Voor àlles een eerste keer

x “Hey schat, heb jij ooit gedacht dat jij jezelf een bi-man zou noemen?” Vanaf zijn borstkas kijk ik naar hem omhoog en trek er een gek gezicht bij. “Nee poppie dat had ik mezelf nooit verwacht te horen zeggen!”. Het is een eerlijk antwoord weet ik, temeer nog omdat er eerst 3 jaar lang een duidelijke NEE gegeven is op elke vraag die met een andere man te maken had. Hij weet gelukkig dat ik hem altijd alle tijd en ruimte heb gegeven om eventuele nieuwsgierigheid te bevredigen (en daarmee een bepaald verlangen van mij te vervullen), die tijd heeft hij ruimschoots genomen en uiteindelijk zelfs welbesteed! Alle deuren stonden open, deze hoefde alleen nog maar door hemzelf te worden ingetrapt.

Mijn eigen biseksualiteit is nooit ‘im frage’ geweest, voor ik mijn ex-man leerde kennen op 16 jarige leeftijd had ik alleen maar vriendinnetjes gehad. En zelfs tijdens mijn relatie met hem bleef ik actief met dames, al was dat behoorlijk tegen het zere been bij hem. Toen mij dat na het krijgen van de kinderen volledig werd ontzegd, kwamen ook de eerste scheurtjes in ons huwelijk, om nog maar even niet over de uiteindelijke breuk te beginnen. In mijn directe omgeving vonden mannen zichzelf altijd volledig hetero óf volledig homo, de bi-mannen waren van die sneaky achteraf snoepertjes die er niet voor uit mochten komen net zoals ik dat niet mocht. Een heerlijk foute generalisering waar ik ondertussen al behoorlijk wat protest tegen heb aangetekend, zowel in mijn dagelijks leven als in mijn (swingers-) privé leven.

afwijzend tegenover eventuele ervaringen stond

Toen wij een aantal jaren geleden een date afspraken met een stel waarvan de heer enthousiast biseksueel was, kwam die eerste ervaring wel erg dichtbij. Hoewel mijn geliefde al een tijdje niet meer afwijzend tegenover eventuele ervaringen stond, was dit natuurlijk best wel heel spannend! Hoe zou hij reageren op de mogelijkheid dat een andere heer toenadering zocht? En hoe zou IK daarop reageren?? Het met elkaar bespreken was 1 ding, het daadwerkelijk gaan ervaren was voor mij een wens die in vervulling zou kunnen gaan. Zo openlijk op de bres als ik stond voor gelijkheid in geaardheid en vooral: Je kan pas oordelen als je het zelf meegemaakt hebt, zo bizar spannend vond ik het nú. Gelukkig stond niemand op scherp toen wij besloten met z’n vieren naar de plezier-zolder van het stel te gaan en leek het op alle fronten een ‘normale’ date te zijn. Er was wel wat geknuffel bij de mannen onderling maar om er nou van je stoel van te vallen? Welnee, er werd gemasseerd en over de billen gewreven, ik was heerlijk met de dame bezig en wij werden voldoende door de mannen verwend. Pas veel later op de avond en heel wat ontspanning verder, maakte de man een soort van volgende move door bij de pijpbeurt aan te sluiten die ik mijn geliefde aan het geven was. Met steeds een klein stapje verder gaan pasten we de situatie aan van: ik alleen, af en toe hij er tussendoor, samen, hij met af en toe ik en dan volledig hij. Alsof het een soort stappenplannetje van een Ikea kast was, paste dit allemaal perfect in elkaar. Ik kreeg zelf ook een rol in het spel en terwijl wij met dit bezig waren voelde ik handen van de dame over mijn lichaam naar mijn borsten en vagina gaan. Enorm opwindend om zo volledig in elkaar op te gaan en in elkaar over te vloeien! Uiteindelijk was ik als partner ook de persoon die de keuze maakte hen helemaal los te laten en me mee te laten voeren in de golven van geilheid die de dame door me heen liet gaan. Al zoenend en knuffelend rolde ik op mijn rug met haar over me heen, de heer in kwestie alle ruimte verlenend om de spanning met mijn liefste te laten knallen.

Deze eerste kennismaking was voor ons niet voldoende, na een rookpauze trok ik de stoute schoenen aan en begon aan een pijpbeurt bij de heer. Ik gebaarde direct dat mijn geliefde zich niet te veel in een spel met de dame moest verdiepen, hij ging mij helpen! Nu we wat ervaring hadden met het bouwpakketje, kon ik mijn focus ook een stuk makkelijker en sneller verleggen van de heer naar de dame. Al likkend aan een glinsterend nat poesje zag ik uit mijn ooghoek hoe mijn, eerst zo verlegen, geliefde zich tegoed deed aan het zuigen aan de harde pik van de heer. Een nieuwe en bijzonder geile uitspatting waarvan ik bij mezelf als vrouw een enorme boost kreeg. Het loslaten van alle vooroordelen was in theorie best makkelijk, het te zíén en daar een intens onderdeel van uitmaken was op dat moment voor mij even ultieme vrijheid en daarmee geluk. Nóg weer later, de nacht was ondertussen in een hele vroege ochtend overgegaan en de dame was ondertussen gaan slapen, vroeg de heer aan mij of hij met mijn geliefde mocht neuken. Ik was in een micro seconde over mijn slaap heen en gooide mijn opgetrommelde tandenborstel en slaap tshirt weer in de tas! De klik tussen de heren was zo spetterend dat ik een verwachtingsvolle blik op zijn gezicht zag. Ik wilde dat absoluut meemaken, ik wilde hem die bevrijding van stigma en uiteraard het grote genot zeker geven. Als hij daar achter stond, wie ben ik dan om dat te weigeren dus ik stemde daar in toe. Het feit dat het míj was gevraagd maakte mij onderdeel van het spel en met mij onderop op mijn rug, mijn geliefde diep in mij stotend en de heer weer achter hem, daarmee het ritme bepalend van hoe ik geneukt werd… Heel BI-zonder!

Er is voor álles een eerste keer, als je er maar voor open staat…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *