Toxic – geannuleerd

Wanneer

28/03/2020 - 29/03/2020    
20:30 - 05:00

Waar

De Heuvel Gallery
Heuvelring 37, 5038 CJ Tilburg

Evenement type

Toxic Fetishparty nodigt jullie uit te komen Stralen, Dansen en Verleiden in jullie mooiste kleding!

Straal in je creaties van lak, leer of latex en voel je trots. Trots is immers een gemeengoed binnen deze unieke Life Style en wat is er nou mooier dan iemand die straalt van trots, omdat hij of zij zichzelf kan zijn en geaccepteerd kan worden met al zijn of haar unieke gewoontes, gevoelens, voorliefdes en FETISHES…

De sfeer op Toxic is bijzonder te noemen. Er heerst een gezonde no nonsens mentaliteit die verfrissend te noemen is. Hier geen pretentieuze atmosfeer en arrogantie; men is down to earth en weet wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Daar hebben ze op Toxic ook geen shows voor nodig; dat kunnen ze zelf wel.

In de Heuvel Gallery is het heerlijk om rond te dwalen. Op verschillende niveaus is er een veelheid van ruimtes. Elke area heeft een andere sfeer en een andere chemie en wanneer je voeten een beetje moe zijn geworden van het dansen kun je overal plekjes vinden om te zitten. Ook zijn er overal (zeer schone en gratis) toiletten.

De formule van Toxic lijkt verbazingwekkend eenvoudig: een mooie locatie De Heuvel Gallery,  in het hart van Tilburg met een overdaad aan verschillende ruimtes, een vlekkeloze en enthousiaste organisatie, een grote verscheidenheid aan muziek en de ruimte om te spelen, te flirten, dansen en te socializen.

Bij Toxic zal het je aan niets ontbreken; wij hebben de mooiste dance & play areas. De spannendste rope arts.

Naast de 4 dance areas, een dungeon en de Rope area is er meer bij Toxic; het nachtwacht café, een royale omkleedruimte met voldoende lockers. Bij binnenkomst het zwoele vintage standje van Latex Loving, een sfeervolle fetish photobooth, kleding en gadgets stands van Mad Men partykleding en On Top Of Love.
4 dance areas, Deep House, Dirty Sound, Lounge & Toxic main.

Laat je verrassen door fantastische dj’s die er elke editie weer een avond en nacht van maken die niemand kan overtreffen. Een geweldige line-up met enkel top artiesten die als geen ander weten hoe ze het publiek moeten opzwepen. Stilstaan is géén optie!

Dresscode:

TOXIC is een fetish feest met een verplichte dresscode: Leer, Lak of Latex. Niets meer.. niets minder!

 

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor Toxic Fetishparty in De Heuvel Gallery