An Exceptionnel Touch

Wanneer

23/04/2016 - 24/04/2016    
21:00 - 04:00

Waar

La Caverne de Geulhem
Wolfsdriesweg 8a, Berg en Terblijt

Evenement type

aet2016_flyerfrontDe nacht zal in het teken staan van stout, trendy, sensueel en vol verrassingen in alle vormen en maten! De ‘Caves’ zullen wederom het decor vormen van één van de mooiste party’s onder de vlag van Exceptionnel en ongetwijfeld ook van Touch Events (Bekend van o.a, Touch at the Sea), waarbij verleiden en dansen centraal staan in een labyrint met vele uithoeken en ondergrondse gangen. Laat je betoveren door pure klasse en allure vanuit het diepste geheim van de aarde over meerdere dance area’s en een uitgebreide luxe lounge area met champagne bar en chocolade fontein.

De voorverkoop is van start en verwachten dat het evenement zich zal uitverkopen!
De hotel-arrangementen van Exceptionnel zijn exclusief te boeken via info@xceptionnel.eu ! Dit is dus de kans om tegenover de Cave een slaapplaats te bemachtigen!

Exceptionnel tovert gegarandeerd weer een strakke line-up met een keur aan deejays zo is er ook gekozen om een ‘Belgium Room’ te laten hosten door Liaisons Dangereuses met o.a.; NEON (Tomorrowland & La Rocca), Pedro Mercado (Versuz), Philip Michael Andersson (Resident La Rocca), host en dj Danco (Pacha & Liaisons Dangereuses) en de overige 2 areas met o.a, Santito – Spider – Randy Katana – Adam Seller – Eric van Kleef – Salvador Deep – Rick Roblinski – Matt Auston en vocal host MC UB.

De 3 verschillende area’s herbergen straks een Mix FUSION (Trance, House, Classics, TechHouse, Progressive, Tribal, Techno, Hard Trance) room. De Earlybird tickets kosten € 37,50 en zijn tot 31.12.2015 te bestellen via de site van Exceptionnel [Paylogic, Primera] [Ticketscript].
Vanaf 1 januari 2016 kosten de regular tickets € 45,00 en een locker € 12,50 (incl € 5,00 borg).

Dress code: Wit, Zilver, Goud en Zwart. Entree uitsluitend voor koppels en single dames.

In de prijs mee inbegrepen zijn Entertainment Ice, Sweets, Fruit, Candy, Goody Bag en een gelimiteerde CD. Verder is het parkeren en de toiletten geheel gratis!

Vanaf 15 januari 2016 is er een speciale website: xceptionnel.eu/aet2016

De eerste 100 single dames die zich aanmelden hebben gratis toegang tot de party. We will see you at the cave!