De grote parenclub en party test

Uit verschillende hoeken krijgen we inmiddels ervaringen toegemaild daarom heb ik de clubs maar gewoon op een rijtje gezet.  Onder de test zie je wie de auteur is.

Club Showboat in Zaandijk…
Club PartyPlayers in Lelystad…
Club Gercellinos in zachte Belgische Balen…
Club Temptation in het Brabantse Beek en Donk… GESLOTEN meer info
Club Mystique in Rucphen…
Party Dominatrix in Uitgeest
Club Devils & Angels te Susteren

 

Heb je een club of organiseer jij feesten en wil je niet in het rijtje ontbreken op de best gelezen swingerssite van Nederland neem dan gauw contact met ons op via het contactformulier.

You may also like...

3 Responses

  1. bnmr schreef:

    dik 10 jaar geleden hebben we eens een website opgezet waarin alle parenclubs en links ernaartoe werden gemeld maar de laatste jaren is het er bij ingeschoten en op jullie heel leuke site mis ik ook het ontbreken van vermelding naar (alle parencubs in Belgie Nederland Duitsland Frankrijk enz) maar ook voor jullie bijna ondoenlijk om die allemaal bij te houden maar misschien een idee om in de betreffende landen een goede te zoeken en die op jullie site door te linken? 🙂

  2. Ray schreef:

    Bedankt voor je reactie. Er zijn veel parenclubs maar ook veel clubs weer weg. Het is inderdaad een idee om daar een overzicht van te plaatsen. Maar zomaar een opsommingslijst vind ik te mager en geeft geen kijkje in de club. Angelina en Bratt tuffen lekker in het rond en we lezen in hun verhalen of het wel een goede club was. Wat op deze site staat moet wel (meer)waarde hebben vind ik.

  3. kaas schreef:

    ZOu leuk zijn als er hier een update kon komen wat nu een goeie club is….wij willen ook een keer en wil niet tussen die pillen slikkende getatoeëerde tokkies zitten. Dus liever een wat ook wat meer kost dan een gewone club. Sorry voor mn vooroordeel. Maar heb daar geen zin in, dat is wat me tegenhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.