxer doet een man zoal aan, is dit eenvoudig, leer, met rits? En voor G, zo sexy mogelijk of toch eenvoudig? Alle tips zijn welkom. We kijken er naar uit maar zijn wel benieuwd of dit iets voor ons zal zijn. Misschien komen we wel een koppel tegen van hier, zou wel tof zijn om het ijs te breken. De groetjes, J & G.

 29. EJT schreef:

  Veel mannen hebben een mooie strakke boxer aan. Ik zelf meestal een sexy broekje. Meestal stof, soms lak. Vanalles is mogelijk. Als je je er maar prettig en sexy in voelt. Hetzelfde geldt voor de voor de vrouw. Eenvoud kan ook sexy zijn. Een mooi lingerie setje is prima. Het hoeft echt niet iets uitbundigs te zijn. Als je er lekker uit ziet en je voelt je lekker dan is het goed. Voor zo’n eerste keer zou ik het allemaal een beetje aankijken. Deden wij ook. En goede afspraken met elkaar maken hoever je wil gaan en je daar ook aan houden. Hoewel je natuurlijk ‘s avonds alsnog samen de grenzen kan verleggen als je wil. Maar doe dat altijd in overleg. Wij gaan trouwens a.s. Zaterdag weer naar Mystique.

 30. Jean schreef:

  Beste EJT, super bedankt voor de tips, die gaan we zeker meenemen zaterdag 👍. Tof dat jullie ook gaan zaterdag, misschien komen we elkaar wel tegen in Mistique. Ik ben een kale man met baardje, beetje sportief gebouwd, G is een brunette met een mooi gezichtje en een mooi lichaam, ook sportief. Hoe oud zijn jullie en hoe kunnen we elkaar herkennen? De groetjes, G & J.

 31. G & J schreef:

  Beste EJT, leuk dat jullie deze avond een babbeltje kwamen doen, dat appreciëren we ten zeerste. Onze eerste ervaring in Paringsclub Mistique was echt top 👌! We hadden even trillende benen bij het binnenkomen maar na de rondleiding van een super sympathieke dame voelden we ons al veel beter op ons gemak. Wij vonden de gemoedelijke sfeer en leuke sympathieke koppels die we hebben ontmoet zeer geruststellend. Wij hebben het intiem gehouden onder ons maar vonden het zeer spannend om elkaar op te hitsen in de jacuzzi, wij waren even alleen maar na ons voorspel zat de jacuzzi vol, blijkbaar hadden er veel gekeken naar ons want kreeg een ‘vuistje’ van een sympathieke mooie man 😉👊. We zijn uiteindelijk in de kamer met ‘glorie holes’ terecht gekomen om met een liefdevolle vrijpartij af te sluiten na alle kamertjes eens bezocht te hebben 🤗. Even kwam er wel een penis door het gat, die heb ik dan maar even geholpen 😉. Wij hebben de zaak mee gesloten en hebben ons geen seconde verveeld. Er is voor ons een nieuwe wereld opengegaan en kijken al uit naar een volgende keer. Mistique is echt een aanrader, je voelt je daar snel thuis en aanvaard als nieuw koppel, overal vriendelijke mensen, achter de bar, aan de inkom, de mensen die de handdoeken vernieuwen, de kok, de parkingwachter, de rondleidster en natuurlijk de koppels 👏. Een dikke 10 op 10 voor deze geslaagde avond en club en nog eens bedankt voor de tips! Vriendelijke groeten, G & J.

 32. EJT schreef:

  Leuk om te horen dat jullie het naar je zin hebben gehad maar dat idee hadden we al. Ook fijn dat ik de drempelvrees een beetje weg heb kunnen nemen. Mystique blijft toch wel onze favoriete club. De heeft te maken met de gemoedelijke, gezellige sfeer die er altijd heerst. Wij hopen jullie nog wel een keer tegen te komen en dan maken we zeker weer een babbeltje ……

 33. G & J schreef:

  Doen we zeker EJT 👍!

 34. Kees schreef:

  Hi, wellicht handig om een update te geven na de Corona maatregelen van 13-10. Sauna Ibiza en Azzurra zijn tot nader order in ieder geval dicht.

 35. Ray en Anita schreef:

  @Kees Dankjewel! Gelijk maar de hele Hollandsche lijst nagelopen en oeioei wat zijn er veel dicht! Degenen die open blijven doen dat zonder bar-keuken. Dus alleen wippen

 36. Ray en Anita schreef:

  Yesss 10.000 views! Bedankt allemaal😘

 37. EJT schreef:

  Mystique is weer deels open.

 38. EJT schreef:

  En Mystique is weer deels open.

 39. Stel3537 schreef:

  Azzurra vanaf vandaag weer open, zelf (soft)drank mee nemen.
  Wilpenhof vanaf zaterdag weer open, wordt alleen water geserveerd.

  Groeten maar weer!

 40. Kees schreef:

  En Azzurra weer open behalve de bar en het restaurant. Misschien weer eens tijd voor een update van alle clubs?

 41. Ray en Anita schreef:

  Komt zeker Kees! We doen het zoveel mogelijk in 1 keer, dus we wachten nog even omdat de meeste clubs hun site traag bijwerken. Alle input blijft welkom en iedereen bedankt voor alle hulp en berichten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.