Wil je een onderwerp aanvragen?

Zie jij hier ook wat anders in? ?

Zie jij hier ook wat anders in?

Heb jij een vraag/onderwerp waar je meer over wilt weten. Ik wil je helpen met uitleg over iets, bijvoorbeeld: Hoe kun je nu als man een vrouw heerlijk laten spuiten?

Plaats je vraag op onze Swingers Vraagbaak

2 reacties

 1. Ray en Anita schreef:

  Lieve Mopmis,

  Ten eerste: wat heerlijk om te horen dat je je sexualiteit aan het verbreden bent. Als het klopt wat ik tussen de regels lees: hoe maak ik op een subtiele manier aan een andere vrouw duidelijk dat ik ‘Bischierig’ ben (een samenvoegsel van de woorden biseksueel en nieuwsgierig. Red. Haha)

  Je hebt geluk! Het is in de swingerswereld heel erg in om als vrouw biseksueel zijn, als non-bisexueel ben je juist oninteressant.

  Ik heb het ook niet bedacht maar mijn Anita is dus gwn niet biseksueel en we hebben daarom veel ‘nee dankje’ gehoord pcrecies na het negatieve antwoord op de bi-vraag.

  Dus: mijn motto is : zie je die leuke vrouw. Dan maak je oogcontact en hou je bodylanguage zoals elkaar even asnraken. Bedoeld, onbedoeld. Daar volgt de nacht van je dromen uit schat.

  Go for it, and never look back!

  XxX
  Ome Ray

 2. Mopmis schreef:

  Hoi ome Ray?

  Na een eerste kennismaking met een club (samen met mijn man) ben ik enorm benieuwd hoe ik het aanpak om contact te maken met een vrouw voor mijn nieuwschierigheid hiernaar. Zoals ik schreef is het eerste contact met een club gemaakt en merk ik dat je makkelijk contacten legt en wegkletst, maar hoe maak ik tactisch de stap met de gedachte dat het een try-out is??☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *