‘Op zijn Belgisch’ in parenclub Mystique

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

In het kader van onze grote parenclub test die langzaam aan het groeien is kwamen Ray en Anita op het idee een hotelletje te nemen, er was ergens plaats op de zondag…en Parenclub Mystique was op 15 km rijden van het hotel…

De keus viel op een Fletcher hotel met een ruime wellness in de kelder. Het toezicht was minimaal dus we kwamen al wat stoute stelletjes tegen die zo te zien ook een beetje op zoek waren naar wat spanning. Na een uurtje of twee zijn we afgereisd naar Rucphen. Ik had al zo vaak de klassieke grapjes gemaakt over ‘RukFun’ en als je dan onderweg ook nog langs ‘Stampersgat’ komt dan weet je zeker dat je in de buurt komt. lol.

Eenmaal aangekomen bij de club zagen we op de parkeerplaats al zo’n 50% Belgische nummerplaten. We werden welkom geheten door de gastvrouw aan de entree en kregen na betaling wat uitleg en een lockersleutel. In de kelder was de kleedruimte. Op zondag is direct omkleden niet verplicht, doe maar gewoon waar je zin in hebt. De zondag is bij ons ongedwongen en wat anders dan normaal, vertelde ze ons.

Eerst maar even de grote weekendtas kwijt in de locker. De omkleedruimte is zeer ruim en de lockers zijn allemaal van supersize formaat dus je kunt behoorlijk wat swingersgerei kwijt. Ik schat dat ze ongeveer 150 lockers hebben verdeeld over de gehele kelder. We besloten ons later om te kleden en wilden eerst de hele tent even door…spannend.

Op de begane grond kom je eerst langs een erotisch kledingwinkeltje waar Anita even wilde snuffelen. Alle kleding ruim voorradig en met smaak ingekocht. Er hing zelfs een rek met afgeprijsde artikelen… dus een koopje kon ook nog.

Daar achter ligt de bar in de vorm van een hoefijzer. Eerst lekker een biertje hoor! Verderop zagen we het restaurant, we moesten natuurlijk nog wat eten. In het restaurant was het gezellig druk, we keken uit op het fraai verlichte zwembad. Het eten was eenvoudig maar voldoende aangevuld. Het buffet werd bijgehouden door twee personen.
Wat me opviel was dat de grill voor het vlees best hoog stond. Dat zorgt voor een veel hogere doorloopsnelheid en maakt je vlees ook wat crunchy. Daar kunnen ze bij de Fata en Fun nog wat van leren.

Na het eten gingen we even boven kijken, daar was nog niemand dus we konden vrijelijk overal bij. Links was een soort junglekamer en in het midden lag een kabouterhuisje aangrenzend aan een badkamer. Rechts was tenslotte een wat speelse ruimte met hoog-laag matrassen en een soort bedstee. Alles zag er keurig uit.

Eenmaal weer beneden aangekomen trokken we de lange gang door, daar was na de douches en handdoekenruimte een flink zwembad. Wat was het daar druk zeg! Ik geloof dat er wel 15 stellen in zaten. Er werd gezellig gekwebbeld en gevreeën. Ik was eerlijk gezegd een beetje overweldigd. Naast het zwembad was een open ruimte met een rond bed. Het was meer een showbed waar je makkelijk aan kon schuiven, er was plaats genoeg. Er stonden ook twee bankjes waar je op een afstandje heerlijk mee kan genieten als er actie is…
Verderop lagen nog meer kamers, het hield gewoon niet op.

Vluchtplan

Vluchtplan

Totdat ik een donker gat zag, ik word enorm aangetrokken door darkrooms moet je weten. Daar staan mensen te wachten op je en je mag overal aanzitten! Yes! Heerlijk geil als het een beetje druk is en je zoekt langzaam je weg naar de andere kant en je voelt allemaal handen langs je lichaam glijden. Je steekt je hand voorzichtig uit en hebt een heerlijke zachte vrouwenborst in je handen. Hmmmmm, lekker! Daar hebben we ons uiteindelijk even opgewarmd. Anita werd al flink te pakken genomen hoorde ik aan haar gekreun en ik was volop bezig met twee dames die heel goed de weg wisten in het donker. Die waren daar vast al vaker geweest. Ik zag in de darkroom trouwens ook netjes een brandweer-vluchtplan op de muur hangen en heb daar stiekem een foto van genomen…lol

Daarna zijn we weer even naar de bar gegaan om wat te drinken. We gingen de wenteltrap weer op om te kijken of de andere vleugel al wat drukker was. Ook daar was al volop actie. De junglekamer was het minst populair en een andere kamer was afgesloten met louvredeurtjes, huh? nóg een kamer? Die hadden we de eerste keer niet eens gezien! Uiteindelijk zijn we het kabouterhuisje ingedoken waar een leuk stel bezig was met elkaar. Blijkbaar stoorden we want de sexuele klik was er niet. Het bleef een beetje bij een paar voorzichtige aanrakingen, misschien beginners…

Weer naar beneden gegaan en hij riep me weer, die darkroom…ik vroeg aan Anita of ik nog een keer mocht. Uit mijn ooghoek zag ik een stelletje in de gang staan dat vlot onze kant opkwam toen we de donkere hoek omgleden…ik bleef even staan om zeker te zijn dat zij het waren die we zouden voelen. Al snel gleed er een heerlijk warm vrouwenlichaam tegen me aan en Anita had zo te horen ook al een prettig contact. De vrouw begon me lekker te zoenen en we konden het erg goed met elkaar vinden, ik zei wat geile dingetjes tegen haar en kreeg in zacht Belgisch antwoord van haar…Toen we later klaar waren riep ik heel hard: “doe je gebit nu maar weer in en zet je bril maar weer op!” Een luid gelach steeg op uit de darkroom. Die was goed geland. Hand in hand liepen we de darkroom uit…ze was heel mooi, een prachtig lichaam, sportief, blond. Lekker! Ik zag het ronde showbed en fluisterde tegen haar dat ik haar nog niet gelikt had. Ze hoefde geen moment na te denken. Het spel begon weer van voren af aan…met zijn viertjes lekker los. Het ging heel respectvol, kinky en lekker ongeremd. Een hele fijne verrassing…als jullie dit lezen Mathilda en Mathéo. We want more!xxx

Ik weet het, ik kan niet alles vertellen maar parenclub Mystique staat bij ons hoog op de lijst. Vriendelijk personeel wat er zin in heeft, schoon, ruim opgezet, spannende kamers, prettige verlichting en niet te warm/koud. Wat niet geheel onbelangrijk is, de toegangsprijs, die is zeer redelijk te noemen. 70 piek voor minstens 8 uur vertier!  Tot ziens!

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Parenclub Mystique: https://www.parenclub-mystique.nl/

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
3768 berichten.
Stel30rs uit Arnhem schreef op 7 februari 2024 om 21:50
Zijn er stellen die maandagavond naar de sauna gaan? Berendonck of Mill? Even een avondje genieten… wij zijn een sportief stel die wel van wat meer spanning in de sauna houden! En… tips voor de leuke plekjes altijd welkom 🙂
E&B uit Groningen schreef op 7 februari 2024 om 18:43
Zijn er hier ook leuke stelletjes die iets willen afspreken in een sauna in de provincie Groningen? Laat maar weten
Anostel uit Beuningen schreef op 7 februari 2024 om 09:47
@StelMM, we laten het nog weten of 14:00 uur gaat lukken voor ons. Maar pin ons er niet op vast... Er zijn nog vast andere stellen met jullie kunnen afspreken.
StelNBr5859 uit Omgeving Breda schreef op 7 februari 2024 om 01:31
Onze afspraak ij bluewellness Kamperland staat genoteerd vanaf 07-Febr om 16.00 tot sluitingstijd. Welk stel verrast ons daar? Wij herkenbaar aan groene badjassen, niets zeggen, doe maar een knipoog als je ons denkt te herkennen. Wie weet na de Wellness bij jullie op hotelkamer drankje na ? Gr stel
Frits uit Rosmalen schreef op 6 februari 2024 om 22:50
Goede avond vandaag naar Mill geweest geen stelletje met een bandje om hun enkels gezien jammer .. had hun graag bekeken en was graag bekeken
stelM&M uit Arnhem schreef op 6 februari 2024 om 22:29
@Anostel; leuk als we elkaar gaan treffen inderdaad! Laten we gezamenlijk een drankje drinken aan de bar, rond 14? wat is jullie leeftijd en hoe kunnen we jullie herkennen?
IngridenTheo uit Gorinchem schreef op 6 februari 2024 om 19:31
Wij hebben ook in de sauna achteraan naast de infrarood wel eens wat spannends gedaan maar echt sex hebben we daar niet kunnen doen. In het stoombad is ook lastig denk ik hoor als er echt mensen bij zitten dat kan toch haast niet goed gaan. Wij gaan net als Jim Sofie uit Wijchen 10 maart naar Mill. Komen jullie ook
Anostel uit Beuningen schreef op 6 februari 2024 om 19:00
Ha StelM&M, Wij gaan donderdag 15 feb ook misschien naar Azzurra. We komen wel in de middag. Maar wie weet treffen we elkaar daar!
Stel 40 plus uit Grave schreef op 6 februari 2024 om 18:45
Wij m/v 49/43 zijn benieuwd of er andere openminded stellen en dames zijn die graag kijken bekeken worden of andere suggesties zowel in sauna omgeving op parkings en bij beter weer aan de krayenbergse plassen, laat wat van jullie horen greetz stel 40 plus
stelM&M uit Arnhem schreef op 6 februari 2024 om 13:28
@rolf helaas niet dezelfde dag, wij v40 m49, gaan donderdag 15 feb naar de ‘couples only’ dag in Azzurra. We zijn nog aan het ontdekken en zullen er rond 11.30 uur aan de bar zitten, open voor een leuk gesprekje en verder zien we wel😉. Wie gaan we zien de 15e?
wijsamen uit Bussum schreef op 6 februari 2024 om 12:30
Is er vandaag misschien wat beleven in de sauna Veluwse bron ?
wijsamen uit Bussum schreef op 6 februari 2024 om 12:28
Wij gaan straks naar de Veluwse bron, is daar nog wat te beleven ?
Man29 uit Schiedam schreef op 6 februari 2024 om 11:20
Hi, zijn er leuke mensen/vrouwen/stellen die vandaag naar Elysium gaan? Groet, Mick
BerendAstrid uit Tiel schreef op 5 februari 2024 om 09:48
Leuk 50+ stel Dinsdag 6 februari vanaf 14u tot sluitingstijd in Mill welk leuk stel of man of vrouw wil kijken en bekeken worden ,zij herkenbaar aan blauwe bandje om de enkel, vooral stiekem kijken en bekeken worden..
Strand sauna stel uit Nijmegen schreef op 4 februari 2024 om 21:56
@IngridenTheo, ik bedoel inderdaad die stoomsauna in de kelder links. Binnen in de infraroodruimte kun je ook prima een vluggertje doen. Maar in die stoomsauna is spannender omdat daar mensen dichterbij zijn. Een HJ in het bubbelbad boven gaat ook terwijl er een ander stel bij is. Niet klaarkomen in het bubbelbad natuurlijk want dat is vies. Wanneer zijn jullie er weer? Wij gaan ook wel vaker.
Stel30rs uit Arnhem schreef op 4 februari 2024 om 20:25
Welk stel gaat ook maandagavond 12 februari naar de sauna? (omg Nijmegen) Wij stel van midden 30, beiden slank en sportief, zoeken stel van 20-50 jr om een spannende tijd mee te beleven!
Jong stel nijmegen uit Nijmegen schreef op 4 februari 2024 om 19:31
Hoi Rolf, wij zijn 28 en 30 jaar. Wij gaan ook naar azzira alleen gaan we donderdag de 15e.
rolf uit Beuningen schreef op 4 februari 2024 om 16:56
Wij zijn een stelletje van 30 en 35 jaar oud. De bedoeling is om op 8 februari naar Azzurra te gaan. Wij zoeken stelletjes (niet te oud) die ook die dag erheen gaan
StelNBr5859 uit Omgeving Breda schreef op 4 februari 2024 om 10:56
@Lovers, Hoelaat verwachten jullie te gaan, mogelijk kunnen we samen op ontdekking gaan? Voor ons ook eerste keer Azurra, en staan ook open voor kijken en bekeken worden, en bij klik mogelijk meer, maar dat zal de tijd uitwijzen. Gr Stel
Buitensexstel uit Alkmaar schreef op 4 februari 2024 om 09:08
Hai lovers, Wat gezellig stel uit Alkmaar, wij ook. Zijn aantal jaren geleden geweest in Azurre. Het was geen stellendag maar toch goed gemengd. Soms wat opdringerige mannen. Duidelijk aangeven dus. Zomers zijn we vaak in Egmond aan Zee in de duinen, ook leuk. Wellicht ontmoeten we elkaar eens. Groetjes JD
Jongeman25 uit Arnhem schreef op 3 februari 2024 om 22:25
Dag Leuke mensen, Fitte hetero jongeman hier van 25 uit regio Arnhem die enorm benieuwd is om voor het eerst een kijkje te gaan nemen in een erotische sauna. Het plan is om in de week van 19 Februari op de gemengde dag naar Azzura te gaan. Met wie ga ik een leuk gesprek voeren die dag?
P en A uit Roermond schreef op 3 februari 2024 om 18:45
Wij spontaan stel zijn maandag 05-02 -2024 de hele dag op de wellnessboot in Mill. Wij 54 en 55 jaar oud zoeken een ander stel voor vriendschap met een + je.Lijkt ons spannend om elkaar te bekijken en wie weet wat we van komt.
John uit Malden schreef op 3 februari 2024 om 17:38
Ho standpunt stel. vanaf hoe laat zijn jullie in Mill ? Ik ben een relaxte en zeer verzorgde Hollandse man en zoubgraag wat teasen eb pleasen en kijken of we een klik hebben. Groet john. Ben 185/78.
Stel 32 47 jaar uit Nijmegen schreef op 3 februari 2024 om 17:15
@StelDenBosch We weten niet wanneer we er weer zijn op dit moment.
Stel van 54 en 55 uit Roermond schreef op 3 februari 2024 om 16:11
Hoi,wij spontaan stel van 54en55 zijn maandag 05-02-2024 de hele dag op de welllness boot in Mill. Welk spontaan stel is er dan ook voor gezelligheid met een +
IngridenTheo uit Gorinchem schreef op 3 februari 2024 om 15:46
Strand sauna stel. Wij zijn er over paar weekjes weer te vinden in Mill. Welke stoommachine bedoelen jullie? Wij zijn ook eens bezig geweest maar dan wel de ondergrondse, dus niet de cabine in de boot zelf. Hebben jullie al vaker wat gedaan daar????
StelSittard uit Sittard schreef op 3 februari 2024 om 14:53
Leuk spontaan stel 45 en 46 vanmiddag in Mill. Zijn er nog leuke mannen/stellen die ook gaan vandaag?
BerendAstrid uit Tiel schreef op 3 februari 2024 om 13:26
@strandsaunastel wij zijn er a.s. dinsdag 6 februari dus helaas we hebben al tickets , @P en A ook helaas we zijn er dinsdag, misschien andere stellen mannen vrouwen?
Lovers uit Alkmaar schreef op 3 februari 2024 om 11:22
Goedemiddag iedereen, Wij gaan 15 februari voor de 1e keer naar Azurra, best wel spannend. Wie kan ons daar op onze gemak laten voelen en ons meenemen op dit avontuur. Wij zijn een stel van 58 en dol op experimenteren. Het gaat ons in eerste instantie om te kijken en bekeken te worden, en dan zien we wel verder.😊 Xxx van ons
P en A uit Roermond schreef op 3 februari 2024 om 10:48
Berend en Astrid wij kunnen alleen maandag . Wij zijn maandag hele dag aanwezig .Wij zijn 54 en 55
Stel30rs uit Arnhem schreef op 3 februari 2024 om 07:25
Welk stel zou het leuk vinden om maandag (middag of avond) 12 februari naar Mill, Berendonck of De Heuvelrug te komen? Wij zijn een stel van begin 30, beiden slank, en opzoek naar wat extra spanning. Wie durft met ons te flirten? Welke sauna hebben we de beste kans om elkaar te bekijken en misschien wel meer? (We zoeken echt een stel of vrouw; Mannen alleen doe geen moeite…)
StelDenBosch uit Den Bosch schreef op 2 februari 2024 om 23:03
@ Stel 32 47 jaar ja zou leuk zijn! Waarschijnlijk zijn we er de 22e weer
Strand saunastel uit Nijmegen schreef op 2 februari 2024 om 21:30
Donderdag 8 feb gaan we naar de wellnessboot in Mill. M52 V49. In de linkse stoomsauna is het zo mistig dat een BJ / HJ / doggy style goed te doen is terwijl er ook anderen zijn. Als je denkt dat wij het zijn, zeg maar ‘mistig hier hè!?’.
John uit Malden schreef op 2 februari 2024 om 21:23
@leuk stel 50+ Leuk dat jullie naar Mill gaan en ven teasen en pleasen houden. Hoe herken ik jullie ? Ik ben een relaxte , verzorgde Hollandse.man. zonnebrand, 185/78kg. Ben een gezellige vent en er ook de hele middag en avond verder .groet john
StelSittard uit Sittard schreef op 2 februari 2024 om 20:54
Leuk spontaan stel (45/46) zaterdag in Mill vanaf 16:00. Gaan er nog leuke mannen/stellen die het leuk vinden om te kijken en bekeken te worden, en bij een klik een beetje te flirten/teasen?
BerendAstrid uit Tiel schreef op 2 februari 2024 om 15:21
Leuk 50+ stel a.s. dinsdag 06 februari van 14u tot sluitingstijd in Mill , welke leuke stellen of mannen rouwen houden van kijken bekeken worden teasen , laat maar van jullie horen hier. Gr van leuk spontaan stel
Man32vrouw47 uit Nijmegen schreef op 2 februari 2024 om 13:23
@Stel Den-Bosch, Moeten het maar is over doen🤪
Stel 32 47 jaar uit Nijmegen schreef op 2 februari 2024 om 03:42
@Stel Den-Bosch, Ja dat klopt haha, Was lekker met jullie in de jacuzzi
J&J uit Drunen schreef op 1 februari 2024 om 20:48
Hallo, Wij zijn een verzorgd stel van 40 en 41 jaar en gaan aanstaande zaterdag [03/02] weer een dagje ontspannen bij de zwaluwhoeve kijken en bekijken, wie weet, kan heerlijk zijn en bij een klik, laten we het dan eens extra heet maken ergens in de sauna die dag, wij zullen er zo rond 14.00 uur zijn en blijven dan ook tot sluitingstijd, wie weet wie we tegen gaan komen!
Saunast uit Enschde schreef op 1 februari 2024 om 18:24
@ nieuw stel: morgen gaan wij naar sauna Mill. Daar kunnen wij elkaar wel ontmoeten. Wij zijn op zoek naar leuke stellen die ook iets meer willen met extra spanning. Kijken en evt mee doen lijkt ons leuk.
StelNBr59-60 uit Omgeving Breda schreef op 31 januari 2024 om 21:10
Hoi, We hebben nu voor Woensdag 07 Febr geboekt voor Blue Wellness Kamperland. Welk stel zoekt ons op in het Bubbelbad Voor wat extra spanning Daarna zien we wel verder, hoe we de avond volbrengen 😉
Nieuwstel uit Winterswijk schreef op 31 januari 2024 om 21:09
Wie zien wij vrijdag 2 februari ‘‘s avonds in de sauna? Wij ontdekkend stel van 40 en 30 jaar. Beiden goed uitziend en opzoek naar spanning.
Jongebi uit Gennep schreef op 31 januari 2024 om 17:40
Hallo allemaal, wie gaan er maandag 5-2 naar de gemengde dag azurra? Ik wil in de middag gaan.
JimSofie uit Wijchen schreef op 30 januari 2024 om 21:11
Klopt dertigers voor ons is een avond ook wel te plannen maar dan wel liefst op vr of za avond. Wat is er gebeurd in Wijchen toen jullie daar waren? Iets kunnen doen, en zo ja welke plek want het is wel altijd erg druk in de sauna in Wijchen. Wij gaan dus in maart sowieso, laat het maar weten als jullie ook komen. En ook een kleine tip hoe te herkennen. Wij zijn m33 v30 en beide goed verzorgd. Wij zitten in het bubbelbad of zwembad en zo nu en dan sauna. We gaan 10 maart vanaf 10.00 tot zeker 19.00 uur naar Mill.
Stel Den-Bosch uit Denbosch schreef op 30 januari 2024 om 16:38
Jaaaa Man32vrouw47 we weten wie jullie zijn 🙂 Zaten even gezellig met jullie in de jacuzzi Vrouw was een beetje verlegen toch? 😉
E&B uit Groningen schreef op 30 januari 2024 om 09:00
Wij zijn een leuk stel uut het noorden van het land. Wij gaan morgen 31 januari naar een sauna in het noorden. Welk stel heeft zin in een spannend avontuur met ons? Laat maar weten in welke sauna, Wij elkaar ontmoeten. Liefst een sauna in het noorden. Veel liefs van ons en tot morgen 💋💋
Arnolt uit Oss schreef op 30 januari 2024 om 06:47
Dag saunastel uit Enschede. Ik man van half 40 "Good looking" wat ze zeggen, ben vrijdag a.s. ook in mill te vinden. Hoe herken ik jullie. Beetje tease en mischien......... Tot vrijdag. Xxx
M uit eindhoven schreef op 29 januari 2024 om 23:16
Wie is er nog meer woensdag 31 jan. op de wellnessboot in Mill? gr M (man) 40 +
Peter uit Tiel schreef op 29 januari 2024 om 18:59
@ vayen mis kunnen we samen naar azzurra op ma of wo gaan of we een klik hebben zien we later wel zijn we in elk geval over de drempelvrees heen Gr peter 38
Roberto33 uit Antwerpen schreef op 29 januari 2024 om 15:25
Ik zoek een dame die mee wilt gaan naar de sauna . Ben 36 jarige sportieve jongeman
M&M uit Maastricht schreef op 29 januari 2024 om 10:18
Wie komen wij (sportief stel) woensdag 31 januari tegen in de wellnessboot in Mill. Kijken en bekijken en wellicht wat betasten.
frans uit Rotterdam schreef op 29 januari 2024 om 10:04
A.s.woensdag avond 18:30 ga ik naar thermen holiday in scheidam. welk stel vindt het leuk om bekeken te worden, en om te kijken/teasen?
Henkjan uit Rotterdam schreef op 28 januari 2024 om 21:41
Welk ander stel is er dinsdag 30 januari ook vanaf openingstijd in Elysium? Wij, goed verzorgd, volledig geschoren stel, 45 jaar, houden van kijken en bekeken worden (en misschien een keer meer?).
Stefan uit Eindhoven schreef op 28 januari 2024 om 17:13
Hi, Morgen een lekkere middag genieten in de sauna? Wel dame of stel heeft zin om te ontmoeten? Arnhem of Beuningen? Rond de klok van 13:00 uur aanwezig. M 40 netjes geschoren en zin om samen te genieten en wie weet wie we nog meer treffen.
Sauna stel uit Enschede schreef op 28 januari 2024 om 16:03
Helaas gaan wij vrijdag as naar sauna Mill en niet op donderdag.
Steldertigers uit Arnhem schreef op 28 januari 2024 om 15:34
@JimSofie wij gaan ook vaak een avond. Heerlijk even relaxen. Dus mochten jullie een avondje vrij kunnen maken op 12/2… wie weet dat wij 10 maart ook wel kunnen, maar dat weten we nu nog niet. Wij werken veelal in het weekend… we gaan elke twee weken wel naar een sauna in deze periode van het jaar. Bij Mill zijn we nog niet eerder geweest. Berendonck komen we vaak. In de avonden zijn hier best wel leuke plekjes, maar je moet wel opletten. Laatst spontaan een leuk koppel ontmoet... het is altijd lastig om contact te maken of in te schatten of mensen ervoor open staan. Hoe doen jullie dit?
JimSofie uit Wijchen schreef op 28 januari 2024 om 10:41
Stel dertigers uit Arnhem. Wij hebben inmiddels al gereserveerd voor 10 maart en dachten dan zijn we in elk geval op tijd. Onze werktijden zijn ook van ma tm vr dus wij zijn altijd gebonden aan het weekend. In april mei en juni gaan wij ook weer naar de boot in Mill, of een dagje naar de thermen berendonck. Maar hier is het wel vaak wat lastiger om iets te doen. S avonds is het vaak wel wat rustiger maar dat geldt ook voor de wellnessboot. Wij zijn ook beide verzorgd, sportief, en gemakkelijk contact mee te maken. Hoe kunnen wij jullie zoal herkennen? En hebben jullie wel enige ervaring op dit gebied? Hopelijk zien wij elkaar toch op zondag 10 maart.
Ricard uit Zierikzee schreef op 28 januari 2024 om 00:14
A. S. DONDERDAG ben ik in de Wellness boot in Mill. Zie ik jou daar in het bubbelbad?
sauna stel uit Enschede schreef op 27 januari 2024 om 20:31
Wij gaan vrijdag 2 febr naar sauna Mill. Welk leuk stel is ook op zoek naar iets spannends?
D&S uit Zwolle schreef op 27 januari 2024 om 18:39
Welk leuk, geil stel gaat as zondag 4 februari naar club Monique in Wieringerwerf en treffen we daar? Wij zijn m/v bi, m groot geschapen en v grote borsten, volledig geschoren en geile natte….We houden v een beetje kinky. Vrouw in latex, hoge hakken, rode nagels en allebei dol op m zwaar geschapen of vrouw met geile tepels en natte en strakke……
JimSofie uit Wijchen schreef op 27 januari 2024 om 09:44
We zijn er weer vroeg bij maar wij gaan zondag 10 maart naar de wellnessboot in Wijchen. Beiden nieuw op swinggebied en op zoek naar een stel van 20-40 jaar die net als ons verzorgd zijn en samen wat willen ontdekken in bijvoorbeeld zwembad of jacuzzi’s. Wij gaan vaker naar Mill toe maar zijn tot op heden nog niet veel koppels tegen gekomen helaas. Wie zien wij ook zondag 10 maart en hoe kunnen we jullie herkennen.
Steldertigers uit Arnhem schreef op 27 januari 2024 om 09:29
@JimSofie wij zijn een stel van midden 30, slank, netjes verzorgd, ook vrij nieuw nog als swingers… wij willen daar ook wel eens heel. Alleen 10 maart lukt niet.. misschien 12 feb..?
Man32vrouw47 uit Nijmegen schreef op 27 januari 2024 om 07:52
Was gezellig afgelopen donderdag, zijn er stellen geweest die ons herkennen aan onze leeftijd?
Chayen&N uit Almelo schreef op 26 januari 2024 om 21:50
Wij zijn zoekende naar een lekker geil stel, voor een avondje plezier! Wij kunnen ontvangen in Almelo. Cheyen 30 & N 50 Liefs
G&H uit Utrecht schreef op 26 januari 2024 om 20:20
Hai, Welke stellen gaan er zaterdag 27/1 naar de Couples night in Paradise Amsterdam? Wij mooi stel 50ers gaan voor het eerst.
Brabostel uit Breda schreef op 26 januari 2024 om 19:19
Hallo allemaal, Mijn vrouw en ik zijn morgen in thermen berendonck(27/1). Welke leuke stellen zijn er ook voor teasen en wie weet meer? Hoe te herkennen?
William uit Utrecht schreef op 26 januari 2024 om 11:39
Leuk, nog herkenbaarheden @stel40+?
Stel30ers uit Arnhem schreef op 26 januari 2024 om 08:09
Wij stel van midden dertig en slank zijn benieuwd of er in sauna Heuvelrug ook goede plekjes zijn om te spelen met elkaar en bekeken te worden? Of welke sauna zouden jullie aanbevelen?
Stel40+ uit ZH schreef op 25 januari 2024 om 20:50
@William uit Utrecht, Wij zijn die gehele zondag in TH, we kijken beide nieuwsgierig naar jullie uit!
Ikke uit Eindhoven schreef op 25 januari 2024 om 20:16
Hé stel 40 plus Komen jullie nog naar reek vanavond of zijn jullie al geweest? Gr ikke
Tininhoi uit Eindhoven schreef op 25 januari 2024 om 18:05
@ Vayen: heb je zin om eens samen naar een sexsauna te gaan? Ik zou in het weekend van 3/4 februari kunnen...
Peter uit Alkmaar schreef op 25 januari 2024 om 17:23
Ik leuke vent, blond, strak lichaam, 49 jaar ga morgenavond naar Javali. Welke leuk stel is er ook. Bischierig Groetjes Peter
M uit Utrecht schreef op 25 januari 2024 om 16:15
@Vayen, heb je een sdc account? Dan zoek ik je daar en kan ik je zeker helpen met tips en ‘ongeschreven regels’ die gelden in een club of sex sauna. Ik kan je ook rondleiden eventueel. Groetjes M
Rens uit Eindhoven schreef op 25 januari 2024 om 16:05
Welke dame heeft er zin om aankomende maandag met mij naar azzurra te gaan? Ik ben een sociale, sportieve man van 37. Ben bijna 2 jaar weduwe en zoek nieuwe (ont-) spanning in mijn leven. Welke dame heeft er zin om mij wegwijs te maken bij azzurra?
Rob uit Eindhoven schreef op 25 januari 2024 om 15:49
Hoi Vayen misschien leuk om elkaar eens in Azzurra te treffen op de maandag of als stel op de donderdag. Neem gerust kontakt op kik reedmymin001
D en S uit Zwolle schreef op 24 januari 2024 om 22:59
Stel m/v (50+) man onderdanig en bischierig en vrouw dominant zoekt voor kinky spel onderdanige bi-v alleen of bi-v van stel om kinky spannend en geil spel te spelen in parenclub Lelystad of eroroma in zwinderen. Stel m/v mag ook maar alleen bi of bi-ontdekkend. Zoeken slank of volslanke bi-vrouw of bi-stel (m/v) en kaal op de bekende plekken. V van stel is hier dominant.
W. En P. uit Heerenveen schreef op 24 januari 2024 om 20:55
Hallo fab, Wij zijn morgenavond in Peize. Zijn wel echt op zoek naar een leuke vrouw of een stel. Swingen doen we wellicht later. Wie weet... 🙂 Zijn er nog meer liefhebbers uit 't noorden?
E en h uit Peel en. Maas schreef op 24 januari 2024 om 15:07
Wij geil stel ook lichtelijk bi gaan morgen naar Azurra. Wij normaal tot slank gebouwd. Zoeken dito stel tussen 40 en 60 jaar. Misschien wel tot morgen.
Stel eind 40 uit Zaltbonnel schreef op 24 januari 2024 om 07:55
Donderdagavond 25 jan gaan wij naar couples day in azzurra. Zijn er rond 19 uur. Gaqn er nog meer gelik gestemden leeftijdsgenoten? Beetje bubbelen, bios en wie weet nog veel meer. X h en s
Ro en Danielle uit Rotterdam schreef op 23 januari 2024 om 23:24
Donderdag 1-2-2024 gaan wij samen naar Azzurra Beuningen. Wij stel van 63-61 jaar. Hij lang slank stekeltjes bi-bottom en een goed masseur/beffer en doet dat met liefde. Zij klein mooi, wonder mooie stevige borsten, blond en gek op squirten. Wie schuift bij ons aan als we bezig zijn ( het mag en is lekker). @Moniek +vriend zijn jullie er ook? Wij hebben een lichtblauwe handdoek of spreek ons gewoon aan! Zie ons profiel op SDC ROBO60.
Fab uit Peize schreef op 23 januari 2024 om 19:35
Hoi W en P, ik ben donderdag namiddag en avond in de sauna. Ik ben wel zonder partner en ik zou het leuk vinden om jullie te ontmoeten. Mij gaat het niet gelijk om het teasen of meer, maar ben geïnteresseerd in het swingen. Misschien vinden jullie het leuk om mij te ontmoeten en mij eea te vertellen hierover.
Mark uit Franeker schreef op 23 januari 2024 om 19:26
Man 43. Ben zelf erg van de sauna’s, ben al een tijdje alleen en zoek wat spanning en wat nieuws om te gaan ontdekken. Zou heel graag naar Beuningen willen, ik lees veel leuke berichten van jullie. Zal dan naar de gemengde dagen moeten, welke dag zouden jullie aanbevelen? Gaat mij om nieuwe mensen te leren kennen/ontmoeten en misschien bloeit er iets moois. Zou graag van jullie wat tips willen. Alvast heel erg bedankt voor de reactie en zeker tot in Beuningen.
Stel 40 plus uit Grave schreef op 23 januari 2024 om 17:29
Welke stellen komen donderdag samen met ons relaxen op parking de reek kijken en bekeken worden we zijn er tussen 18.30 / 22.00 uur tot dan.
Vayen uit Utrecht schreef op 23 januari 2024 om 12:04
Graag wil ik een bezoek gaan brengen aan een sex sauna. Heerlijk genieten van al het moois om mij heen. Maar ook het moois en lekkers zelf gaan beleven, voelen en geven. Omdat ik als vrouw alleen ga. Wie kan mij helpen adviseren waar ik het best naartoe kan gaan. Voor een fijne belevenis.
W. En P. uit Heerenveen schreef op 21 januari 2024 om 18:08
Hallo, Wij stel begin 40 gaan donderdag as naar sauna in Peize. Welk stel zien wij daar om te teasen en wellicht iets meer? Gr w en p
Eciruam uit Goes schreef op 21 januari 2024 om 17:54
@Huub, Tip: L Kom 's uit je hoofd, ga niet alles zo klinisch beredeneren. Kenmerk dit kenmerk dat.... Laat los en go with the flow.
Huub uit Flevoland schreef op 21 januari 2024 om 14:16
BerendAstrid ja wij zitten denk ik ook wel op die lijn. Maar het lijkt me wel risicovol als je er niet echt van overtuigd bent of die anderen in dat bubbelbad er ook van houden. Je kunt immers zomaar weggestuurd worden? Is het dan zo dat als ik mij opzichtig laat zien, wat is dan een kenmerk dat de ander er voor openstaat? En wat is een kenmerk van een dame op welke manier laat zij zich opzichtig zien of blijk er van geven? Niet dat wij er specifiek naar op zoek zijn hoor. Wij komen vooral van de Wellness genieten en als er ooit wat op ons pad komt lijkt ons dat spannend
Stel eind 40 uit Zaltbommel schreef op 21 januari 2024 om 11:45
Hoi Henk, Leuk jullie daar te zien en zijn zeker benieuwd wat jullie ons kunnen leren bij d3 gloryholes. Tot donderdag
William uit Utrecht schreef op 21 januari 2024 om 08:48
@Stel40, Mijn vrouw en ik donker stel, denk dat wij dat weekend ook thermen holiday bezoeken. Zondag wellicht, jullie hele dag aanwezig?
Henk uit Noord braband schreef op 21 januari 2024 om 00:47
Hoi stel eind veertig. Wij donderdag daar in de late namiddag. Wij hebben ervaring met gloryhole en swingen wij zijn eind 50 en begin 60. Zijn vrij slank van postuur en kunnen. Jullie wat wegwijs maken daar. Tenminste als jullie daar zin in hebben om samen wat te bubbelen en teasen en pleasen en wie weet wat nog meer wij zitten meestal met een lekker wit wijntje. Gr h en e
Stel40+ uit ZH schreef op 20 januari 2024 om 17:10
Zondag 4 februari gaan wij, stel m/v 40+, naar Sauna Thermen Holiday. Het lijkt ons spannend om dan een m/v stel(len) te ontmoeten waarbij de man donker/getint en zeer fors geschapen is. Wij spelen graag met “jullie” mee!
Sunshine uit Amsterdam schreef op 20 januari 2024 om 12:16
Vandaag ga ik naar sauna Javali. Ik ben een single man van 54, weduwnaar, met ervaring op het gebied van swingen en trio. Zijn er vandaag leuke mensen om mee kennis te maken op een respectvolle manier? We kunnen altijd kijken hoe ver we willen gaan …
BerendAstrid uit Tiel schreef op 20 januari 2024 om 11:14
@Huub, ja bijvoorbeeld net even boven water laten zien je stijve en er aan zitten prima ,maar geen hele gesprekken van we gaan boven zitten en elkaar voelen, het is kijken en bekeken worden, @Stel 40 plus, juist het moet geen obsessie zijn.
Stel eind 40 uit Zaltbommel schreef op 20 januari 2024 om 09:28
Wij gaan donderdagavond 25 Jan naar parendag bij sauna azurra. Zijn er andere stellen die ook gaan? En zijn er stellen die op een stellenavond ervaring hebben met de swing en gloryhole?
Ramon uit S'Hertogenbosch schreef op 20 januari 2024 om 08:52
Parkingsex, kijken en bekijken en wie weet meer? Welk stel kan en wil hier ook van genieten met een man waarvan hygiene en respect hoog in het vaandel staan! Let me now
StelNijmegen uit Nijmegen schreef op 20 januari 2024 om 08:27
Door omstandigheden kunnen we helaas niet meer komen. Have fun vandaag en laat even weten wat er allemaal wel en niet is gebeurd haha
PenC uit Gelderland schreef op 19 januari 2024 om 20:59
Hey Ray (en anderen). Wow, paar jaar geleden dat ik op je site was. Kleine aanvulling op je Wilpenhof artikel. Erik en Tineke zijn niet meer bij elkaar. Hij was nog alleen in de Wilpenhof en heeft deze nu afgestoten. Hij heeft wel 7sins in Belgie overgenomen. Groeten, Paul.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Zo, dat is zeker nieuws! Fijn dat alles goed met jullie gaat en nog steeds bezoekers zijn van onze digitale huiskamer. XxxR&A
StelNijmegen uit Nijmegen schreef op 19 januari 2024 om 19:19
Wie weet wij wel... Geen uitnodiging voor iedereen om zomaar te betasten en voelen overigens.. maar als de vrouwen elkaar leuk vinden, wie weet.
Stel uit Gelderland schreef op 19 januari 2024 om 16:50
Wij morge 20-1 vanaf 14.00 uur bij sauna in mill!! Welk stel komt er ook genieten en elkaar lekker voellen in het bubbelbad? Wij stel van midden 30
Stel 40 plus uit Grave schreef op 19 januari 2024 om 16:13
Berend en Astrid niet iedereen snapt wat kijken en bekeken worden inhoud, teasen en pleasen. Opwinding kan zo mooi zijn zolang het geen obsessie wordt:)