Nieuwe Franse “libertin” Camping

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Van een zeer gewaardeerd lid van onze community kreeg ik deze tip doorgespeeld, Stief bedankt!?

Bonjour, er is een libertijnse camping in de Sainte Alvere bijgekomen waar naar hartelust naaktgelopen kan worden, in tegenstelling tot traditionele naturisten campings is dit eindelijk een stoute camping. Het verder gaan dan elkaar bekijken wordt zelfs aangemoedigd. Dus eindelijk zijn swingers wèl ergens welkom!

De naam is ‘Le Diamant Noir’ en ligt op net geen 1000 kilometer vanaf Nederland op 200 meter hoogte.

Mijn Fransue is redelijk dus ik maak er even mijn verhaal van.

De camping wordt gedreven door Sandra en Bruno. Ik denk dat de camping net overgenomen is. Hiervoor was het al een gezinscamping. Alleen vanaf dit seizoen is de minimumleeftijd 21. (Ken nèt hè Stief??)

De camping ziet er prachtig lichtgroen en natuurlijk uit, ze wordt doorkruisd met beige gravelpaadjes. Je merkt dat je in de bergen bent en je ziet en ruikt ruimte, rust en natuur. Ik krijg er een heel relativerend gevoel bij. En dat voor zo’n adhd’ertje als ik, haha!

De campinggasten dragen zgn bracelets om de pols met een kleurcode. De smaken zijn: stel, single man en single dame.

In het midden ligt het natte gedeelte waar een groot en kleiner buitenzwembad liggen. Ook kun je hier een jacuzzi en kleine sauna vinden. Het ziet er zo op het eerste gezicht netjes uit. Ik heb al heel wat Franse horrorverhalen over libertin campings gehoord. De enige die daar libertin was, was de schoonmaakster…

 

Er is ook een snackverkoop. Deze is de gehele dag geopend, de openingstijden zijn van 8 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s nachts. Ik kan je vertellen dat je voor Franse begrippen hier dus ongelofelijk mee gematst wordt.

Er is ook een bar (11h30-14 / 18h30-22) waar je voor een klein ontbijt terecht kunt. Wel even reserveren bij Sandra. Verder hebben ze cocktails en ijs. Dames, denk om de lijn hè!?

Ik weet niet of je er al van hebt gehoord, maar er bestaat ook een variant op Google streetview, het heet Camping streetview, dat is heel grappig gemaakt met een fiets! De cameraman stapt ook wel eens af om bij een gebouwtje naar binnen te lopen. Als je de video van de camping wilt bekijken dan kun je deze hier bekijken. Veel plezier!?

http://nl.camping-streetview.com/v2157

 

Het adres is:

Lieu-Dit LES PAUVRETTES

24510  Sainte-Alvère

Port : +33662463469 (helaas geen Whatsapp)
gwolle_gb]

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Anoniem schreef:

  zijn hier ook sta caravans?

 2. Pierre schreef:

  Hoop dat iemand nog meer leuke campings vind in bijvoorbeel Bretagne en of Normandie.

 3. Leukstel schreef:

  Mogelijkheden genoeg in Frankrijk,

  Ran du chabrier, zoals al genoemd, vinden we zelf niet leuk meer sinds alain de camping overgenomen heeft, veel loslopende mannetjes die af en toe behoorlijk irritant kunnen zijn, weinig comfort, redelijke voorzieningen

  Rosairie, veel fransen, je zult dus een beetje frans moeten kunnen om contacten te leggen, goede voorzieningen, alles op het terrein afrekenen met een polsbandje waar je vooraf geld op moet storten

  Centre helio marin Agde,. geen echte swingerscamping maar ligt in het quartier de naturiste en daar is genoeg te doen, zeer goede voorzieningen maar daar betaal je ook voor

  Terre de soleil, alleen toegankelijk voor stellen, goede voorzieningen, nadeel is de nachtclub die voor wat geluidshinder zorgt in de nachtelijke uren (heb je geen last van als je zelf in de disco bent)

 4. Cathy en Martin schreef:

  Hallo Lieve mensen, We waren van 19 tot 22 mei op de Swingercamping Le Diamant Noir. We werden vriendelijk ontvangen door Sandra en Bruno. De camping was tot april 2017 een familiecamping. We hadden de eerste 2 dagen een beetje slecht weer, maar de stemming was prima. Zondag steeg de temeperatuur en ook de activiteit. Je kunt op heel de camping, met uitzondering van het zwembad, jaccuzzi en restaurant, overal sexen. En dat gebeurt dan ook, hahaha. Tevens is er op het terrein een club waar je ’s avonds te keer kunt gaan. We hebben ons prima geammuseerd een komen zeker terug. Groetjes, Cathy en Martin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *