Exceptionnel A Fabulous Christmas Caves

Wanneer

12/12/2015 - 13/12/2015    
00:00 - 04:00

Waar

La Caverne de Geulhem
Wolfsdriesweg 8a, Berg en Terblijt, 6325 PM

Evenement type

afc2015_flyerbackafc2015_flyerfrontA Fabulous Christmas

SATURDAY – DECEMBER 12, 2015
La Caverne de Geulhem – Berg en Terblijt/ Valkenburg (Near Maastricht)

Een lang weekendje Valkenburg/ Maastricht met je beste vrienden!
A Fabulous Christmas is dit jaar een hele bijzondere uitgave en zal daarmee het mooiste kerstfeest ”OOIT” worden van Exceptionnel. De grotten van Valkenburg zijn deze keer het decor van handeling voor de alweer 7e kerst-editie. Naast de alom bekende kerstmarkten in de Gemeentegrot kun je genieten van de grootste kerststal van Europa. Niet alleen in de grotten is het kerst in Valkenburg, buiten is er Santa’s Village en een schitterende verlichte Christmas Parade. En wat dacht u van de Route d’Amuse?

Waarom Valkenburg?…
Valkenburg en Maastricht eo is voor velen dit jaar ”the place to be”.
Exceptionnel wil de gasten van de Christmas party ‘A Fabulous Christmas’ hiermee een voorproefje geven op de gezelligste tijd van het jaar, Kerst.
Daarnaast is Kerststad Valkenburg in 2013 door CNN benoemd als één van de steden in de Top 10 van ”Mooiste Kerstbestemmingen ter wereld”! Zeker als het om gezelligheid, sfeer en shoppen gaat!

Vanaf 13 november 2015 tot 3 januari 2016 zal de Kerstmarkt Gemeentegrot voor de 30ste keer haar deuren openen. Veel bezoekers uit de gehele wereld zullen hun weg dan weer weten te vinden naar de oudste en grootste ondergrondse Kerstmarkt van Europa.

U vindt de ingang van de Gemeentegrot, met haar tientallen km lange gangenstelsel, aan de voet van de wereldwijd bekende Cauberg.
De situering in de eeuwenoude gangen van de grot en de sfeervolle aankleding zorgen voor een aansprekende entourage. De prachtige settings en decors gaan harmonisch over in stands met mooie kerst- en cadeauartikelen. Ook aan hapjes en drankjes is gedacht; bij enkele stands, in het horecagedeelte en buiten op het plein en de gezellige verwarmde terrasjes in het centrum kun je hiervan genieten tot in de late uurtjes. Kerstsfeer zal in alle facetten meer dan voelbaar zijn!

Een bezoek aan Santa’s Village is tevens de ideale gelegenheid om ook een bezoekje te brengen aan het gezellige winkelcentrum van Valkenburg.
Sla 2 vliegen in 1 klap en laat je verrassen door het winkelaanbod van deze stad. Vertrekkend van de Santa’s Village vind je een perfecte aansluiting op de verschillende straten met meer dan 100 unieke winkels. Is dit nog niet genoeg?… breng dan een bezoek aan de stad Maastricht en/of Aken die op nog geen steenworp afstand liggen van Valkenburg.

Op zaterdag 12 december kun je genieten van een weergaloze ”A Fabulous Christmas” party. Drie areas zullen helemaal in unieke kerstsfeer gedecoreerd worden met een haag aan TOP deejays zoals; Santito, Renji, ISIS, D-Squared, Dennis Christopher, Sonick, Danco, Row Sunshine, Tony La Porte en Geronimo.
Voeg daar nog enkele acts aan toe en je bent verzekerd van een uniek sprookje in kerstsfeer!

De early birds kosten € 40,00 en lockers € 12,50, reguliere tickets € 49,00. De hotel-arrangementen gaan vrijdag 10 april in de voorverkoop. Inschrijven kan vrijblijvend via info@xceptionnel.eu o.v.v. hotel AFC2015. Tickets kun je reserveren via de site van Exceptionnel.
Alle prijzen zijn incl. welkomstdrankje, vers fruit, snoep, ijsjes, toilet en gratis parkeren!