6 Tips voor succesvollere dates op SDC

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Het is niet voor iedere startende SDC’er duidelijk hoe je aan lekkere dates komt, hier volgen enkele tips die wij toepassen om ons balboekje gevuld te krijgen. Heb jij ook tips? Vul ze dan aan onder dit bericht, en help hierdoor mee om de slingers ergens op te hangen!

Humor: Lachen ontspant en zorgt voor een positieve binding, swingen kan voor mensen erg spannend zijn. Je geeft tenslotte je hele hebben en houwe bloot en niet iedereen voelt zich daar vrij in. Door een grappige quote in je profieltekst of speeddate te zetten kun je dus via humor een eerste connectie leggen met anderen.
Wij hebben wel eens in onze speeddate de volgende succesvolle tekst gezet: Wij hebben de cursus Intens zoenen gedaan, en zoeken nu een leuk stel om onze praktijkopdracht mee te vervullen.

Duidelijkheid: Je kunt heel duidelijk zijn in wat je precies voor type mensen zoekt, maar soms kan dat onbedoeld tegen je werken. Wanneer je opschrijft wat je allemaal niet zoekt krijgt de lezer de indruk dat je maar een zeurpiet bent, wat helemaal niet zo hoeft te zijn. In plaats daarvan kun je beter opschrijven wat je wel zoekt. Dat klinkt gelijk al een stuk positiever. Bijvoorbeeld: We kunnen thuis niet afspreken vervang je door: Door onze schatten van kinderen zijn wij vaak buiten de deur te vinden in een gezellige club, we vinden het heerlijk om jullie daar te ontmoeten!

Foto’s: Wanneer je een stel bent komt het vaak voor dat alleen de dame op de foto’s staat. Vergeet niet dat de dames ook op SDC kijken en die zijn niet altijd alleen geïnteresseerd in de andere dame, maar ook de man van het stel. Zorg dus dat de heer ook op een leuke manier op de foto’s staat. Neem hiervoor liever geen vakantie foto, maar maak thuis samen je eigen fotostudio. Foto’s maken is spelen met licht. Leg je camera neer en zet het display aan om te kijken wat het leukste effect geeft. Zelfs een stuk doorzichtig stof, zoals een sjaal, kan voor magische effecten zorgen, leg er een lamp achter/boven/naast en schiet op die manier spannende foto’s voor je profiel. Eventueel kun je samen met een ander stel mooie foto’s nemen als je op date bent. Gebruik hiervoor wel je eigen apparatuur, zo blijven je eigen foto’s veilig op jouw apparaat.

Chatroom: Dit is de superspeeddateplek van SDC. Ik noem het de fotocarrousel, hier kun je dus jezelf etaleren wanneer je op je profiel geen gezichtsfoto’s of een mapje hebt staan ivm werk of andere verticale redenen. De chatroom is pas te betreden nadat je 2 validaties hebt. Op deze manier zijn je foto’s ietsiepietsie veiliger voor de ogen van mensen die met een proefabonnement komen gluren. Ook kun je via de chatroom via een PM (private message) contact leggen met een ander die je wel leuk lijkt. Nadat je elkaar even hebt leren kennen kun je dan het wachtwoord van je mapje uitwisselen om een betere inkijk van elkaar te krijgen. Pas wel op dat als de ander direct om je wachtwoord vraagt, er iets niet in de haak is. De meeste mensen voeren eerst een normaal gesprek voordat ze hun wachtwoord willen geven.

Profieltekst: Less is more! Op SDC staan talloze profielen en mensen hebben niet altijd tijd of zin om je tekst te lezen als deze erg lang is, ze hebben er nl. net 40 doorgelezen voordat ze bij de jouwe uitkwamen. Probeer de highlights van jullie profiel samen te vatten in duidelijke taal. Blijf vooral positief in je tekst en zet wat voor jou het belangrijkst is aan het begin van je profieltekst. Je verkleint hiermee de vijver waarin je vist, maar je vangt hiermee wel de betere vissen! Wijzelf gaan liever voor kwaliteit dan kwantiteit. Een profieltekst van slechts 6 zinnen is wat summier maar hou het leesbaar.

Mails: We horen vaak klachten dat er op mails niet geantwoord wordt. Dit wordt niet gewaardeerd en houdt mensen tegen te mailen als ze een klein beetje twijfel over je profieltekst hebben. Wij hebben daarom duidelijk en positief in ons profiel gezet dat we altijd terugmailen, ook als we geen klik zien. Dit verlaagt de contactdrempel en kan leiden tot een succesvolle date! Wanneer je geen herkenbare foto’s op je profiel hebt staan stuur dan gelijk een leuke foto van jou/jullie mee, dit maakt de mail al een stuk persoonlijker.

Ik hoop dat we hiermee een paar tips hebben kunnen geven om je een klein stukje verder te komen en echt, ons profiel is ook niet perfect maar dat kan juist ook weer charme hebben.

Veel dateplezier op SDC!!!!

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *