Kinky fairytale – I love kinky

Wanneer

23/04/2016 - 24/04/2016    
21:00 - 05:00

Waar

Club Envy
Amsterdamstraat 14, Zoetermeer, 2711 GZ

Evenement type

I Love Kinky “A Kinky Fairytale”.

“He was her Dark Fairytale and she was his twisted fantasy. And together they made magic”… J.S.Weatherhead.

Voor ons is een sprookje werkelijkheid geworden, na de voorgaande succesvolle edities in de Envy In Zoetermeer! Met deze vierde editie gaan we jullie wederom betoveren met spannende shows en de knallende sounds van onze dj’s, dit keer in het prachtige decor van “A Kinky Fairytale”.
Laat je meenemen in magische sferen, geniet van de unieke kinky beleving waar je altijd al over hebt gefantaseerd en laat je betoveren door de opzwepende muziek.
Club Envy is een prachtige en intieme club waar je jezelf en elkaar kunt ontdekken. Er zijn verschillende loungebanken waar je jezelf even kunt terugtrekken. Ook worden er weer spannende ruimtes ingericht waar je je meest stoute dromen kunt laten uitkomen, geprikkeld door al het moois wat je op dit feest zult gaan beleven.

ILK is een feest voor koppels van alle seksualiteiten. We maken geen onderscheid, maar hebben wel als regel dat je niet alleen mag komen, single mannen kunnen geweigerd worden, meer info via Infodesk@ilovekinky.nl.

Ook tijdens deze vierde editie zorgen wij dat het jullie aan niets ontbreekt en dat je avond eindigt in een ultieme ervaring. Let’s make magic!
De line-up houden we nog even spannend, maar we kunnen alvast wel verklappen dat we door jullie zeer gewaardeerde dj’s hebben weten te boeken.
Dus wees er snel bij, want vol = vol!