Parenclubs

 

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Zowel in Nederland als in Belgie, Duitsland en de rest van Europa hebben jullie mogelijkheden om clubs te bezoeken. Er zijn een aantal grote en hele bekende clubs in Nederland te vinden waar bijna iedereen wel een keer van gehoord heeft als: Fata Morgana, Fun4two, Mystique, Party Players, de showboat en Monique. Zij bestaan al een groot aantal jaren en hebben strikte regels als het gaat om drugsgebruik, single mannen, thema avonden en/of gedragsregels.images

Voor veel stellen is een eerste ervaring met het swingen, het gaan naar een parenclub. Omdat er zo veel verschil zit tussen de clubs, kan het even zoeken zijn om de juiste plek voor nieuwe ervaringen en spanning te vinden. De grotere clubs zijn over het algemeen genomen wat meer op stellen gericht en houden rekening met de first-timers. Vaak bieden zij rondleidingen of zelfs speciale starters thema avonden maar vergeet de kleinere clubs ook zeker niet! Deze zijn vaak net zo gezellig en kunnen een passende service bieden om de onervaren swingers een zetje in de juiste richting te geven. Het is dermate smaak-specifiek dat wij echt niet kunnen zeggen welke club voor welk publiek het meest geschikt is.

Wat we wel kunnen doen, is een klein beetje de algemene informatie over het gaan naar een parenclub geven. Hoe gaat het er in z’n algemeen een beetje aan toe, wat zijn de algemene verwachtingen van een (nieuwe) clubganger en zijn er ook bepaalde standaardregels? Jazeker dat die er zijn!

Nee? Nee!
De hoofdregel waar niet alleen de club erg op let maar ook het publiek: heb respect voor elkaar en accepteer een nee als die gegeven wordt. Die nee kan heel subtiel zijn als; wegkijken bij oogcontact, een hand terugleggen waar die vandaan kwam, een drankje weigeren, met het hoofd schudden of een zinnetje als ‘Wij gaan even wat drinken aan de bar/verder rondkijken’. Maar ook wat boutere als “dank je wel maar we hebben geen klik/interesse”. In onze ervaring zullen stellen in een club nooit direct op jullie afspringen, het zogenaamde ‘bespringen’. Bij de clubs waar ook single mannen mogen komen, zal dat wellicht iets minder genuanceerd liggen. Wij hebben ook een aantal ervaringen in clubs waar de singles vrij spel hadden, de ene keer waren ze wat opdringerig en de andere keer werden wij juist met alle respect benaderd.
Met een bepaalde houding cq gedrag kan je in een club heel goed aangeven wat jullie eigen bedoeling is. Komen jullie alleen om te dansen, teasen, kijken en bekeken te worden? Dan is een afstandelijke houding voldoende om een avond heerlijk op julliezelf door te kunnen brengen. Komen jullie voor wat meer actie? Stel jezelf dan vooral heel open op, maak oogcontact en een praatje, ga lekker aan de bar staan sjansen en nodig mensen uit mee te gaan naar een bubbelbad of relaxruimte!

Drugs:
Nog even verder over de clubregels… Drugsgebruik is bij ELKE club verboden. Het behoeft vast geen verdere uitleg waarom dit niet is toegestaan. De ene club houdt daar meer rekening mee dan de ander, er zijn clubs bekend die een oogje dichtknijpen als wordt gesignaleerd dat iemand onder invloed is, dit gebeurt veelal omdat een club niet kan aantonen of de klant het voor het betreden van de club ingenomen heeft of tijdens zijn/haar bezoek. In de “spelregels” van elke club kan je hun beleid omtrent drugs terugvinden.

Wat betaal je nu aan entree?
Dat verschilt per club, de toegangsprijs ligt grofweg tussen de 60 tot 135 euro per stel. De verschillen leg ik zo uit. Met name de grotere, en dus  populaire clubs, zoals de Fata en de Fun kosten het meest. Zij hebben dan wel een ruim restaurant met alles er op en er aan, de dranken zijn allemaal merk-artikelen en er staat meestal wel een wat betere DJ te draaien (smaken verschillen).

Dan heb je de wat minder uitgebreide clubs die een eenvoudig buffet hebben en op een andere manier met hun budget omspringen. Deze zijn automatisch wat goedkoper maar aan een 90 euro op een drukke zaterdagavond moet je echt wel denken.

Sommige clubs hebben het verhaal omgedraaid, ik noem het het ‘suikeroompjes-systeem’. In deze clubs worden single mannen toegelaten die 90 euro betalen en de stellen 50. Op die manier sponsort de single het stel. Vrijwillige prositutie? Ik doe effe niet mee…

Tenslotte zijn er clubs die in tegenstelling tot de ‘all-inclusive’ clubs per drankje afrekenen en daardoor de entreeprijs het laagst kunnen houden, dat is meer voor de mensen die vaker willen gaan en dan niet zo veel aan de entree kwijt willen zijn. 135 piek is best veel…ook voor ons…

Gangbangs:
Om het hoofd boven water te houden organiseren sommige clubs waar meestal single mannen worden toegelaten ook gangbangs, zij maken hiervoor reclame op hun website. Daar moet je niet van schrikken, want zo’n gangbang wordt meestal toch door de week en overdag gehouden. Dat is gewoon een doelgroep waar ze goed geld aan kunnen verdienen. Wij, swingers hebben daar geen last van tijdens het weekend. Dus nogmaals, schrik niet als je dat ziet op een site.

Openingstijden:
De meeste parenclubs zijn alleen in het weekend open, een enkeling ook (overdags) door de week. Bijvoorbeeld Partyplayers is de hele week geopend, de helft daarvan overdag. Showboat weer ‘s avonds Do-Vr-Za-Zo, Fata & Fun Za-Zo.
Kijk op de betreffende website voor de juiste openingstijden. Het gros is van 2200 uur tot 0400 uur open.

Single mannen toegestaan?
Zoals ik al eerder schreef zijn er clubs die single mannen binnenlaten, dit staat op hun website duidelijk vermeld dus zoek dat even op.
Wat ik wel handig vind is dat er nu ook clubs zijn die polsbandjes bij de entree uitdelen aan de dames. Deze zijn er om aan te geven of je wel of juist geen contact wilt met singles. Op een andere club is er weer een andere regel dat op de eerste verdieping geen single mannen mogen komen.
Nog een variant is een club die alleen door de week single mannen toelaat, en in het weekend juist alleen stellen.
Tenslotte heb je dan ook de ‘stellen-only’ clubs. Zoveel wensen, zoveel smaken.

Veel swingers gaan naar parenclubs om andere swingers te ontmoeten, een deel doet dat omdat ze daar anoniem kunnen blijven. Een ander deel heeft daar weer geen moeite mee en wil toch liever een ander stel leren kennen om vaker sex te hebben. Zij zullen dan ook wel lid zijn van een datingsite.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Voor onbepaalde tijd zijn Kik, mail en socials weer toegestaan. Single mannen worden beoordeeld op originaliteit en tact om de balans stel/man te behouden. Fijne, geile zomer, Ray&Anita
352 berichten.
stel8576 uit Den helder schreef op 8 juni 2019 om 22:42:
Hey Hier een stel van 35 en 42 netjes en schoon Wij willen graag een keer een leuke gezellige wap avond organiseren bij ons thuis met max 4 stellen Heerlijk relaxen met ze allen drankje hapje en lekker muziekje en dan maar zien wat er gebeurt Lijkt het jullie leuk voeg ons toe op kik en dan kijken we hoeveel animo er is en wie weet
Clive uit Amstelveen schreef op 8 juni 2019 om 17:47:
Hi, I'm a crossdresser and would like to know where I could meet other crossdressers for a little outdoor fun in Amstelveen / Amsterdamse Bos / Amsterdam.
Rob en Marjan schreef op 8 juni 2019 om 15:09:
Hoi wij zijn van plan a.s. donderdag weer eens naar Azzurra te gaan. Zou dan leuk zijn om meer stellen vanaf 12.00 tegen te komen. Laatste Donderdag vd maand is nog ver weg. xxxx Rob en Marjan
Henk en Els uit Amsterdam schreef op 8 juni 2019 om 11:44:
Na wat andere clubs bezocht te hebben, vanavond waarschijnlijk weer naar Azzurra. Veel andere Swinger clubs zijn toch wat tam met weinig actie. Wij komen niet zozeer om te praten of nieuwe vriendachappen te maken maar gewoon om lekker te sexen. Soms zijn de mannen in Azzurra wel wat te gefocust om snel aan hun gerief te komen i.p.v. gewoon een lekkere sex partij te hebben, dat is dan wel jammer. Wij doen niet echt moeilijk en Els houdt zeker ook van meerdere mannen tegelijjk, maar wel graag met wat respect en vooral samen genieten. Misschien is dat een tipje voor de aanwezige single mannen 😉 Het is zo dat als je nee zegt er goed wordt geluisterd maar teveel politie agent spelen is ook niet altijd fijn. We hopen dan ook op actieve single mannen die ook gewoon lekker willen sexen en niet alleen maar zo snel mogelijk zelf willen klaar komen.
R en E schreef op 7 juni 2019 om 19:14:
Hey, Wij zijn een jonge stel van 26 en 25 uit noord Holland. We zitten al een tijdje te denken om naar een club te gaan maar vinden het idee vrij spannend. Is er een leuke vrouw of stel die ons meer info zou willen geven, of zou willen afspreken om ons mee te nemen in deze nieuwe wereld? 🙂 Let us know! Onze kik is: xlekkerstel
EdgarManuel uit Doetinchem schreef op 7 juni 2019 om 10:05:
Gisteravond Azzurra bezocht. Helaas weinig dames/stellen en teveel jagers die zich opdrongen. We ontmoetten desondanks een leuk anders stel (zij blondine) uit Zaltbommel in de bubbelbad maar de kerels die zich opdrongen verziekten de boel en maakten dat jullie wilden gaan. Bij het weggaan zeiden jullie te hopen dat we elkaar nog eens troffen daar. Geef maar een seintje dan.
Frans uit Hengelo schreef op 7 juni 2019 om 09:41:
Wij willen op woensdagmiddag 26-6 weer naar azzurra. Zijn er dan meer leuke stellen of dames waar we een leuke middag/avond mee kunnen hebben? kik Frans1407
HenM6466 uit Emmen schreef op 7 juni 2019 om 08:55:
Had blijkbaar niet goed opgelet bij SDC maar zie nu een "meet en greet" staan in de agenda bij EroRoma in Zwinderen aanstaande zaterdag, Voor het geval er nog meer heen willen en het nog niet wisten.
Jose en Jan uit Ede schreef op 6 juni 2019 om 19:58:
zondag 2 juni met het super weer naar Ooypolder / Bisonbaai aan de Waal geweest . Liggen weinig vrije stellen maar wel leuk om te vertoeven en het voorbeeld te geven . Direct wel enkele sjorrende mannen die genieten van het spel maar mis de respons van een ander stel. Wel 2 maanden ervoor in Azurra geweest , inderdaad , daar ga je denk altijd tevreden naar huis na een geile avond .
Vivian schreef op 6 juni 2019 om 19:03:
Zijn er nog heerlijke vrouwen te vinden die in zijn om iets spannends te beleven met z’n drietjes ergens binnen...buiten of in de sauna? Heb je een leuk voorstel...mail ons Vivian77xx@outlook.com
Jowi schreef op 4 juni 2019 om 04:00:
Op donderdagmiddag gaan wij weer naar Azurra toe. Daar waar we normaal in het weekend gaan zijn we benieuwd of er op donderdag ook wat te beleven valt.
Rob uit Amersfoort schreef op 3 juni 2019 om 15:38:
Vraagje, is het ook mogelijk om de taal ( Engels -> Nederlands ) tewijzigen, ik krijg de websiet geheel in Engels:) vast bedankt Gr. Rob
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Onderin links kun je de taal met het vlaggetje wisselen.
Ryan uit ROTTERDAM schreef op 3 juni 2019 om 11:40:
zaterdag bij NoordAa geweest, heerlijk weer en omgeving. Ook een gezellige ongedwongen sfeer. Het lijkt me wel leuk om hier vaker te komen, en om meer mensen te ontmoeten die daar ook regelmatig komen.. Wordt er daar ook wel eens gespeeld..??
Roos en mich uit Gelderland schreef op 2 juni 2019 om 14:47:
Hee hee allemaal leuk die reacties te lezen onze kik wijstel9774 wij willen vanavond even genieten buiten lathum ! Vanavond nog stellen of mannen en vrouwen die daar komen stuur ons gerust een berichtje wij doen ook aan thuis date
Robin uit Moerdijk schreef op 2 juni 2019 om 08:30:
P en c...de tosti.s waren goed..maar dat is vooral om de situatie te beschrijven en hopende dat het andere stel dat herkend..vond het zo lief dat ze ons nog gezocht hadden...en kus was ook mooi bij het afscheid.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Wat ontzettend fijn voor jullie, ik hoop dat ze zich hier melden.
PenC schreef op 2 juni 2019 om 08:08:
@ Ray en Robin, niets mis met het bespreken van een tosti, maar nou wil ik ook weten of het een beetje een lekkere tosti was natuurlijk :p
Robin uit Moerdijk schreef op 1 juni 2019 om 15:10:
Hoi hoi. Afgelopen donderdag in azzura geweest een top ervaring leuke sfeer en leuke stellen. Stonden een tijdje met een stel te praten toen zij tosti.s bestelde.. en de dames stonden te kletsen hoe hun schaamhaar geschoren was zij een mooie streep..later net toen wij weg moesten kwamen we ze nog tegen..nog wel een kus gegeven aan de dame...,ze hadden ons gezocht...we hopen in contact te komen weten alleen niet hoe.....we van er vaker komen op couple day.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Ik vind het gerecht niet helemaal bij het onderwerp passen maar ik hoop dat jullie dit zullen voortzetten😂
Eric uit Nijmegen schreef op 1 juni 2019 om 06:49:
Mooi dat jullie weer "Back in business" zijn, Mitch en Roos. Ik lees jullie verhalen graag Ze geven een mooi beeld van de clubs die wij ook bezoeken, of vooral nog willen gaan bezoeken. Ik denk dat wij ook maar eens naar Belgie afreizen.
Wow1966 uit Tiel schreef op 1 juni 2019 om 05:40:
Hoi Elise, mijn kik-naam is johnwow1966 Dank je voor de kuzzzz. Spannend 😉
Mark schreef op 31 mei 2019 om 18:50:
Hoi Alias, ik lees net pas jou bericht sorry heb niet meer gekeken hier gisteren.. Ben benieuwd hoe je het heb gehad in Azzura. Je kunt mij bereiken op kik Mark301183