Parenclub Mystique begint Swingers Camping

Wij hebben in het verleden al prima vertoefd, de Privé parkeerplaats van Parenclub Mystique. Alleen heeft de eigenaar in de Corona crisis niet stilgezeten en heeft dit gastvrije idee omgetoverd tot een Camping! Met toilet en stroomaansluiting én stromend water!

Ik kan het me nog goed herinneren toen we onze pornobus nog hadden (ze is gestolen inmiddels) lekker blijven pitten bij Parenclub Mystique. Frank, de eigenaar was dan zo sportief om ons plek aan te bieden omdat de terugrit voor ons lang is. Dan is het superlekker dat je na een swingavondje zo je bedje in kunt, al dan niet verder feestend met de andere camping gasten natuurlijk. Hahaha….

Dus bij deze mensen, je hoeft het land niet uit om een topvakantie te hebben!

 

Swingers camping nederland parenclub mystique

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Peter De labije schreef:

  De rosalie in frankrijk is echt een aanrader voor een heerlijke vakantie

 2. H+H schreef:

  Verschillende swingercampings meegemaakt, vooral de laatste in Nederland was overweldig met avonden, zoals raad het geslachtsdeel van je partner en als afsluiting, megagangbang.

 3. Ray en Anita schreef:

  Dat was een grapje van Mystique, je kunt altijd overnachten op de parkeerplaats, geef dit bij de kassa door aan het begin vd avond.

 4. Jan schreef:

  Hoi hier Jan en Inge
  Is er die camping nog !!
  En waar ,

 5. Speedy schreef:

  Eigenlijk heb ik al jaren gevonden dat Nederland een swingercamping mist. Cap, de Ran… hebben bewezen dat ze (zonder altijd veel te hoeven leveren) genoeg aanloop hebben. Er zitten in Frankrijk zeer veel Nederlanders en Duitsers op swingers campings die klagen over de afstand.

 6. Anita schreef:

  Zijn er al mensen op de camping bij Mystique geweest? Ben erg nieuwsgierig naar de ervaringen.
  De omgeving en de club zijn zeker een aanrader. Het idee om daar op de camping te staan geeft al prikkelende ideeën….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *