Kik, Anoniem contact maken met swingers

unnamedAls jullie een nieuw swingersstel tegenkomen op internet en jullie zijn nog niet geheel zeker om je telefoonnummer al te geven dan kun je er nu ook voor kiezen om de Kik-app op je telefoon te installeren. Kik werkt bijna hetzelfde als Whatsapp, alleen werkt het niet met een telefoonnummer maar met een gebruikersnaam. Hierdoor ben je in het geval van misbruik, door bijvoorbeeld een faker, minder kwetsbaar. Als diegene je 06 had gehad was je verder van huis geweest.  Je kunt overigens net als bij whatsapp vervelende gasten blokkeren, ook dat is handig. Het is helemaal kosteloos en je kunt ook nog eens een foto of videochat naar elkaar verzenden mochten jullie een stapje verder willen gaan.

Heb jij nog meer handige info over Kik? Dan kun je onderaan je verhaal kwijt!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ray en Anita schreef:

    Het is enorm moeilijk een dame voor een VMV trio te vinden. Je komt deze het meest tegen op thuisfeestjes bij bekenden. Thuisfeestjes kun je vinden via de speeddates op SDC. https://www2.sdc.com/signup.php?ref=25205

  2. Sven schreef:

    Wij zijn zelf een koppel dat eens wil proberen met een trio. Maar hoe vind je zo iemand. Swingers clubs vinden we momenteel nog iets te moeilijk om die stap te zetten. En die fake profielen overal. Mijn vriendin zou graag eens met een vrouw willen spelen.
    Grt, Sven en Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *