Kleiduiven schieten bij Party Players

image2Aan de vooravond van een tripje naar de zon hebben mijn geliefde en ik besloten om een (voor ons) nieuwe club te bezoeken. We komen rond middernacht vol energie in Lelystad bij de Party Players aan. Volgens de website geen bijzonder feest of thema vanavond. Wel spreekt men van een lekkere sfeer en toegang voor stellen, en single dames en heren. Entree is maar 30 euro per persoon all inclusive, dus dat maakt de kosten en de moeite van de lange rit wel weer goed. Even zoeken en daar zijn we in the middle off nowhere, heel grappige decoratie zowel binnen als buiten. Ik neem aan dat de Dresscode Lingerie waarschijnlijk al in is gegaan, dus in mijn turquoise zomerse setje met zilveren hakken betreden we deze bijzondere lokatie. Eerst even ontdooien aan de bar.. Gezellig en boven de dansvloer kijken de mopperende oudjes uit de muppetshow op ons neer… Muziek is lekker! Eten is perfect, zelfs op dit tijdstip kunnen we nog lekker genieten van de salade bar en grill. Maar waar t echt om gaat gebeurt natuurlijk niet in t restaurant maar in de kamertjes verderop.
image5Bij de entree kan je aangeven of je wel of niet gecharmeerd bent van t gezelschap van een single heer.. Of dame. Dan krijg je een rood strikje voor om je pols. Heel handig en vooral om in t heetst van de strijd niet te hoeven praten of ingewikkeld te doen om te laten weten wat je wel of niet fijn vindt. Geen single in je buurt als je dat niet wilt. Als bi-dame van t eerste uur heb ik deze strik eigenlijk niet nodig. Het lukt me prima om (met hulp van mijn geliefde) aan te geven wat ik wel en niet lekker vind. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit problemen gehad met singles. Ik heb ook een tijd alleen parenclubs bezocht en ook dan geldt eigenlijk het belangrijkste; nee is nee… Maar is dat niet altijd en overal zo…
image1In de eerste kamer zagen we twee jonge jongens en een prachtige donkere vrouw. Heerlijke kont, mooie lach en dansende krullen… Jongen nummer één werd lekker door de dame verwend en ik zag de krullen nóg meer dansen… Ondertussen voelde ik mijn geliefde all over my body en kon ik de andere jongeman eens goed aankijken… Ik zag onwetendheid in z’n blik. Hij wist zich geen raad en hij vertelde me dat hij en z’n vriend voor t eerst in n club waren. Dus duidelijk even een drempeltje over. Met mijn zachte hand en mond kwam hij steeds meer in de relaxte stemming. En dat voelde goed. Uiteindelijk legde ik n condoom op zn buik en hij begreep de hint… Ik nam mijn tijd om heerlijk bovenop m te gaan zitten en tijdens de geile sex vroeg ik hem naar zijn naam… Daar kon hij stotterend met moeite antwoord op geven… Ondertussen zag mijn donkere vriendinnetje precies wat er ging gebeuren… Ze riep: “oh zo lang geleden dat ik ook een dptje heb gehad… Lekker!!” Dat had ze goed gezien, want achter me voelde ik het heerlijke lijf van mn eigen vent. Zijn harde pik zorgde ervoor dat ik weer heerlijk ouderwets dubbel genomen werd. Na dit hoogtepunt ben ik nog heerlijk spuitend klaargekomen waarbij de jongens alleen nog maar konden kijken en genieten!
Later vertelden ze dat ze een dagje uit waren, ” kleiduiven schieten”. Daarna in een hotel in Lelystad terecht waren gekomen en daar zei men bij de receptie dat er een leuke uitgaansgelegenheid was om nog even heen te gaan. Dat het een club was en dat er deze avonturen te beleven vielen, dat werd pas duidelijk toen ze al binnen waren en betaald hadden! Maar, de heren hebben genoten en wij ook!
Kortom, never a dull moment in the club-life. En wees gerust … nooit bang of geremd voelen in clubs waar ook singles komen. Iedereen respecteert elkaar, dat is de kern van dit spel. Just play it by the rules!
Geile groet,
Angelina13
Heb je ook iets leuks meegemaakt? Stuur het ons!