Spuiten en squirten

Leipe shit, ouwe! Dat is wat ik dacht toen ik voor het eerst met het begrip squirten in aanraking kwam. Het was op een van onze eerste swingers thuisfeestjes. We waren met een stel of vijf uitgenodigd via onze favo datingsite SDC. Er werden werkelijk emmers vol geproduceerd. No shit!

Maar wat is squirten nu eigenlijk? Is het een vorm van ejaculatie van de vrouw, net zoals mannen kunnen spuiten? Maakt het vlekken? Ruikt het? Welke kleur is het? Is het echt zoooo lekker?

Geen idee eigenlijk, haha geintjuhhhh….maar ik zal het proberen uit te leggen zoals ik het beleef met Anita, heb je even?

Squirten is iets op zichzelf. Het is geen klaarkomen maar een reactie, een reflex, van de vrouw op een bepaalde prikkeling in de vagina. Deze stimulans kun je als man opwekken door een ‘kom hier’ beweging te maken met enkele vingers binnen haar. Je veegt als het ware met je vingertoppen variërend tegen de boven-binnen-zijde van haar kutje waarna er (veel) blanco vocht uit haar komt terwijl ze schokt met haar lichaam. Het lijkt op geextaseerd klaarkomen.
Het vocht is niets meer dan urine, dus gebruik vooral veel handdoeken!

Van het squirten gaat een magisch effect uit, veel vrouwen hebben er wel van gehoord en willen het heel graag beheersen. En als ze het niet beheersen willen ze wel heel graag dat het hen overkomt. De een is er ‘beter’ in dan de ander. Maar toch, de een vindt het leuk en de ander vindt er totaal niets aan. Het is dus zeer afhankelijk per persoonlijkheid en kan een love or hate situatie opleveren, dus pas op.

Degenen die het kennen en dus niet leuk vinden zijn de dames die eigenlijk ooit door mannen mishandeld zijn met het squirten. Kan dat, mishandelen? Jazeker! Het squirten kan van geilheid gebeuren maar ook geforceerd plaatsvinden door het hard en snel uit te voeren op het juiste plekje. De spuitsessie treedt dan simpelweg op, en de man voelt zich koning terwijl hij eigenlijk de vrouw domweg op haar reflex te pakken nam. (dominante) Vrouwen kunnen daarna moordneigingen krijgen, dus pas op met circusactiviteiten, mister.

Zoals je leest kun je dus geforceerd en uit geilheid squirten. Als het bovenop klaarkomen wordt gedaan kan het werkelijk de hemel betekenen voor je partner. Dus ik concentreer me daar even op.

Het is de bedoeling dat je partner er klaar voor is. Je zult haar dus heerlijk het hof moeten maken en haar net zo geil proberen te krijgen als jij bent. Begin met haar lekker te likken en streel haar, zo laat je haar weten dat je haar bemint en het fijn vindt om samen intiem te zijn. Op een gegeven moment kun je aan haar vragen of ze wil spuiten. Dit moment is heel belangrijk omdat zij er klaar voor moet zijn. Zo kan zij naar dat geweldige hoogtepunt toewerken als zij ‘ja’ heeft gezegd.

Je vingert haar zoals je dat misschien normaal doet. Je andere hand leg je vlak op haar onderbuik en voer een klein beetje druk uit. Je gaat daarna met een extra vinger naar binnen (je zit nu op wijs en middelvinger) en begint langzaam en zachtjes die eerder beschreven komhier beweging te maken. Versnel niet naar turbo en blijf variëren.  Ga totaal niet aansturen op spuiten. Laat haar genieten. Versnel en ga weer langzamer, versnel en laat haar wat pauze nemen door naar een minder gevoelig plekje te gaan. Als je voelt dat ze weer wat meer kan hebben ga je misschien iets verder. Als je het goed uitvoert moet ze uit zichzelf beginnen met spuiten. De tekst “spuit maar lekker lieverd/schatje” kan enorm helpen.
Je handdoek wordt natter en ze gaat naar een hoogtepunt, als je haar kent en weet wat ze wil mag je er een schepje bovenop doen en haar een tandje verder naar een nieuw hoogtepunt toe leiden. Pas echter op dat je NIET in de mixerstand gaat. Daar knapt ze op af, verkloot het dus niet.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Een tip voor de dames die het maar niet lukt om te squirten: Ga rechtop staan, billen iets achteruit en de benen iets uit elkaar. De man achter je en laat hem je helpen. Als je op een feestje bent en je ziet een leuke man die het goed kan, op een prettige manier, vraag aan hem en zijn vrouw of hij het even bij je voordoet. Je man hoeft hier niet persé bij te zijn dan onstaat misschien een genante situatie. Het gaat om het gevoel wat je moet krijgen om later zelf het knopje om te zetten voor die stimulans. Daarna ken je het gevoel en kun je samen met je partner verder oefenen. Geloof me, dat lukt.

Ik hoop dat ik hiermee een goede weergave heb kunnen geven van goed en fout squirten. Anita heeft in het verleden ook een stukje geschreven vanuit de vrouwelijke visie. Dit artikel kun je hier vinden.

Veel natte zomeravonden toegewenst iedereen!

xxx
Ray

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement. Berichten met kik/links worden niet geplaatst.
907 berichten.
Relaxstel heeft geschreven op 20 juni 2019 om 16:51:
Hallo, wij zijn V en R. Na een aantal jaren naar diverse parenclubs te zijn geweest hebben wij de fantasie om Azzurra eens te bezoeken. De gedachte dat daar ook mannen alleen rondlopen maakt ons geil. Wij zijn beide bi. Donderdag 27 juni willen we eerst de coupledag eens meemaken. We kunnen dan altijd nog zien of we hier een vervolg aan geven door een gemengde dag te bezoeken. Graag ontmoeten we daar een leuk, lief en geil stel die net als wij beide bi zijn. Gr, Relaxstel. KIK, Relax Stel
Tijger en Muis uit Tiel heeft geschreven op 19 juni 2019 om 20:14:
Hoi, wij zijn een leuk verzorgd stel en willen woensdagavond 10 juli voor het eerst naar Azzuro gaan. Voor ons is het nieuw en daarom hopen we op meer stellen die avond. Welke stellen gaan de 10e ook ? Groetjes, Tijger en Muis
eindhoven999 uit Eindhoven heeft geschreven op 19 juni 2019 om 12:41:
@Bratt: Kom anders donderdag de 27 juni weer naar Azzurra en geef het nog een kans tijdens de stellendag. Zijn in het verleden wel eens naar een gemengde dag geweest dus we begrijpen wat jullie bedoelen. Wij vonden het aandeel mannen te groot. Ze waren respectvol maar vijftien mannen die continu achter je aan lopen was voor ons iets teveel van het goede. We gaan waarschijnlijk de 27e naar de stellendag. En de kans bestaat dat we een single vrouw meenemen. Wij zijn halverwege 20 en biseksueel (zij), en halverwege 30 en hetero (hij). Kik: eindhoven999
PenC heeft geschreven op 19 juni 2019 om 10:12:
@Bratt, deze regel "Verder vond ik het geheel wat 'goedkoop', met luidruchtige, oudere, rokende mensen met ordinaire tatoeages. Niet echt sexy." zegt mijns inziens meer over jullie dan over die in jullie ogen 'goedkope' mensen. Slechts mijn bescheiden mening. Toevallig zijn wij zaterdagmiddag nog in Azzurra geweest. Yep, we hebben een paar tattoos, zijn wat ouder, maar roken niet en zijn niet luidruchtig. Er was inderdaad, buiten, een groepje wat elkaar goed kende, waar wij er ook wel wat van herkenden, maar die hadden het vooral gezellig. Wij hebben het zeker niet als luidruchtig ervaren en roken doen ze buiten, wat is daar mis mee? Daarnaast waren de aanwezige heren op dat moment uiterst correct en absoluut niet opdringerig. Natuurlijk proberen ze wel, daar komen ze voor, maar een simpel nee of een hand weg leggen is voldoende. Van je af slaan heb ik niemand zien doen hoor.....
Bratt heeft geschreven op 18 juni 2019 om 11:24:
Wij zijn een redelijk beginnend, jong biseksueel swingersstel en hebben tot nu toe ervaring met de Fun4Two en de Azzura. De Fun vind ik mooi en classy, met leuke aankleding en ook wel redelijk wat mooie mensen. Geen single mannen, wat de sfeer ten goede komt. Er werd netjes gevraagd voordat er aangeraakt werd. Onze ervaring met Azzura was toch wat minder. De single mannen waren gi-gan-tisch opdringerig en ik moest steeds handen van me af slaan. Er probeerde zelfs een jongen me te neuken zonder toestemming. Verder vond ik het geheel wat 'goedkoop', met luidruchtige, oudere, rokende mensen met ordinaire tatoeages. Niet echt sexy. Waar we ook naartoe gingen om lekker aan elkaar te zitten, we werden gelijk gevolgd door groep kerels die veel te dichtbij kwamen zitten. Nou vinden we het leuk om andere mensen bij ons liefdesspel te betrekken, maar dit was echt te heftig. Uiteindelijk ons uit ellende maar opgesloten in een privéhokje. De volgende keer toch maar naar de stellenavond... Nou zijn we heel benieuwd naar Club Paradise, de Swingers Oase en Amourette. Welke zouden de ervaringsdeskundigen ons aanraden? We zoeken wel iets met wat klasse, laat maar zeggen.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
De Fun en de Fata zijn alleen voor stelletjes en de meest populaire clubs. Amourette is op de woensdagavond het drukst, Paradise en Oase hoor ik weinig positiefs over, maar ben daar zelf niet geweest. Wordt dus een gokje. Je zou PartyPlayers of Showboat kunnen proberen!
F en P heeft geschreven op 17 juni 2019 om 12:50:
Hallo J, wij zijn juist op zoek naar zo een jongen als jij. wij, stel MV, zijn ook 100% hetero.
Johan en marjan uit Tiel heeft geschreven op 17 juni 2019 om 11:16:
Hallo allemaal wij gaan aankomende zaterdag weer naar Azurra om lekker te genieten wij zijn Marjan 55 een lekkere milf die nooit genoeg heeft en Johan 59 met een lekkere dikke pretstaaf dus (jonge)mannen die op ouder vallen kom zaterdag heerlijk deze milf verwennen ,we zijn trouwens beide bi dus samen aan een lekkere paal sabbelen vinden we ook mmmmmmmmmmmm
J uit Nijmegen heeft geschreven op 15 juni 2019 om 05:33:
Hallo allemaal, is azzurra interessant voor een hetero jongen van 23 zoals ik? Ik ben bang dat als ik er ik m'n eentje heen zou gaan, uit nieuwsgierigheid, dat het ongemakkelijk wordt en ik voor gek loop
P&C heeft geschreven op 14 juni 2019 om 12:16:
Wij in Azzurra voor mijn vrouw een leuke man gevonden en hij komt haar nu regelmatig bij ons thuis verwennen. Binnenkort maar weer eens Azurra. Is voor ons een hele prettige sauna, waar je in al rust met iemand privé kan relaxen. In het grote bubbelbad is mijn vrouw door 3 mannen heerlijk verwend. Dus een aanrader
Butterfly uit omgeving Leiden heeft geschreven op 14 juni 2019 om 10:50:
Wij gaan een weekje varen regio Amstel/Vecht, zijn er nog meer stellen met een boot die gaan varen? En het leuk vinden om langszij te komen en kijken we het gezellig kunnen maken wij zijn 52 en 55, en zien er jonger uit wellicht gaan we naar Spiegelplas of Wijde Blik. kik butterfly63666 groetjes BeJo
Luna uit Amsterdam heeft geschreven op 13 juni 2019 om 18:01:
A month ago I had a special moment in Azzurra with one Maurice. I would really like to have such a great time with you again.....
Ray en Anita heeft geschreven op 13 juni 2019 om 10:19:
Woensdag in PartyPlayers geweest, kwamen in de middag aan en zijn tot 2300 gebleven. Twee leuke stellen ontmoet, was lekker en geil. Xxx aanrader!
M&m uit Leiden heeft geschreven op 12 juni 2019 om 08:23:
Hallo wij en stel van 29/35 straks van plan om naar de sauna te gaan. Is azzurra een aanrader op woe voor stellen? Gr M&m Kik:henky666
