Thuisfeestje

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Jullie zijn misschien al eens in een parenclub geweest of bij een stel thuis geweest voor een date. Jullie hebben dan vast ook wel eens opgevangen dat er thuisfeestjes worden georganiseerd. Hoe kom je op zo’n feestje en wat kun je verwachten? Bij een parenclub kun je rondlopen en een stel uitkiezen wat je leuk lijkt, dat is vrijblijvend. Als je 1 op 1 afspreekt kan dat wel eens tegenvallen.

fileHoe zit dat met de klik op een thuisfeestje? Bepalen de gastheer en-vrouw wanneer iedereen in lingerie omkleedt, net zoals in de parenclub? Liggen de matrassen al klaar als je binnenkomt?

Op een thuisfeestje kom je niet zomaar, je moet hiervoor uitgenodigd worden want het is een besloten feestje. Degenen die het organiseren (hosts) zijn meestal mensen die dat wel vaker doen en proberen de gasten een beetje te laten matchen. Het is handig om op een datingsite te staan met een profiel want zo kunnen zij op basis van jullie profiel een keus maken of jullie erbij passen of niet. In je profieltekst of speeddate kun je aangeven op zoek te zijn naar feestjes. Ze zullen kijken naar leeftijd, type mensen, spontaniteit, druggebruik en jullie sexuele voorkeur. Het is bijvoorbeeld niet handig om in een groep van dertigers ook een stel van rond de zestig te laten komen, dat zul je zelf ook begrijpen. Dat gaat niet werken.

Feestjes vinden meestal spontaan plaats en er zijn ook mensen die een zolder hebben omgebouwd of zelfs een tuinhuisje met jacuzzi er op na houden, dit zijn de veeldaters. De mensen die komen zijn vaak bekenden of swingers die in een privé-whatsapp groepje zitten. Om de diversiteit te stimuleren nodigen ze dan naast de vaste groep wisselend, als extra, een paar nieuwe gasten uit via de speeddates.

Tip
Je kunt een presentje meenemen of een bijdrage in de kosten doneren aan de organisator, dat is niet verplicht maar wel zo netjes. Soms staat er een pot waar je geld in kunt stoppen. Een kado-idee is bijvoorbeeld enkele flessen wijn/cava en wat zoutjes, snoepjes, kant en klaar fruitbakjes, slagroompatronen of een fles Xman/Eros olie

Thuisfeestjes worden door veel mensen als intiemer ervaren dan een parenclub, het is ook een stuk goedkoper dan 120 euro aftikken in de parenclub en op een feestje zijn de mensen sneller intiem met elkaar. In een grote parenclub lopen de mensen als kippen in een hok langs elkaar heen en weten niet meer op wie ze hun aandacht kunnen richten, dat probleem heb je in de privésfeer veel minder.

Hoe verloopt zo’n avond dan?

1Jullie zijn uitgenodigd en hebben de badkamer thuis goed bezocht, zijn netjes geschoren op de juiste plekjes, nageltjes gelakt en hebben een weekend tasje ingepakt met eventuele lingerie, condooms, glijmiddel en/of speeltjes. Je glijdt in je mooie pumps en stapt in de auto. Je ziet er sportief gekleed uit maar niet veeeel te sexy. De buren van de hosts hoeven niet te weten wat er zich allemaal afspeelt en door de week moeten die mensen ook nog in hun eigen buurt kunnen wonen… Jullie bellen aan en de deur gaat open, in de deuropening staat een man die je herkent van de profielfoto’s en ietwat zenuwachtig begroeten jullie en na drie klapzoenen ga je de gang door. In de woonkamer staat de gastvrouw (god, wat is ze leuk) en op de bank zitten drie stellen relaxed met een wijntje. De mensen staan enthousiast op en stellen zich voor. Terwijl je groet voel je aan de warmte van het begroeten al met wie je meer en met wie minder een klik is. Geen nood, we moeten nog praten. Iedereen gaat rustig zitten en het gesprek gaat verder waar het gebleven was. Opeens stelt iemand van de bank een vraag aan jullie, jullie antwoorden en het ijs is al een beetje gebroken. Daarna gaat de bel en er komt een ander stel binnen. Je vraagt je af: hoeveel komen er eigenlijk? De host voelt dat al aan en zegt uit zichzelf al: “We verwachten hierna nog 1 stel”. Een mooi getal…schiet er door je hoofd. Op een gegeven moment is iedereen binnen en geacclimatiseerd, de gastheer vraagt dan of iedereen een klik heeft met elkaar. Het kan zijn dat iemand het totaal niet ziet zitten.

Tip
Als je weggaat zeg dan dat je de klik niet zo hebt, geef en-public niet de echte reden op: dit kan erg kwetsend overkomen.

 

Nadat iedereen overeengekomen is dat het een “gezellige avond” gaat worden met elkaar gaan vaak de dames zich eerst omkleden. Vaak heeft de host een logeerkamertje waar je je spullen kwijt kunt, laat echt waardevolle dingen in de auto of thuis. De mannen hoeven niet echt om te kleden dus die schieten een knappe boxer aan en eventueel een sexy gaashemdje. De host pakt een stapel matrassen van de eerste verdieping en de mannen bouwen vervolgens gezamenlijk de huiskamer om naar een groot matrassenparadijs.

Eenmaal omgekleed komen de dames sexy de kamer binnenlopen en trekken degenen die elkaar al een beetje hadden uitgekozen naar elkaar toe. Sommige stellen vinden het prettiger eerst elkaar een beetje op te warmen en dan gaan al snel handen voelend over en weer en vindt er partnerruil plaats (dit heeft onze voorkeur overigens). Als de eerste ronde is geweest na een half uur tot een uur gaan meestal de mensen roken of drinken lekker wat, sommige dames kleden zich even om of gebruiken de badkamer om kort op te frissen. Daarna gaat iedereen het matras weer op en wisselt men vaak van partner. Sommige dames halen hun hart op met een dp-tje want er zijn meerdere mannen….overigens kan het zo zijn dat er ook naast alleen stellen ook single mannen zijn uitgenodigd, maar dat kun je vooraf even vragen als je daar liever niet mee wilt, dan ga je natuurlijk niet naar dat feestje, maar expliciet naar een stellenfeestje.

Dit brengt me ook op het feit dat single mannen vaak succes hebben als ze zelf een blokhut in de achtertuin bouwen of de zolder functioneel in te richten. Wanneer je op SDC zit en jij thuisparties organiseert komen daar genoeg stellen met een tekort aan feestruimte op af.

Hoe lang een feestje duurt kan ik je niet zeggen. We hebben ze om 1 uur zien eindigen, om 4 uur en de volgende dag pas. Dat ligt geheel aan de sfeer, het type mensen en het drank/drugsgebruik.

Voor thuisfeestjes kun je het beste lid worden van een goede datingsite zoals SDC. Exclusief via onze link krijg je 10 dagen toegang en kun je het even uitproberen.

Heel veel succes en misschien tot ziens!

 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
1285 berichten.
BenP uit Etten Leur heeft geschreven op 2 februari 2019 om 13:11
Hallo stel Samen. Dus jullie waren er ook in december? Wij zijn ook eerder weg gegaan toen vanwege de warmte. Wellicht kunnen we eens met elkaar in contact komen?
Stiefpat heeft geschreven op 2 februari 2019 om 10:25
@Samen en @BenP afgelopen keer (Januari) waren er 116 stellen. Een heel stuk rustiger dan in December (146 stellen) en er was bijna overal plek om te gaan zitten, liggen, bubbelen etc. Vergeet niet dat het in December precies in de kerstvakantie viel waardoor veel mensen vrij waren.
Edan665 heeft geschreven op 2 februari 2019 om 10:10
Naar Azzurra geweest 31jan. Voor de eerste keer naar de azzurra geweest op de stellenavond, heerlijk genoten!! Zeker voor herhaling!! Mooi en schoon, beetje kleine opzet maar wel gezellig!! Vriendelijk personeel. Ik zeg zeker tot ziens!!
Samen heeft geschreven op 2 februari 2019 om 08:29
Daar wat B en P schrijft zijn wij ook wel nieuwsgierig naar. Naar zeggen waren er in december op de stellen avond 292 personen en inderdaad heel erg warm wat veel mensen deden besluiten om eerder naar huis te gaan. Hoe was het afgelopen keer?, wij horen graag jullie reacties 🙂
BenP uit Etten Leur heeft geschreven op 1 februari 2019 om 21:51
Wij waren de laatste donderdag van december op de stellendag. Toen.was het er ontzettend druk en erg warm. Later gehoord dat er wel 150 stellen geweest zijn. Hoe was dit gisteren? Wij willen echt wel vaker gaan maar hopen wel dat het dan iets minder druk is dan in december. Groetjes, BenP
Ronnie heeft geschreven op 29 januari 2019 om 19:15
Bedankt voor jullie aanbeveling over Steamworks het was afgelopen zaterdag super met diversen stellen lekker gebabbeld en op het eind van de avond een heerlijke vrij partij gehad in de film zaal de volgende keer gaan we naar Azzura dat lijkt ons ook wel spanned bedankt voor julli input groet R&A
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Heel heel graag gedaan🥰
Steve36 uit Leeuwarden heeft geschreven op 27 januari 2019 om 23:26
Hallo allemaal! Mijn eerste bericht op deze site, eerst even voorstellen dus. Mijn naam is Steve, 36 jaar en woonachtig in Friesland. Sinds een paar maanden gescheiden en sinds kort het erotische wereldje aan het verkennen. Na een tweetal teleurstellende bezoeken aan een Seks cinema hier in de buurt er al snel achter gekomen dat het noorden hier hopeloos in achter loopt. Vorige week donderdag de stoute schoenen aan getrokken en na een aantal goede recensies gelezen te hebben de oversteek gemaakt richting de Azzurra in Beuningen. Had ik dat maar eerder gedaan! Wat een geweldige mix van wellness en geile aktie, zelfs voor een alleengaande man. Door de mannen achter de bar een duidelijke uitleg gehad en de rest was fantastisch. Het is voor mij heen en terug 400 km rijden dus zulke uitjes moet je echt wel plannen maar toevallig was ik gister vrij en had me laten vertellen dat de zaterdag de drukst bezochte dag was dus kon ik de verleiding niet weerstaan om weer te gaan. Om ongeveer 15.30 aangekomen en meteen al redelijk druk. Eerst even een rondje wennen en toen eerst maar eens een lekker bubbelen. Ben tot 01.00 gebleven maar wat een dag! De tips van de dames opgevolgd en me passief opgesteld en geen haantjes gedrag vertoond, met respect en een praatje kom je het verst! Paar heerlijke vrij partijen gehad (vooral met 1’van de 2 dames die er samen waren) en een stoute fantasie heerlijk waar kunnen maken bij de gloryholl cabines die vaak bezet waren met een heerlijk stel! Later nog even met dat stel in een afgesloten sauna/bubbelbad bezig geweest, unieke ervaring! Al met al een super ervaring en belevenis voor een man alleen uit het hoge (saaie) noorden. Mochten mensen contact willen die me misschien daar gezien hebben, was die vrij stevige man met een gekleurde pin up tattoo op onderarm. Lijkt me leuk om eens met mensen te kletsen en contact te hebben.
Blondstel uit Prov Groningen heeft geschreven op 27 januari 2019 om 16:35
Zaterdagmiddag naar Azzurra geweest met mijn vriendin. Wij waren er net na 12 uur. Toen was het nog lekker rustig, zoveel te later zoveel te meer mannen, maar er waren ook wel diverse stelletjes m/v. Van opdringerige mannetjes niets van gemerkt en nee was nee. Toen wij sex hadden waren er zeker 12 mannen aan het kijken en 2 zaten aan mijn vriendin. Ze heeft ook nog een 4 handen massage gehad bij 1 van de baden toen ik haar neukte. Wij komen er zeker een keer weer.
Bert uit Roelofarendsveen heeft geschreven op 27 januari 2019 om 14:22
Het was gisteravond gezellig in Steamworks, ook lekker druk. we hebben nog met een leuk stel gepraat in de sauna,helaas verder niets. de man vroeg nog de vrouw haar naam Wel staan we beide op sdc maar profielnamen niet goed verstaan. hopelijk blijft dit bericht staan? groetjes Butterfly454
dragonfrank uit Enschede heeft geschreven op 24 januari 2019 om 22:13
Wij gaan dit weekend naar Amsterdam en willen wel een wat stoute dingen gaan doen, echter naar een parenclub gaat ons nog te ver. Kijken en bekeken worden lijkt ons allebei wel erg leuk. Hebben jullie nog suggesties? Groetjes F&L
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Duik gewoon lekker een kroeg thv het Leidseplein. Kijk even of er wat te doen is in de Melkweg. Laat haar bv een rood lintje in haar haar dragen als ze lang haar heeft, maak contact met mensen om je heen. Lach veel en geniet!🥰
Bert uit Roelofarendsveen heeft geschreven op 24 januari 2019 om 12:47
Wij gaan zaterdag naar Steamworks mits het weer het toelaat, Azzurra zijn wij een keer geweest , maar we willen Steamworks ook ontdekken is volgens mij groter? welke stellen gaan er nog meer?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Azzurra is drukker en kleiner, Steamworks is groter en wat minder druk. Net wat je fijn vindt! Geile avond👍
Blondstel uit Prov Groningen heeft geschreven op 24 januari 2019 om 12:17
Simon, Goed aangeboden maar willen ons niets verplichten. Hoe zie jij eruit?
Gerald en Syl heeft geschreven op 24 januari 2019 om 02:09
Wij twijfelen of wij komende zaterdag voor het eerst naar Steamworks zullen gaan of voor het eerst op de 31e naar Azzurra. Wij vinden het reuze spannend om dit voor het eerst te doen. Tips en tricks zij zeer welkom.
Simon uit Groningen heeft geschreven op 23 januari 2019 om 20:25
Blond Stel, Is het misschien wat on zaterdag samen heen te rijden. Ik kom ook uit de provincie Groningen.
GeilmetStijl uit Overijssel heeft geschreven op 23 januari 2019 om 20:16
Wij willen de 26e graag een club bezoeken, maar vinden een paar single mannen wel erg leuk als gezelschap erbij. Overigens houden we ook van de “luxe” sfeer in bijvoorbeeld Fun4Two. Wie heeft een goeie tip voor ons qua club of wil ons vergezellen?? Stel begin en midden dertig 🙂
Blond stel uit Prov. Groningen heeft geschreven op 21 januari 2019 om 09:25
Wij (lekker) stel eind 40 zijn van plan om zaterdag 26 januari vroeg in de middag naar Azzurra te gaan. Laten ons graag bekijken en misschien wel met een leuke mooi man, of stel, even "terug trekken".
Simon uit Groningen heeft geschreven op 20 januari 2019 om 18:39
Gisteren voor de tweede keer naar Azzurra geweest, in 1 woord echt heel gezellig ook voor een single man van 46 jaar. Ben van plan om zaterdag 26 januari weer te komen.
Lonneke heeft geschreven op 19 januari 2019 om 19:54
Ik wil heel graag een vaginale piercing laten zetten, wie heeft er tips wat wel of niet te doen en wie weet goed adresje in Noord Holland of Friesland, waar het fris en schoon is. En natuurlijk dat ze me op me gemak stellen. Xx lon
Ronnie uit kwintsheul heeft geschreven op 19 januari 2019 om 19:31
ik lees in het gastenboek alleen maar berichten over sauna Azzurra wij willen op 26 januari naar Steamworks in Arnhem is het daar ook zo gezellig wij zijn wat ouder 49/51 zijn er nog meer stellen rond deze leeftijd ik houd wel van variatie maar heb toch meer een klik met stellen rond onze leeftijd kan iemand ons een beetje informeren hierover groet Ron & As
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Steamworks is wat minder populair maar zeker een aanrader om ook eens te bezoeken.
Pieter heeft geschreven op 16 januari 2019 om 18:29
Wij willen 24 januari eens naar sauna Azzurra gaan Mochten er single mannen zijn , mogen ze met mijn vrouw wat doen . In de zomer staan we met onze caravan maanden op nudisten camping in zuid Frankrijk en twee weken lang een extra man voor mijn vrouw We zijn er nog nooit geweest,in Azzurra dus laten ons verrassen We zien wel wat er van komt
Bert uit Roelofarendsveen heeft geschreven op 15 januari 2019 om 13:00
Het weekend van 26 en 27 januari willen wij naar een club. Wordt het Steamworks op zaterdag of zondag naar Fata of de Fun? Waar wordt het gezellig druk? Je leest dat de clubs op zondag steeds rustiger worden of ligt dat aan de bepaalde periode?
Harry Irene Joyce heeft geschreven op 14 januari 2019 om 14:44
Wij willen as donderdag rond 12 uur samen met een vriendin naar Azzura in Beuningen. Komen we daar ook andere stellen tegen om mee te genieten of alleen single mannen ?
PenC heeft geschreven op 13 januari 2019 om 08:28
@Eric, Zoals je wellicht hebt kunnen lezen zijn wij pas geleden nog op een zondagmiddag naar de Showboat geweest. Het was een goed bezochte zondagmiddag met een zeer gemengd publiek. En ook al zijn wij zelf zo'n stel van tussen de 50 en de 70 (oke halverwege de 50 maar toch), waren er ook genoeg aanwezig die voor ons duidelijk veel te jong waren. Het is niet iedere keer hetzelfde en je zal het zelf moeten ervaren. Als je voor een jonger publiek gaat is de zaterdagavond sowieso meer geschikt denk ik, overal.
BB6365 uit Nijmegen heeft geschreven op 12 januari 2019 om 21:59
[ Eric uit Boxmeer schreef op 12 januari 2019 om 18:56: Wie heeft er ervaring met een parenclub die op zondagmiddag open is. Wij zoeken iets leuks voor morgen. ] Wij hebben 2 clubs op zondagmiddag-avond bezocht Fata Morgana: 1 x geweest en was prima: omdat wij er in augustus waren (vakantieseizoen) was het toen niet erg druk. Mystique: Ook 1 x geweest: Publiek wel wat ouder, 40-60, in de Fata ook trouwens, maar zeker niet lusteloos 😉 .
Eric uit Boxmeer heeft geschreven op 12 januari 2019 om 18:56
Wie heeft er ervaring met een parenclub die op zondagmiddag open is. Wij zoeken iets leuks voor morgen.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Wij zijn 1 keer op zondag bij Showboat naar binnen geweest, voornamelijk publiek tussen de 50 en 70 wat lusteloos aan de bar hing. We zijn direct teruggelopen naar de entree en we kregen direct ons geld terug. De single mannen weten dit blijkbaar ook want er was er geen eentje te bekennen...😂
R en Y uit Geleen heeft geschreven op 11 januari 2019 om 17:38
Hoi, we hebben een beetje ervaring opgedaan in regionale clubs, wie heeft er nog tips om contacten op te bouwen in privé sfeer?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hoihoi, via SDC daten wij regelmatig, volgend weekend bijvoorbeeld met een knap stel uit Texas. In het begin van onze swingersperiode waren we nog geen lid van SDC en schreven we van te voren losse briefjes met ons mailadres er op. Deze had Anita in haar tasje wanneer we in de club een leuk stel hadden ontmoet gaven we dan ons adres. We hebben zo nog best wat dates gehad. Klik op onze site op de SDC banner en je kunt dan 10 dagen proeflid worden. Xo kun je kijken of het jullie past. Xxx fijn weekend😘
Eric uit Boxmeer heeft geschreven op 9 januari 2019 om 22:57
Wij gingen de 1e keer naar Monique in Wieringerwerf. Wel ver rijden maar was helemaal top. Zeer relaxte club. Fijn personeel, fijn respectvol publiek. Zeer grote aanrader voor een eerste keer.
M en j uit Eindhoven heeft geschreven op 7 januari 2019 om 21:07
Hoi allemaal, WIj (46 en 48 bi) hebben 2 febr een avondje zonder kids. Nu was het idee om naar oase in Ammerzoden te gaan de birotic avond. Nu is onze vraag is dat een aanrader of zijn er betere optie en ja wij staan voor alles open 🙂 Geile groetjes M en j
PenC heeft geschreven op 7 januari 2019 om 10:53
@ Henk en Els, afgelopen zondag naar de Showboat geweest. Flink wat stellen binnen hoor, erg gezellig. Het enige wat misschien iets terug gelopen was was het aantal heren alleen. Er waren er wel, maar niet heel veel. Al met al niets mis mee dus.
HenM6466 uit Emmen heeft geschreven op 7 januari 2019 om 09:51
Zie hier en daar weer berichten waarop ik graag even wil inhaken. Afgelopen 29 december naar de club geweest, was met mijn vrouw bezig en hier kwam een stel bij liggen die ook met mijn vrouw begonnen. Ze hadden geen interesse in mij waardoor mijn vrouw afkapte. Misschien kieskeurig? te veel licht aan waardoor ik te goed te zien was? geen idee, maar als dit de insteek wordt in de club dan zal de actieve bezoeker wel uitsterven. jammer genoeg zie ik alweer dat Azzurra hier wordt neergezet als club, maar het is toch echt een sauna. Ook wij werden geconfronteerd met een club die de alleen gaande heren gaat weren, ieder zijn eigen natuurlijk, maar een keer in de zes weken een heer erbij vonden wij best wel een leuke aanvulling. Iemand een idee waarom dit gebeurt? Zag dat in Duitsland de all-in clubs op de schop gaan door Europese regelgeving.
Wijstel9774 roos en mich uit Doetinchem heeft geschreven op 6 januari 2019 om 21:17
Hee hee roos en mich hier onze sdc wijstel9774 lijkt het je leuk om in contackt te komen kijk onze profiel dan gerust de dame hier bi 21 jaar en de man mich 44
Mike uit Haarlem heeft geschreven op 6 januari 2019 om 08:23
Voor de eerste keer bij de Fata Morgana in Muiden geweest. Groots maar wel heel toegangelijk met de vele schone ruimtes. Voor beginners als ons geslaagde avond geweest met 2 andere stellen. Voor een club is het eten in buffetvorm uitgebreid en van hoge kwaliteit. Gaan zondagmiddag wederom, een aanrader als je van gezellig maar niet overvol houdt.
Henk en Els heeft geschreven op 5 januari 2019 om 10:32
Wij vragen ons af waarom het bezoek aan clubs terugloopt misschien omdat deze steeds meer discotheken worden met steeds minder sex active bezoekers. Na wat uitstapjes naar andere clubs weer naar Azzurra geweest. Heerlijke club met actieve bezoekers. Wij vinden de single mannen juist fijn en als je iets niet wilt of en persoon niet wilt is een simpel nee voldoende. Wij hebben er altijd heerlijke sex ook met de single mannen. Sommige zijn er zelfs heel goed in en weten hoe ze en vrouw goed kunnen verwennen en heerlijk kunnen laten klaar komen. Misschien gaan we vanavond weer eens lekker genieten.
TBStel uit Tilburg heeft geschreven op 4 januari 2019 om 00:28
Mijn vriendin en ik hebben vroeger een paar keer mystique bezocht. Zij vindt het niet fijn meer om een hele avond met sex bezig te zijn en we zoeker dus een wat kortere ervaring. De sexbios lijkt me vooral een mannen-aangelegenheid als ik het zo lees en daar zitten we niet op te wachten. Heeft iemand tips voor ons? Een couples bios misschien?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Wanneer wij in een club zijn dan dansen, eten, bubbelen we. We sexen niet de hele avond en soms ook helemaal niet. Echt...we gaan lekker uit! Maar een sexbios met stellen bestaat niet echt en is inderdaad iets met mannen en snel. Er komen wel stellen schrijft men op internet maar ik geloof daar niks van als je later de teleurgestelde mannenberichten leest dat er geen dame te bekennen was. Fake dus. Ik zou zeggen probeer SDC eens, je kunt een proefabo nemen via de link bovenin. Dan kunnen jullie afspreken met stellen en aangeven dat jullie kort willen ontmoeten. Werkt prima voor ons.
Liefstel heeft geschreven op 3 januari 2019 om 21:59
Wij stel m/v beide tweede helft 50 gaan a.s. zaterdag naar Azzurra. Wij hopen dan een paar andere stellen te ontmoeten en met hun een mooie spannende avond te beleven. Groetjes en misschien wel tot zaterdag
D & K heeft geschreven op 3 januari 2019 om 15:09
Ray & Anita, dank voor jullie reactie. Waar Azzurra hoge ogen gooit met de stellenavond lijkt het inderdaad voor de clubs moeilijker om bezoekers binnen te krijgen. Wat wij zoeken? Net waar de klik is, stel of man maakt ons niet veel uit. We zien het wel morgen, we gaan gewoon ff kijken.
Debambies uit Apeldoorn heeft geschreven op 3 januari 2019 om 15:01
Wij gaan 4 jan ook naar mystique voor de 2e keer, zullen zien of het weer zo leuk wordt als vorige keer in bubbelbad en dark-room.
D & K heeft geschreven op 3 januari 2019 om 08:47
Hoi, morgenmiddag gaan wij voor de eerste keer naar de Wilpenhof. We zijn benieuwd naar deze club, maar ook benieuwd of er op vrijdag middag meer bezoekers zijn. Of is het er in de middag altijd rustig?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Wilpenhof is in de startfase, bovendien is de interesse voor clubs flink teruggelopen. Zo erg zelfsdat sommige clubs minder dagen open zijn dan vroeger. Je zult overdag meer mannen dan stellen treffen, ik weet niet wat jullie zoeken👀
privatdancers uit rotterdamm heeft geschreven op 2 januari 2019 om 14:16
WI ondeugend kinky bi stel gaan donderdag naar Mystique voor een super geile G.B. wie komen er ook.
ton en jolanda uit geleen heeft geschreven op 2 januari 2019 om 09:16
@dreamers 45 en @probeeravond 4 jan, wij2tjes, Wij gaan vrijdagavond definitief. Hotelletje in de buurt geboekt, gaat dus goed komen. Wij zijn stel net 50+, zien er jonger uit zeggen ''ze'', lol. Tot nu toe 1x in prclub geweest hier in het diepe zuiden bij ons, smaakt naar meer. Wel nog aftastend en zoekend en nieuwsgierig. Misschien treffen we elkaar wel. Zij zal een sexy superstrak zwart jurkje dragen van Noir Handmade, met open rug tot op bilspleet, redelijk kort. Beide brildragend, dus wie weet...
Edan uit Eindhoven heeft geschreven op 2 januari 2019 om 00:32
Hallo M&C Ook wij vonden het in het begin lastig om contacten te leggen in een club. Inmiddels hebben we al een paar verschillende spannende en hete avonden beleefd in een club, dankzij een stel die ons eerste contact relaxed en opbouwend liet verlopen. Wij zouden jullie graag op weg helpen bij jullie eerste ervaring. Kijk anders eens op SDC onze naam daar is Edan665. Krijg je gelijk een beeld van wie we zijn. Groetjes A & E.
Raymond uit Arnhem heeft geschreven op 1 januari 2019 om 16:43
Voor alle bezoekers van deze site, een heel mooi, gelukkig, erotisch en geil 2019 !!
M&C heeft geschreven op 31 december 2018 om 11:04
Zaterdag 5 januari gaan wij stel, beide 41, naar de Fun. Welk stel wil mij (v) betrekken in hun spel en mij mijn eerste trio ervaring geven. M zal toe kijken. Wij zijn al enkele keren in de Fun geweest maar verder dan kijken naar anderen en samen genieten met een verdwaalde hand zijn wij niet gekomen.
Rob uit Eindhoven heeft geschreven op 31 december 2018 om 08:31
Hallo,ik wil het nieuwe jaar inluiden om evt donderdag 3 januari naar de sauna te gaan,zijn er ook stellen die gaan?gr
Dreamers45 uit Zoersel heeft geschreven op 30 december 2018 om 18:07
@ton en Jolanda en @probeeravond 4 jan, wij gaan as vrijdag voor onze 2e keer naar Mystique als beginnend koppel.
Catharsis uit Eindhoven heeft geschreven op 30 december 2018 om 13:13
Wij hebben ook 27 december de Couples Only (M/V) dag bij Azzurra bezocht. We vonden de sfeer erg relaxed, de faciliteiten mooi, schoon en uitnodigend. Leuke andere stellen, in alle vormen, leeftijden en maten. We hebben genoten. Koud was het zeker niet maar we kregen het echt pas warm in de sauna en tijdens onze super intense neukpartij in het doolhof. Aanrader en we gaan snel nog een keer.
BenP uit Etten Leur heeft geschreven op 30 december 2018 om 01:21
Wij zijn j.l. Donderdag ook op de Only Couples Day geweest. Voor ons de eerste keer. Wij hebben enorm genoten en gaan zeker vaker op zo'n dag een bezoek brengen. Ook wij hadden veel last van de warmte en zijn om die reden dan ook eerder weg gegaan. Het aantal mensen dat toegelaten werd was echt teveel. Ik begrijp dat een limiet instellen niet altijd leuk is wanneer je later komt en het blijkt vol te zitten waardoor je niet meer binnen mag. Wellicht komen er meer van dit soort dagen waardoor de drukte zich kan spreiden. Genoten hebben we zeker!!! Rond de klok van 19.00 uur leuk contact gehad in de ruimte op het grote matras (ingang net naast de warme steen). Man met klein ringbaardje en vrouw met kort blond krullend haar, leeftijd zo rond de 50/55 jaar. Het zou leuk zijn wanneer dit stel dit leest en hier op zou reageren. Het was heerlijk en nogmaals bedankt!!!!!
Bert uit Roelofarendsveen heeft geschreven op 29 december 2018 om 17:03
hoi Wij zijn ook afgelopen donderdag naar Azurra geweest en hebben genoten, maar ook wij hadden het daar erg warm, te warm. We hadden nog wat langer willen blijven, maar omdat het te warm was, zijn wij eerder naar ons hotel gegaan. Hopelijk lezen ze dit ook, want we willen zeker nog een keer terug naar de stellen avond. B&J
Bart de Graaf uit Amersfoort heeft geschreven op 29 december 2018 om 12:26
Hallo. Ik zou graag vanavond (29-12) als man alleen voor het eerst de sauna willen bezoeken. Is er een man, vrouw of stel die deze verlegen veertiger wegwijs zou willen maken, of samen met mij wil gaan? X
Eddie uit Venlo heeft geschreven op 29 december 2018 om 09:28
Hallo, Zaterdagavond wil ik naar de sauna gaan voor de eerste keer. Wie lijkt het leuk om mee te gaan cq daar af te spreken? Zoek stel of dame alleen.

11 reacties

 1. Dennis schreef:

  Zijn er ook feestjes waar intieme piercings centraal staan? Gelijkgestemden met een voorliefde voor metaal..

 2. E&R schreef:

  Hoi lieve mensen, wij zijn een zeer verzorgd goed uitziend stel van beiden 53 jaar jong. Beiden oraal bi (geen must) en intiem kaal. We gaan regelmatig naar clubs maar zoeken nu naar een prive sexfeestje. Wij houden van full pr (safe) en orale verwennerij en kunnen een man of vrouw meer situatie waarderen. Beiden zijn we actief, hebben geen ijzerwaren en geen tattoos en roken niet. Wel een wijntje en zij draag graag lingerie (lak, laarzen, high heels,) Wij worden graag gevonden voor feestjes in de regio ZW NL. xxx elrostel@gmail.com

 3. Oorbel schreef:

  Wij zijn een stel van allebei 40. Zij bi schierig man 100% hetero. Partnerruil en alles er rond omheen. We willen veel we genieten van het leven en tussen elkaar is het liefde en de rest is lust en puur genot. Een sexfeestje lijkt ons tevens ook leuk. Ben benieuwd. Wonende regio rijnmond en zijn geen rokers. oorbel7711@gmail.com

 4. Stelletje schreef:

  Hallo Bart,
  Wij zijn een stel van 44 en 36 en zijn ook op zoek naar een leuk stel voor swap. Misschien kunnen we contact leggen?

 5. bart schreef:

  Hoi allemaal ,
  Wij ( koppel 36/42)zouden dit ook graag eens doen , maar vinden het moeilijjk om contact te leggen in een parenclub .
  Hoe pak je dit het beste aan om aantegeven dat je openstaat voor een swap of leg je contact door bij aanteschuiven bij de tafel in het restaurant

 6. Bert schreef:

  wij zijn stel van 54/51 en zijn ook op zoek naar thuis feestjes , we zijn regelmatig naar een club geweest.
  het weekend van 11/12 november zijn wij in een hotel vlak bij Enschede , dat zou een mooie gelegenheid zijn om een stel te ontmoeten
  we zijn in voor mmv vvm en mvmv
  we wonen zelf in regio Leiden
  groetjes B en J

 7. Jootanja@hotmail.com schreef:

  Wij zijn parenclub bezoekers maar willen ook graag een thuis feestje uitproberen. Wie heeft contacten? Wel stijlvol, geen gangbang. Met of zonder wap. Xxx

 8. Tayra schreef:

  Hallo,
  Ik ben in het verleden betrokken geweest bij zulke prive feesten. Omdat mijn exman zich niet kon vinden in dit ‘wereldje’ heb ik er de afgelopen jaren afstand van gehouden. Sinds mijn scheiding heb ik weer een paar keer privé feesten mogen bezoeken (werd uitgenodigd via een vriend). Ik heb nu een nieuwe partner die ook openstaat hiervoor en zich helemaal kan vinden hierin. Alleen weten we niet waar we de contacten ervoor kunnen opbouwen. Ik zag dit schrijven en trok mijn aandacht dus dacht ik ga jullie eens ‘hallo’ zeggen ?
  Wij zijn op zoek naar privé feesten waar mooie leuke gezellige jonge mensen met klasse komen. Geen fetisj/latex feesten. Tuurlijk heeft elk leeftijd zn eigen mooiheid, maar wij willen toch een beetje in onze leeftijds kategori… bijvoorbeeld tussen 25-45 is voor ons een voorkeur. Kunnen jullie ons een beetje wegwijs maken de goede richting op?
  Groeten Tayra

 9. Rb schreef:

  Kom deze week graag in contact met leuk couple. Openminded representatieve kerel, humor, niveau, single, goed geschapen, slank, bloedgeil in de juiste setting, ervaren en potent, ontmoet graag een idem leuk veertigplus stel voor onze gezamenlijke geile gewenste uitspattingen. Voorkeur heeft een vrouwgericht menage a trois, doch wanneer de Dame in kwestie het voor haar turn on het ook geil vindt om de beide Heren elkaar te zien “blowen” voldoe ik graag ook aan die wens. Hetgeen ik als credo wil stellen is Geil in Stijl, niets plats of vulgairs. Een spannende ontmoeting begint met een mooi glas en een leuk gesprek. Kan goed ontvangen en verplaatsen. Foto’s bij mailcontact en dan bij wederzijdse interesse gewoon afspreken. Lees graag jullie serieuze reactie in de mail. R. singlevak@outlook.com

 10. vertel ik nog schreef:

  Dag Marc, wij zoeken contact met je voor een vrije avond met barbecue op zaterdag 17 september in Appelscha. Wij zijn een stel en een extra man die jou er graag bij willen hebben, want zij is erg…… juist. Mail ons op het onderstaande adres.

 11. Marc v g schreef:

  Lieve swingers,,, heel toevallig vond ik jullie site , googelen. Naar camping swingen,,, singel zijnde is het zeer moeilijk om met swingers in contact te komen …. Via een wacht site op afroep ??? Waar een volledig profiel en fotos , aanwezig zijn, zodat de uitnodigende swingers, singels kunnen oproepen om aanwezig te zijn…. Goh wat zou ik het fijn vinden op zo een prive feestje aanwezig te zijn…. Weten jullie hoe beginnen?? Lieve knuffel,,, marc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.