Opening parenclub Ultimate Dream

Er vallen clubs weg maar er komen ook weer clubs bij. De verhouding is helaas niet gelijk maar ach, als we maar plezier hebben!?

Aanvankelijk leek het alsof single mannen ook welkom waren maar uiteindelijk heeft het management besloten om er tòch maar een old skool parenclub van te maken. Dus alleen stellen en dames toegang. Een wijs besluit vind ik…

13 januari gaat Ultimate Dream open. Toegang slechts 95 euro per stel, reserveren is gewenst.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. KoppelGemert schreef:

  Het eerste “verval” is al ingetreden met hun “gangbang” avonden. We hadden het al voorspelt, entree prijs inmiddels 75 Euro. Inmiddels 3 x geweest maar nu even niet meer. 10 tal klagende stellen over het gebrek aan publiek, ja wij ook :-). Een gastenboek met censuur, reacties met enige negatieve klank worden niet geplaatst door de heren. De oproepen voor een date door de heren uiteraard wel. Wat een armoe ………….

 2. Lovecouple schreef:

  Helaas willen de nieuwe eigenaars echt hun eigen idee en plan volgen terwijl ze niet echt weten wat er heden ten dagen in de clubs gebeurt, Fun4Two loopt behalve op de zaterdagen niet, Fata idem dito en meer dan de helft van de swingers zijn druk met de thuisdates omdat de clubs eigenlijk al jaren veel te duur zijn. Daar komt nog bij dat UD echt wel heel mooi is en best wel wat biedt maar met de concullegas waar ze op mikken toch nog wel heel veel te kort komen.

  Naar onze mening kan UD best een succes worden als ze net als de kleinere clubs mikken op mensen die heel de week willen gaan swingen in een leuke ambbiance voor een aantrekkelijke prijs, door de week open van 14 uur tot een uur of 12, entreeprijzen zonder al te veel luxe eten voor prijzen die nog leuk blijven, al naar gelang de druke entreerprijzen van net open voor een paar euro tot als t druk is hooguit 40 a 50 euro op een doordeweekse dag.
  MIsschien in t weekend op de zaterdag wel die 95 euro hanteren als er ook echt veel mensen zijn en of komen maar of t ook ooit echt zo ver gaat komen valt te betwijfelen.
  Wij zijn er geweest en de zaak heeft potentie om echt iets te gaan worden maar niet als er in t weekend bijna geen publiek is.

  Succes ermee!

 3. Nikky1980 schreef:

  Kort verslag Nikky1980 : Gemoedelijk, gastvrij en gezellig. Het is niet zo groot, alles is op de begane grond en je kunt niet naar buiten. Deze club heeft wat ons betreft wel echt potentie om een goede club te worden. Hopelijk gaat het er snel wat drukker worden … Er zijn twee heerlijke jacuzzi’ s naast elkaar, heerlijk warm. Douches en wc’ s zijn ook keurig. Fijne muziek , niet te hard en niet te zacht. het was erg rustig gisteravond. Ze zijn pas een week open, dus dat is niet zo gek. We werden heel hartelijk ontvangen en kregen een rondleiding. Mooie strakke ruimtes allemaal, netjes, schoon.

 4. Milf schreef:

  Geen single heren op geen een dag?? Waarom niet denken wij? Jammer en dan €95,00??? Waarom wel single vrouwen….snappen we niet……iig succes…we zijn benieuwd.

 5. KoppelGemert schreef:

  “SLECHTS” 95 Euro en dat in het buitengebied. Dat “slechts” gaat niet lang duren tesamen met de komst van de mannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *