Zwingerzzbar

foto02De Zwingerzzbar is helaas al een tijdje gesloten.

 

Interview met Diana van de Zwingerzzbar, door Ray:

Als beginnende swinger lijkt het je misschien wel wat om andere swingers in het wild te ontmoeten. Daar is een oplossing voor, de Zwingerzzbar in Den Haag. Deze reuze gezellige en gemoedelijke bar wordt gerund door Niek en Diana. Het zijn ook swingers en vinden het tevens erg leuk om beginnende swingers een rustige start te laten maken.

Het is natuurlijk best confronterend allemaal, vertelt Diana, want wat kun je verwachten? Je komt binnen en iedereen bespringt je en de kleren worden van je lijf gerukt, of ze liggen allemaal op de grond en doen hele spannende dingen! We maken het af en toe mee dat mensen wel vijf keer door de ramen naar binnen proberen te kijken en snel weer doorlopen om vervolgens alleen binnen te komen, zich voor te stellen en dan naar buiten gaan om hun vrouw te halen, haha. De kust is veilig, er gebeuren hier geen gekke dingen.

Dat klopt ook gfoto03ewoon, vertelt Diana verder, we zijn een gewone bar waar alleen maar een bepaalde doelgroep komt, swingers.
Dus je kunt hier veilig en normaal naar binnen komen op de vrijdagavond en de zaterdagavond.

We hebben wel ontdekt in de jaren dat we dit nu doen, dat er bij meer klanten behoefte is aan meer intimiteit in de contacten. Daarom hebben we de zogenaamde “plus” avonden mogelijk gemaakt. Beneden is de bar zoals deze vanouds is. Hier mag men zich alleen gekleed en als normaal ophouden, maar wil men meer dan kan dat stel/vrouw naar boven. We hebben er dus alleen een extraatje aan vastgemaakt, alleen op de zaterdagavond.foto01

De oude klanten die puur voor de gezelligheid kwamen kunnen dat blijven doen en degenen die liever wat spannender willen gaan naar boven.

 

 

 

SamenSwingen Voordeeltje
Ik heb geregeld dat jullie je eerste drankje gratis krijgen als jullie tijdens de reservering voor een plus-avond vermelden dat jullie via SamenSwingen.nl komen. (Voorwaarde is dat je geen lid van sdc bent)

Vrijdag: de “Originele” Zwingerzzbar avond maar met optie tot meer. Er kan nu ook gebruik gemaakt worden van de speelruimtes, dan heffen wij entreekosten. Blijft u beneden? Dan natuurlijk gratis entree

Samenswingen gaat ook nog zo’n plus-avond voor jullie testen en zal hier nog een review over schrijven.

 

Groetjes,

Ray

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.