Voorkeur & tóch iets nieuws….

Een thuiswedstrijd deze week….
Naamloos

Afgelopen weekend waren Bratt en Angelina in Den Haag om een avond in hun hometown te beleven. Dit feest is aanleiding voor Angelina om haar gedachten te laten gaan over voorkeuren en nieuwe dingen. Ook over de verschillen in hoe men het swingen kan ervaren. Je persoonlijke voorkeur ontwikkelt zich en het is fijn om die soort feesten te bezoeken die het beste bij je passen. Een aantal kenmerken en tips waardoor je goed kan uitzoeken of je avond een beetje aan je voorkeur kan voldoen.

Voordat je besluit een feest te bezoeken… Vraag jezelf dan af:

  • Vind ik mooie mensen om me heen belangrijk?
  • Is de drank en het eten of hapjes voor mij van belang?
  • Word ik geprikkeld door lingerie, hakken of heeft samen in badjas aan de bar ook wel wat…
  • Hoe intens wil ik genieten van het sjansen, voorspel, dansen
  • Wil ik meedoen aan een thema avond en vind ik het geil om me daarvoor speciaal te kleden? Bijvoorbeeld bordeelparty, eyes wide shut, 80’s party…
  • Wil ik privé en swingersleven gescheiden houden of heb ik wel zin in een praatje met andere swingers over privé en huis-tuin-en-keukendingen?
  • Vind ik het spannend en geil om een swingle te ontmoeten zodat er trio’s en orgie’s kunnen ontstaan, of wil ik liever de 1 op 1 partnerruil…
  • Wil ik ook lekker kunnen badderen, masseren, douchen, etc…
  • Is een sm room voor mij lekker en geil? Of hoeft dit niet echt…
  • Zoek ik sex, porno of orgie of is het me echt om 1 op 1 “romantische” partnerruil te doen…
Doordat je t bovenstaande eens overweegt kun je gericht zoeken naar de feestjes die aansluiten bij dat wat je leuk en lekker vindt. Iedereen is anders en smaken verschillen. Het is geen succes als er op de orgie zolder een groep swingers heftig te keer gaat en een aantal anderen druk praat over kids en vakantieavonturen….
Wel is het ook heerlijk om te onderzoeken waar je grenzen liggen en deze dan eens voorzichtig overschrijden. Een uitstapje naar een sm avond zou kunnen. Het kan spannend zijn om je over te geven aan een ander en bijvoorbeeld te ervaren dat het randje van pijn en lekker heel dicht bij elkaar ligt. Als je elkaar maar in de gaten houdt en goede afspraken maakt.
Een keer je vooroordelen opzij zetten kan ertoe leiden dat je nieuwe dingen ontdekt en daardoor weer een nieuwe impuls aan je relatie en t “samen swingen” geeft…
Afgelopen weekend is weer duidelijk geworden dat hoe meer je op de juiste plek bent als swingers, hoe meer je je kunt ontspannen én genieten van het samen swingen. Zoek een balans tussen je voorkeur én af en toe iets nieuws! De chemie en de spanning die er kan ontstaan door het swingen zorgt er dan voor dat je heerlijk gelukkig en tevreden uiteindelijk samen weer thuis komt en lekker in elkaars armen in slaap valt.