BEHIND THE MASK ‘NEW YEARS WISH’

Wanneer

09/01/2016 - 10/01/2016    
21:00 - 03:00

Waar

Evenement type

Beleef een unieke ervaring met ‘Behind the Mask’ Masquerade parties nieuwe stijl! In een bijzonder historisch kasteel met een prachtig uitzicht over het landgoed, ga je een nacht tegemoet die je niet snel meer zult vergeten!

Op zaterdag 9 januari 2016 is de tweede party in het prachtige kasteel en Buitenverblijf ‘Vaeshartelt’ te Maastricht. Kastelen en kerken vormen het decor van een reeks van 10 feesten ‘Behind the Mask’. Er zullen maar een beperkt aantal kaarten (250) beschikbaar zijn voor deze ‘luxurious castle parties’.

De dresscode voor alle ‘Whispering Secret’ feesten is stijlvol, chique en sexy. Voeg daarbij nog een masker (verplicht tot 23:00uur) en je hebt een uniek en onvergetelijke party die ons herinnert aan de pracht en praal van de Splendors van de Republiek van de Serenissima. Men dient uiterlijk 22:00 uur aanwezig te zijn!!

De drie vaste resident deejays (SANTITO, DENNIS CHRISTOPHER & SONICK), en enkele gast djs (DANCO, TFX & TONY LA PORTE) zullen de avond vullen met sexy en opzwepende Deep House tunes. Getalenteerde entertainers zorgen voor prachtige shows, mooie aankleding in Venetiaanse stijl en nog veel meer zullen een wervelwind van emotie veroorzaken…

Feel Royal….and Welcome to the Secret.

Boek nu je tickets!