Parenclub kopen? VERKOCHT

VERKOCHT

Barbara Gandolfi zoekt een overnemer voor haar parenclub Le Privilège in Ronse. “Ik ben met zo veel zaken bezig, dat ik geen tijd meer heb om deze club te runnen”, zegt Gandolfi, die het grootste deel van haar tijd in Dubai doorbrengt. (Bron: www.hin.be)

Het interieur werd afgelopen zomer helemaal gerenoveerd. - Ronny De Coster
De ex-playmate en voormalig Temptation Island-kandidate Barbara Gandolfi (39) opende in 2007 de parenclub aan de Steenweg op Elzele in Ronse. “In die tijd hebben we Le Privilège uitgebouwd tot een klassevolle zaak met een klantenbestand van maar liefst 20.000 leden. Dat zijn mensen die al minstens één keer in de club zijn geweest”, zegt ze.

Toch liep het met de exploitatie van de zaak een paar keer fout. “We hebben de zaak een tijd laten runnen door gerantes en dat is ons niet goed bevallen: ze bakten er niets van”, zegt Gandolfi. Ze liet het interieur van het pand afgelopen zomer helemaal renoveren, maar sindsdien ging de zaak nog niet opnieuw open.

Barbara Gandolfi. - Benny Proot

Dubai

“Ik zoek een overnemer voor de zaak, want het is nu wel duidelijk, dat je het management van een grote parenclub als Le Privilège niet uit handen kan geven. Ik zou hier zelf moeten aanwezig zijn om zowel over het onthaal, de discotheek, de keuken en de hygiëne te bekommeren. Maar dat lukt me niet, want ik ben met zo veel andere zaken bezig en breng het overgrote deel van mijn tijd door in Dubai. Daar begeleid ik zakenlui, die in Europa willen investeren in om het even welke business. Veel investeerders trekken van Europa naar Dubai, maar onze klanten maken net de omgekeerde beweging”, legt Gandolfi uit.

Zaken doen in Dubai kan ze wel nog combineren met de uitbating van haar andere etablissementen in België. Gandolfi heeft stripteasetenten in Oostende en Kortrijk, en ook een café in Kortrijk. “Die draaien perfect zonder dat ik daar hoef bij te zijn”, ervaart ze.

Prijs?

Wie de parenclub in Ronse overneemt, koopt niet het gebouw. Dat is eigendom van een Ronsese makelaar in immobiliën. “Ik verkoop het handelsfonds. Dat omvat de naam, het klantenbestand, het interieur en inboedel van de club”, licht Gandolfi toe.

Hoeveel ze vraagt voor het etablissement, wil ze niet zeggen. “Wie een ernstig voorstel wil doen, kan een mailtje sturen naar info@le-privilege.be”, besluit Gandolfi.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.