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hoihoi, je moet op hun website kijken of het een gemixte dag is want het is officieel een Gaysauna. Meestal zijn er stellen en singles m/v dus je moet net geluk hebben. Een vlotte babbel werkt het best. Veel plezier daar, laat je weten hoe het was hier? Groetjes Ray
M & S heeft geschreven op 9 juni 2019 om 14:38:
Gistermiddag samen een bezoekje gebracht aan Azzurra. Natuurlijk zijn er veel mannen die 'het proberen' maar aan de andere kant komen ze uiteindelijk voor 1 ding. Als stel kunnen wij daar inmiddels redelijk mee omgaan wat resulteerde in een heerlijk spel met een lekkere kerel in een van de bubbelbaden. Voor ons dus voor herhaling vatbaar.
Tom uit Leiden heeft geschreven op 9 juni 2019 om 13:53:
Weet iemand of er bij roxy haarlem privé hokjes zijn met gloryholes?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik las dat ze net verbouwd hebben. Het is daar meer open. Niks echt afsluitbaar.
stel8576 uit Den helder heeft geschreven op 8 juni 2019 om 22:42:
Hey Hier een stel van 35 en 42 netjes en schoon Wij willen graag een keer een leuke gezellige wap avond organiseren bij ons thuis met max 4 stellen Heerlijk relaxen met ze allen drankje hapje en lekker muziekje en dan maar zien wat er gebeurt Lijkt het jullie leuk voeg ons toe op kik en dan kijken we hoeveel animo er is en wie weet
Clive uit Amstelveen heeft geschreven op 8 juni 2019 om 17:47:
Hi, I'm a crossdresser and would like to know where I could meet other crossdressers for a little outdoor fun in Amstelveen / Amsterdamse Bos / Amsterdam.
Rob en Marjan heeft geschreven op 8 juni 2019 om 15:09:
Hoi wij zijn van plan a.s. donderdag weer eens naar Azzurra te gaan. Zou dan leuk zijn om meer stellen vanaf 12.00 tegen te komen. Laatste Donderdag vd maand is nog ver weg. xxxx Rob en Marjan
Henk en Els uit Amsterdam heeft geschreven op 8 juni 2019 om 11:44:
Na wat andere clubs bezocht te hebben, vanavond waarschijnlijk weer naar Azzurra. Veel andere Swinger clubs zijn toch wat tam met weinig actie. Wij komen niet zozeer om te praten of nieuwe vriendachappen te maken maar gewoon om lekker te sexen. Soms zijn de mannen in Azzurra wel wat te gefocust om snel aan hun gerief te komen i.p.v. gewoon een lekkere sex partij te hebben, dat is dan wel jammer. Wij doen niet echt moeilijk en Els houdt zeker ook van meerdere mannen tegelijjk, maar wel graag met wat respect en vooral samen genieten. Misschien is dat een tipje voor de aanwezige single mannen 😉 Het is zo dat als je nee zegt er goed wordt geluisterd maar teveel politie agent spelen is ook niet altijd fijn. We hopen dan ook op actieve single mannen die ook gewoon lekker willen sexen en niet alleen maar zo snel mogelijk zelf willen klaar komen.
R en E heeft geschreven op 7 juni 2019 om 19:14:
Hey, Wij zijn een jonge stel van 26 en 25 uit noord Holland. We zitten al een tijdje te denken om naar een club te gaan maar vinden het idee vrij spannend. Is er een leuke vrouw of stel die ons meer info zou willen geven, of zou willen afspreken om ons mee te nemen in deze nieuwe wereld? 🙂 Let us know! Onze kik is: xlekkerstel

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.