ALL lives matter…

De laatste week laait de roep om anti-discriminatie weer op. Het lijkt alsof we er niet vanaf komen, de ongelijkheid. De ronduit vermoorde Floyd, kent u de Haagse Hernandez nog van de krantenberichten? De man in Ruinerwold die Jezus aanbidt en ervoor kiest om NIET met de maatschappij te mixen? Dit zijn enkele voorbeelden van discriminatie waarbij (politiek) geweld wordt gebruikt. De grens van schelden en afkeer is op straat dus omgezet naar een lijfstraf, soms zelfs met de dood tot gevolg. Uniform of niet…

Er zijn dus vele vormen van discriminatie en de rassendiscriminatie komt het vaakst voor, dat wil niet zeggen dat de minder voorkomende gevallen er minder last van hebben, het is juist andersom. De witte homo’s hebben geen Sylvana die voor hen opkomt, de financieel onvermogende autisten kennen geen politieke partij die onderwijs bereikbaar maakt voor hen, het minder bedeelde kind op school wat geen scooter heeft ziet geen liefdadigheidsactie op facebook verschijnen, en hoort er dus nog steeds niet bij op het plein.

Mijn punt is dat discriminatie dus niet alleen op ras plaatsvindt maar ook in het klein, daarom wil ik dus de populaire slogun aanpassen naar All lives matter. Dat dekt de lading wat beter!

enne, er is maar 1 ras, dat is de mens…

Groetjes van Ray hupsakee

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.