Heb jij het ook zo heet…?!

Voelen jullie het ook? Oeh zo heerlijk dat warme zonnetje op je huid na een lange winter waarin regen en kou hoogtij vierden. Met de eerste zonnestraaltjes komen ook weer de korte rokjes en jurkjes uit de kast, die bijna garantie geven op opvliegende hormonen. Mannen kijken schichtig om zich heen door de zee van blote benen en hopen stiekem een glimpje van een bil op te vangen, vrouwen zwieren hun kort uitgevoerde rokjes met fleurige stofjes in het rond. Zouden ze elkaar zien? En bij oogcontact… gaat het vervolg dan wat sneller? buitenseks1

Hoe zit dat eigenlijk met buitenseks? Zijn jullie er fan van of is het te veel gedoe met per ongeluk langs lopende mensen en beestjes die over je billen lopen? Brrr ik kan me nog goed een horror-verhaal van een vriendin herinneren die per ongeluk een nest rode mieren wakker had gemaakt met een geile buiten wip. Maar mijn eigen herinnering van een “mensen boompje” planten in het bos van Ermelo met een ex vriendje was wel heel erg geil, jaren geleden! Nu de warmte zich eindelijk over Nederland verspreid ontkom IK er in ieder geval niet aan; Ik word bere geil van dit zonnetje en draag mijn korte frivole zomerjurkjes met een grote glimlach!

Even verder waar ik was begonnen. Ik stel mij voor; Ik loop door het dorp of door de stad, gewoon boodschappen doen of onderweg naar een afspraak. Alles gaat wat relaxter, de zon laat me wat vaker stilstaan en genieten van een vogeltje dat fluit of de aanblik van bloemen die fel afsteken in het gras. Gek dat je daar bij warmere temperaturen bij stil gaat staan en je daar bij een grijze dag zo aan voorbij loopt! Een zacht briesje blaast een losgeschoten lok haar over mijn gezicht en in plaats van deze weg meteen weg te vegen, hef ik eerst mijn gezicht even op naar de zon. Zo met mijn ogen gesloten genietend van de warmte voel ik me gadegeslagen en kijk een beetje geschrokken om me heen. Aan de overkant van de straat zie ik een man staan in een blauw t-shirt met een brede glimlach om zijn mond. Het was zijn blik die me wakker maakte uit mijn kleine geniet momentje, een vrolijke vriendelijke blik met een donker randje waarvan ik diep van binnen heus wel begreep wat daarmee gezegd werd. Vrolijk door het mooie weer, vriendelijk om me niet meteen te laten wegrennen en donker… Dierlijk vol lust en met hele stoute kwade bedoelingen die ik, volgens de betreffende blik, helemaal zelf had uitgelokt met dat mint kleurige jurkje. Aan mij de eer; Accepteer ik de uitdaging of ga ik het uit de weg?

Accepteer ik de uitdaging of ga ik het uit de weg?
Met het besef dat ìk hier het laatste woord in had, hef ik mijn kin uitdagend naar hem op en geef met een brede lach een dikke knipoog en draai me om. Ik pak mijn telefoon en negeer vervolgens elk contact met de overkant van de straat. Wie iets wil hebben, mag het netjes komen ophalen! Vanaf mijn telefoon gluur ik voorzichtig naar de andere kant maar zie niemand meer staan. Had ik dat gewild? Opeens voel ik een lang lichaam achter mij staan en wordt ter hoogte van mijn kruin zachtjes gefluisterd ‘Uitdagen is incasseren’. Shit ik schrok me de tandjes, hij voelt mijn lichaam in schok reageren en verharden, hij doet een stap achteruit om me de ruimte te geven eventueel om te draaien. Het is een prachtige dans tussen verwachting, verrassing, voelen en weten waarin ik heen en weer slinger tussen controle en stuurloosheid. In kou of regen was ik zonder op of om te kijken naar mijn eindbestemming gelopen, door het heerlijke warme zonnetje gebeuren er opeens hele andere dingen. Ik draai me om en zet mijn zonnebril weer op, ‘Pas maar op, ik ben een heethoofd’ en wenk hem lachend mee naar het privé van mijn eigen veilige dakterras.

ik ben nu eenmaal een stadsmeisje
Voor mij geen gefriemel tussen de grassprieten of geklooi in het hooi. Ik prefereer het comfort en de beslotenheid van een tuin, (dak-)terras, balkon of andersoortige buitenruimte waarbij ik vooral niet te maken krijg met de natuur zélf. What can i say, ik ben nu eenmaal een stadsmeisje dat natuur prachtig vindt om naar te kijken maar beleven doe ik het bij voorkeur op een afstandje. Pas op met het heerlijke zonnetje, je kan niet alleen je huid maar ook je vingers er ernstig door verbranden  😉

-XXX-  Joy

buitenseks2

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *