Contact zoeken bij swingen ?

We stonden in Mystique, zoals gewoonlijk met onze flyers, laptop en sta-tafel netjes iedereen te woord te staan om het swingen te promoten. Onderwijl liep er meermaals een stel voorbij wat wel geïnteresseerd naar ons keek  maar tijdens de ‘crossing van het voorbijgaan’ tòch doorliep. Ik begon me af te vragen of ze nu iets wilden vragen of dat ze iets meer in ons zelf zagen…we staan altijd open voor leuke contacten namelijk.  Ze droegen beiden hetzelfde stofje, iets met zandkleur en felle kleurtjes er omheen. Het leek zelfgemaakt en totaal niet volgens de couture de la parenclub. Ze zagen er zelfs een beetje carnavalesk verkleed uit, vond ik…beetje awkward…op een gegeven moment sprak ik ze aan en zei….

A: Hoe lang swingen jullie al?

B: Hoe lang hebben jullie al een relatie?

C: Komen jullie hier vaker?

D: Wat leuk dat jullie allebei precies het zelfde dragen, ?cool!

Het antwoord is D, je maakt nu eenmaal beter contact door je verwondering uit te spreken in een geinteresseerde vraag. Zo ontstaat een gesprek en heb je de kans elkaar wat beter te leren kennen. Hierdoor gaat de gunfactor meestal omhoog van beide kanten. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat de Amerikaanse uitdrukking “don’t stick ‘yer dick in crazy” opgaat. Dan vlucht je gewoon weer weg.

Je raadt het nooit, maar een vrouw die naast het stel stond gaf antwoord: ‘Dankje! Maar ze komen uit Zuid Afrika, dus ze verstaan je niet’.
Dan ben je best verrast kan ik je zeggen…

Waarop de Zuid Afrikaanse dame verbouwereerd in haar beste Nederlands tegen me zei: ‘We verstaan het anders prima, dankjewel!?’.

Daarna was het ijs snel gebroken. Lachend hieven we later in de avond ons glas de warme nacht in. Zuid Afrika we love youuuuu?.

Gratis daten met Swingers? Kijk op onze advertentieafdeling

Dus weet je niet waar je iemand op aan moet spreken: kijk, luister, ruik, voel, praat, zwijg en laat je hart spreken. Het is niet moeilijk, gewoon even opletten!?

Wil je ons toch wat vragen naar aanleiding van dit verhaal? Spreek ons dan gerust aan in club Mystique, of trek wat raars aan…haha. Wij zijn trouwens die mafketels bij die statafel…

XXX
Ray en Anita

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.