Parenclubs

 

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Zowel in Nederland als in Belgie, Duitsland en de rest van Europa hebben jullie mogelijkheden om clubs te bezoeken. Er zijn een aantal grote en hele bekende clubs in Nederland te vinden waar bijna iedereen wel een keer van gehoord heeft als: Fata Morgana, Fun4two, Mystique, Party Players, de showboat en Monique. Zij bestaan al een groot aantal jaren en hebben strikte regels als het gaat om drugsgebruik, single mannen, thema avonden en/of gedragsregels.images

Voor veel stellen is een eerste ervaring met het swingen, het gaan naar een parenclub. Omdat er zo veel verschil zit tussen de clubs, kan het even zoeken zijn om de juiste plek voor nieuwe ervaringen en spanning te vinden. De grotere clubs zijn over het algemeen genomen wat meer op stellen gericht en houden rekening met de first-timers. Vaak bieden zij rondleidingen of zelfs speciale starters thema avonden maar vergeet de kleinere clubs ook zeker niet! Deze zijn vaak net zo gezellig en kunnen een passende service bieden om de onervaren swingers een zetje in de juiste richting te geven. Het is dermate smaak-specifiek dat wij echt niet kunnen zeggen welke club voor welk publiek het meest geschikt is.

Wat we wel kunnen doen, is een klein beetje de algemene informatie over het gaan naar een parenclub geven. Hoe gaat het er in z’n algemeen een beetje aan toe, wat zijn de algemene verwachtingen van een (nieuwe) clubganger en zijn er ook bepaalde standaardregels? Jazeker dat die er zijn!

Nee? Nee!
De hoofdregel waar niet alleen de club erg op let maar ook het publiek: heb respect voor elkaar en accepteer een nee als die gegeven wordt. Die nee kan heel subtiel zijn als; wegkijken bij oogcontact, een hand terugleggen waar die vandaan kwam, een drankje weigeren, met het hoofd schudden of een zinnetje als ‘Wij gaan even wat drinken aan de bar/verder rondkijken’. Maar ook wat boutere als “dank je wel maar we hebben geen klik/interesse”. In onze ervaring zullen stellen in een club nooit direct op jullie afspringen, het zogenaamde ‘bespringen’. Bij de clubs waar ook single mannen mogen komen, zal dat wellicht iets minder genuanceerd liggen. Wij hebben ook een aantal ervaringen in clubs waar de singles vrij spel hadden, de ene keer waren ze wat opdringerig en de andere keer werden wij juist met alle respect benaderd.
Met een bepaalde houding cq gedrag kan je in een club heel goed aangeven wat jullie eigen bedoeling is. Komen jullie alleen om te dansen, teasen, kijken en bekeken te worden? Dan is een afstandelijke houding voldoende om een avond heerlijk op julliezelf door te kunnen brengen. Komen jullie voor wat meer actie? Stel jezelf dan vooral heel open op, maak oogcontact en een praatje, ga lekker aan de bar staan sjansen en nodig mensen uit mee te gaan naar een bubbelbad of relaxruimte!

Drugs:
Nog even verder over de clubregels… Drugsgebruik is bij ELKE club verboden. Het behoeft vast geen verdere uitleg waarom dit niet is toegestaan. De ene club houdt daar meer rekening mee dan de ander, er zijn clubs bekend die een oogje dichtknijpen als wordt gesignaleerd dat iemand onder invloed is, dit gebeurt veelal omdat een club niet kan aantonen of de klant het voor het betreden van de club ingenomen heeft of tijdens zijn/haar bezoek. In de “spelregels” van elke club kan je hun beleid omtrent drugs terugvinden.

Wat betaal je nu aan entree?
Dat verschilt per club, de toegangsprijs ligt grofweg tussen de 60 tot 135 euro per stel. De verschillen leg ik zo uit. Met name de grotere, en dus  populaire clubs, zoals de Fata en de Fun kosten het meest. Zij hebben dan wel een ruim restaurant met alles er op en er aan, de dranken zijn allemaal merk-artikelen en er staat meestal wel een wat betere DJ te draaien (smaken verschillen).

Dan heb je de wat minder uitgebreide clubs die een eenvoudig buffet hebben en op een andere manier met hun budget omspringen. Deze zijn automatisch wat goedkoper maar aan een 90 euro op een drukke zaterdagavond moet je echt wel denken.

Sommige clubs hebben het verhaal omgedraaid, ik noem het het ‘suikeroompjes-systeem’. In deze clubs worden single mannen toegelaten die 90 euro betalen en de stellen 50. Op die manier sponsort de single het stel. Vrijwillige prositutie? Ik doe effe niet mee…

Tenslotte zijn er clubs die in tegenstelling tot de ‘all-inclusive’ clubs per drankje afrekenen en daardoor de entreeprijs het laagst kunnen houden, dat is meer voor de mensen die vaker willen gaan en dan niet zo veel aan de entree kwijt willen zijn. 135 piek is best veel…ook voor ons…

Gangbangs:
Om het hoofd boven water te houden organiseren sommige clubs waar meestal single mannen worden toegelaten ook gangbangs, zij maken hiervoor reclame op hun website. Daar moet je niet van schrikken, want zo’n gangbang wordt meestal toch door de week en overdag gehouden. Dat is gewoon een doelgroep waar ze goed geld aan kunnen verdienen. Wij, swingers hebben daar geen last van tijdens het weekend. Dus nogmaals, schrik niet als je dat ziet op een site.

Openingstijden:
De meeste parenclubs zijn alleen in het weekend open, een enkeling ook (overdags) door de week. Bijvoorbeeld Partyplayers is de hele week geopend, de helft daarvan overdag. Showboat weer ‘s avonds Do-Vr-Za-Zo, Fata & Fun Za-Zo.
Kijk op de betreffende website voor de juiste openingstijden. Het gros is van 2200 uur tot 0400 uur open.

Single mannen toegestaan?
Zoals ik al eerder schreef zijn er clubs die single mannen binnenlaten, dit staat op hun website duidelijk vermeld dus zoek dat even op.
Wat ik wel handig vind is dat er nu ook clubs zijn die polsbandjes bij de entree uitdelen aan de dames. Deze zijn er om aan te geven of je wel of juist geen contact wilt met singles. Op een andere club is er weer een andere regel dat op de eerste verdieping geen single mannen mogen komen.
Nog een variant is een club die alleen door de week single mannen toelaat, en in het weekend juist alleen stellen.
Tenslotte heb je dan ook de ‘stellen-only’ clubs. Zoveel wensen, zoveel smaken.

Veel swingers gaan naar parenclubs om andere swingers te ontmoeten, een deel doet dat omdat ze daar anoniem kunnen blijven. Een ander deel heeft daar weer geen moeite mee en wil toch liever een ander stel leren kennen om vaker sex te hebben. Zij zullen dan ook wel lid zijn van een datingsite.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
150 berichten.
Rene uit Heesch schreef op 6 maart 2019 om 11:21:
Wij 49 en 44 gaan vandaag naar Azzurra, wie gaan er nog meer. denk dat we er rond 14:00 zijn. Wel spannend we willen voor de eerste keer swingen of een trio.
stel vriezenveen schreef op 5 maart 2019 om 21:57:
wij stel van 43 en 51 willen zaterdag hier voor de eerste keer heen gaan zijn er meerdere stellen van onze leeftijd of zijn wij de enigste stel dan ............of word de zaterdag goed bezocht door meer stellen
Guusje en nico schreef op 5 maart 2019 om 21:21:
Gister super leuke avond gehad in steamworks
Eric en linda uit Deventer schreef op 4 maart 2019 om 12:08:
Hallo. Welke stellen komen er zaterdag 9 maart. wij zijn er tegen 15uur.
PenC schreef op 4 maart 2019 om 10:01:
@Ray, eerlijk is eerlijk, die is origineel. Deze had ik nog nooit gehoord 😉
privatdancers uit rotterdam schreef op 3 maart 2019 om 19:56:
Hallo allemaal; hier kinky bi stel 54 lentes vrouw puur natuur wij gaan donderdag naar club mystique voor een heerlijke ondeugende sex dag in een super goede club, hopelijk komen er gezellige en ondeugende mannen.
Ray en Anita schreef op 3 maart 2019 om 14:23:
Nou Paul, ons Stief is op de man van stel30 afgestapt en zijn vrouw kon er helaas niet bij zijn omdat zij nèt een jaarkaart Disney Parijs heeft aangeschaft... Achter zijn rug leek hij een teddybeer te verbergen. Lief hè😘
Cuckstel uit Hoogeveen schreef op 3 maart 2019 om 10:03:
Zoeken een leuke man tussen de 25 en 40 die we af en toe kunnen ontmoeten voor het verwennen van de vrouw hier. We willen graag ook binnenkort na azzura. Mannen die hier komen mogen zich ook melden via kik kiknaam is cuckstel. We willen ons tot niks verplichten. Alleen bij een klik gaan we verder. Zoeken goed verzorgde mannen die ook weten hoe ze een vrouw moeten verwennen.
R en B uit Heteren schreef op 3 maart 2019 om 09:05:
Hallo, gisteravond weer een hele fijne en gezellig avond gehad met een prachtig stel uit Almere in azzurra. Het was gisterenavond niet erg druk maar wel super gezellig en als je dan ook nog een prachtig stel ontmoet in het bubbelbad waar het mee klikt kan de avond niet meer stuk, wij hopen jullie zeker nog een keer te ontmoeten J en F uit Almere en nogmaals bedankt voor de fijne avond.
Eric en linda uit Deventer schreef op 2 maart 2019 om 10:43:
Hoi Bram en Eline wij kunnen niet vandaag zin om volgende week zaterdag middag te komen .gr eric en linda
guusje en nico uit apeldoorn schreef op 1 maart 2019 om 16:37:
Wij zijn al een paar keer op de zaterdag in azzura geweest wat erg leuk was Nu gaan we maandag een keer kijken in steamworks We willen daar graag in contact komen met een leuke bi man We kunnen eigenlijk nergens iets vinden of het op maandag hier druk is Hoop dat er iemand is die hier een uitspraak over kan doen
Tjger69 schreef op 28 februari 2019 om 10:53:
Samen met mijn lieve vrouw waren wij zaterdag 12-februari in Azzurra waar mijn vrouw zich heerlijk vermaakt heeft in het bubbelbad met een 53 jarige man uit Den Bosch. Het lijkt ons leuk om met hem en zijn partner in contact te komen om nog een keertje af te te spreken.
PenC schreef op 27 februari 2019 om 17:55:
@Ray, is wel een klassieker he? Ik snap ook niet waarom je die plaatst :p
Stel30 schreef op 27 februari 2019 om 17:10:
@ Bram en Eline. Helaas komt de dame pas om 18uur de heer komt eerder ook tegen 14uur. Deze houd ook van heerlijk te masseren en is rustige man van 37. Gezellig samen in bad en kletsen mag ook
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Ik snap niet waarom ik dit plaats...
Stel30 schreef op 27 februari 2019 om 11:02:
Lijkt me leuk hebben jullie ook Kik of omschrijving evt leeftijd. Xxxx
Bram en Eline uit Apeldoorn schreef op 26 februari 2019 om 19:34:
Hoi Stel030, wij zijn er ‘s middags vanaf 14 uur. Zien we jullie dan?
Stel30 schreef op 26 februari 2019 om 17:28:
Hallo wij leuk gelegenheidsstel komen vaker in azzurra. Nu zijn we op zoek naar leuk ander stel of mooie dame die ons wil vergezellen. Het plan is om aanstaande zaterdag 2 maart heen te gaan. Wie kunnen wij verwachten in bad. Kik assen33
Moe and ana uit The hague schreef op 24 februari 2019 om 11:18:
We are looking for a male to watch us play and can serve both of us I’m a male 24 years old and she’s a female 39 years old we are an adventurous couple and very open minded Kik : mta333_3 Email : mta_333&hotmail.com
Bram en Eline schreef op 22 februari 2019 om 22:00:
Wij, stel 40 en 42, gaan zaterdag 2 maart ‘s middags naar Azzurra. Welke leuke stellen tot 50 jaar gaan nog meer? Hopelijk kunnen we dan leuk contact maken, wij zijn benieuwd. Normaal komen wij op couples only, alleen kunnen wij donderdag niet.
TrioTeam uit Haarlem schreef op 22 februari 2019 om 12:29:
Op zoek naar een vrouwgericht Trio+? 2 nette, potente heren 28 en 40, Anoniem en Discretie gevraagd en geboden. Kik: Trioteam of Trioteam@mail.com. Tevens potente mannen gezocht om ons team te versterken! Mail/kik foto + motivatie