Verslag Ultimate Dream door Starters

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Starters hier, onze allereerste keer swingen?.  We waren aanvankelijk van plan naar Azzurra te gaan maar na onze vraag hierover in de chatroom op advies van Ray en Anita begonnen bij een club voor stellen.

Ultimate Dream had afgelopen zaterdag zo’n avond, Caribbean Party.

Bij binnenkomst een tour gevraagd omdat het de allereerste keer was. “Allereerste keer hier?” “Eh, nee, allereerste keer swingen.” Bleek de eigenaar te zijn. Hij nam uitgebreid de tijd.

De locatie is modern, schoon en heeft een uitgebreid buffet. Stellenavond dus geen jagende mannetjes. Overal condooms, handdoeken en tissues beschikbaar en alle gasten hielden zich keurig aan de regel “niet denken dat je moeder de rommel wel opruimt”.

Erg druk was het niet (had waarschijnlijk met de storm te maken), er waren circa 12 stellen van midden 20 tot midden 60 in alle soorten en maten. Contact maken is makkelijk. Leuk om te merken dat mijn vrouw tot drie keer toe door andere vrouwen benaderd werd. Omdat we hebben afgesproken de eerste keren niets met anderen te doen moest ze ze (helaas) afwijzen. Nog even geduld, dames.

De stellen waren erg op elkaar gericht. Misschien hebben we het gemist maar uitwisseling, trio of kwartet hebben we niet gezien.
Het was dus meer een avond erotisch uitgaan dan swingen. Een stel waarmee we in gesprek raakten vertelde ons van hun slechte ervaring in een Haagse club waar ook single mannen waren toegestaan. Hier in UD was de sfeer naar hun mening respectvoller. Hoe dan ook, een aanrader. En de buren hebben een heerlijk restaurant, Eeterij Uniek.

Al met al een prima club om van start te gaan, aanrader!

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *