Exceptionnel Klash

Wanneer

20/06/2015 - 21/06/2015    
22:00 - 04:00

Waar

Panama
Oostelijke Handelskade 4, amsterdam

Evenement type

klash-back klash-front

Een ‘Klash’ tussen Santito en Renji

Toen een paar weken geleden bekend werd gemaakt via de social media dat Exceptionnel er een nieuwe concept bij heeft waren de reacties overweldigend!
Veel vaste bezoekers lijken opgelucht adem te halen nu er een evenement is voor de liefhebber die pur sang van de sound genieten van deze twee deejays.

Santito en Renji gaan iedereen meenemen op een reis door de tijd en zullen je trakteren op de beste beats! De vaste ingrediënten zullen gewoon aanwezig blijven, en dit concept zal zich jaarlijks gaan herhalen!
”Challenge Accepted” is het sleutelwoord in deze Klash waar de twee resident dj’s van Exceptionnel de strijd B2B zullen aangaan.

Door dit te doen is het namelijk voor Santito en Renji niet meer mogelijk om één en ander vooraf klaar te leggen en dienen ze zich live op de avond zelf aan te passen aan hun ‘partner’. Platenkeuze en techniek zullen hierdoor snel boven komen drijven, en de echte battle zal dan hopelijk ontstaan.

Tijdens deze tweede editie zullen de dj’s hun kunnen gaan vertonen.
Een Guest-dj zal voor de perfecte opwarming gaan zorgen waarna de twee matadoren ruim 5 uur lang de dance-arena zullen gaan betreden!
De muziekkeuze zal breed ingezet worden die avond van Groovy, Progressive, Tech house, House tot Trance….. en misschien worden nog wel meer jokers gespeeld in de platenkeuze om de battle zich toe te kunnen eigenen. Gezelligheid, plezier en een uitgelaten sfeer is waar ‘Same Delicious’ bekend om stond. Toentertijd was het een keiharde battle tussen de deejay’s Santito en MEM. Er zal door de organisatie alles aangedaan worden om dit ook op de nieuwe locatie te bereiken.

Tickets kosten € 25,00 en zijn vanaf 22 februari om 20:00 uur te verkrijgen de Primera winkels en via de website van xceptionnel.eu. Voor hotel packages en VIP tafels gelieve contact op te nemen per email via info@xceptionnel.eu

Dress code: Dress 2 Impress and Fashionable, Be Yourself
(NO Jeans and NO Sneakers)

KLASH – Zaterdag 20 juni 2015 – Panama Amsterdam – Aanvang 22:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *