Sexy Lover Girls Party

Wanneer

09/12/2016 - 10/12/2016    
21:00 - 03:00

Waar

Parenclub Mystique
Zundertseweg 84, Rucphen, 4715SC

Evenement type

04-lover-girl-party-09-12-2016Een avond met veel hete actie en een uitstekende swingsfeer. Daarom kijken velen reeds nu al uit naar de volgende uitvoering van deze sensationele parenavond (geen alleengaande heren). Een drukbezochte en feestelijke vrijdag vol gezelligheid, erotische spanning, ongekende luxe en hygiëne; de ingrediënten voor een onvergetelijke trip to heaven.

Een aantal spontane, goeduitziende, bi-sex en verzorgende dames die willen optreden als Lovergirl hebben zich bij ons aangemeld. Dames die op een enthousiaste en erotische manier, hun opwindende ero-charmes met de aanwezige paren willen delen. Zij maken het hem en haar extreem naar de zin. Ideaal voor een droomtrio.

Met onze Lovergirls maakt iedereen gemakkelijk contact, ze hebben een klantvriendelijke houding, gepast gedrag, een vlotte omgang en verplichten je tot niets. Zij worden rond de klok van 23.00u. door onze DJ voorgesteld in hun verleidelijkste ero-outfit en laten iedereen van hun wulpse lichaamsbewegingen genieten; voel de opwinding stijgen tot ongekende hoogte. De nieuwe kwaliteitsnorm voor swingers die kiezen voor een extra dimensie in hun sexrelatie; Girlpower is magic……Ze zijn er voor en hem EN haar en ideaal voor een droomtrio!

 

Natuurlijk staan alle faciliteiten jullie ter beschikking. Een fantastische avond compleet uitgaan op niveau. Dus reserveer alvast in je agenda; 10 feb.- 14 apr.- 9 juni.- 11 aug.- 13 okt.- 15 dec.-2017. Mis het niet.

Hou je van spanning, avontuur en gevarieerde sex in een stijlvolle ambiance? Wij zijn altijd op zoek naar spontane dames om ons Lovergirl team uit te breiden. Wij bieden je een gratis, erotisch avondje vol actie en gezellige geiligheid. Reageer via: info@parenclub-mystique.nl of meld je aan bij onze medewerkers aan de balie, en wie weet ben jij één van de gelukkigen in 2017.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *