Kinky Paradise and Magical Midnight

Wil je vast contact leggen met de andere partygangers? Word dan ook lid van SDC en plaats je op de gastenlijst!
Kinky Paradise and Magical Midnight

Datum/Tijd
Date(s) - 02/04/2016 - 03/04/2016
20:00 - 04:00

Locatie
PartyPlayers

Categorieën


r1xy74Kinky Paradise is een laagdrempelig, open en gastvrije party en zeker voor de beginnende kinky mensen een goed begin.

Om bij Kinky Paradise te komen feesten hoef je niet niet zo zeer actief met erotiek bezig te zijn. Je bent ook van harte welkom als je alleen van de heerlijke muziek, mooie aangekleden mensen, en de warme sfeer wil genieten.

Het Kinky/fetish publiek weet altijd weer een sfeer neer te zetten zonder problemen, het wederzijdse respect bij dit publiek ligt daarom veel hoger dan op sommige gewone dance party’s het is eigenlijk de ideale manier van uitgaan. Als nieuweling kom je bij ons gelijk in een warm bad terecht.

Een grote groep mensen die heel harmonieus met elkaar omgaan.

Kort samengevat: all-in (geen last van muntjes en geld), betaalbaar, wederzijds respect, vrijheid, saamhorigheid, laagdrempelig, gastvrij, fantastische onderlinge sfeer, alles wat je zo’n beetje nodig hebt om een heerlijke avondje te ontspannen.

Naar een Kinky Paradise party gaan is dus eigenlijk de hele avond overal onbezorgd van genieten. Dit lijkt ons het ideale concept om uit te gaan en natuurlijk erg relaxed. Daar hoort zo’n avond toch om te gaan.

Onze party’s zijn uitsluitend toegankelijk voor koppels en dames (uitzonderingen daargelaten).

Strikte dresscode: lak, leather, rubber, uniforms, metal, latex, burlesque and fetish glamour (no jeans or sneakers).