Sensual Exclusive – Geannuleerd

Wanneer

27/06/2020 - 28/06/2020    
20:00

Evenement type

KLEDINGVOORSCHRIFT

Rubber, Leather, PVC, Latex, Plastic, Cross-Dress, Metal, Taping, Fetish-Glam, Medical, Fetish-Goth, Body Art, Exclusive Lingerie, Incognito Mask, Bondage, TV Girls, Drag, Original Uniform, etc… NO STREET CLOTHES

“Underground Amsterdam “ is een strikt dresscode-evenement. De dresscode is divers, maar casual streetwear en T-shirts zijn niet toegestaan. De dresscode wordt streng gecontroleerd door onze Deur Meesteres BIANCA en Crew. Hun beslissing is definitief.

De deur is eigenlijk de plaats waar het spel begint. Wij hanteren “geen geld terug ” als de dresscode niet wordt nageleefd.

De “Underground Amsterdam” dresscode is een manier om al die individuen uit te sluiten die de fetisj-denkwijze niet delen. De medewerkers van “Underground Amsterdam” ( deurmeesteres ) moedigt individuele verbeelding en diversiteit sterk aan.

Hoewel gewoon zwart rubber en leer voldoende zijn om toegang te krijgen tot het evenement, gaat een moderne fetish-gebeurtenis meer over fantasie en transformatie.

Het onderzoeken van je wildste en diepste fantasieën betekent ook dat je je eigen creativiteit aanboort op het gebied van je outfit. We beschouwen het als een eer als je de tijd neemt om met iets bijzonders en unieks te komen. Iets dat de essentie van je fetish als persoon vastlegt. We wensen je veel succes en veel plezier bij het voorbereiden !

GEDRAGSREGELS

” Underground Amsterdam ” bevordert tolerantie, dus behandel iedereen met respect en wees vriendelijk voor andere mensen. Toestemming is de sleutel.

” Underground Amsterdam ” biedt een omgeving die de verkenning van iemands

seksualiteit aanmoedigt, maar er zijn ook strikte gedragscodes. Het is ten strengste verboden om iemand zonder toestemming of enige vorm van intimidatie aan te raken.

Over het algemeen zijn fetisjclubs de veiligste, vriendelijkste en meest ontspannen clubomgevingen. Dit zijn plaatsen waar mannen, en vooral vrouwen, zich kunnen verkleden en zichzelf kunnen zijn zonder bang te hoeven zijn voor enige vorm van intimidatie.

Wij hanteren dan ook een ZERO TOLERANCE beleid bij (mannen alleen) waarbij wij klachten krijgen, dat deze persoon geen respect heeft getoond, tijdens ons event en wordt dan ook direct de toegang ontzegt.