Erotic Cinema

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

 

 

Meerdere SexShops die in Nederland gevestigd zijn hebben ook de mogelijkheid om stoute dingetjes te doen. Iets met fantasietjes vervullen…Wanneer je het internet afstruint dan zul je best wel wat sexbioscopen vinden, ook nog mooi verspreid over Nederland. Dat kun je van parenclubs nou niet zeggen! En nog 1 extra voordeeltje: geen cent teveel hè?

Internet verbindt:
De meeste websites van deze cinema’s lijken wel uit 1979 te komen en de leeggelopen panden lijken gedoemd te zijn tot het verdwijnen door de appartementenbouwsector (hoeveel punten is dat?) maar er zijn er ook bij die de tand des tijds willen keren en hun hoop op het actieve deel van het internet gevestigd hebben. Een simpel gastenboek of livechat wordt ingezet, en zeker niet zonder succes…Je moet weten: dit soort verborgen sextempels worden best veel bezocht…merendeels door gays. Dus kijk er niet van op dat het percentage mannen best hoog is. Ze zijn dus ook niet allemaal in jullie geïnteresseerd, dat moet je even aftasten, overleg doet wonderen.

Maar goed, die sexcinema’s zijn dus eigenlijk ook heel geschikt voor swingers! Wanneer jullie een beetje een kinky inslag hebben en het wel spannend vinden om aangeraakt te worden en óók nog een stukje verder te kunnen gaan, is natuurlijk best spannend om samen met je partner eens je grenzen eens te verleggen!

Wat kost het?
Voor single mannen is de entree overal rond een tientje en hiermee is dit ook gelijk een dagkaart. Zo kun je tussendoor even de stad in en later weer terugkomen, mocht het op enig moment wat rustig zijn. Korting krijg je als je student bent. De entree is gratis voor single dames en stellen. Dan kun je het nog eens uitproberen zonder dat je je geld kwijt bent, zie het maar als subsidie haha.

Hoe maak je contact?
Deze cinema’s hebben vaak ook een forum of gastenboek. Zo kun je vooraf wat contact leggen en evt een foto aan elkaar opsturen om te kijken of er een klik is. Dan kun je iets doelgerichter afspreken. Het kan ook handig zijn om gewoon aan te kondigen dat je/jullie op een bepaalde datum komen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je een gangbang actie wilt laten plaatsvinden.

Tip: eventueel kun je je KIK accountnaam in je bericht erbij zetten

Houd er rekening mee dat deze seksbioscopen veel bezocht worden door gays. Dat kan handig zijn wanneer je als man zelf bi bent maar ik kan je ook gelijk vertellen dat enkele gays niet zo veel op hebben met swingers. Ze zullen het niet direct laten merken maar aan de hand van enkele negatieve reacties die ik op het forum las, kan ik je vertellen dat de ruimdenkendheid toch wat tegenvalt, je zou anders verwachten…

Maar goed, moedig voorwaarts, eis je plekje op!


Ik beperk me nu even tot The Maze in Den Haag:

Wanneer je binnenkomt in de sexshop betaal je 8 (man alleen), 5  (student) of 0 (stel/dame alleen) eurootjes en mag je door ‘het gordijntje’.
Je komt nu in de kleedruimte terecht waar lockers staan, (1€ per keer) de wc en douche zijn in hetzelfde blok. De wc heeft trouwens (handig!) ook een losse waterslang om eventueel anaal te spoelen.

Tip: Neem een of twee handdoeken mee. Het is prettig om op te liggen/zitten en na het douchen kan het een uitkomst zijn.

Het is toegestaan om zo gekleed te gaan als je wilt, je mag dus met kleren aan maar ook zonder kleren rondwandelen. Soms zie je een verdwaalde travestiet klikklakken op laarsjes, dus verkleden kan natuurlijk ook. Wanneer je doorloopt zie je een traliehek waar je jezelf kunt ‘opsluiten’ voor wat fantasietjes. Iets verderop is de Gay cinema. Dat is een ruimte met 3 banken, je kunt hier rustig gaan zitten en misschien even opwarmen en de sfeer een beetje op je af laten komen. Als hetero mag je hier ook gewoon komen, niets is verplicht.

Wanneer je een stukje doorloopt dan zit daar het doolhof: The Maze dus…

Deze bestaat uit allemaal verschillende (soms afsluitbare) ruimtes van dat Trespa plaatmateriaal wat je wel vaker ziet bij openbare evenementen. Dit materiaal is goed schoon te houden, de betere keus.
Bij sommige ruimtes zijn er GloryHoles gemaakt voor extra plezier. Best grappig om eens in te duiken!
Her en der hangen er handcleaner dispensers om tussendoor even te ontsmetten, Dus aan hygiene is gedacht. Nu nog uitvoeren, het is voor jezelf en anderen belangrijk dat er geen kruisbesmettingen van wat dan ook plaatsvinden!

Iets verderop is de Groepsex of gangbang ruimte. Dit is een veel ruimere cabine met doorlopende matrassen die niet afsluitbaar is, je kunt hier een leuk moment beleven als je het lef hebt.

Wanneer je als stel nu een ander stel wilt ontmoeten dan kun je daar samen afspreken, wanneer je als vrouw (van stel) de fantasie hebt om door meerdere mannen bemind te worden dan zul je hier goed aan je trekken kunnen komen. Jouw fantasie is jouw vrijheid!
Plaats dan een oproepje op het gastenboek en laat je lekker verwennen. Succes verzekerd.

 

Helaas zijn er in deze cinema’s ook mannen die niet weten hoe het hoort en wanneer je bukt om je sokken op te halen staan ze in een nanoseconde achter je, je krijgt dan een beetje het Bubbagevoel haha. Dat kan handig lijken, maar dat is niet zoals het over het algemeen werkt. Zeg duidelijk wat je wel of niet wilt, eis je plekje op. Wanneer zo iemand echt vervelend begint te worden omdat het bloed niet meer in de hersenen zit, kun je eenvoudig naar het gordijntje lopen en vragen om hulp. Je staat er niet alleen voor.

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
4227 berichten.
Gezellig samen uit Rotterdam schreef op 17 mei 2024 om 11:58
Wij hebben samen donderdag de 23e vrijgekomen om gezellig naar azzurra te gaan vanaf een uurtje of 15.00 Even een paar uurtjes genieten, wie gaan wij tegenkomen voor mss wel een gezellig onderonsje in t bubbelbad of stoomsauna ? Stel m 45 vr 35 Groetjes ons xx
Brabant uit Den Bosch schreef op 17 mei 2024 om 10:02
Wij, jong koppel van eind 20/begin 30 willen vanavond lekker ergens gaan ontspannen in de buurt. Zijn er vanavond nog ergens leuke stellen te vinden?
R&B uit Apeldoorn schreef op 17 mei 2024 om 07:12
Wij m36 v28 zijn vandaag van plan te gaan. Welk koppel of vrouw alleen zien we daar?
Kaan uit Rotterdam schreef op 17 mei 2024 om 06:05
Hallo gelijkgestemde mooie mensen , zaterdag 18-05 ga ik voor het eerst naar Azzurra om heerlijk met een Duveltje erbij te genieten van alle faciliteiten die ze daar hebben ,om tot rust te kunnen komen na een drukke werkweek waar ik 400 km per dag maak naar het project toe .Ik ben een goedlachse spontane gentleman 40+ 183 lang 92 kg sportief fit heel veel mensen zeggen dat ik een mooie man ben , ben een laagdrempelig persoon ,ik ben in voor veel zonder poespas gewoon leuk gezellig niks moet alles mag . Voor de dames ik vind het heerlijk om te masseren en kan het redelijk goed😉 voor de rest iedereen kan mij aanspreken mannen ,dames , stellen ,ook al is het alleen voor een leuke babbeltje . Mij te herkennen ,lichte baardgroei,net boven mijn oren aan de zijkanten van mijn bos haar is het grijs , tussen mijn wenkbrauwen heb ik verticaal een kleine zichtbaar litteken , zwart haar klein beetje grijs tussenin kastanjebruine ogen . Als er dames of stellen op die dag van deze forum aanwezig zullen zijn en die mij aantrekkelijk vinden en een gezellig tijd doorwillen brengen altijd leuk gezellig zoals ik eerder al had vermeld niks moet alles mag zolang het maar respectvol en gezellig is. Respect is the key to the soul…heel veel liefst mensen groetjes Kaan❤️
Danny & Lisanne uit Waalwijk schreef op 16 mei 2024 om 19:39
@Liefde&Lust : jullie genieten op dit moment van elkaar en hopelijk met leuke andere aanwezigen in Azzurra. Wij hebben geen account op Sdc . Wel een gratis proefweek gedaan maar daar bij gelaten. Contact zal daarom niet mogelijk zijn en gegevens uitwisselen kan hier helaas niet. Mochten jullie een voorstel hebben of willen doen ter nadere kennismaking dan lezen we dat graag terug😊 nieuwsgierigheid naar elkaar is er 😘
Liefde&Lust uit Noord-Brabant schreef op 16 mei 2024 om 08:36
@Lisanne & Danny....hebben jullie account op Sdc? Veel plezier de 23e!
Liefde&Lust uit Noord-Brabant schreef op 15 mei 2024 om 18:12
@Lisanne en Danny, wat een ontzettend leuke en lieve reactie. En wat jammer dat jullie er morgen niet kunnen zijn. Hoe zouden we in contact kunnen komen....? @Ray en Anita...hebben jullie tip?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
we voorzien niet in dating, maak een profielnaam aan bij sdc en vermeld hem hier.
M&E uit Nijmegen schreef op 15 mei 2024 om 17:59
Hallo Allemaal, allereerst super leuke berichten die we hier allemaal lezen en dat brengt ons tot de volgende vraag; wij goed uitziend en fit stel van 47 en 48 willen graag eens naar het naaktstrand Bussloo en dan vooral om eens nieuwe spannende dingen mee te maken. Wie verteld ons waar we dan het beste kunnen gaan liggen en hoe het in zijn werk gaat......Leuk als jullie tips doorzetten.
Lisanne en Danny uit Waalwijk schreef op 15 mei 2024 om 17:20
@ Liefde & lust: wat een heerlijke tekst en oproep en zou werkelijk in alles de onze kunnen zijn. Wat jammer dat de datum de 16e is en niet donderdag de 23e mei als wij in de middag naar Azzurra gaan. Hadden we wel heel graag kennis gemaakt met jullie! 🤩
Bob uit Rijen schreef op 15 mei 2024 om 16:05
@gtjuh leuk dat je ons/mij hebt gezien 😉 Geen idee of ik jullie heb gezien? En ik dacht, mischien zijn jullie het wel in die zwarte badjassen, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Hopelijk hebben jullie een fijne dag gehad.
Peterkoven uit Breda schreef op 15 mei 2024 om 14:49
Hallo wil vanavond voor de 1e keer azzura bezoeken toevallig nog leuke dame ( s ) die vanavond ook gaan en mij wat wegwijs willen maken heb geen verwachtingen als ik eenmaal binnen zie ik wel wat de avond mij brengt
Peter uit Breda schreef op 15 mei 2024 om 12:51
Is er vlak bij toevallig parkeerplaats voor een vrachtwagen gr Peter 38
Jngstl uit Goes schreef op 15 mei 2024 om 11:10
@plezierig gaan jullie ook soms naar neeltje jans ? Misschien leuk elkaar daar is te ontmoeten. Gezien je hier geen privé gegevens kan zetten weet ik niet hoe we anders in contact kunnen komen. Vr hier is bi en word graag aangeraakt/beken
ReHestel uit Omgeving Amersfoort schreef op 15 mei 2024 om 09:19
Wij leuk en lief en lekker geil stel gaan naar Cap d'agde vanaf 23 mei 2024 Voor 10 dagen Zijn er nog meerdere stellen in die periode of echte bi man, voor hem waarbij zij toekijkt ( fantasie van de vrouw). Horen het graag, wie weet kunnen wij er geilzellige tijd van maken
Liefde&Lust uit Noord-Brabant schreef op 14 mei 2024 om 23:15
Wij zijn donderdag 16 mei vanaf halverwege de middag weer in Azzurra, één van onze favoriete sauna's! We zijn fitte 50-ers, beiden sportief en slank en stapelgek op elkaar. We zien er graag goed verzorgd uit en houden enorm van het spel van uitdagen en verleiden. Dat doen we niet alleen samen, maar ook graag met anderen erbij. We maken makkelijk contact en houden van een leuk gesprek. Dat start bij ons al aan de bar met een drankje of in de jacuzzi.... Naast mannen, vindt zij ook vrouwen geweldig aantrekkelijk en dat blijft vaak niet bij zoenen en strelen alleen 😉 Hij kijkt toe en dat windt hem enorm op. Welke mooie en gelijkgestemde koppels gaan we donderdag tegenkomen? Wij kijken ernaar uit 💋
Stelnbr5859 uit Omgeving Breda schreef op 14 mei 2024 om 17:59
@strand sauna stel Nijmegen, Waren jullie zondag 12 mei nog op NJ geweest? En waar hebben jullie dan gelegen ? Strand of duinen ? En nog leuke contacten opgedaan daar ? We vernemen graag jullie bevindingen Gr stel
Plezierig uit Middelburg schreef op 13 mei 2024 om 20:57
@jngstl hoiii wij zijn een stel uit omgv middelburg ook tussen 20 en 25 jaar, lijkt ons leuk om een stel uit de buurt en van dezelfde leeftijd te ontmoeten!!
Angie uit L v Cuijk schreef op 13 mei 2024 om 16:50
Avonturenkoning. Ga eens kijken bij Ultimate Dream in Beek en Donk. Leuke intieme club. Zeker voor iemand die nog geen club ervaring heeft. Gemoedelijk, gezellig en zeker geen gejaag. A.s.Vrijdag Milf avond en dus single mannen altijd welkom! Drankje aan de bar, hapje eten, 2 jacuzzi’s, en veel gezelligheid!
Dennis uit Boxmeer schreef op 13 mei 2024 om 14:53
Hoi hoi, welk stel of dame lijk het leuk aankomende donderdag 16 mei een avondje saunaboot in Mill met mij door te brengen? Herkenbaar kaal en leuk en een tatoage op het bovenbeen. Gr D
Jngstl uit Goes schreef op 13 mei 2024 om 13:12
@ strand sauna stel. Wij zijn een jong koppel 20-25 waren gister ook op neeltje jans en hebben hier ook lekker geneukt. Jammer dat we jullie niet tegen kwamen. Had leuk geweest lekker met 4 genieten. We willen dit wel graag is overdoen
Stef uit Nijmegen schreef op 13 mei 2024 om 11:53
Goeiedag, welk leuk stel gaat er woensdag 15 mei naar Azurra en lijkt het leuk om mij daar te ontmoeten. Je kunt mij herkennen aan een tribletatoeage aan de rechter bovenarm met twee namen erboven 😉
BDBB uit Amsterdam schreef op 13 mei 2024 om 05:44
Zijn er nog stellen die het naaktstrandje in Geestmerambacht binnenkort bezoeken? Wij gaan eventueel aankomende dinsdag erheen. Zij heeft C-cup en dikke ronde billen en is slank en hij is slank en heel grootgeschapen. Beiden in de 30
Spannendstel uit Nijmegen schreef op 12 mei 2024 om 12:12
Twijfelen om naar Mill te gaan, zijn er nog andere stoute stellen met leuke plannen?
Papillon uit Zwervend bestaan schreef op 12 mei 2024 om 10:56
@ Genieten in de duinen, jullie spreken namens alle dames en stellen van Nederland? Of ook België?
Gtjuh uit Bergen op Zoom schreef op 12 mei 2024 om 09:17
@bob uit rijen Heb jou/jullie gezien hoor😊 Maar je leek vooral interesse te hebben in dat stel met de zwarte badjassen, achteraf begrijpelijk want die meid is ook een boefje hebben we die dag ontdekt...
AM uit Lemmer en Zwartsluis schreef op 11 mei 2024 om 20:54
Zijn er zondag 12 mei in de Kop v Overijssel / Drenthe /zuid Friesland nog stiekeme naaktlocaties . Wij stel van 45 (v, en sexy) en 50(m, lang) hebben morgen wel interesse in kijken en bekeken worden.
Nieuwsgierig koppel uit Eindhoven schreef op 10 mei 2024 om 23:44
hi, wij zijn een stel van 38 en 40. We zijn al jaren samen en zijn nu nieuwsgierig en willen de stoute schoenen gaan aantrekken....maar waar begin je? Wij zien erotische feesten als een mooie start. Hebben jullie hier ervaring mee en misschien tips. Wij hopen dat jullie jullie ervaring willen delen. bedankt alvast.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Op Sdc staan in de partyagenda veel feesten, eentje die net is geweest is, is bijvoorbeeld 'Geheime liefde' en zo zijn er meer zoals Bitch enzovoorts. Mensen zijn er altijd wel enthousiast over. Je kunt een weekje proefabonnement op sdc krijgen als je op onze banners klikt boven aan deze pagina, dan kun je vast kijken of er iets bij zit voor jullie!
Lars uit Groningen schreef op 10 mei 2024 om 22:18
Wij leuk bi stel gaan zondag naar naaktstrandje meerwijk of hoornseplas. Laat maar wwten waar en hoe laat
Stelnbr5859 uit Omgeving Breda schreef op 10 mei 2024 om 21:47
@ Saar en Tom Antwerpen jullie laatste bericht was van Juni 2022 ? Sindsdien jullie niet meer op NJ geweest, morgen en Zondag wij ook daar mogelijk elkaar eens zien aldaar ? Gr Stel
Leukstel34 uit Arnhem schreef op 10 mei 2024 om 21:18
@B uit Zwolle Het word toch naaktstrand Bussloo gezien het mooie weer. En @ Ray precies ja, zelf deelt hij ook vrij weinig haha
1million uit Tiel schreef op 10 mei 2024 om 16:17
Morgen 11 mei gaan wij weer een bezoekje brengen aan Azzurra. Hier hopen wij te kunnen genieten van de zon en veel geils. Welk stel of man is morgen ook aanwezig? Wij zijn een stel van net onder de 40, voor ons is dit zeker niet de eerste keer. Mochten jullie/jij morgen aanwezig stuur ons een berichtje dan kunnen wij alvast wat afspreken.
F&A uit Utrecht schreef op 10 mei 2024 om 07:39
Wij actief gemixed stel (zij donker getint)zijn donderdag 16 mei vanaf circa 14:00 in Azzura. Wij zijn vaak te vinden in de bubbelbaden en de speelruimtes en staan voor veel open. Zij (A 36 volslank met heerlijke borsten)bij juiste klik bischierig en onverzadigbaar. Ik(F 45 normaal postuur met leuk gereedschap) kijk nergens meer op en sta voor veel open. Wij zoeken actieve stellen die met ons willen spelen!
genieten in duinen uit vught schreef op 10 mei 2024 om 06:42
@Strand sauna stel. Wil je kijken en bekeken worden op die plek . Ga maar eens kijken aan het begin van het strand en dan bij de vlag de duinen in . Mannen alleen geen kans . Laat de stellen en dames gewoon rustig liggen . Toon respect nee is nee . Ga ook op een gepaste afstand liggen . Dan blijft het voor iedereen leuk
WijSamen uit Eindhoven schreef op 9 mei 2024 om 23:52
Zijn er hier ook stellen die naar Steamworks gaan? Wat is jullie ervaring met deze sauna?
Stelnbr5859 uit Omgeving Breda schreef op 9 mei 2024 om 23:34
@strand sauna stel Nijmegen. Wij ook zondag aanwezig. Hoe herkennen we jullie daar ? We staan open voor kijken en bekeken worden, en veel gezelligheid in de du......😜😜😜😜 Gr stel
Avonturenkoning uit Zevenaar schreef op 9 mei 2024 om 23:17
Vraagje voor de ervaren club bezoekers: Ik wil graag binnenkort voor het eerst naar een parenclub, kijken hoe het daar is. Ben een 25 jarige jongeman en benieuwd wat voor mij een leuke club is om als eerste keer te bezoeken. daarnaast welke clubs wel te bezoelen en welke niet. Azzura ben ik kortgeleden al wel geweest.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
In een echte parenclub zoals Fun4two en Fata Morgana kom je als single man niet binnen. Er zijn meer clubs in Nederland waar singles wel worden toegelaten, maar je bent en blijft afhankelijk van de stellen en single dames die daar komen. Je moet dus echt geluk hebben voor je 150 euro... De betere gemengde clubs zijn Mystique, Showboat, Erorama en Devils and Angels. Er zijn meer clubs, maar die gaan meer voor de handel dan de wandel, om het zo maar te zeggen. Alleen al daarom richten wij ons liever op Gaysauna's tegenwoordig. Die organiseren geen huisvrouwenmiddag of gangbangs voor veel €€€... Gaysauna's zijn ook veel drukker en vrijblijvender, wat beter past bij ons beeld van vrije seks
Stel39 uit Tilburg schreef op 9 mei 2024 om 21:28
Wij gaan zaterdagavond naar Azzurra, dame 37 en man 39 jaar. Beiden slank, zij zou graag een of meer mannen erbij zien. Welke leuke jongemannen zijn er deze avond ook?
Stel m v rond de 30 uit Alkmaar schreef op 9 mei 2024 om 20:41
Zijn er morgen 10 mei nog stellen in sauna Veluwse bron. Die het fijn vinden om te kijken en bekeken worden?
Eciruam uit Goes schreef op 9 mei 2024 om 20:14
Strand sauna stel uit Nijmegen: Nogmaals (reeds eerder hier geschreven) deze plek is genoegzaam bekend bij de incrowd. Reclame maken is onnodig en onverstandig ivm aanzuigende werking van "kanslozen" en boa's ,dit ter voorkoming van Oranjezon-perikelen.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Maurice, je hebt eerder juist zélf deze locaties genoemd. Het gastenboek heeft een zoekfunctie namelijk...Een oplossing is een klein tentje meenemen want dan kan een boa je niets maken.
Jong stel uit Rotterdam schreef op 9 mei 2024 om 20:07
Wij zijn een geil jong stel waarvan de vrouw bi is, volslank en sappig dik kutje. De man lekker dikke lul en gespierd. We willen morgen naar elysium. Zijn er nog geile vrouwen of stelen die het heerlijk vinden om elkaar op te geilen? We horen de geile reacties en evt hoe we je kunnen herkennen.
Strand sauna stel uit Nijmegen schreef op 9 mei 2024 om 12:49
Zondag 12 mei gaan we naar naaktstrand Neeltje Jans. We zijn een Fit Stel van rond de 50. We hopen dat er andere stellen zijn die het leuk vinden om te kijken en/of bekeken te worden.
Cindy en Daan uit Rotterdam schreef op 9 mei 2024 om 10:45
Wij stel (44) gaan komende zaterdag de hele dag genieten bij Azzura. We hopen op veel gezelligheid. Zij, een mooie volslanke dame geniet van een extra man en speelt ook zeker graag met een vrouw. Hij een lange, goedlachse man kijkt graag toe en met een extra dame doet hij graag mee in het spel. Zin in zaterdag! XXX Cindy en Daan
Gtjuh uit Bergen op Zoom schreef op 9 mei 2024 om 09:42
@Bob uit Rijen Wij zijn er zeker. Ik zal op die aanwijzing letten 😊. Om problemen te voorkomen, het is vooral kijken en bekeken worden (huisregels van de sauna kunnen dat niet verbieden toch)... Zijn er begin van de middag.
B uit Zwolle schreef op 9 mei 2024 om 00:05
@ Leukstel 34 uit Arnhem, Dat klinkt goed zeg! Zijn jullie er ook nog in de avond en/of tot sluitingstijd? En mag ik een paar (subtiele) kenmerken van de dame in kwestie weten? 😉 Deze fitte man van eind 20 is in ieder geval (nu al) geïnteresseerd!
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
En waarom deel jij jouw subtiele kenmerken niet gelijk?
cj uit nederland schreef op 8 mei 2024 om 23:27
hoi wij2 wij al 1juni
Bob uit Rijen schreef op 8 mei 2024 om 13:35
@gtjuh mochten jullie morgen in spa one nieuwsgierig zijn wie wij zijn? Ik draag een zwart sporthorloge met een duidelijk geel bandje 😉
Gemixte koppel uit Arnhem schreef op 8 mei 2024 om 10:26
@Lisamichael, hoe zien jullie eruit, hoe kunnen we herkennen dat jullie contact zoeken hihi en waar vallen jullie op?
Lisamichael uit Almere schreef op 8 mei 2024 om 10:04
@ Gemixte koppel Wij gaan donderdag ook naar azzura
anoniem uit Anoniem schreef op 8 mei 2024 om 09:00
Hoi Ray en Anita. Excuses voor de mailtjes die ik gestuurd heb. Het is nooit mijn bedoeling geweest om lastig te zijn. Ik bevind me pas sinds kort in "dit wereldje" en wist dus niet wat allemaal wel kan en wat niet. Nogmaals excuses voor het ongemak
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Alles goed kerel, in de swingerswereld is het geven en dan pas nemen, zeker als solo man. Je mag pas meedoen als je gevraagd wordt, dring jezelf nooit op. Dat deed je in principe goed toen je geen contact zocht toen je in Azzurra was, alleen was je online te voortvarend met afspreken waardoor je een verwachting hebt geschapen. Terughoudendheid is key, voortvarendheid ook, alleen moeten deze twee in balans blijven. Op een natuurlijke manier. Durf dan ook jezelf bloot te geven en hier bv te melden dat je een bepaalde kleur handdoek/touwtje om je pols hebt, en dus via een stukkie textiel communiceert. Er waren twee stellen die jou wel zagen zitten dus je kansen zijn er. best wel. Vraag dus niet teveel van mensen, claim niet, maar handel vanuit jezelf, het initiatief van je succes hangt niet van een ander, maar van jezelf af. succes (ik zal hier nog een algemene+uitgebreidere blog over schrijven deze week)
Bob uit Rijen schreef op 7 mei 2024 om 17:22
@gtjuh ben heel benieuwd naar het uitzicht 😉 Ik (42 jaar) ben met mijn vrouw donderdag ook in Spa One. Ben 1 meter 80 en sportief lichaam.
Gtjuh uit Bergen op Zoom schreef op 7 mei 2024 om 10:17
Plans changed 🙈 Het wordt Spa one... donderdag 9 mei...
Samen&mb uit Arnhem schreef op 7 mei 2024 om 07:57
Hi @Lovers, wellicht waren wij dat. Was ongeveer tussen 21.00u en 22.30u. Of jullie het nou waren of niet we hebben er iniedergeval van genoten. Was voor ons ook de 1e keer en we gaan zekers nog vaker 😉
Gtjuh uit Bergen op Zoom schreef op 7 mei 2024 om 06:55
Hoi hoi, Wij (eind dertigers) gaan as donderdag naar Elysium. Vinden het beide geil als vooral ik, (de vrouw) goed bekeken wordt, ik zal dan ook voor een geil uitzicht zorgen 😊😇. Slank sportief lichaam, wel mooie volle billen.... Erg benieuwd, horen graag op wie we moeten letten daar ☺
Stel30rs uit Arnhem schreef op 7 mei 2024 om 05:00
Welk stel heeft ook zin om woensdag 15 mei naar de sauna in Mill te komen en samen te genieten? Wij, stel van midden 30, laten ons graag verrassen:) wij zijn slank en sportief gebouwd.
robin sponselee uit Arnhem schreef op 7 mei 2024 om 02:01
Heey gemixte koppel. Wij hebben wel zin om te gaan
Emma&Tom uit Deventer schreef op 6 mei 2024 om 23:14
as donderdag 9 mei, gaan wij naar de Veluwse Bron. Welke stellen gaan er nog meer? Wij vinden het heerlijk om uit gedaagd te worden. Misschien kunnen we nog een beetje van elkaar genieten 😉 als het zich toe laat.
Gemixte koppel uit Arnhem schreef op 6 mei 2024 om 23:00
Wij zijn een geile jong stel en willen as. Donderdag misschien voor het eerst naar Azzura. Zijn er nog geile stellen waarvan de vrouw het geil vind om lekker bezig te zijn terwijl haar man toekijkt ? De vrouw hier heeft lekker grote tieten, hele dikke kutje en altijd nat. De man is normaal gebouwd, dikke besneden lul en kan achter elkaar klaarkomen en spuiten. We zijn benieuwd naar de geile reacties
Wijsamen uit Zwolle schreef op 6 mei 2024 om 22:25
Hallo @WIJ2en, dat is toevallig wij dus ook, zie ons eerdere bericht. Wij vertrekken 6 juni, wie weet …..
Erik en Sylvia uit Den Haag schreef op 6 mei 2024 om 19:52
Goedenavond. Woensdag 8 mei in de middag zoeken wij nog een leuke openbare plek in Scheveningen. Misschien bij goed weer een optie in de duinen op het naaktstrand. Iemand ervaring? Of een leuk stel die willen meedoen?
WIJ2en uit NEDERLAND schreef op 6 mei 2024 om 19:07
Wij eerste week Juni in Gran Canaria
Marcel uit Dordrecht schreef op 6 mei 2024 om 08:56
Goedemorgen! Gaan er nog meer naar Elysium aankomende vrijdag?
Blu-eyed-bi uit Slagharen schreef op 5 mei 2024 om 22:19
@Bi-stel 39/44 Ik woon net achter Hoogeveen, volgens mij valt dat nog wel mee richting Appelscha 😊😉
Leukstel 34 uit Arnhem schreef op 4 mei 2024 om 19:33
Hi welke leuke man kom ons vergezellen in de jacuzzi achteraan of stoomgrot. Wij stel van beide 34 gaan 12/05 naar Veluwse Bron. Een leuke vlotte man tot een jaar of 50 zou gezellig zijn voor de vrouw😉
Lovers uit Zaandam schreef op 4 mei 2024 om 11:10
Hoi hoi, Wij zijn afgelopen donderdag 2 mei naar Azzurra geweest, het was voor ons de 1e keer maar we hebben heel erg genoten van de leuke geile stellen die daar aanwezig waren. Er was een stel in het bubbelbad die gedimt verlicht is waar we heel lekker en geil mee hebben gespeeld. De vrouw had blond haar en de man bruin haar. Zij kwam gelijk al lekker tegen ons aanliggen in het bubbelbad. De vrouw hier heeft koperkleurig haar in een boblijn geknipt en de man kort geknipt blond/grijs haar . We hebben helaas jullie naam niet meegekregen maar willen evt nog contact met jullie. De man was lekker aan het meegenieten en de vrouw ging helemaal op in ons spel. Dus herkennen jullie jezelf laat dan hier even een berichtje achter .xxx van ons
Wijsamen uit Zwolle schreef op 4 mei 2024 om 08:45
Wij hebben geboekt naar Grancanaria (Playa del Ingles) voor begin juni. Ontzettend veel zin in om de warmte en gezelligheid op te zoeken. Zijn enorm fan van het strand met gelijkgestemden om overdag te genieten en leuke contacten op te doen en ‘s avonds lekker een gezellige club te bezoeken. Nog tips of gaan jullie misschien ook begin juni?, laat maar horen.
M&J uit Eindhoven schreef op 4 mei 2024 om 02:26
Wij een stel van eind dertig zijn erg nieuwsgierig naar een erotische party. Een beetje in de light versie. Welke zijn dan het meest geschikt? We hebben nog geen ervaring en zouden graag in contact komen met mensen die dit wel zijn en ons misschien iets meer hierover kunnen vertellen.
ED uit arnhem schreef op 2 mei 2024 om 20:20
Zijn er ook latex kleding liefhebbers ben zelf een nette man ca 50 met een fetisch voor latex kleding zoek en vrouw of stel om daarmee eens iets leuks te doen misschien eens in Azzura afspreken geheel vrijblijvend? vr grt
Bi-stel 39/44 uit Wisselend schreef op 2 mei 2024 om 18:23
Zijn er nog swingers in de omgeving van Appelscha? Wij kijken uit naar gezellige stellen van tussen de 30-50 jr. Een (bi)man alleen is ook welkom. Discretie gevraagd en geboden.
M&M uit Maastricht schreef op 2 mei 2024 om 15:52
Helaas kunnen wij zondag niet maar gaan woensdag 8 mei naar Blue wellness resort Helmond. Welk leuk stel komen we daar in de middag tegen?
JimSofie uit Wijchen schreef op 1 mei 2024 om 22:34
Laatste oproep zijn er nog leuke stellen Max leeftijd 45 jaar die wij zondag as treffen in de sauna in wijchen. Wij stel m 34 v 31 verzorgd en slank, zoeken een koppel om wat te flirten s avonds in het zwembad of bubbelbad
Lovers uit Zaandam schreef op 1 mei 2024 om 12:38
Hoi hoi, wie gaan er 2 mei naar Azzurra, we zijn nog beginners op dit gebied maar hebben er heel veel zin in. Beide bischierig en plus minus 59 jaar. Leuk en geil om door een ander stel op weg geholpen te worden.
Danny & Lisanne uit Waalwijk schreef op 30 april 2024 om 23:01
@ H uit Limburg : donderdagmiddag 23 mei gaan we naar Azzurra Beuningen. We hopen dan op lekker speels weer ☀️ en fijn gezelschap 😋 zien we je dan !?
AnderStelUtrecht uit Utrecht schreef op 30 april 2024 om 18:38
@Avonturenkoning......wij hebben geen sdc. We zijn er alleen op de vrijdagmiddagen, dus mocht je een keer in de gelegenheid zijn om toch in de middag te komen......het zal je zeker bevallen😊
Jaap uit Utrecht schreef op 30 april 2024 om 10:06
Hallo, wie gaat er morgen naar gedoogd naaktstrand bij de maarsseveense plassen?
Mafra mv uit Noordwijk schreef op 29 april 2024 om 23:22
Nog leuke spannende woensdagavond naar saunaboot Mill? Tips?
Avonturenkoning uit Zevenaar schreef op 29 april 2024 om 22:04
Dag AnderStelUtrecht, Hier een 25 jarige goed verzorgde jongeman die daar wel oren naar heeft bij een klik. Ben nog nooit bij partyplayers maar ga er graag een keer naar toe. Azzurra ben ik al wel geweest. Echter kan helaas savonds pas bij partyplayers zijn. Op SDC ben ik onder de naam avonturenkoning voor eventueel meer info
An46&Jo54 uit Eindhoven schreef op 29 april 2024 om 22:00
Donderdag overdag en avond in de Molenhoeve Ranst... Misschien nog anderen die dit complex kennen of er zelfs heen gaan? An vindt een speelse prikkel wel lekker maar alles hangt af van mogelijkheid en klik 😉 Man, vrouw, koppel?
Rens uit Eindhoven schreef op 29 april 2024 om 20:19
Welke vrouw heeft er aanstaande zaterdag zin om samen met mij mee naar azzurra te gaan? Geen verplichtingen richting elkaar maar gewoon een leuke middag / avond van maken. Ik ben een sportieve man van 37.
Lars uit Groningen schreef op 29 april 2024 om 12:03
Hé leuk stel uit Zwolle Wij zijn 51 jaar jong Hoe kunnen wij in contact met elkaar komen?
Richard uit Maassluis schreef op 29 april 2024 om 08:59
Hoi hoi wie gaan er woensdag naar Azzurra? Ik ben al jaren niet meer in een club geweest maar toch wel weer toe aan een leuke avond. Al is het gewoon gezellig barhangen 😉
Lisa uit Ede schreef op 29 april 2024 om 00:47
Hi, ik curvy dame 49jr met wilde bruine krullen, heb weer zin om vandaag, maandag 29 april naar Azzurra te gaan. Zin in leuke heren met goed gereedschap.
trio uit Amsterdam schreef op 28 april 2024 om 17:14
waar kunnen we driehoek 2v 1m vanavond 28 april terecht voor public sex dogging omgeving adam ?
H uit Limburg schreef op 28 april 2024 om 16:45
Hoi Danny en Lisanne, wanneer zijn jullie weer een keer in Beuningen?? Of ergens anders afspreken kan ook. Deze goedverzorgde (bi-oraal) Limburger wil graag kennis met jullie maken. Andere stellen of dames zijn ook welkom.
AnderStelUtrecht uit Utrecht schreef op 28 april 2024 om 15:54
Welke leuke goedverzorgde (jongere) man zou het leuk en lekker vinden om op vrijdagmiddag PartyPlayers Lelystad te bezoeken, om de vrouw, lekkere slanke blonde rondborstige MILF, samen met haar man te laten genieten. Een nieuwe aanwas lekkere leuke vlotte goedverzorgde (jongere) mannen zijn meer dan welkom op vrijdagmiddag! 😜 Tot vrijdag!
Stel-m29v26 uit Zwolle schreef op 28 april 2024 om 15:04
@lars. Hoe oud zijn jullie?:-) ook op sdc?
RenJ uit Dordrecht schreef op 28 april 2024 om 14:59
Donderdag a.s. gaan wij (m53 en v44) weer naar Azzurra. Wie heeft er zin in een praatje in een warme omgeving? En bij een klik misschien wel meer.
J&J uit Drunen schreef op 28 april 2024 om 11:41
Hallo allemaal, deze week/aankomende week nog een leuk stel dat ook op Gran Canaria verblijft, en de Duinen gaan bezoeken, net als wij!?
Mafra mv uit Katwijk schreef op 28 april 2024 om 10:31
Woensdag 1 mei in de namiddag begin avond voor het eerst naar Mill. Iemand tips waar je wat spannends kan beleven? Xxx
Lars uit Groningen schreef op 28 april 2024 om 09:51
Goedemorgen stel uit Zwolle Jullie mogen vandaag wel bij ons op visite komen voor een gezellige middag/avond Laat het ons maar weten Veel liefs ons 💋💋
Stelnbr5859 uit Omgeving Breda schreef op 27 april 2024 om 17:43
Hoi @zininmeer, Wij bij mooi weer morgen Zondag in Zeeland te vinden, we houden wel van gezelschap van een stel, en staan voor veel open bij klik 🙂 Single heren graag zich onthouden van reactie. Gr stel
JimSofie uit Wijchen schreef op 27 april 2024 om 13:38
Welk stel treffen wij volgende week zondag in Wijchen
Libertin uit Zwolle schreef op 27 april 2024 om 11:53
Nog nooit stout geweest in Bussloo. ben benieuwd welke plekken dan!Koningsdag kan ik niet maar Zondag 28 of Woensdag? ik man alleen leuk om aan te haken bij stout stel of dame
Stel-m29v26 uit Zwolle schreef op 27 april 2024 om 07:41
Vandaag hebben wij zin in een heerlijke avond. Welk stel van onze leeftijd haalt aan of nodigt ons uit. Sauna vinden wij ook leuk! En anders de zondag 😏
Marloes en Tom uit Zwolle schreef op 26 april 2024 om 16:56
Wie gaat er Koningsdag naar Thermen Bussloo? Kijken, bekeken worden, stout, teasen en pleasen.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Het is er wel weer voor! ☔⛈️💦🌧️
will uit vught schreef op 26 april 2024 om 10:09
leuke sauna daar zijn daar ook leuke spannende plekken . Wil er met mijn nieuwe vriendin ook heen gaan . Weet alleen niet hoe ver ze durft te gaan .2e weken gelden voor het eerst in een sauna geweest samen. Hebben steeds voor elkaar gestaan met armen om elkaar heen vaak . Ja er groeide steeds iets . Lekker uitdagen bij een stel zou ze misschien wat opener worden . preuts is ze niet
MenA uit Eindhoven schreef op 26 april 2024 om 09:52
Hoi, Wij gaan morgen, Koningsdag in de middag naar Azzurra. Gaan er nog andere leuke stellen? Heeft er iemand een verwachting of het op zo een middag druk is of zijn er juist heel veel mannen alleen?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Het zal heel druk worden, genoeg stellen, mannen en vrouwen
Zininmeer uit Zeeland schreef op 26 april 2024 om 08:44
Wij gaan zondag naar de wellnessboot. Willen graag genieten van een beetje meer.... Wie komt er nog en heeft zin om van elkaar te genieten? Liefs
StelNBr5859 uit Omgeving Breda schreef op 25 april 2024 om 21:27
Hoi,hoi, Wij gaan morgen naar Wellness Mill. Welk stel mogen we daar ontmoeten voor een gezellig en mogelijk geil samenzijn. We zullen regelmatig in de whirlpool of hottub te vinden zijn. Misschien ontstaat er iets moois 😘 En kunnen we elders later op de avond voortzetten. Gr Stel
Erik uit Amersfoort schreef op 25 april 2024 om 17:07
Wij leuk stel gaan koningsdag naar welness boot in Mill..wie.weet.......
Alex uit Amsterdam schreef op 25 april 2024 om 15:11
@naturistenkoppel bedankt voor jullie tip! Wel Is deze camping iets te ver van mijn bestemming. Ik begeeft me meer in het binnenland. Groeten, Alex

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

  1. Ray en Anita schreef:

    Waarom?

  2. Bennie Kuiper schreef:

    Hoi wat is jullie mail adres en telefoonnummer kan je die via me mail sturen

  3. Ben schreef:

    Wie wil mij buiten neuken
    Ben een trans slet Debby

  4. Marcel schreef:

    Hoi stellen
    Ik ben een nette gast (hetero) uit de kop van Noord-Holland en ik draag overknee laarzen met naaldhakken.
    Zijn er stellen die vanavond buitensex gaan hebben en waarvan de vrouw zin heeft om mij te pijpen als jullie bezig zijn?

  5. Sunil schreef:

    Hoi ben Surinaams man fors gespierd lichaam 46 jr 183m lang heb zin om met een stel mv of een dame voor sex contact.

  6. Peter schreef:

    Dit is toch een lekker voorstel , toch

  7. Peter schreef:

    Ik , bi-man van 65 met goed gereedschap zoekt een stel waarvan de man ook bi is om elkaar lekker te verwennen .
    Stel tussen de 55 en 70 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *