Stellenparty Backt0basic

Wil je vast contact leggen met de andere partygangers? Word dan ook lid van SDC en plaats je op de gastenlijst!
Stellenparty Backt0basic

Datum/Tijd
Date(s) - 04/07/2015 - 05/07/2015
20:30 - 04:00

Categorieën Geen Categorieën


Poster 4 juli3SWINGERSPARTY

 Zaterdag 4 juli is er weer een spannend en gezellig feestje voor swingers in de Bananas Club in Den Haag, georganiseerd voor en door swingers.

Backtobasic feestjes, staan inmiddels bekend als goed verzorgde avondjes met lekkere hapjes en vol geile actie.

Onze avonden worden bezocht door leuke vlotte stellen, die van een avondje geil met stijl houden.

Contacten worden bij ons erg makkelijk gelegd, ook beginnende swingers voelen zich bij ons nooit verloren of in het diepe. De sfeer die wij weten te creëren omschrijft zich als zeer gemoedelijk ,gezellig ,intiem en, laagdrempelig. We doen ook niet aan moeilijke dresscodes na binnenkomst gewoon lekker in de sexy lingerie waar jullie jezelf het lekkerst in voelen.

We geven ook dit keer een feestje in de Bananas Club in Den Haag. Deze club heeft vele kamers met bubbelbad en een mooi ingerichte bdsm ruimte.

Wat dachten jullie van een gele romantische kamer met bad in Romeinse stijl, een in Engelse stijl ingerichte suite met een ingebouwde 4-persoons jacuzzi , zithoek, bar op de kamer en een riant bed, een zwarte stijlvolle zwarte (tijger) kamer met een bad in hartvorm, een roze kamer, blauwe kamer ect. ect. Voor een kleine impressie, zie de foto’s op ons profiel.

Ook is er een gezellige knusse bar, waar jullie makkelijk contact kunnen leggen onder het genot van een hapje en een drankje. De hapjes (kwalitatief hoogstaand) zijn bij de prijs inbegrepen en passend bij de lente. Drankjes zijn tegen hele vriendelijke barprijzen ( wijnen, bier en frisdranken voor slechts € 2,50) te verkrijgen. Er is ook geen minimale bar besteding dus jullie avondje uit hoeft geen aanslag op jullie portemonnee te betekenen.

Voor onze stoutste vriendjes is er ook een bdsm-speelruimte, ook dat is bij ons geen ondergeschoven kindje. De ruimte beslaat een etage van ruime afmetingen en is voorzien van een eigen bar, diverse speeltoestellen zoals een takel, een bok, een sling ect. ect. Bovendien heeft zelfs deze speelkamer een 5-bubbelbad voor 5 personen, diverse zithoeken en is voorzien van toilet.

Faciliteiten
• Gezellige bar • Luxe kamers • Bubbelbaden • Kinky play room • Lockers • Douches • Toilet ruimtes • Airconditioning • Handdoeken • Rokersruimte Rules: • Dresscode sexy na binnenkomst • Single dames zijn welkom • Single mannen na goedkeuring • No Partydrugs

Natuurlijk zijn er voor jullie kostbaarheden, lockers aanwezig en zijn er meerdere douche/bad-gelegenheden met fris gewassen handdoeken.

Jullie aanwezigheid met een gezellig humeur, waarbij jullie niet verplicht zijn tot een bepaalde dresscode. Natuurlijk presenteren jullie je na het omkleden sexy. Voor onze stoute bdsm vriendjes zal dat misschien in het leer, lak of rubber zijn en voor de ander high heels met mooie kousen… een setje.. kortom bij ons trek je aan waar je je prettig in voelt.

De mannen bijvoorbeeld in een mooie boxer o.i.d.

BACKTOBASIC avondjes zijn laagdrempelig. Er is bij ons altijd een gemoedelijke sfeer met een leuk gemêleerd publiek met ervaren swingers, beginners, kinky minded of wat dan ook en is alleen voor koppels en een ieder wordt in zijn of haar waarde gelaten.

Single dames bezoeken ons graag, single heren komen alleen met een leuke vriendin ( op een girls for studs feestje zijn wel goed geselecteerde respectvolle studs aanwezig)

Contacten worden bij ons dan ook gemakkelijk gelegd. Jullie zullen nooit het gevoel hebben prompt verloren, zonder aanspraak in een club beland te zijn. Mede door onze grote betrokkenheid ( wijzelf hebben al jaren deze lifestyle) weten wij voor jullie de juiste sfeer te creëren.

Hebben jullie nog geen club-ervaring mail ons gerust, met jullie vragen en op de avond zelf zullen wij jullie op het gemak stellen, zodat jullie je snel thuis voelen.

Open vanaf 20:30 uur – 04:00 uur

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.