Pleasure Island

Wanneer

19/09/2015    
14:00 - 23:00

Waar

Balkenhaven
Balkenhaven, Zaandam

19092015-frontPleasure Island is een ondeugend festival in Nederland. Het wordt overdag gehouden. In een paar jaar tijd heel veel naam gemaakt en mede doordat het een midden groot festival van rond de 15.000 man is het ook zeer gezellig. Niet meters lopen voor de volgende tent. Nee lekker alles dichtbij en voor iedereen wat wils. Altijd op een locatie rond Amsterdam.

Zo hebben we al eerder op Spaarnwoude gezeten. De laatste tijd wordt het weer op het Java eiland gehouden midden in Amsterdam. Er is geen dressocde en je hoeft ook niet als man met een vrouw naar binnen. De sfeer is ultiem zeker als de zon schijnt.

Pleasure Island staat altijd garant voor een top line-up met de grootste nationale acts en internationale toonaangevende jocks. Van house, eclectisch tot dwingende techtrance en oldschool tot harddance, de bepalende geluiden van het Nederlandse dancelandschap zijn allemaal ruimschoots vertegenwoordigd. Naast de eigen invulling staat Pleasure Island ook bekend om haar goede banden met diverse hostingpartners. Zoals elk jaar zal nauw samen worden gewerkt met diverse landelijk bekende organisaties. Binnenkort zal bekend worden gemaakt welke dat zijn.