Meet & Greet Samenswingen/Swingrs

Wanneer

08/07/2016 - 09/07/2016    
21:00 - 03:00

Waar

Parenclub Mystique
Zundertseweg 84, Rucphen, 4715SC

Evenement type

Eerste Meet&Greet van SamenSwingen is in club Mystique vrijdag 8 juli 2016 + 1 jaar Swingrs.nl GIVEAWAY!

SamenSwingen bestaat nu, op de kop af, anderhalf jaar. Ik wilde dé website voor (beginnende) swingers neerzetten en dat is eigenlijk best wel goed gelukt. Getuige de 100.000 individuele bezoekers die we in die tijd verwerkt hebben.

Om een stapje verder te zetten wilde ik al een tijdje een Meet and Greet organiseren. Club Mystique heeft zich bereid gesteld hun ruimtes beschikbaar te stellen voor SamenSwingen. Het verblijf is all- inclusive en de toegangsprijs van Mystique is 80 euro per stel die avond. De toegang is exclusief voor gemengde stellen en single dames.

Anita en ik zullen die avond rondleidingen geven en jullie host zijn.
Wil je graag begeleid worden door ons? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. We ruimen graag wat tijd voor jullie in!!

De avond is dus zéér geschikt voor de beginnende swinger terwijl op de achtergrond de wat meer gevorderde swingers lekker hun gang kunnen gaan. (kijken mag altijd hoor!)

GRATIS 1 JAAR SWINGRS.NL!! Korting op kleding!! VIERHANDEN MASSAGE!!
We hebben voor de Untitled-1 copygasten die ter plaatse bij Mystique inschrijven een extra-speciaal presentje in de vorm van een jaar gratis met volledige toegang tot onze ‘stellen-only’ datingsite Swingrs.nl! Je voordeel is dan alweer 50 euro!

Swingers herkennings teken:
We delen ook stickers uit die je op je vakantiekoffer, auto, laptop of weetikhetwaar kunt plakken, hier staat ons Geheime Swingers Symbool op: Het Swingrs.nl h♥rtje. Deze stickers zijn via onze website ook achteraf los te bestellen voor 1 euro per stuk (excl porto 45ct.) Handig om in het geheim contact te maken met andere swingers in het dagelijks leven!

IMG_20160615_185111Op 8 juli is ook Erotic Dancewear aanwezig met hun collectie clubwear.
Zij hebben een leuke actie deze avond. Alle fishnet jurkjes slechts 10 euro vele modellen op voorraad,ook clubwear en leather-look jurkjes

Vergeet die heerlijke ‘vierhanden-massage’ niet uit te proberen, heerlijk!


Hopelijk tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *