Showboat Zaandijk – Om op te eten… Zo lekker!

Een recente review van Showboat kun je hier vinden!

De showboat is nu al 18 jaar geleden gestart door de familie Foekens en nog steeds in handen van deze gastvrije ondernemers.

Nu is het the place to be voor eigentijdse swingers en wordt de verjaardag een weekend lang spetterend gevierd met een driedaags evenement getiteld: “Beachparty”.

partyHet was al door de Showboat aangekondigd; het dak gaat eraf tijdens het verjaardagsweekend! Reden dus voor Angela en Bratt om naar de Zaanstreek te vertrekken en geheel in Beach stijl aan boord te gaan. In knal kleurig Hawaii short en Ibiza lange jurk wordt er eerst aan de bar op temperatuur gekomen… Er is geen specifiek moment waarop de gasten zich moeten omkleden in lingerie of in dit geval bikini… Aan de bar en t bankje daarachter mag iedereen met veel of weinig kleding rondlopen. Daarachter is de pikante dress code van toepassing. Het is niet de bedoeling dat men hier met handdoekje om en blote voeten loopt, maar graag een gezellige, uitdagende outfit. Bratt is al op en top in style, Angelina gaat haar mooie jurkje verruilen voor een hawaii bikini met bijpassende mini rokje….

Dan wordt onder luid applaus en felicitaties het Levende Buffet geopend. Een prachtige surprise! Daar ligt een dame om op te eten…. zo lekker… Haar blote lichaam is bedekt met heerlijk fruit waarvan gegeten kan worden. Leuk, lekker en mooi!

v7fpaSdxCyqCFRSzhp7jvyBiqFC6jFsuy6RxL85dtgsEr zijn op deze avond zeer verschillende mensen, wat het erg leuk en ontspannen maakt. Hoewel er al veel clubs bezocht zijn is deze club uniek in de relaxte sfeer en hier maak je écht gemakkelijk contact.
Heel typerend voor deze avond is de uitspraak van een heerlijke vrouw… “Sinds wij swingen en hier komen voel ik me veel zelfverzekerder. Ik ben de veertig ruimschoots gepasseerd, heb een paar kinderen op de wereld gezet en in m’n kleren maak ik me zorgen over een beetje buik. Hier ben ik mezelf en voel me mooi en begeerd.”

Op de pluche banken rondom de dansvloer wordt dit erg duidelijk. Iedereen respecteert elkaar… Er worden complimentjes uitgedeeld en het plezier straalt van de gezichten. Ook t team van de Showboat geeft je een warm welkom gevoel. De barkeeper zit maandag tot vrijdag op t assurantiekantoor en in t weekend moeiteloos, professioneel én met liefde aan de gang in de Showboat.

De dj heeft versterking gekregen van een saxofonist en een drummer dus dit betekent heerlijk swingen op de dansvloer…. Maar dan wordt t toch tijd voor t échte swingerwerk, dus naar beneden!

Hier ben ik mezelf en voel me mooi en begeerd.
In de ruimtes daar wordt al naar hartelust gespeeld. Er is een kamer waar het bed achter een groot hek staat. De afspraak is dat er niemand door t hek gaat, behalve op uitnodiging van de mensen op t bed. De kamer is leeg, dus dit wordt t eerste plekje van vanavond voor aktie. Er staat al snel veel publiek voor t hek! Opwindend om zo bekeken te worden. We wenken een echtpaar om met ons mee te doen… Het hek gaat open … Mmmmmmm…. N prachtig stel uit Oost Europa, niet te verstaan, maar ach… de taal der sex spreekt iedereen! Er vragen nog wat heren of ze mee kunnen doen, maar die slaan we even over… No problem, het hek blijft dicht… Fijn is dat; nee is nee.

Ud7Q_d3r1RWZNIIZPAKp_s5VNC6G8c7uRW1rVUHesaQRichting douches staat het zogenaamde Glory hole. Een heel spannende beleving om als vrouw achter een blinde wand plaats te nemen om dan je hand, mond, of venusheuvel voor een gat te houden. Het is dan uiteraard de bedoeling dat een (on)bekende heer aan de andere kant van t gat staat en zo ontstaat er een heel geil en spannend spel! Ook Angelina heeft voorzichtig meegedaan, in de wetenschap dat haar eigen Bratt aan de andere kant van de wand stond…. Overigens stonden er mensen van het team van de Showboat rondom de Gloryhole om erop toe te zien dat de mannen veilig door de gaten heen gingen!
De rest van de avond wordt er gedanst, gegeten, gerelaxt en gelachen. Bovendien op de banken boven ook heerlijk gezoend, gevoeld en “gespeeld”.

De sm ruimte, de sauna en het Turks bad zijn deze keer over geslagen. Compleet voldaan en tevreden reden Angelina en Bratt om half vijf (!) Back Home! We komen zeker terug en misschien wel op de volgende spannende avond op zaterdag 31 oktober. Dan wordt de boat overgenomen door angstaanjagende figuren. Zij hebben maar één doel: iedereen de stuipen op het lijf jagen! Wees welkom op de Showboat Halloween Night.

Voor meer informatie kijk op http://showboat.eu/

 

Geile groetjes,

Angelina13 en Bratt
xXx